2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cins kadına bak. çok sinir oluyorum bu tip insanlara... boğazlayasım geliyor... Yarım doğurmak ne demek. Gülnihal'in kilosu da ayına göre gayet iyi bence. Hem kilosu az olsa nolur sağlıklı olsunlar yeterki... Geçen gün bizde alışveriş merkezindeydik... Kadının biri yanımdan geçerken Alp'e baktı sonra "aaaa parmak emiyor bu. Yazık" dedi sinirlerim zıp zıp zıpladı valla.

Berna ,Pinarrr ne diyonuz buluşak mı

Yazık mı hey Allahım ya ,Bebeğin kilosu az derler sana dan diye aa kilolar duruyor derler ,sütün yetmiyor derler,kıt beyin olunca bebeği yarım doğurdun diyen bile var ben bunları söyleyen kim olursa olsun iyi niyetli görmüyorum.

aman alıştırmasın sallamaya çok zor oluyo dün hiç uyumadı benimki sürekli ayağımdaydı sabaha kadar ayaklarım uyuştu resmen bu zamana kadar alışmadıysa bundan sonrada alıştırma derim

yok canım zaten alışmasını hiç istemiyorum şimdiye kadarda sallamadım puseti bile sallanmasın diye altına bişey koydum oğlumda sallanınca ağlıyo ama kayınvalidem anlamıyo her gördüğünde sallıyo o kadar söyledim biz sallamıyoruz diye ama boşuna Şimdi bide emme dışında uykuya dalmada sorun yaşarsa kesin sallamaya alıştırıcak ve çok hızlı sallıyo

Emerken uykuya dalmazsa uyuyo kendi ama bu herzaman olmuyo...Gece uykusuna erken yatıyoAma bi kaçgündür çok sık uyanıyo önceden 6-7 saat kesintisiz uyurdu şimdi 2 saatte bi kalkıyo

nasıl oldu Ömer. Hala her emmeden sonra kusuyor mu?

nası da aklında kalmış sağol canım
evet malesef kusuyo
internettten araştırdım
keyfi yerinde kilo alımı iyiyse üstüne düşmeyin kimi bebek 9 aya kadar kusar diyor

ben de üstelemeyeceğim artık

ben de feyzosssu merak ediyorum kızının kalça çıkığı riski vardı bugün belli olacaktı ne oldu acep

vah yavrummm sizin ev Alibeyköyden beter oldu desene..sende basını çağırsaydın ya..bi elinde çekçek bi elinde kova evdeki suyu dışarı atarken -üstelik 8.kattaki evden- bi yandan da nerde bu millet nerde bu devlet alt yapı rezalet göreve çağırıyorm derdin..pardon seninki üst yapıya giriyo baya baya..o hiç yok zaten :)) flash flash flash istanbulda üst yapı yoksunluundan artık 8.kattaki evleri bile su basıyooorr..daaannn bu nasıl rezalet....
şaka maka annemde söyledi öyle bi yağmur olayı olmuş hatta bize yakın yerleri bile sel almış da burda gram yağmur olmadı nasıl oluyo bu iş :44: yağmur yüklü bulutun bazılarına çok hain planları vardı demekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…