- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.501
iyi akşamlar kızlar oğlum 4 ay 20 günlük emziriyorum ama az az ek gıdalara başlayım artık diyorum.şeftali ezdim hafif püreli bir de elma suyu verdim...başka neler tattırsam? dr .kalsa 6.ayı bekle diyo ama ben bir çay kaşığı yada tatlı kaşlığı kadr vermeyi düşünüyorum...çünkü artık ben yemek yerken çok fazla ağzıma bakıyor ağzını açıyor.bu davranış bebeğin ek gıdalara hazır olduğunu gösteren davranışlardan birisiymiş...
siz neler veriyosunuz?
iyi akşamlar kızlar oğlum 4 ay 20 günlük emziriyorum ama az az ek gıdalara başlayım artık diyorum.şeftali ezdim hafif püreli bir de elma suyu verdim...başka neler tattırsam? dr .kalsa 6.ayı bekle diyo ama ben bir çay kaşığı yada tatlı kaşlığı kadr vermeyi düşünüyorum...çünkü artık ben yemek yerken çok fazla ağzıma bakıyor ağzını açıyor.bu davranış bebeğin ek gıdalara hazır olduğunu gösteren davranışlardan birisiymiş...
siz neler veriyosunuz?
canım sitede teknik b ir arıza olmuş.dün sabah 8 akşam 20:30 arası yapılan tüm yazışmalar,üye kayıtları,mesajlar hepsi geri dönüşüm olmaksızın silinmiş malesef.site yönetimi açıklama yapmışNe olmuş siteye böyle 10 sayfa silinmiş,bana mail gelmiş mesajınız var diye msj falan yok dün akşam üstü gelen ve göncderdiğim mesajlarda yok :44:
Herkese günaydın.
Nur canım cok sağol.. Defne iyi cok şükür, ara ara kusuyor ve iştahı tam açılmadı, mırın kırın ediyo yemeklere. Didem çiş yapmıyo kaka yapıyo. Doktora götürcez ama bu durumda nasıl idrar tahlili vericez bilmiyorum
Herkese günaydın.
Nur canım cok sağol.. Defne iyi cok şükür, ara ara kusuyor ve iştahı tam açılmadı, mırın kırın ediyo yemeklere. Didem çiş yapmıyo kaka yapıyo. Doktora götürcez ama bu durumda nasıl idrar tahlili vericez bilmiyorum
canım benim yaa burada ne denir bilmiyorum ki, ama çok üzüldüm okuyunca, inşaAllah sütün çoğalırda bol bol sağıp buzluğa atarsınBayramdan sonra ise baslayacagim diye gecenin bu saatinde bir saattir sut sağmakla uğraştım. Tam yeter kalkayım artık dedim ve sutu yere döktüm. Sinirlerim zaten allak bullak kac gündür bu da üstüne tuz biber oldu. esime sinirle anlatıyorum sagarsin yine bosver dedi. çok kolay sanki damla damla cikartmaya çalışıyorum sabahtan beri içtiğim suyun haddi hesabı yok ama sonuc yerlerde
siz neler veriyosunuz?
Bayramdan sonra ise baslayacagim diye gecenin bu saatinde bir saattir sut sağmakla uğraştım. Tam yeter kalkayım artık dedim ve sutu yere döktüm. Sinirlerim zaten allak bullak kac gündür bu da üstüne tuz biber oldu. esime sinirle anlatıyorum sagarsin yine bosver dedi. çok kolay sanki damla damla cikartmaya çalışıyorum sabahtan beri içtiğim suyun haddi hesabı yok ama sonuc yerlerde
canım benim yaa burada ne denir bilmiyorum ki, ama çok üzüldüm okuyunca, inşaAllah sütün çoğalırda bol bol sağıp buzluğa atarsın
sıcakdan dilim damaam kurudu annecimmmmoruç tutuo şimdiden kızım
ayyy cnm yaa insan kahrolur valla..bnde hep ondan korkuyorm zaten gıdım gıdım çıkıyo bide o kdr uğraşa sn dökül fıttırırım..ama neyse sağlık olsun Allah sütünü bol etsin
tipsiiiiiizzz...nasıda çıkarmış dilini..bizimkide kızı gördü ööööhhh öööhhhhh öööhhhh diye söyleniyo başka bişey diyemediinden bide konuşsa kimbilir ne sarkıntılık yapcak :)) gözlerin maşallahı varanaya çekmiş
ohoo bn veriyorm valla şeftali kayısı ezdim püre haline getrdm verdm..ondan önce milupanın meyve pürelerindende vermiştim 2 kere..yoğurt verdim pek sevmedi..kendi sütümden muhallebi yaptm onuda çok sevdii söylenemez..en çok meyveyi seviyo tatlı olduu için..bn 6 ayı fln beklemedm valla alışsın değişik tatlara..
