- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.541
var canım olmazmı hıc:) bakayımda koyarım suan kucagımda oglumla baglanıoruz:) Ahhh aysell ahhh uyumuooooo uyumuoooooooo:)) Neyse aglmdn durmasıda buyuk bı olay:)
Teşekkür ederiz teyzesii tam 1.ayı dolduğu gün çekinmiştik o resmi 1 aylıkken daha mı tombulmuş neben çorba, meyve püresi ve aptamilin ek gıdası irmikli meyveli olana başladım, anne sütü almadığından doktorumuz başla demişti, bu ay da muhallebi ve yoğurda başlıcaz...
canım kıyamam yabak ben burda yapayalnızım, kimsem yok, ve de eşim gecelere kadar çalışıyor, tek başıma hallediyorum herşeyi, korkme başa gelince hem yapıyor hem alışıyorsun...
o kadına hayretler içinde yuh diyorum, ne mantıksız konuşmuş yaaaakız o Gülnihal ne tatlı olmuşşşşşşşşşşş o fotoda
Canım bizde önümüzdeki ay başlarız herhalde hep aklıma takılıyor ne vericem nasıl olacak fln diye Gamzenin yazılarıını bekliyorum dün alışverişe de çıktı onun tecrübelerinden faydalanıcam artık hem sende başlmışın nasıl tepki veriyor Lidya yiyormu hepsini canımcanım günaydın, ben başladım ek gıdalara, 5. ayımız doluyor 3 gün sonra, çorba, meyve püresi ve aptamilin ek gıdası irmikli meyveli olana başladım, anne sütü almadığından doktorumuz başla demişti, bu ay da muhallebi ve yoğurda başlıcaz...
kızlar dün bahsetmiştim ama silinmişşş Ozan ım bugün sünnet oldu gülerek girdiği hastaneden ağlayarak çıktık tabiki canımın içi şimdi uyuuyo bense bi tuhafım pipisine bakamıorum bugün sadece oğlumun kölesiyim inş çabucak atlatır ....
Canım bizde önümüzdeki ay başlarız herhalde hep aklıma takılıyor ne vericem nasıl olacak fln diye Gamzenin yazılarıını bekliyorum dün alışverişe de çıktı onun tecrübelerinden faydalanıcam artık hem sende başlmışın nasıl tepki veriyor Lidya yiyormu hepsini canım
canım üzülüp yıpratma kendini..benim ailem de eşimin ailesi de başka başka şehirlerdeler..ben de yalnız büyütüyorum.ama emin ol üstesinden geliyosun..zaten en zor zamanları atlattık.artık huyunu ,suyunu öğrendin yavrunun..ne için nasıl ağlar biliyorsun.ve inan yalnızken çok daha iyi eğitim verebiliyorsun bebeğine.kendi istediğin gibi.müdahele olmadan.üstesinden gelebileceğine eminim..hem türkiyenn her yeri uçakla maksimum 1 saat.sıkıldıkca atlar gelirsin annenin yanına..her işte vardır bir hayır,ağlama ,allah dert vermesin tatllım.sütün azalır,bebeğine de yansır..geçen saçma bir sebepten ağladım..zeynep de huzursuzlandı hemen.sonra pişman oldum.çok iyi anlıyorlar her şeyi ..kızlar sabhtn beri aglıyrm eşim aradı şirketi antalyadaki fabrikasına gönderiyormuş şoklardayım en az 1 yıl orda olmamız gerekiyormş şaka gibi ya nsl yaparm bn tek başıma tanıdıgım ettigim yok ee azrayla tek başına ugraşmak gittikçe zorlaşıyr annemler 5 bina yanımda oturuyr her anımda yanımdalardı şmdi napıcam ben oooffff offfff
demir ilacından kaynaklanıyor olabilir canım..bizler kullanırkende oluyordu aynı durum..yine de dr.arayıp sorabilirsin.için rahatlar.Kızlar Alp'in kakası koyu yesil siyaha yakın. Demir ilacına başlamıştık ondan kaynaklaniyor olabilir mı? Sizde oldu mu demir ilacından sonra böyle bir durum.
kızlar dün bahsetmiştim ama silinmişşş Ozan ım bugün sünnet oldu gülerek girdiği hastaneden ağlayarak çıktık tabiki canımın içi şimdi uyuuyo bense bi tuhafım pipisine bakamıorum bugün sadece oğlumun kölesiyim inş çabucak atlatır ....
