- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.941
Bu arada geçenlerde bi arkadaş ablasının çocuğu için yardım istemişti hatırlayan var mı?Gönderdiniz mi?
Merve yok piyasada pc hala düzelmedi mi acaba,Alya'yı da kap gel bi cesaret et bin toplu ulaşıma kuzummm
hiiiii bebeim debelendi debelendi yüzüstü dönmüş bi baktımki uyuya kalmış öyleee..kıyamam yaa
maşallah yawruşa
berna en cennet mah. de oturuysun dimi yawru? neresinde oturuyon ben nasl gelcem oraya yaaa sazan gibim atladım ama nasıl gelcem hiç düşünmedim :) h.içi olacaı için koca da yok kaldm bi başıma...
berna en cennet mah. de oturuysun dimi yawru? neresinde oturuyon ben nasl gelcem oraya yaaa sazan gibim atladım ama nasıl gelcem hiç düşünmedim :) h.içi olacaı için koca da yok kaldm bi başıma...
Uff baya uzaktaymışın kuzum yaa
jetimi gönderiim anam ayıp ediyosun..
keşke öyle bi imkanım olsaydı..valla gönderir seni aldırtırdım
anneni bizim eve gönder beni sizin evinize aldır.
Aldıramazsan aldırırlar gülüm
Biz Pinarla metrobüste buluşup giedecktik kuzum sen arabayla mı geliceksin nasıl geleceksin ,e ben telefonu çaldırdığım için Pınarın numarası yok ona haber uçurun buluşmayı
kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.
sen patates ye..muzda yiyebilirsin..eğer oğluna ek besin tattırıyosan onada patates verebilirsin haşlayıp
şimdik şöyle oluyor amilim..sen atlıcan metrobüse cennet durağında incen bn sni hurilerle karşılıcamtamam iğrençti..
cennet durağında inince bn sizi alcam duraktan...herkes aynı saatte gelir beklerm bn orda hep beraber çarşıdan yürüye yürüye eve gelriz..çok basit yani..
şimdik şöyle oluyor amilim..sen atlıcan metrobüse cennet durağında incen bn sni hurilerle karşılıcamtamam iğrençti..
cennet durağında inince bn sizi alcam duraktan...herkes aynı saatte gelir beklerm bn orda hep beraber çarşıdan yürüye yürüye eve gelriz..çok basit yani..
evet veriyorum ek besin patatesi nasıl vericem püre haline getirip mi?
aysel ve pınarr! nasıl arabalarla metrobüs köprüsünün merdivenlerini çıkmayı planlıyorsunuz???????? bahçelievler durağında asansör yok o düşündürüyo beni..
çok az bi miktar patatesi kendi sütünle hafif muhallebi kıvamına getir sütün yoksa formül mamayla..sonra yedir
aysel ve pınarr! nasıl arabalarla metrobüs köprüsünün merdivenlerini çıkmayı planlıyorsunuz???????? bahçelievler durağında asansör yok o düşündürüyo beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?