2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızım 5 aylık ve hırıltısı var özellikle sabahları oluyor.öküsürük yok sadece hırıltı.doktora gösterdim ciğerlerini dinledi normal evde sigara içilmesin dedi.biz eşimle içmiyoruzda annem evde içiyor başka odada hatamı ediyorum acaba bu neden olabilir mi?geçmiyor kızımın hırıltısı ne yaparsam yapiyim?acaba neden olabilir üzülüyorum ister istemez..

ay sinirlerim hopladı..yarım doğurmak ne demek ya..hiçde 3 aylık gibi değil..o gün biraraya geldiklerinde gördük hepsi aynı boydaydı sadece gülnihal kız olduu için daha narindi..o alışmış gdo lu çocuklara ona öyle geliyo..kilosu gayet iyi..

Kıskanırımmmmmm İşten çıkar Gülnihali kapıp bende gelirim haa Gamzeyle tanışmayhı çok istiyorummmm

ne demek yaaa..böyle şeyler söylemeyin..bnm kapım herkese sonuna kdr açık..istediniz vakit gelin..ya evde yoksan da diyoya..ne demek çocuklar bn hep evdeyim..

Canım bizim de yaklaşık 1 aydır sabahları hirilti oluyor. Dr da burnuna sut kaçıyordur veya salyasi kaçıyordur dedi de rahatladım. öksürük yoksa hiriltida sıkıntı yokmuş. Sen de icini ferah tut..

Canım bizim de yaklaşık 1 aydır sabahları hirilti oluyor. Dr da burnuna sut kaçıyordur veya salyasi kaçıyordur dedi de rahatladım. öksürük yoksa hiriltida sıkıntı yokmuş. Sen de icini ferah tut..

Tekrar merhaba Mart anneleri..
Topik ınizi beğendiğim için tesekkur etmiş beni davet ermişsiniz..çok tesekkur ederiz oglumla..
Gercekten çok doğal hareketli ve güze
Bı topik ıniz var..
Mutluluğunuz daim olsun..
Bm Gamze malkoc ve onun pozitif enerjisini takip edip okurken sizleri tanıdım..ona da çok tesekkur ederim ayrıca..
Bu arada rahatsız edicem ama burdan esperanzaya mesaj yazmak zorundayim..
Çünkü özelden bı türlü ulaşamıyorum ona..

Tatlimmmm..canım meslektaşım...
Nasılsın..kızın nasıl..buyuyorsunuz beraber..ne guzel..
Seninle İzmir de bir türlü görüşmedik..ben dogum olmadan kızına hediye bile almıştım evde bekliyordu ama nasip olmadı..
Görüşelim mı .
Meslek sohbetiyapariz hiç olmadı..
Özelime mesaj bekliyorum senden..
Anlatacaklarım var uzmanlıklar ilgili..
Yalniz ku

Andıcı adımı değiştirdim beni arkadas ekleyebilirsin.. Happymother kullanıcı ismim..
Kuzunu ve seni öptüm..görüşmek dileği ile...

Bu nasıl bir şeydir ya!Allahım noolur sen herkese vicdan ver!Naısl bir anne çocuğunu koltukta bırakıp gider?yavrum kimbilir kaç saat ağladı?Allahım noolur anne olabilecekleri anne yap noolur!o kadar üzüldüm ki ağlamamak için kendimi sıktığımdan gözlerim yanıyor.Benim içimden geçen tek şey o yavrunun babasının karşısına inşş hayırlı vicdan sahibi biri çıkar da yavrusuna sahip çıkar.O adamki her türlü iyiliği hakediyor.yazdıkça içim titriyor.
Çocuğumuz kaç aylık,ne yiyor ne içiyor bunları paylaşırsanız ii olur...Ona göre ne yapabiliriz düşünelim.

