- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.861
Günaydınn teyzoşlarrr
Geçmişe bakalım neler olmuş hafta sonu:126:
Eki Görüntüle 481068 Eki Görüntüle 481069
Günaydınn teyzoşlarrr
Annemin ve arkadaşlarımında tavsiyesiyle bir kere daha test yaptım, çok şükür negatif çıktı... insanoğlu ne tuhaf değilmi, hamile olana kadar pozitif çıksın diye beklerken, şimdi pozitif çıkacak diye eteklerim tutuştu
bu arada bugün sabah daha dinç kalktım, midem daha iyi çok şükürCumartesi günü salonu komple toplamıştık,dolapların içindekiler hep kolilendi, halıları yıkamaya verdik, bir tek mutfak kaldı, onuda cumaya kadar yapacam inş, büyük ihtimal bu cuma ankaraya gideceğiz, kırıkkaleye gidip ev bulmamız lazım, inş kırıkkale bizim için hayırl olur...
Eki Görüntüle 481142
günaydınlarrr herkeze bu benim miniğim Elif Duru
Teyzelerine kocaman kocaman sabah öpücükleri yolluyo.
Gülnihal çok tatlı çımış.
Lagrima bilgileri bizede ver bizde elimizden geleni yapalım canım. Bende Ankaradayım.
Bi arkadaşım var bebeği 9 aylıkken tekrar hamile kaldı 3. çocuk çok istemiyordu bunalıma girdi resmen 2 oğlu var en azından kızım olur dedi bu gün doktora gitmiş ve bebiş erkek ağlıyor kendini nasıl kız çocuk için şartlamışsa artık teselli edemedimmm:/
Eki Görüntüle 481281
artık çoraplarını kendi çıkarıyo Selçüküm
Eki Görüntüle 481282
oynadı oynadı kendi kendine uyuyakaldı yavrum..bu oyun halısı baya işe yaradı..
Eki Görüntüle 481283
Eki Görüntüle 481281
Eki Görüntüle 481282
Eki Görüntüle 481283
şuan çok üzgünüm moralim sıfır.eşimin yurttan bi arkadası vardı evlendi 1 ay sonra hamile kaldı eşi şuan oğulu 6 aylık ve şerefsiz karısı bir kanepenin üstüne yatırmış çocugu komple evi boşaltmış gitmiş. işten geldiğinde cocugu ac ve aglarken bulmuş. ablasına bırakmıştı ablası demiş bakamam artık al. gitti aldı geldiler şimdi bizi aradı napcam diye. bişey diyemedim getir gündüzleri bakayım ama geceleri bakamam dedim fakat ben nereye kadar bakabilirim o hergün nereye kadar bırakıp alabilir. çok üzüldüm o çocuga anlatamam. o orospu anası dicem kusurabakmayın nasıl kıydın da bıraktın mal mülk bu kadarmı önemliyidi. Allah kahretsin onun gibileri. benim içim yandı duyunca ama onun yanmamış demekki. boşanma davası açmış zilli önceden vukaatlı bu arkadaş dısında 6 tane daha cocugu varmış.. bu kadını elime verseler bulsam falan parçalarım sanırım.
bi akıl verin ben ne yapabilirim o ne yapabilir. eşimde oda yetiştirme yurdunda büyümüşler yurda verin diye sessizden söylediğimde kabul etmediler. ama başka ne çözüm yolu olabilir. adamın tonla borcu var evde bir kanepe var 6 aylık el kadar bebe bilemiyorum aklım durdu suan.
