2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülnihal yine şımarır onca paşanın içinde tek kız olunca

şımarsın kuzum şımarsın dağıtsın masayı tabağı çanağı, erkeklere poz yapsın, yakışır sultanıma :) totosunu ısırcammmm perşembe günü,:))
bekle bizi berrna bnim gökalp de ne bulursa aşağı indiriyo, pişman olma sonra bizi çağırdığına :)

merhaba bayanlar.benm oğlumun 4 ayı bitti.oyun halısı yada bildiğiniz benzeri bişey varsa almak ıstiyorum.acaba geç mi kaldım.yoksa 3,4 aykullanırmı?bide oğlum sırtüstü yatmayı sevmiyor.yüzükoyun yatacağı güvenli bişeyler varmı bildiğiniz.
birde üçüzler vardı özelden bana adres verebilirseniz yardımcı olmak isterim.

Geçen buluşmada daha sakindiler,şimdi ortalığı fena dağıtacaklar berna herbişeyini topla sen

Bu arada Berna ben ne yapayım gelirken sarma mı kurabiye mi sen teksin ben annemden yardım alarak sarmayı yapa bilirim kuzum kurabiye dersen de onu yaparım itiraz istemiyorum yapıcam

Selçuğuda katarız aralarına beraber indirirler cnm ne demek

bn playgro oyun halısı kullanıyorm çokda memnunum gayet güzel vakit geçiriyo içinde..çocuktan çocua değşir tabi..bn zaten 4 aylıktan başladım kullanmaya..ondan önce o kdr bilinçli değildiki..şimdi şimdi oyuncaklarıyla oynuyo fır dönüyo içerde..

teşekkür ederim doğru aslında şimdi lerde başladı ilgisi oyuncaklara.

Ahhh keşke gelebilsem çok ama çok isterdim ama uzak baya ben gölcükteyim:2:

jetimi gönderiim anam ayıp ediyosun..
keşke öyle bi imkanım olsaydı..valla gönderir seni aldırtırdım
anneni bizim eve gönder beni sizin evinize aldır.
Aldıramazsan aldırırlar gülüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…