- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.961
Ben HUNİLERLE karşılayacam anladım yaaa
cnm mutlaka bulursun yardım ediyolar ya seni görünce hmn kapıyolar bi ucundan..bn kocamla gittiimde bile bna bırakmıyolar bi trftan kocam bi trftan yardımsever vatandaş hemn kaldırıyolar yavruyu..olmadı rica edersin insanlık ölmedi ya..bizim burda rampa var ztn..
sağol canım ilgilendiğin için.sütümü veriyorumn zaten ne olduyysa sütümden geçtide oldu
Ben ona güvndim kala kaldım bi keresinde yardımeder misiniz dedim abla çok merdiven var ya dedii
Ben ona güvndim kala kaldım bi keresinde yardımeder misiniz dedim abla çok merdiven var ya dedii
yuhhh demek istiyorm..sende gitmiş istanbulun en barzanisini bulmuşun yavrum ben napiim :)) centilmen erkeklerde var..tipinden anlaşılır zaten seni görünce hmn iş adamı modunda telefonuyla uğraşmaya başlıyosa yada bakışlarını kaçırıp koşar modda yürüyosa anlaki ondan hayır gelmez..ama öyleleri varki sen bişi sormadan kapıyo arabayı bi bakıyon istediin durağa gelmişin bile :))
yuhhh demek istiyorm..sende gitmiş istanbulun en barzanisini bulmuşun yavrum ben napiim :)) centilmen erkeklerde var..tipinden anlaşılır zaten seni görünce hmn iş adamı modunda telefonuyla uğraşmaya başlıyosa yada bakışlarını kaçırıp koşar modda yürüyosa anlaki ondan hayır gelmez..ama öyleleri varki sen bişi sormadan kapıyo arabayı bi bakıyon istediin durağa gelmişin bile :))
Ben minibüse binicem ya bide kuzum hem Gilnihali hem arabayı oraya kaldıramam biliyon kapattiriyor minibüscüler açık binemiyon otobüs metrobüs gibi o yüzden kucak keşke mei tai alsaydım diyorum şimdi
kız warya ben eşim arabayı taşıırken bile üçbuçuk atıyom devrilcek sanki kocama bile güvemiyom alıyom her seferinde gökalp i içinden.. ha şimdi naparsan yap diom :)
ay yok kocamın hakkını yemeyim güzel kullanır ama ben fazla pimpiriğim başıma bebek arabsı kazası geldiği için bu konuda çooook hassasım...Sizinkini bilmem ama benim kocam bebek arabasını kullanamıyor kaldırmdan falan bi indirmsei var Gülnihal hopluyor alıyorum elinden kulandırtmıyorum :)
neyse bende kangurusuna koyayım bari napımmm... biraz yorulcam ama başka çare yok..
ay yok kocamın hakkını yemeyim güzel kullanır ama ben fazla pimpiriğim başıma bebek arabsı kazası geldiği için bu konuda çooook hassasım...
kız warya ben eşim arabayı taşıırken bile üçbuçuk atıyom devrilcek sanki kocama bile güvemiyom alıyom her seferinde gökalp i içinden.. ha şimdi naparsan yap diom :)
kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum
özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo
Eki Görüntüle 481610
neyse bende kangurusuna koyayım bari napımmm... biraz yorulcam ama başka çare yok..
Eşimle vapurdan inerken birisi yardım edeyim dedi eşim önden oda arkadan tutuyor adam kapatma demirinden tutmuş araba hafif katlandı Gülnihali son anda yakaladım bide kemerini bağlamamıştım ömrümden ömür gitti resmen ogünden beri biyerden indirip bindidirken dediğin gibi Gülnihali alıyorum içinden
Ben minibüse binicem ya bide kuzum hem Gilnihali hem arabayı oraya kaldıramam biliyon kapattiriyor minibüscüler açık binemiyon otobüs metrobüs gibi o yüzden kucak keşke mei tai alsaydım diyorum şimdi
kızlarr ömerim bugün 4 aylıkk
bugünün şerefine bi foto ekliyorum
özellikle kız anaları için gelsinnnnn
malum oğlum büyüyo
Eki Görüntüle 481610
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?