- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.561
Allah bize ve bebişlerimize uzun ve sağlıklı ömür versin.keşke imkan olsada bebeğime hep ben bakabilsem onunla vakit geçirmeye öyle alıştımki eylül ayında işe başlayacağım ve bebeğime kayınvaldem bakacak onun ilklerini annesi olarak ilk ben görmek istiyorum(
marhaba kızlar
bizim kakayla mucadelemizi biliyorsunuz ya artık paşa efendiyi duşa sokayım dedim. kafası hariç, malum su yutmasın mikrop kapmasın diye.. neyse güzelce yıkadım, havlusunu da attım üstüne ama meger köşesi kuvetteki suya değmiş, yatırdım giydirecem. biizmki her şey ağzına götürür ya almı havluyu cuk cuk elinden alasıya bir de ne göreyim o ıslak yeri tıkmış ağzına..çıldıracağım artık en dikkat ettikçe aksilikleer beni buluyor.. yani tam da kaka temiz çıkmıştı yaaa... bir şey olmaz umarım uff oğlum yaaa oldu mu şimdi annenin içine evhamı soktun, yarın kakanın peşinde tahlil tahlil kovalar artık mikropları
Çok fena bunlar kuzum ya normalde damla su içmeyen ağzına su deyince yüzünü gözünü buruşturan Gülnihal sabahları yüzünü fln yıkarken ağzını fln bi yalanamsı var görmen lazım hayır anlamıyorum öyle olmayan bi gıdımcık ellerindeki suyu emiyorda biberondan yada kaşıkla verdiğim suyu niye içmiyor
Çalışan anne olmak biraz zor işte kuzum ama onların geleceği için çalışıyoruz ne yapalım ben 2 ay oldu başlayalı hala ondan kopamıyorum sabah işe gelirken,öğlen yedirmeye gittiğimdeAma kendime zöz verdim olur da bi gün ikici bebek düşünürsem o zaman işten çıkacam
İsolde bugün de yokben çok merak ettim onu :18:
fena ki ne fena lar... sokak çocuğu modundalar haasaldım çayıra mevlam kayıra cinsi sanırım bizimkiler.. hay allahım temiz suyu cuk cuklasa inan içim yanmayacak küvetteki pis suyu emmi diyaa düşündükçe çıldırıyorum ona kızmıyorum kendime kızıyorum tabii nasıl bu kadar dikkatsizim diye.. daha neler yapacaklar kim bilir..
inşallah bir şey olmaz tatlım kızma kendine ne kadar dikkat etsek de illaki bi takım aksilikler yaşanacak öyle böyle büyüyecekler ne yapalım .benimki doğduğu günden beri suyu çok seviyor maşallah sudan çıkarınca mızmızlanmaya başlıyor yalnız büyüdükçe daha çok hareketlendi yıkarken kıpır kıpır duracağı yok sürekli ayaklarıyla tekmeliyor fileden kayıyor .ağzına su kaçacak diye çok korkuyorum
Allah bize ve bebişlerimize uzun ve sağlıklı ömür versin.keşke imkan olsada bebeğime hep ben bakabilsem onunla vakit geçirmeye öyle alıştımki eylül ayında işe başlayacağım ve bebeğime kayınvaldem bakacak onun ilklerini annesi olarak ilk ben görmek istiyorum(
Merhaba kizlar ruzgar artik sut emmeyi birakti agla agla icim sisti bu ay sadece 75 gram almis ustune bide atesi cikti 39 ve ishal oldu iyice yemegi birakti sinirlerim bozuk patlamaya hazir bomba gibi esime bagirip cagiriyorum cocuk yataginda agliyor bende salonda bu cocugun sut icmeme sorunu beni bitirdi icmedigi icin sutum azaladi. Doktor acil bir sekilde yemeklere geciyorua dedi once meyve puresi alisinca yogurt yogurta alisinca sebze corbasi ve daha sonra muhallebi dun meyve puresiyle basladim seftali verdim nefret etti yuzunu burusturdu tatli armut verdim istemedi kayisiyida reddetti ben ne yspacagimi bilmiyorum artik sinirlerim alt ust oldu artik koca desen anlamaz rahat ol kendi haline birak diyor ya bir tanede ona patlatasim geliyor
bende başayacağım işe eylülde, sen biraz daha şanslısın ki kayınvaliden bakacakmış, bizim ev sahibimiz bakacak, nasıl ayrılacağım bilmem
