- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.901
Hanım hanımcık aysima.....
Kızlar dün eşimin abisine gittiğimzde eşimin teyzesi de ordaydı bizle pek arası yok düğünümüze bile gelmedi,Gülnihali gördü ne kadarlık dedi 5 aylık dedim hahah aynı 3 aylık bebek gibi çok küçük dedi :26:bide sen galiba yarım doğurmuştun ondan böyledir hep gerinden gelir artık dedi sinirlerim bozuldu Gülnihal 5 aylık 7 kilo doktorumuz gelişimi kilosu gayet iyi diyor ama kadının öyle konuşması sinirimi bozdu 2300 gr doğdu herkes vakti zamanında kilosu iyi bebişler doğrmak ister düşüncesiz ya yarım doğurdun diyor sinir iyi ki gelip gitmiyor bize
selam kızlaarr
o kadar alıntı yaptım sayfa yenilendi ne oldu anlamadım hepsi silindi((
lagrima allah sende razı olsun herkes cesaret edemez bebeği warken başk bir bebeğin sorumluluğunu almaya, bravo sana.. Allah akıl fkir ve vicdan ihsan etsin o ana olacak kadına da .. Çok büyük pişmanlık yaşar da neyse.. tam olarak okuyamadım ne gibi yardımları hangi adrese yapabilirim bana özelden mesaj atabiirsen yardımcı olmaya çalışırım cnm ..
oyy ben seni yememmi teyzemmmm canım yaa çok özledim minnoşumu...
bu mevzuyu deşelim derim :)
cins kadına bak. çok sinir oluyorum bu tip insanlara... boğazlayasım geliyor... Yarım doğurmak ne demek. Gülnihal'in kilosu da ayına göre gayet iyi bence. Hem kilosu az olsa nolur sağlıklı olsunlar yeterki... Geçen gün bizde alışveriş merkezindeydik... Kadının biri yanımdan geçerken Alp'e baktı sonra "aaaa parmak emiyor bu. Yazık" dedi sinirlerim zıp zıp zıpladı valla.
aman alıştırmasın sallamaya çok zor oluyo dün hiç uyumadı benimki sürekli ayağımdaydı sabaha kadar ayaklarım uyuştu resmen bu zamana kadar alışmadıysa bundan sonrada alıştırma derim
aynı durumdayım. kendi kendine hiç uyuduğunu görmedim. hele uykusu gelince çok huysuz oluyor. malasef ya kucak ya emerek uyuyor. hatta yeni mei taimiz de de uyumayı pek sevdi. gezmeye diye çıkıp uyuyup geliyoruz.. eylül de başlıyorum ve o zmana kadar uğraşacağım artık. şu an akşam uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum. ayladır en geç 9 da yatan çocuk şimdi 11 e kadar oturuyor.ki ben 11 de yatarım. pilim bitiyor.
nasıl oldu Ömer. Hala her emmeden sonra kusuyor mu?
Ayh canım çekti bu hafta buluşuk edek mi kız Berna ama hafta içi yapalım pazar iftara misafirim var
bu mevzuyu deşelim derim :)
kızlar ben beklerim ayarlayın o zmn..haftaiçi güzel olur..haftasonu bizde mutlaka biyerlere davetli oluyorz
kızlar ben beklerim ayarlayın o zmn..haftaiçi güzel olur..haftasonu bizde mutlaka biyerlere davetli oluyorz
bu günlerde pek spontaneliğim kalmadı :)
cumartesi biz dışarıdayken ve o enteresan yağmura hiç yakalanmamışken, evimiz yakalanmış8. katta ki bir evi su basar mı basar, eğer yağmur evin içine yağarsa camlarda açıksa basar...
eve bir geldim ki salondaki halı su içinde ağırlığındna kalkmıyor yerden, mutfakta yerler ve tezgahın üstü ocağın oralar su içinde, fenaydı yani. Ev ile uğraşıyorum, üstüne Berra'nın son bulmayan şekil değiştirmiş ağlaması eklenince, planlıya bile yokum :)
diş çıkıyor galiba, dün püre yediriyorum elimden kaşığı kapıp damağını kaşıdı, içim yandı ya
..
Kızlar perşembe olursa ben şimdiden izin almam lazım son anda söylersem vermez
benim için hiiç farketmez her gün olabilir.. oruçlu mu olacaksınız kızlaar?
benim için hiiç farketmez her gün olabilir.. oruçlu mu olacaksınız kızlaar?
ben değilim canım..perşembe bekliyorm o zmn..
Pınar snada duyurulur ok mi?
Hanım hanımcık aysima.....
Kerimeyide al gel Aysel oda senin o tarafta değilmiydi? onunki kızmıydı hatrlamıyorm
Yok annem onun da Cenk paşası var,bizim evin az yukarısında özelden msj atayım gele bilirse gelsin kalabalık oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?