- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.521
ohoo bn veriyorm valla şeftali kayısı ezdim püre haline getrdm verdm..ondan önce milupanın meyve pürelerindende vermiştim 2 kere..yoğurt verdim pek sevmedi..kendi sütümden muhallebi yaptm onuda çok sevdii söylenemez..en çok meyveyi seviyo tatlı olduu için..bn 6 ayı fln beklemedm valla alışsın değişik tatlara..
kızlar sabhtn beri aglıyrm eşim aradı şirketi antalyadaki fabrikasına gönderiyormuş şoklardayım en az 1 yıl orda olmamız gerekiyormş şaka gibi ya nsl yaparm bn tek başıma tanıdıgım ettigim yok ee azrayla tek başına ugraşmak gittikçe zorlaşıyr annemler 5 bina yanımda oturuyr her anımda yanımdalardı şmdi napıcam ben oooffff offfff
kızlar sabhtn beri aglıyrm eşim aradı şirketi antalyadaki fabrikasına gönderiyormuş şoklardayım en az 1 yıl orda olmamız gerekiyormş şaka gibi ya nsl yaparm bn tek başıma tanıdıgım ettigim yok ee azrayla tek başına ugraşmak gittikçe zorlaşıyr annemler 5 bina yanımda oturuyr her anımda yanımdalardı şmdi napıcam ben oooffff offfff
Canım ağlayıp moralini bozma sütün azalır hakkınızda hayırlısı olsun annen yanında uzak olmak zor ama ağlamakla düzelmeyecek ki kendini harap etme
ya anneme çok baglı biriyim küçüklükten gelen bi durum bu.. farkndaym aslnda kndme zarr vergimn ama napıcam ben offf kızlar içim patlıcak gibi
unnadoda mei tai ler indirimde ve bugün indirimin son günü, dün gamzonur sormuştu bende mesaj atmıştım ama tüm kayıtlar silinmiş, okumamıştır büyük ihtimalle
Aysel kızz yeırm ben o Gulnıhalın t.c kımlk nosunuda fotosunuda totosunuda:)
Teşekkür ederiz teyesi bi pazar toplaşak da bende Kuzey paşayı göreyim ya :) tatilden başka fotosu yok mu paşanın
akşam kızıma babası hurma tattırdı o kadar sevdiki yalanıp durdu. ağzından çekincede nasıl kızıyo anlatamam :)) daha yicekmiş yavruum ben yarım cicibebeyi sütümle karıştırıp veriyodum onuda çok seviyo kızım
Metrobüsten nifret ediyorummmmmmmm böööö sıcaktan iflahım kesilti bide kalabalıkOnun dışında akşam misafirimiz geldi bebeği 9,5 aylık eşler teraviye gitti biz oturuyoruz kadın başladı ya senninki daha oturmuyormu ay şöyle yapmıyor mu böyle yapmıyor mu el insaf kadın benimki daha 5 aylık olmadı nasıl desteksiz otursun bende yok emekliyor direk dedim Gülnihal ters döndü ve bi kaç defa kendini ileri doğru ittirdi kadının ifade böyle tabi bende şaşırdım ama bozuntuya vermedim gıcık ya hem bizden 5 ay büyük hemde benle kıyas yapıyor ki aynı ayda olsalar bile fabrika üretimi değil ki bunlar tabiki biri birinden farklı olacak sinir
Kuzum ben cesaret edemiyorum erken diye doktorun dediğini yapıyorum bakalım 6. ay olsun sonra geçecez inş.
:Ve kızımın oturma iznini almış bulunuyorum T.C kimlik numeresi bilem verdiler tipsizz daha bi aylık burda
Eki Görüntüle 471478
Bayramdan sonra ise baslayacagim diye gecenin bu saatinde bir saattir sut sağmakla uğraştım. Tam yeter kalkayım artık dedim ve sutu yere döktüm. Sinirlerim zaten allak bullak kac gündür bu da üstüne tuz biber oldu. esime sinirle anlatıyorum sagarsin yine bosver dedi. çok kolay sanki damla damla cikartmaya çalışıyorum sabahtan beri içtiğim suyun haddi hesabı yok ama sonuc yerlerde
günaydın kızlarrr.........
Kızlar Alp'in kakası koyu yesil siyaha yakın. Demir ilacına başlamıştık ondan kaynaklaniyor olabilir mı? Sizde oldu mu demir ilacından sonra böyle bir durum.
ayy tam hayalimdeki gibi, eğer tayinimiz ankaraya olsaydı bende istiyordum ama şimdi bir yıl daha dursun diyorumamaninnnnnnnn okuldan öğretmen arkadaşımın 8 aylık oğlu vardı yine hamileymiş :18: ama o çok mutlu istiyordu sanırımhemde 18 haftalık olmuşşş, araları tam 1 yıl olacak bebişlerin
canım çok geçmiş olsun, ne güzel atlattın, darısı bizekızlar dün bahsetmiştim ama silinmişşş Ozan ım bugün sünnet oldu gülerek girdiği hastaneden ağlayarak çıktık tabiki canımın içi şimdi uyuuyo bense bi tuhafım pipisine bakamıorum bugün sadece oğlumun kölesiyim inş çabucak atlatır ....
kızlar dün bahsetmiştim ama silinmişşş Ozan ım bugün sünnet oldu gülerek girdiği hastaneden ağlayarak çıktık tabiki canımın içi şimdi uyuuyo bense bi tuhafım pipisine bakamıorum bugün sadece oğlumun kölesiyim inş çabucak atlatır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?