2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seftali kabız yapabilir. en az mide yoranı yogurt ama sut alerjisine dikkat edin

benimkide aynılarını yapıyor resmen ağzı sulanıyo:) dayanamayıp arada bi veriyorum meyve falan, ama en sağlıklısı yoğurtla ek gıdaya başlamak ben dün verdim çok sevdi versem bi kase yoğurt yicek resmen:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
gecen ay dogum iznim bitmişti ve bi aylık rapor almştm, ve o da bugün bitti
yıllık iznimi almaya gittim ordan geliorum şimdi, 1 saatlik yavrumdan uzak kalmak bile zor
geldyse işe başlaynca halim nolucak hiç bilmiorum
ve bugün 15 kişilik misafir agırlıcam iftarda, inşallah üstesinden gelirim..
dün okudum gecmişi ve alıntı yapmştm ama snra işim ckdı döndüm bakdım son on sayfa nanay,
o yüzden aklmda kalanları yazıcam, Berracıma cok cok gecmiş olsun ve güzel annecinede cok gecmiş olsun
yanılmıosam tedirgin nickli arkadaşımızın bebeği düşmüş onada cok gecmş olsun epey üzüldüm kuzuma
esperanza Hayal hala iştahsız demiş yavrum benm inşallah düzelir iştahı kuzumun,
Didem le Defne nasıl oldular Semracım?
aklıma gelenleri yazdm kızlar kusura bakmayın olurmu

Herkese günaydın.
Nur canım cok sağol.. Defne iyi cok şükür, ara ara kusuyor ve iştahı tam açılmadı, mırın kırın ediyo yemeklere. Didem çiş yapmıyo kaka yapıyo. Doktora götürcez ama bu durumda nasıl idrar tahlili vericez bilmiyorum

Ne olmuş siteye böyle 10 sayfa silinmiş,bana mail gelmiş mesajınız var diye msj falan yok dün akşam üstü gelen ve göncderdiğim mesajlarda yok :44:
canım sitede teknik b ir arıza olmuş.dün sabah 8 akşam 20:30 arası yapılan tüm yazışmalar,üye kayıtları,mesajlar hepsi geri dönüşüm olmaksızın silinmiş malesef.site yönetimi açıklama yapmış

canım geçmiş olsun ve Rabbim yardımcın olsun.sana bol sabır ve güç versin inşallah..kız bebekde idrar tahlili almak zaten zor oluyor.didemin durumunu daha zormuş.umarım hemen yapar çişini..su içirmeye çalış ..biz 3 saat bekledik..

Son düzenleme:
ya hep silinmiş, mesajlar filanda gitmiş, özel kutumdaki mesajlarım ve gönderdiklerim görünmüyor dün bebeği hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştum, Rabbim hepsine şifa versin, bide 2. tayin açıklanmış ve tayinimiz kırıkkaleye çıkmış, çok sevindik, kastamonuya taşınmaktansa orayı tercih ederiz, çünkü kastamonu ankaraya 4 saat, krıkkalar ankara 45 dk

birde ben hatimde son beş cüzü almıştım, ama taşınma durumuzmuz var ve ev toparlıyorum, bu yüzden 26,27,28 i okumak isteyen olursa bana özelden bildirirseniz çok sevinirim, hepinizi öptüm...

pollyanna canım ya sanada çok geçmiş olsun, bu arada sen didemin idrar çok az yaptığını ama daha çok kaka yaptığını söylemişsin, bu çok sıcak olduğından dolayı aşırı terlemelerinden olabilir mi

Son düzenleme:

inş tahlili kolaylıkla verirsiniz, Allah kmseyi hastanelere düşürmesin
ama illaki yolumuz düşüo, hastanede çalştgm için daha bi nfrt ediorum hastanelerden:S
tekrar gecmş olsun prenseslerine cnm

canım benim yaa burada ne denir bilmiyorum ki, ama çok üzüldüm okuyunca, inşaAllah sütün çoğalırda bol bol sağıp buzluğa atarsın

ohoo bn veriyorm valla şeftali kayısı ezdim püre haline getrdm verdm..ondan önce milupanın meyve pürelerindende vermiştim 2 kere..yoğurt verdim pek sevmedi..kendi sütümden muhallebi yaptm onuda çok sevdii söylenemez..en çok meyveyi seviyo tatlı olduu için..bn 6 ayı fln beklemedm valla alışsın değişik tatlara..

ayyy cnm yaa insan kahrolur valla..bnde hep ondan korkuyorm zaten gıdım gıdım çıkıyo bide o kdr uğraşa sn dökül fıttırırım..ama neyse sağlık olsun Allah sütünü bol etsin

sıcakdan dilim damaam kurudu annecimmmm oruç tutuo şimdiden kızım

tipsiiiiiizzz...nasıda çıkarmış dilini..bizimkide kızı gördü ööööhhh öööhhhhh öööhhhh diye söyleniyo başka bişey diyemediinden bide konuşsa kimbilir ne sarkıntılık yapcak :)) gözlerin maşallahı var anaya çekmiş

ayyy saol cnm bnmm :)) Selçük prense de teşekkür ederiz begendigi için
seninki Alya'ları begenio demek Mervenin Alyasınıda begenmişdiD
amaaaa Alyalarda Selçük beye bayılıooo maşallahhh:)))

akşam kızıma babası hurma tattırdı o kadar sevdiki yalanıp durdu. ağzından çekincede nasıl kızıyo anlatamam :)) daha yicekmiş yavruum ben yarım cicibebeyi sütümle karıştırıp veriyodum onuda çok seviyo kızım

Son düzenleme:

teşekkürler kızlar , sizlerede bol bol sağlık olsun inşallah

unnadoda mei tai ler indirimde ve bugün indirimin son günü, dün gamzonur sormuştu bende mesaj atmıştım ama tüm kayıtlar silinmiş, okumamıştır büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…