Evet kizlar sonunda biZde dusnler kervanina katildik;( bugun canimdan can gitti Kuzeyi masanin ustunden dusurdm;( pusetten kayip tahminimce sandalyeye carpip parkenin ustune dustu;( o sesi duydugumda yer ayagmn altindan oynadi cok kotuydu cok korktum resmen benim yuzmden dustu masanin ustune niye koyuosnki( kostum hemn kucagima aldm agladi yavrum sonra sesi zayflmya basladi inlemeye dondu bu sefer daha cok korktum onu kaybadeyorum sandim gozleri acikti ama sessizce inliyodu;(( bir yandn hazrlnrkn bir yandn algilrini kontrol etmk icn konusuodm onunla elim sol koluna gitti bir fark vardi yumusamisti ve sanki cikmis gibi sallaniyodu eminimki koluna o an bisey oldu bir yandn esimi ariyorum bir yandn kuzeyin genel durumunu kontrol etmye calistirym neyse hemen atladim gittim hastaneye ilk muay...ene fln kolu buarada biraz daha kendine geldi daha sertlesmisti ortpedist geldi ilk muayeneye gore sorun goremdm dedi ben kocama yemk masasndn dusrdfmu soylyemdgm icn kadina yuksekce bi koltktn dustgunu soyledim kocam bu sirda yok daha gelmemis Allahim beler dusundm o an aklimdan vin tane sey geciyo;(( neyse dedi tomografi dedim ok indm aasaya kuzey bu esnada aglamiyo ama algilri acik guluyo ayaklrinin ustne basio nesnelei takp edio derkn bana kagt getrdlr imzalttilr kuzeyi tomogrfi icn uyutmami soyledlr benm jetn dustu dedim n tomgrfsi cocugn genel sagligi iti gozkuyo dedim ne malim drnu nye aramyrm neyse kocm geldi ardk br bir buck metreden sert zemine dustumu tomgrfi isterz oda cocgn bulgulrina gore dedi kuzeyn keyfi yerndeyse evde takip edn dedi bizde 2 saat sonra ayrildk hastanedn sonuc kuzeyin kafasnda cok az bir sislk var genl durumu iyi keyfi yerinde Allahima sonsuz sukurler olsun Rabbim kimseyi evladyla sinamasn cok zordu resmen sah damarim kesildi oldum dirildim ( aman kizlr lutfen dikkat lutfen etrafi gozden bikere daha gecirip sakat olabilck herseyi ortadan kaldiralim;( iste oyle uzun oldu hakkinizi helal edin. Hee son bisey daha eve geldktn sonra kocam cakti davayi koltuktn dusse boyle olmzdn dogru soyle dedi bende anlattim yaln soylerkn yuzm kizarmisti zaten ) off neyseki Allahin izniyle kuzey pasam iyi:)
Günaydınn teyzoşlarrr
Eki Görüntüle 481281
Eki Görüntüle 481282
Eki Görüntüle 481283
İç içe koyup baskette yaparsa tamam tipik erkek hareketleriben Selçükün saçlarına hastayım yaa :) bide halı da uymuş oyy yerim ben onuuu Gülnihali halısına koyuyorum 5 dk sonra tee ötede buluyorum, onun yüzünden salona komple çarşaf sermiş durumdayım, halıya fln gelir diye, düşme tecrübemizden sonra sadece yerde yuvarlanıyoruz uyurkende yatağında
aynen baya oynuyo..artık gecede dönmeye başladı..sabah uyanmış dönmüş dönmüş bıraktımın tersi yönündeydi bide yastıı almış yumak olmuş onla..
annenlere bir gelinde , buluşup mıncırayım bu oğlanı :)
maşallah selçükü e yaaaa :) bu arada oyun halısının uyutma özelliği yok bizde. kaç paraysa taktırayım ben desanki halının üstündeki diken var gibi fırt dönüyo sonrada ıhhh ıhhhh çevir beni. çeviriyorum yine aynısı. sonra yorulup benim uykum geliyor, bizimkinde tık yok
valla annemlere gelcemde bebeğim annemler sapancadan bi gelemiyolarki..gelirsem mutlaka haber vercem valla sende itiraz etmeden gelcen inşallah :)) ama onu bunu bırakta sen onu bekleme atla gelsene bana be ya..hani spontane şeylerden hoşlanıyosun birden çıkıver işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?