İsolde bugün de yokben çok merak ettim onu :18:
İsolde bugün de yokben çok merak ettim onu :18:
Merhaba kizlar ruzgar artik sut emmeyi birakti agla agla icim sisti bu ay sadece 75 gram almis ustune bide atesi cikti 39 ve ishal oldu iyice yemegi birakti sinirlerim bozuk patlamaya hazir bomba gibi esime bagirip cagiriyorum cocuk yataginda agliyor bende salonda bu cocugun sut icmeme sorunu beni bitirdi icmedigi icin sutum azaladi. Doktor acil bir sekilde yemeklere geciyorua dedi once meyve puresi alisinca yogurt yogurta alisinca sebze corbasi ve daha sonra muhallebi dun meyve puresiyle basladim seftali verdim nefret etti yuzunu burusturdu tatli armut verdim istemedi kayisiyida reddetti ben ne yspacagimi bilmiyorum artik sinirlerim alt ust oldu artik koca desen anlamaz rahat ol kendi haline birak diyor ya bir tanede ona patlatasim geliyor
Telkinlerin icin tesekkur ederim biraz sakin olmam lazim cok sinirlerim bozuldu. Sebze corbasina gecene kadar meyveye ve yogurda alistirmamgerekecek cok inatci bir bebek buyuyunce ben nasil bas edecegim onunla bilmiyorumcanım benim öncelikle sakin ol, bebekleri beslerken çok sakin olmamız gerekiyormuş çünkü artık bütün hislerimiz tamamen onllara geçiyormuş, gözlerimizden anlıyorlamış herşeyi, yani sen sinir, stres ve sıkıntı yaptıkça o daha çok reddedecek, daha huysuz olacak, sen ağladıkça o daha çok ağlayacak... Çok geçmiş olsun ayrıca, Allah şifa versin, hastalığından dolayı da iştahsızdır, hepsine bütün tatlara yavaş yavaş alışacak, sen yeterki sabırlı ol, bir gün içmez yemez ama mutlaka alışır, herşey sende ve sabrında bitiyor canım, bu mübarek günlerde Allah sana çok sabır ve güç versin inş...bir an önce kendini topla canım, bir yerde eşin haklı aslında, rahat olmamız gerekiyor ama nerdeeeee bizde o rahatlık, annelik içgüdülerimiz malesef rahat olmamızı engelliyor...göğüslerini soğutarak vermeyi dene çok işe yarıyormuş burdan okuduklarımdan öğrendim...zaten artık az kilo alacaklar, gr gr gidecek, bu ay az almıştır bir dahaki ay artar inş, sağlığı yerine gelsin kilo hallolur bir şekilde...üzme sen canını, düzelir merak etme...dua et bol bol ve sakin ol...
ha birde öyle değişik meyveleri gün içinde verme, hepsini tek tek vermek gerekiyor alerjisi var mı yok mu diye, mesela 3 gün kayısı verdin 1-2 gün ara ver öyle geç diğer meyveye, çorba verirken de aynısını yap, önce 1 tane sebze pirinç, irmik koy, 3 gün dene, ondan sonra her hafta yeni sebze ekleyerek ver canım...
Merhaba aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim 7 haftalıkmış minişim 9,24 mm :):) Allah (c.c)isteyen herkese versin inş.
Telkinlerin icin tesekkur ederim biraz sakin olmam lazim cok sinirlerim bozuldu. Sebze corbasina gecene kadar meyveye ve yogurda alistirmamgerekecek cok inatci bir bebek buyuyunce ben nasil bas edecegim onunla bilmiyorum
08.08.2011 saat 15:00 İlk mesajımm ve şimdi o 9,24 mmlik minnoş kollarımda.Geçen sene büyük heyecanla hareketlerini hiss etmeyi beklemiştim,sonra doğmasını,ilk gülüşü,ilk kez dönmesi gibi bu liste uzar gider şimdi bekliyorum ilk adımını,ilk kelimesini ,mezuniyetini belki de ilk aşkınıayh çok duygulandım Gülnihal'le benim hayatım değişti,bakış açım değişti, görüşlerim değişti iyi ki rabbim bana bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etmiş biricik kızım Gülnihal'im iyi ki hayatıma gelmiş annesinin canı bitanesi
mardnden ankaraya kaçtık geldik sıcaklardan kurtulalım diye ama ankarada çokk sıcakyiğit tuna sıcaktan nefret ediyo ağlayıp duruyo çeşmenin altına tutup poposunu yıkıyorum:) çok mutlu olyor..
masiva..... tain durumunuza sevindim kırıkkale çok güzel bir yer değil( ben keskinliyim kırıkkaleye bağlı) ama ankaraya yakın olması senin için büyük avantaj:)
bu arada oğlum hep kucağımda olduğu için sayfaları okuyorum cevap yazmama bişr fırsat vermiyor bebişleri rahatsız olan annelere sabır ve şifa diliyorum.... ve emmeyi reddetip annesini üzen yaramazlarada.... yiğit tuna da dahil....teessüff ediyorum :)
Merhaba kizlar ruzgar artik sut emmeyi birakti agla agla icim sisti bu ay sadece 75 gram almis ustune bide atesi cikti 39 ve ishal oldu iyice yemegi birakti sinirlerim bozuk patlamaya hazir bomba gibi esime bagirip cagiriyorum cocuk yataginda agliyor bende salonda bu cocugun sut icmeme sorunu beni bitirdi icmedigi icin sutum azaladi. Doktor acil bir sekilde yemeklere geciyorua dedi once meyve puresi alisinca yogurt yogurta alisinca sebze corbasi ve daha sonra muhallebi dun meyve puresiyle basladim seftali verdim nefret etti yuzunu burusturdu tatli armut verdim istemedi kayisiyida reddetti ben ne yspacagimi bilmiyorum artik sinirlerim alt ust oldu artik koca desen anlamaz rahat ol kendi haline birak diyor ya bir tanede ona patlatasim geliyor
evet canım ankara da çok sıcakmış hatta bugün engelli ve hamilelere 2 gün idari iizin verilmiş...
okurken bende çok duygulandım, benim de o günlerim aklıma geldiiyiki gelmiş kuzucuklarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?