evet kayınvaldem bakacak diye bir yandan seviniyorum bir yandan da endişelerim var açıkcası.benim kayınvaldem baya alıngandır kendi bildiği şeylerin hep doğru olduğunu düşünür şunu böyle yapalım dediğimde akıl veriyomuşum gibi geliyor ona. 30 sene öncesindeki bilgilerle büyütecek keşke benim fikrimi alsa ama öyle olmayacak ne yazıkki.ben yokken neler verecek çocuğa acaba hani biraz büyüse 2 yaşında falan olsa hiç endişelenmem ama daha çok küçük ve 0-2 yaş arası beslenmesi çok önemli ya bilmiyorum benmi takıntı yapıyorum acaba
bnde anneme bırakıcktım eylülde başlıcktım işe hatta bu durum evde kriz olmuştu neymiş efendm kaynvalidem bakması gerekyrmş oldu çoçugumu ona emant edicm daha kndine bakamıyr.nyse ama sonç neoldu azramı yıne ben büyütücem bu yandan sevnmedim diyemem aslında
kızlar sabhtn beri aglıyrm eşim aradı şirketi antalyadaki fabrikasına gönderiyormuş şoklardayım en az 1 yıl orda olmamız gerekiyormş şaka gibi ya nsl yaparm bn tek başıma tanıdıgım ettigim yok ee azrayla tek başına ugraşmak gittikçe zorlaşıyr annemler 5 bina yanımda oturuyr her anımda yanımdalardı şmdi napıcam ben oooffff offfff
annem yanımda olsaydı keşke.ya insanın kendi annesine nazı geçiyor rahatlıkla şöyle yapma böyle yap diyebilirdim kayınvaldeye denilmiyor işte.
evet kayınvaldem bakacak diye bir yandan seviniyorum bir yandan da endişelerim var açıkcası.benim kayınvaldem baya alıngandır kendi bildiği şeylerin hep doğru olduğunu düşünür şunu böyle yapalım dediğimde akıl veriyomuşum gibi geliyor ona. 30 sene öncesindeki bilgilerle büyütecek keşke benim fikrimi alsa ama öyle olmayacak ne yazıkki.ben yokken neler verecek çocuğa acaba hani biraz büyüse 2 yaşında falan olsa hiç endişelenmem ama daha çok küçük ve 0-2 yaş arası beslenmesi çok önemli ya bilmiyorum benmi takıntı yapıyorum acaba
ay cnm bnde başlıı okuyunca korktum bişi oldu zannettm..Allah aşkına 1 yıl ayrı kalcksın hem eşinle beraber gidiyosun..hemde ağrıya fln değil gittiin yer antalya gayet güzel bi yer..bence hiç o kdr harap olcak bi durum yok..valla o kdr şanslısınki bu zmna kdr bile annen yakınındaymış bu ilk zamanları onunla yaşamışsn..senin yerinde olmak için neler vermezdim..bn 30 günlükten beri oğlumla yapayalnızım..anne olduğunun farkına varıyosun..herşeyiyle başetmek zorundasın..ve bu çok güzel bi duygu..o kdrda güzel başa çıkarsınki tek başına sen bile şaşırırsın..merak etme annelerimize güvenerek doğurmadık sonuçta bunları..anlıyorm annenden ayrı kalmak çok zor gelebilir başta ama insan herşeye alışıyo..bnce antalyada çokda güzel vakitte geçirirsiniz..en önemlisi annen sağlıklı ve hayattaysa bunu bile düşünüp mutlu olmana yetsin..istediin zmn görebilirsin..valla bn 1 yıldır şu binada oturuyorm 1 Allahın kulu ya 1 Allahın kulu yan komşum bile kızım sen yeni evlisin kızım sen hamilesin kızım sen lohusasın diye kapımı tıklatıpta bi ihtiyacın var mı diye sormadı..onuda geçtim binadakiler değil kimse sormadı..kendim tiksine tiksine zaman zaman öğüre öğüre yemeklerimi yaptım..evimi b.k bastı giriş katta olduum için karnım burnumda eşimle beraber temizlemek zorunda kaldım..falan filan..hiç o kdr perişan olma her zmn Allaha dua et şükret Allahım daha kötüsünden koru diye..çünkü gerçekten beterin beteri var..öyle oluyoki bu ne ya daha başımıza ne gelebilirki dediinde öyle şeyler geliyoki eski halinin ne kdrda rahat ve güzel oldunu anlayıp hayıflanıyosun..
kesnlkle canım ya bide kayınvalide benmki gibi bilmş olursa sinr oluyrm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?