2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar herkes iyidir inşallah. ek gıda konusunda derin bir araştırmanın içerisine girmiş bulunuyorum aslında eylülde 6.ayını dolduruyor ancak tamda o zaman işe başlayacağım için sanırım biraz erken geçeceğim 5.ayını tamamladığında geçmeyi planlıyorum uyum süreci için. bugün internette araştırırken Doktorum - Bebek Beslenmesi 02.03.2011 - YouTube adresindeki videoyu izledim bebek beslenmesi konusunda baya faydalı bilgiler var .2011 mart tarihli doktorum programında bu konudan bahsediyorlar. biraz uzun ama kesinlikle yararlı olduğunu düşünüyorum kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

Çalışan anne olmak biraz zor işte kuzum ama onların geleceği için çalışıyoruz ne yapalım ben 2 ay oldu başlayalı hala ondan kopamıyorum sabah işe gelirken,öğlen yedirmeye gittiğimde Ama kendime zöz verdim olur da bi gün ikici bebek düşünürsem o zaman işten çıkacam

Çok fena bunlar kuzum ya normalde damla su içmeyen ağzına su deyince yüzünü gözünü buruşturan Gülnihal sabahları yüzünü fln yıkarken ağzını fln bi yalanamsı var görmen lazım hayır anlamıyorum öyle olmayan bi gıdımcık ellerindeki suyu emiyorda biberondan yada kaşıkla verdiğim suyu niye içmiyor

fena ki ne fena lar... sokak çocuğu modundalar haa saldım çayıra mevlam kayıra cinsi sanırım bizimkiler.. hay allahım temiz suyu cuk cuklasa inan içim yanmayacak küvetteki pis suyu emmi diyaa düşündükçe çıldırıyorum ona kızmıyorum kendime kızıyorum tabii nasıl bu kadar dikkatsizim diye.. daha neler yapacaklar kim bilir..

evet canım haklısın çalışan anne olmak gerçekten çok zor.doğum izninin 6.aya çıkması için çalışmalar yapılıyor bakalım belki 2.çocukta yasalaşır . aslında olması gerekende o zaten

inşallah bir şey olmaz tatlım kızma kendine ne kadar dikkat etsek de illaki bi takım aksilikler yaşanacak öyle böyle büyüyecekler ne yapalım .benimki doğduğu günden beri suyu çok seviyor maşallah sudan çıkarınca mızmızlanmaya başlıyor yalnız büyüdükçe daha çok hareketlendi yıkarken kıpır kıpır duracağı yok sürekli ayaklarıyla tekmeliyor fileden kayıyor .ağzına su kaçacak diye çok korkuyorum

Rabbim korusun şu mübarek gün inşallahh.. zaten her daim ona emanetler.. benimki de öyle. çıkınca ağlıyor.. tek başıma 2 aylıktan beri yıkıyorum tabii onun sayesinde işte.. ama ne kadar dikkat edersek o kadar başa geliyor. hayır bağışıklığı iyi olsa dert etmeyeceğim daha yeni ishalden kurtuldu.. dediğin gibi bi ey olmaz inşallahh..

bende başayacağım işe eylülde, sen biraz daha şanslısın ki kayınvaliden bakacakmış, bizim ev sahibimiz bakacak, nasıl ayrılacağım bilmem

bizimki de son ay hiç kilo almadığı gibi bi de zayıfladı. idrar yolu enfeksiyonu oldu ve diş çıkarıyor. bunlardan dolayı sanırım. emmeyi de reddetmeye başladı. gece ve sabah emiyor sadece. çok üzülüyorum. bugün yine doktordaydık. illaki ek gıdaya geçirmeye çalışıo. zaten emmiyor iyice bırakıcak korkuyorum, moralim çok bozuk çokkk

bende başayacağım işe eylülde, sen biraz daha şanslısın ki kayınvaliden bakacakmış, bizim ev sahibimiz bakacak, nasıl ayrılacağım bilmem

evet kayınvaldem bakacak diye bir yandan seviniyorum bir yandan da endişelerim var açıkcası.benim kayınvaldem baya alıngandır kendi bildiği şeylerin hep doğru olduğunu düşünür şunu böyle yapalım dediğimde akıl veriyomuşum gibi geliyor ona. 30 sene öncesindeki bilgilerle büyütecek keşke benim fikrimi alsa ama öyle olmayacak ne yazıkki.ben yokken neler verecek çocuğa acaba hani biraz büyüse 2 yaşında falan olsa hiç endişelenmem ama daha çok küçük ve 0-2 yaş arası beslenmesi çok önemli ya bilmiyorum benmi takıntı yapıyorum acaba

