2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabhtn beri aglıyrm eşim aradı şirketi antalyadaki fabrikasına gönderiyormuş şoklardayım en az 1 yıl orda olmamız gerekiyormş şaka gibi ya nsl yaparm bn tek başıma tanıdıgım ettigim yok ee azrayla tek başına ugraşmak gittikçe zorlaşıyr annemler 5 bina yanımda oturuyr her anımda yanımdalardı şmdi napıcam ben oooffff offfff

Metrobüsten nifret ediyorummmmmmmm böööö sıcaktan iflahım kesilti bide kalabalık Onun dışında akşam misafirimiz geldi bebeği 9,5 aylık eşler teraviye gitti biz oturuyoruz kadın başladı ya senninki daha oturmuyormu ay şöyle yapmıyor mu böyle yapmıyor mu el insaf kadın benimki daha 5 aylık olmadı nasıl desteksiz otursun bende yok emekliyor direk dedim Gülnihal ters döndü ve bi kaç defa kendini ileri doğru ittirdi kadının ifade böyle tabi bende şaşırdım ama bozuntuya vermedim gıcık ya hem bizden 5 ay büyük hemde benle kıyas yapıyor ki aynı ayda olsalar bile fabrika üretimi değil ki bunlar tabiki biri birinden farklı olacak sinir

Kuzum ben cesaret edemiyorum erken diye doktorun dediğini yapıyorum bakalım 6. ay olsun sonra geçecez inş.

:Ve kızımın oturma iznini almış bulunuyorum T.C kimlik numeresi bilem verdiler tipsizz daha bi aylık burda

Canım ağlayıp moralini bozma sütün azalır hakkınızda hayırlısı olsun annen yanında uzak olmak zor ama ağlamakla düzelmeyecek ki kendini harap etme

ağlama cnm ya bende yalnıızm burada eimin ailesi var ama kendi ailen gibi olmuyor iş başa düşünce yapılıyor herşey

unnadoda mei tai ler indirimde ve bugün indirimin son günü, dün gamzonur sormuştu bende mesaj atmıştım ama tüm kayıtlar silinmiş, okumamıştır büyük ihtimalle

şimdi girebilme fırsatım oldu zaten. bizim cadı çıldırdı annem geldide rahata erdim azıcık..çook teşekkür ederrim canım. süper oldu bu. aslında unnado dan bi kaç talihsiz alışverişim oldu bi daha almıcam demişt6im kendi kendime ama 25 lira indirim az değil.. çoook teşekkürler canım alayım ben şu zımbırtıyı...

Teşekkür ederiz teyesi bi pazar toplaşak da bende Kuzey paşayı göreyim ya :) tatilden başka fotosu yok mu paşanın

var canım olmazmı hıc:) bakayımda koyarım suan kucagımda oglumla baglanıoruz:) Ahhh aysell ahhh uyumuooooo uyumuoooooooo:)) Neyse aglmdn durmasıda buyuk bı olay:)

ben çorba, meyve püresi ve aptamilin ek gıdası irmikli meyveli olana başladım, anne sütü almadığından doktorumuz başla demişti, bu ay da muhallebi ve yoğurda başlıcaz...

canım kıyamam ya bak ben burda yapayalnızım, kimsem yok, ve de eşim gecelere kadar çalışıyor, tek başıma hallediyorum herşeyi, korkme başa gelince hem yapıyor hem alışıyorsun...

o kadına hayretler içinde yuh diyorum, ne mantıksız konuşmuş yaaaa kız o Gülnihal ne tatlı olmuşşşşşşşşşşş o fotoda

canım kıyamam

günaydın kızlarrr.........

canım günaydın, ben başladım ek gıdalara, 5. ayımız doluyor 3 gün sonra, çorba, meyve püresi ve aptamilin ek gıdası irmikli meyveli olana başladım, anne sütü almadığından doktorumuz başla demişti, bu ay da muhallebi ve yoğurda başlıcaz...

Kızlar Alp'in kakası koyu yesil siyaha yakın. Demir ilacına başlamıştık ondan kaynaklaniyor olabilir mı? Sizde oldu mu demir ilacından sonra böyle bir durum.

amaninnnnnnnn okuldan öğretmen arkadaşımın 8 aylık oğlu vardı yine hamileymiş :18: ama o çok mutlu istiyordu sanırım hemde 18 haftalık olmuşşş, araları tam 1 yıl olacak bebişlerin

Son düzenleme:
kızlar dün bahsetmiştim ama silinmişşş Ozan ım bugün sünnet oldu gülerek girdiği hastaneden ağlayarak çıktık tabiki canımın içi şimdi uyuuyo bense bi tuhafım pipisine bakamıorum bugün sadece oğlumun kölesiyim inş çabucak atlatır ....

ve erkek anneleri bence hemen yaptırın dönmeye çalıştıkça ağlıo bende eve çingene salıncağı kurdum ondaa uyuyoo hareketleri artmadan emeklemeye başlamadan yaptırın derim zaptetmesi çok zorrr

amaninnnnnnnn okuldan öğretmen arkadaşımın 8 aylık oğlu vardı yine hamileymiş :18: ama o çok mutlu istiyordu sanırım hemde 18 haftalık olmuşşş, araları tam 1 yıl olacak bebişlerin
ayy tam hayalimdeki gibi, eğer tayinimiz ankaraya olsaydı bende istiyordum ama şimdi bir yıl daha dursun diyorum

canım çok geçmiş olsun, ne güzel atlattın, darısı bize

canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun kıyamam ben ona, ama bu çok güzel bişey Allah herkese nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…