2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

var canım olmazmı hıc:) bakayımda koyarım suan kucagımda oglumla baglanıoruz:) Ahhh aysell ahhh uyumuooooo uyumuoooooooo:)) Neyse aglmdn durmasıda buyuk bı olay:)

Canım gündüzleri artık daha az uyuyorlar tabi mızmız durumu var Gülnihal gün içinde hep yağsız kapı gibi gıcırdıyor suratında hiç bi ifade yok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyy diye sürekli bi ses çıkıyor:)
Teşekkür ederiz teyzesii tam 1.ayı dolduğu gün çekinmiştik o resmi 1 aylıkken daha mı tombulmuş ne kadına gelince mantıksızın önde gideni deli çay içiriyor bebeğe sen vermiyon mu diyor ben 5 aylıkken veriyordum diyor çocuk aa yapınca tıkıyor ağzına daninoyu delü bide bana akıl veriyor sende yap diye 40ı dolana kadar bebeği yıkamamış şimdide çocuk sudan korkuyor büyü yaptılar diyo ya hey Allahım
Canım bizde önümüzdeki ay başlarız herhalde hep aklıma takılıyor ne vericem nasıl olacak fln diye Gamzenin yazılarıını bekliyorum dün alışverişe de çıktı onun tecrübelerinden faydalanıcam artık hem sende başlmışın nasıl tepki veriyor Lidya yiyormu hepsini canım

Canımmm gözünüz aydın ,inş çabucak atlatır küçük erkek

çok şükür yiyor canım, henüz bir sıkıntı yaşamadık inşallah da yaşamayız, bakalım bu hafta doktora gidicez yeni şeyler ekler sanırım, bende bekliyorum Gamze'nin yazılarını...

canım üzülüp yıpratma kendini..benim ailem de eşimin ailesi de başka başka şehirlerdeler..ben de yalnız büyütüyorum.ama emin ol üstesinden geliyosun..zaten en zor zamanları atlattık.artık huyunu ,suyunu öğrendin yavrunun..ne için nasıl ağlar biliyorsun.ve inan yalnızken çok daha iyi eğitim verebiliyorsun bebeğine.kendi istediğin gibi.müdahele olmadan.üstesinden gelebileceğine eminim..hem türkiyenn her yeri uçakla maksimum 1 saat.sıkıldıkca atlar gelirsin annenin yanına..her işte vardır bir hayır,ağlama ,allah dert vermesin tatllım.sütün azalır,bebeğine de yansır..geçen saçma bir sebepten ağladım..zeynep de huzursuzlandı hemen.sonra pişman oldum.çok iyi anlıyorlar her şeyi ..
Kızlar Alp'in kakası koyu yesil siyaha yakın. Demir ilacına başlamıştık ondan kaynaklaniyor olabilir mı? Sizde oldu mu demir ilacından sonra böyle bir durum.
demir ilacından kaynaklanıyor olabilir canım..bizler kullanırkende oluyordu aynı durum..yine de dr.arayıp sorabilirsin.için rahatlar.

geçmiiş olsun,hayırlı olsun inşallah..atlatır canım inşallah.bitti de gitti maşallah,nazar değmez inşallah:)

Merhaba kizlar ruzgar artik sut emmeyi birakti agla agla icim sisti bu ay sadece 75 gram almis ustune bide atesi cikti 39 ve ishal oldu iyice yemegi birakti sinirlerim bozuk patlamaya hazir bomba gibi esime bagirip cagiriyorum cocuk yataginda agliyor bende salonda bu cocugun sut icmeme sorunu beni bitirdi icmedigi icin sutum azaladi. Doktor acil bir sekilde yemeklere geciyorua dedi once meyve puresi alisinca yogurt yogurta alisinca sebze corbasi ve daha sonra muhallebi dun meyve puresiyle basladim seftali verdim nefret etti yuzunu burusturdu tatli armut verdim istemedi kayisiyida reddetti ben ne yspacagimi bilmiyorum artik sinirlerim alt ust oldu artik koca desen anlamaz rahat ol kendi haline birak diyor ya bir tanede ona patlatasim geliyor

canım benim öncelikle sakin ol, bebekleri beslerken çok sakin olmamız gerekiyormuş çünkü artık bütün hislerimiz tamamen onllara geçiyormuş, gözlerimizden anlıyorlamış herşeyi, yani sen sinir, stres ve sıkıntı yaptıkça o daha çok reddedecek, daha huysuz olacak, sen ağladıkça o daha çok ağlayacak... Çok geçmiş olsun ayrıca, Allah şifa versin, hastalığından dolayı da iştahsızdır, hepsine bütün tatlara yavaş yavaş alışacak, sen yeterki sabırlı ol, bir gün içmez yemez ama mutlaka alışır, herşey sende ve sabrında bitiyor canım, bu mübarek günlerde Allah sana çok sabır ve güç versin inş...bir an önce kendini topla canım, bir yerde eşin haklı aslında, rahat olmamız gerekiyor ama nerdeeeee bizde o rahatlık, annelik içgüdülerimiz malesef rahat olmamızı engelliyor...göğüslerini soğutarak vermeyi dene çok işe yarıyormuş burdan okuduklarımdan öğrendim...zaten artık az kilo alacaklar, gr gr gidecek, bu ay az almıştır bir dahaki ay artar inş, sağlığı yerine gelsin kilo hallolur bir şekilde...üzme sen canını, düzelir merak etme...dua et bol bol ve sakin ol...

ha birde öyle değişik meyveleri gün içinde verme, hepsini tek tek vermek gerekiyor alerjisi var mı yok mu diye, mesela 3 gün kayısı verdin 1-2 gün ara ver öyle geç diğer meyveye, çorba verirken de aynısını yap, önce 1 tane sebze pirinç, irmik koy, 3 gün dene, ondan sonra her hafta yeni sebze ekleyerek ver canım...

