- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.921
boşver ya o kdr böcüün içinde bi çiçek seninki işte daha ne istiyon kes sesini otur Sultan anası :))
Gülnihal yine şımarır onca paşanın içinde tek kız olunca
Gülnihal yine şımarır onca paşanın içinde tek kız olunca
şımarsın kuzum şımarsın dağıtsın masayı tabağı çanağı, erkeklere poz yapsın, yakışır sultanıma :) totosunu ısırcammmm perşembe günü,:))
bekle bizi berrna bnim gökalp de ne bulursa aşağı indiriyo, pişman olma sonra bizi çağırdığına :)
şımarsın kuzum şımarsın dağıtsın masayı tabağı çanağı, erkeklere poz yapsın, yakışır sultanıma :) totosunu ısırcammmm perşembe günü,:))
bekle bizi berrna bnim gökalp de ne bulursa aşağı indiriyo, pişman olma sonra bizi çağırdığına :)
merhaba bayanlar.benm oğlumun 4 ayı bitti.oyun halısı yada bildiğiniz benzeri bişey varsa almak ıstiyorum.acaba geç mi kaldım.yoksa 3,4 aykullanırmı?bide oğlum sırtüstü yatmayı sevmiyor.yüzükoyun yatacağı güvenli bişeyler varmı bildiğiniz.
birde üçüzler vardı özelden bana adres verebilirseniz yardımcı olmak isterim.
Bu arada Berna ben ne yapayım gelirken sarma mı kurabiye mi sen teksin ben annemden yardım alarak sarmayı yapa bilirim kuzum kurabiye dersen de onu yaparım itiraz istemiyorum yapıcam
ne sarması kız bişi istemiyorm..bnm anam yok yanımda ama kocamla yaparm bebeem
Kerimeyide al gel Aysel oda senin o tarafta değilmiydi? onunki kızmıydı hatrlamıyorm
bn playgro oyun halısı kullanıyorm çokda memnunum gayet güzel vakit geçiriyo içinde..çocuktan çocua değşir tabi..bn zaten 4 aylıktan başladım kullanmaya..ondan önce o kdr bilinçli değildiki..şimdi şimdi oyuncaklarıyla oynuyo fır dönüyo içerde..
Kız anası olmayan gelemiyo mu yani?
Kız anası olmayan gelemiyo mu yani?
hiiiii bebeim debelendi debelendi yüzüstü dönmüş bi baktımki uyuya kalmış öyleee..kıyamam yaa
Neden gelmesin kiii Özge gelecek misin yoksaa
Niye ağlıyon kız Gülnihal hep öyle ben neden duygusallaşmıyorum dugularım mı köreldii
Ahhh keşke gelebilsem çok ama çok isterdim ama uzak baya ben gölcükteyim:2:
Ahhh keşke gelebilsem çok ama çok isterdim ama uzak baya ben gölcükteyim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?