Kızlar o sinir bozuculuk hallerimi azda olsa atlattım eşimi bklyrm geri kalnlr içn.
çok fazla kmseye söylemyrm (( nazar deycek die soran olursa sütüm yetmiyor idare etmeye çalışıyorum diyorum)) ek gıda konusu geçtigi için en son doktora gittgmde bnde sordum ek gıdayla ilgili doktorumuz bir ay daha sadece anne sütü ver dedi sütn oldukça fazla yetiyor bbegine dedi ama günde yarım çay bardagı su verirsin dedi.bakalm bir sonraki ay durumumuz ne olacak

bnde anneme bırakıcktım eylülde başlıcktım işe hatta bu durum evde kriz olmuştu neymiş efendm kaynvalidem bakması gerekyrmş oldu çoçugumu ona emant edicm daha kndine bakamıyr.nyse ama sonç neoldu azramı yıne ben büyütücem bu yandan sevnmedim diyemem aslında

annem yanımda olsaydı keşke.ya insanın kendi annesine nazı geçiyor rahatlıkla şöyle yapma böyle yap diyebilirdim kayınvaldeye denilmiyor işte.

ay cnm bnde başlıı okuyunca korktum bişi oldu zannettm..Allah aşkına 1 yıl ayrı kalcksın hem eşinle beraber gidiyosun..hemde ağrıya fln değil gittiin yer antalya gayet güzel bi yer..bence hiç o kdr harap olcak bi durum yok..valla o kdr şanslısınki bu zmna kdr bile annen yakınındaymış bu ilk zamanları onunla yaşamışsn..senin yerinde olmak için neler vermezdim..bn 30 günlükten beri oğlumla yapayalnızım..anne olduğunun farkına varıyosun..herşeyiyle başetmek zorundasın..ve bu çok güzel bi duygu..o kdrda güzel başa çıkarsınki tek başına sen bile şaşırırsın..merak etme annelerimize güvenerek doğurmadık sonuçta bunları..anlıyorm annenden ayrı kalmak çok zor gelebilir başta ama insan herşeye alışıyo..bnce antalyada çokda güzel vakitte geçirirsiniz..en önemlisi annen sağlıklı ve hayattaysa bunu bile düşünüp mutlu olmana yetsin..istediin zmn görebilirsin..valla bn 1 yıldır şu binada oturuyorm 1 Allahın kulu ya 1 Allahın kulu yan komşum bile kızım sen yeni evlisin kızım sen hamilesin kızım sen lohusasın diye kapımı tıklatıpta bi ihtiyacın var mı diye sormadı..onuda geçtim binadakiler değil kimse sormadı..kendim tiksine tiksine zaman zaman öğüre öğüre yemeklerimi yaptım..evimi b.k bastı giriş katta olduum için karnım burnumda eşimle beraber temizlemek zorunda kaldım..falan filan..hiç o kdr perişan olma her zmn Allaha dua et şükret Allahım daha kötüsünden koru diye..çünkü gerçekten beterin beteri var..öyle oluyoki bu ne ya daha başımıza ne gelebilirki dediinde öyle şeyler geliyoki eski halinin ne kdrda rahat ve güzel oldunu anlayıp hayıflanıyosun..

haklısın canım o konuda, ama yapacak bişey yok, en azından güvenilir ellerde olacak öyle düşün, kırmadan söylersin çocuğun sonuçta herkesten önemli...

eline sağlık canım, ben yazsam böyle anlatamazdım, gıyabında beni de anlatmışsın valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…