2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berna en cennet mah. de oturuysun dimi yawru? neresinde oturuyon ben nasl gelcem oraya yaaa sazan gibim atladım ama nasıl gelcem hiç düşünmedim :) h.içi olacaı için koca da yok kaldm bi başıma...

berna en cennet mah. de oturuysun dimi yawru? neresinde oturuyon ben nasl gelcem oraya yaaa sazan gibim atladım ama nasıl gelcem hiç düşünmedim :) h.içi olacaı için koca da yok kaldm bi başıma...

Biz Pinarla metrobüste buluşup giedecktik kuzum sen arabayla mı geliceksin nasıl geleceksin ,e ben telefonu çaldırdığım için Pınarın numarası yok ona haber uçurun buluşmayı

kızlar 2 gündür oğlumda bende ishaliz.yediğim bişey dokundu sanırsam.ya ne yapmam lazım ishalini durdurmak için.bez değiştirmekten öldüm.oda az az yapıyor.

şimdik şöyle oluyor amilim..sen atlıcan metrobüse cennet durağında incen bn sni hurilerle karşılıcam tamam iğrençti..
cennet durağında inince bn sizi alcam duraktan...herkes aynı saatte gelir beklerm bn orda hep beraber çarşıdan yürüye yürüye eve gelriz..çok basit yani..

aysel ve pınarr! nasıl arabalarla metrobüs köprüsünün merdivenlerini çıkmayı planlıyorsunuz???????? bahçelievler durağında asansör yok o düşündürüyo beni..

Ben HUNİLERLE karşılayacam anladım yaaa

aysel ve pınarr! nasıl arabalarla metrobüs köprüsünün merdivenlerini çıkmayı planlıyorsunuz???????? bahçelievler durağında asansör yok o düşündürüyo beni..

Edirnekapıda var ama oda çalışmıyor zaten kuzum,ben evin ordan minibüse sorna da malum dönme dolap gibi olan metrobüse bineceğim için araba almayı düşnmüyorum

cnm mutlaka bulursun yardım ediyolar ya seni görünce hmn kapıyolar bi ucundan..bn kocamla gittiimde bile bna bırakmıyolar bi trftan kocam bi trftan yardımsever vatandaş hemn kaldırıyolar yavruyu..olmadı rica edersin insanlık ölmedi ya..bizim burda rampa var ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…