Hiiç gülesim yoktu ya yarım doğurmak da ne ya?Deseydiğn yarısını da 3 sene sonra doğurcam,içimde dondurdum:>hehe.ne saçma şnsanlar var.Ayrıca da kilosu da dr ii diyorsa iidir.Ya benim sinirlerim zıplıyo bunları okuyunca.Ah bi bana denk gelecek böyle insanlar ah

Minecim çok geçmiş olsun sana ve kuzey'e. Ben de geçen hafta Mustafa ereni kucağımdan başının üstüne yere düşürdüm. O kadar kotü oldum ki ertesi gün zaten dudagim uçukladı seni çok iyi anlıyorum. Bir de olayım gözünün önünde olması ve o an yetişememek çok kötü hissettiriyor.
Geçen bir de aysel'in başına gelmişti galiba omzunu çıtçıtlarken ben de etini arada sıkıştırdım ( .Offf annelik insanüstü bir dikkat gerektiriyor..Allah korusun yavrularımızı...

selam kızlaarr
o kadar alıntı yaptım sayfa yenilendi ne oldu anlamadım hepsi silindi ((
lagrima allah sende razı olsun herkes cesaret edemez bebeği warken başk bir bebeğin sorumluluğunu almaya, bravo sana.. Allah akıl fkir ve vicdan ihsan etsin o ana olacak kadına da .. Çok büyük pişmanlık yaşar da neyse.. tam olarak okuyamadım ne gibi yardımları hangi adrese yapabilirim bana özelden mesaj atabiirsen yardımcı olmaya çalışırım cnm ..
Günaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:
Eki Görüntüle 481068 Eki Görüntüle 481069
oyy ben seni yememmi teyzemmmm canım yaa çok özledim minnoşumu...
Ayh canım çekti bu hafta buluşuk edek mi kız Berna ama hafta içi yapalım pazar iftara misafirim var
bu mevzuyu deşelim derim :)

yazdıklarına harfiyen katılıyorum canım

bende çok üzüldüm ben kızımı her sevişimde aklıma yurtlardaki çocuklar geliyo acaba onları kim seviyo sevilmek istiyodurlar mutlaka diye bu nasıl bir anneliktir(

kuey bebeğede geçmiş olsun bizde yaşadık biliyoruz nasıl bi durum

Kızlarrr,
Uras genelde emerek uyuyor nadirende müzikle kendi kendine uyuyor ama ben bunu bi düzene sokmam lazım yakında kayınvalideme bırakıcam nasıl uyuycak bu çocuk.Oda uyutmak için şimdi ayağında sallar onu hiç istemiyorum offf ne yapıcam ben?

aman alıştırmasın sallamaya çok zor oluyo dün hiç uyumadı benimki sürekli ayağımdaydı sabaha kadar ayaklarım uyuştu resmen bu zamana kadar alışmadıysa bundan sonrada alıştırma derim

bu günlerde pek spontaneliğim kalmadı :)

cumartesi biz dışarıdayken ve o enteresan yağmura hiç yakalanmamışken, evimiz yakalanmış 8. katta ki bir evi su basar mı basar, eğer yağmur evin içine yağarsa camlarda açıksa basar...

eve bir geldim ki salondaki halı su içinde ağırlığındna kalkmıyor yerden, mutfakta yerler ve tezgahın üstü ocağın oralar su içinde, fenaydı yani. Ev ile uğraşıyorum, üstüne Berra'nın son bulmayan şekil değiştirmiş ağlaması eklenince, planlıya bile yokum :)

diş çıkıyor galiba, dün püre yediriyorum elimden kaşığı kapıp damağını kaşıdı, içim yandı ya

Kıskanırımmmmmm İşten çıkar Gülnihali kapıp bende gelirim haa Gamzeyle tanışmayhı çok istiyorummmm

canım tanışırız elbet, hepimiz buralardayız...

edibe merhaba, böyle birşeye sebep olduğum için çok mutlu oldum... Hep aramızda kal...

aynı durumdayım. kendi kendine hiç uyuduğunu görmedim. hele uykusu gelince çok huysuz oluyor. malasef ya kucak ya emerek uyuyor. hatta yeni mei taimiz de de uyumayı pek sevdi. gezmeye diye çıkıp uyuyup geliyoruz.. eylül de başlıyorum ve o zmana kadar uğraşacağım artık. şu an akşam uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum. ayladır en geç 9 da yatan çocuk şimdi 11 e kadar oturuyor. ki ben 11 de yatarım. pilim bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…