Son düzenleme:
Telkinlerin icin tesekkur ederim biraz sakin olmam lazim cok sinirlerim bozuldu. Sebze corbasina gecene kadar meyveye ve yogurda alistirmamgerekecek cok inatci bir bebek buyuyunce ben nasil bas edecegim onunla bilmiyorum

mardnden ankaraya kaçtık geldik sıcaklardan kurtulalım diye ama ankarada çokk sıcak yiğit tuna sıcaktan nefret ediyo ağlayıp duruyo çeşmenin altına tutup poposunu yıkıyorum:) çok mutlu olyor..
masiva..... tain durumunuza sevindim kırıkkale çok güzel bir yer değil( ben keskinliyim kırıkkaleye bağlı) ama ankaraya yakın olması senin için büyük avantaj:)
bu arada oğlum hep kucağımda olduğu için sayfaları okuyorum cevap yazmama bişr fırsat vermiyor bebişleri rahatsız olan annelere sabır ve şifa diliyorum.... ve emmeyi reddetip annesini üzen yaramazlarada.... yiğit tuna da dahil....teessüff ediyorum :)

Merhaba aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim 7 haftalıkmış minişim 9,24 mm :):) Allah (c.c)isteyen herkese versin inş.

08.08.2011 saat 15:00 İlk mesajımm ve şimdi o 9,24 mmlik minnoş kollarımda.Geçen sene büyük heyecanla hareketlerini hiss etmeyi beklemiştim,sonra doğmasını,ilk gülüşü,ilk kez dönmesi gibi bu liste uzar gider şimdi bekliyorum ilk adımını,ilk kelimesini ,mezuniyetini belki de ilk aşkını ayh çok duygulandım Gülnihal'le benim hayatım değişti,bakış açım değişti, görüşlerim değişti iyi ki rabbim bana bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etmiş biricik kızım Gülnihal'im iyi ki hayatıma gelmiş annesinin canı bitanesi

Telkinlerin icin tesekkur ederim biraz sakin olmam lazim cok sinirlerim bozuldu. Sebze corbasina gecene kadar meyveye ve yogurda alistirmamgerekecek cok inatci bir bebek buyuyunce ben nasil bas edecegim onunla bilmiyorum

minklerle nasıl başedeceğimiz konusunu bende hiç bilmiyorum, Allah hepimize sabır versin inş...

okurken bende çok duygulandım, benim de o günlerim aklıma geldi iyiki gelmiş kuzucuklarımız...

evet canım ankara da çok sıcakmış hatta bugün engelli ve hamilelere 2 gün idari iizin verilmiş...

benim bebeğimde bu aralar öyle, beni emmek istemiyor 2 haftadır bu şekilde.hatta bir gün biberonlada içmek istemedi. kaşık denedik kaşıkla sütü içti, fakat kaşıkta 1 gün idarelik gibi oldu. sonra ben burun damlası damlattım burnuna. rahatladı biberonu kabul etti bu sefer. beni yine emmek istemiyor ama ben gidip soğutup öyle geliyorum ilk başta istemiyo soğuk olduğunu anlayınca emmeye başlıyo. tabi çok çok emmiyo. sonra ben onu uyutuyorum alıp emziriyorum. bu sefer tam doymuş oluyor. ayrıca ben çalışıyorum gündüz babannesi biberon veriyor akşam ben gelince savaşımız başlıyor. burun damlası kullanmanı ve süt pompası edinmeni tavsiye ederim. seni emmeyi istemesede bebeğinin karnının doymuş olduğundan emin olursun.

marhaba kızlar

bizim kakayla mucadelemizi biliyorsunuz ya artık paşa efendiyi duşa sokayım dedim. kafası hariç, malum su yutmasın mikrop kapmasın diye.. neyse güzelce yıkadım, havlusunu da attım üstüne ama meger köşesi kuvetteki suya değmiş, yatırdım giydirecem. biizmki her şey ağzına götürür ya almı havluyu cuk cuk elinden alasıya bir de ne göreyim o ıslak yeri tıkmış ağzına.. çıldıracağım artık en dikkat ettikçe aksilikleer beni buluyor.. yani tam da kaka temiz çıkmıştı yaaa... bir şey olmaz umarım uff oğlum yaaa oldu mu şimdi annenin içine evhamı soktun, yarın kakanın peşinde tahlil tahlil kovalar artık mikropları

okurken bende çok duygulandım, benim de o günlerim aklıma geldi iyiki gelmiş kuzucuklarımız...

Allah bize ve bebişlerimize uzun ve sağlıklı ömür versin.keşke imkan olsada bebeğime hep ben bakabilsem onunla vakit geçirmeye öyle alıştımki eylül ayında işe başlayacağım ve bebeğime kayınvaldem bakacak onun ilklerini annesi olarak ilk ben görmek istiyorum(

oğluşumdan pek fırst olmyor ve sayfalar da çok hızlı ilerliyor o yüzden görebildiğim kadarıyla.

isolde durumuna çok üzüldüm canım... hatta birkaç gündr de yokmuş.. inşallah iyisinizdr..

derin83 azerinin dediği gibi sakin ol , gerçekten ben sinirliyken daha çok ağlıyordu oğlum. kolik günlerinde tecrübeyle sabittir. sağlığı yerindeyse hiç üzülme, alır toparlar yavrun. bak biizmkinin kilosu iyi ama hastalıktan başını kaldıramadı 1 aydır

azeri, gülnihali yerim ben maşallahh, bilmiş bilmiş bakıyo öyle hem de minnacıkken..

gamze nin berrasına da çok geçmiş olsun. bu sıcaklar enfeksiyonları arttırıyor malesef..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…