Benimkisi de 4. AYI BİTTİ.7.200 neresi tombik ya gayet güzel acaba boyu mu uzunki 63 cm aslında 4 aya göre o da normal neyi obezmiş bunun anlamadım...
bu arada herkese selam.Bugün aşılarımızı olduk 2 adet.huzursuzluğu var.kucağımda uyuyor beşiğine koyuyorum 2 dk sonra ağlıyor.Bakalım nasıl geçecek bu gece.daha öncekilerde bol uyku yapmıştı.bu sefer şaşırdım doğrusu:>neyse olcak olan bu olsun diyip daha kötüsünen sakınıyoruz kendimizi:>
AYRICA gAMZENİN BERRASINA NE OLMUŞ?MERAK ETTİM.bENİM MİNİĞİMİN DE VÜCUDUNDA HAFİF KIZARIKLI PULLANMALAR VAR.dr'a sormuştum,demir eksikliğinden demişti.yarın tekrar sorucam çünkü arttı.Bu arada yazım tuhaff oldu karanlıkta acele ile yazıyorum.kusura bakmayın artık:>
selam kızlaruyudum uyuyorum..sanki orucu bn tutuyormuşum gibi yoruluyorum yahu:)
tedirgin canım kaza atlatmışsınız çok üzüldümbişeyi yoktur inşallh kuzunun
gamzecim size de çok geçmiş olsun..hem berracık da düşmüş onun için hem de enfeksiyon içinbelirtilere dikkat etmel lazım,Asel de bu ara çok mızmız,az emip az uyuyor,çiş miktarı da az gibi,olmazsa ben de doktora götüreyim..
esperenza canım ya Hayalin iştahsızlığının devam etmesine üzüldüminşallah ayran yarasın
buklecik canım cüz kaldıysa ben de alabilirim en son durumu tam anlamadım:44:
Asele ilk kez bugün su verdim..bir çay kaşığı vermeyi planlıyodum,,ilk kaşıktan sonra tekrar istediğini belirten sesler çıkardı,3 kaşığı buldu verdiğim su,midesi suyla dolmasın diye daha fazla vermedim,inşallah yanlış bişey yapmamışımdır:26:
günaydın kızlar..
gecen ay dogum iznim bitmişti ve bi aylık rapor almştm, ve o da bugün bitti
yıllık iznimi almaya gittim ordan geliorum şimdi, 1 saatlik yavrumdan uzak kalmak bile zor
geldyse işe başlaynca halim nolucak hiç bilmiorum
ve bugün 15 kişilik misafir agırlıcam iftarda, inşallah üstesinden gelirim..
dün okudum gecmişi ve alıntı yapmştm ama snra işim ckdı döndüm bakdım son on sayfa nanay,
o yüzden aklmda kalanları yazıcam, Berracıma cok cok gecmiş olsun ve güzel annecinede cok gecmiş olsun
yanılmıosam tedirgin nickli arkadaşımızın bebeği düşmüş onada cok gecmş olsun epey üzüldüm kuzuma
esperanza Hayal hala iştahsız demiş yavrum benm inşallah düzelir iştahı kuzumun,
Didem le Defne nasıl oldular Semracım?
aklıma gelenleri yazdm kızlar kusura bakmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?