2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ona güvndim kala kaldım bi keresinde yardımeder misiniz dedim abla çok merdiven var ya dedii

sağol canım ilgilendiğin için.sütümü veriyorumn zaten ne olduyysa sütümden geçtide oldu

mrk etme cnm sütünü vermeye dvm et..aynısı bna oldu acile kaldırıldım SElçukda ishaldi çok kötü..onuda çocuk acile götürdük dr.sütünü vermeye devam et dedi sütten bebeğe hastalık geçmez dedi..bnde verdm düzeldi 2 güne ztn patates fln yedm..düzelir mrk etme..

Ben ona güvndim kala kaldım bi keresinde yardımeder misiniz dedim abla çok merdiven var ya dedii

yuhhh demek istiyorm..sende gitmiş istanbulun en barzanisini bulmuşun yavrum ben napiim :)) centilmen erkeklerde var..tipinden anlaşılır zaten seni görünce hmn iş adamı modunda telefonuyla uğraşmaya başlıyosa yada bakışlarını kaçırıp koşar modda yürüyosa anlaki ondan hayır gelmez..ama öyleleri varki sen bişi sormadan kapıyo arabayı bi bakıyon istediin durağa gelmişin bile :))

insanlık ölmüş

berna ne güzel oyun halısında oynarken debelenirken uyuyakalan bi oğlun var
ve sen duygulanıp ağlıosun
benim oğlum bir güncük kendi kendine uyusa ben de ağlarım sanırım
ama mutluluktan

kız warya ben eşim arabayı taşıırken bile üçbuçuk atıyom devrilcek sanki kocama bile güvemiyom alıyom her seferinde gökalp i içinden.. ha şimdi naparsan yap diom :)

Ben minibüse binicem ya bide kuzum hem Gilnihali hem arabayı oraya kaldıramam biliyon kapattiriyor minibüscüler açık binemiyon otobüs metrobüs gibi o yüzden kucak keşke mei tai alsaydım diyorum şimdi

Ben minibüse binicem ya bide kuzum hem Gilnihali hem arabayı oraya kaldıramam biliyon kapattiriyor minibüscüler açık binemiyon otobüs metrobüs gibi o yüzden kucak keşke mei tai alsaydım diyorum şimdi

neyse bende kangurusuna koyayım bari napımmm... biraz yorulcam ama başka çare yok..

kız warya ben eşim arabayı taşıırken bile üçbuçuk atıyom devrilcek sanki kocama bile güvemiyom alıyom her seferinde gökalp i içinden.. ha şimdi naparsan yap diom :)

Sizinkini bilmem ama benim kocam bebek arabasını kullanamıyor kaldırmdan falan bi indirmsei var Gülnihal hopluyor alıyorum elinden kulandırtmıyorum :)

Sizinkini bilmem ama benim kocam bebek arabasını kullanamıyor kaldırmdan falan bi indirmsei var Gülnihal hopluyor alıyorum elinden kulandırtmıyorum :)
ay yok kocamın hakkını yemeyim güzel kullanır ama ben fazla pimpiriğim başıma bebek arabsı kazası geldiği için bu konuda çooook hassasım...

ay yok kocamın hakkını yemeyim güzel kullanır ama ben fazla pimpiriğim başıma bebek arabsı kazası geldiği için bu konuda çooook hassasım...

Eşimle vapurdan inerken birisi yardım edeyim dedi eşim önden oda arkadan tutuyor adam kapatma demirinden tutmuş araba hafif katlandı Gülnihali son anda yakaladım bide kemerini bağlamamıştım ömrümden ömür gitti resmen ogünden beri biyerden indirip bindidirken dediğin gibi Gülnihali alıyorum içinden

kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum

özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo

yok valla bn gayet rahatım o konuda eşime güveniyorm yiğidim erkeğim...kendisi tüysiklet olsada karınca gibi ağırlıının 50 katı şeyleri kolaylıkla taşıyabiliyo valla bnde şaşıyom..o arabayı kapıp merdivenlerden bi koşuşu var çabuk bitsin diye merdivenler :))

bilmemmi o duygu ne fenadır.. benimde ablamın kocası ben süreyim dedi gökhan yoktu bende al dedim.. gökalp i bağlamamıştım... kaldırıma çıkmak için arabayı tamamen kaldırması gerekiyordu çünkü kaldırım yüksekti.. bu da sadece ön tekerlekleri kaldırdı kaldırıma çıkmak için, gökallp içinden kaydı boynuna kadar ön barın oraya sıkıştı.. geri de kaldıramadı panik oldu ama ben o an ölecem sandım offf şimdi şuan tüylerim diken diken oldu omuzlarından yakaladım çektim, sıkışmıştı .. öyle bi ağladı ki, bende ağladım sokağın ortasında sarıldım oğluma ağlaya ağlaya bi hal oldum... defalarca özür diledi o da çok üzüldü ama asıl suç bende, gökalp i kilitlemiş olmam gerekirdi.. o gün bu gün hep kitlerim en kısa mesafede bile..sizde ihmal etmeyin kızlar aman diyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…