- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.981
metrobüse taksiyle git cnm..böylece sorun olmz
bilmemmi o duygu ne fenadır.. benimde ablamın kocası ben süreyim dedi gökhan yoktu bende al dedim.. gökalp i bağlamamıştım... kaldırıma çıkmak için arabayı tamamen kaldırması gerekiyordu çünkü kaldırım yüksekti.. bu da sadece ön tekerlekleri kaldırdı kaldırıma çıkmak için, gökallp içinden kaydı boynuna kadar ön barın oraya sıkıştı.. geri de kaldıramadı panik oldu ama ben o an ölecem sandım offf şimdi şuan tüylerim diken diken oldu omuzlarından yakaladım çektim, sıkışmıştı .. öyle bi ağladı ki, bende ağladım sokağın ortasında sarıldım oğluma ağlaya ağlaya bi hal oldum... defalarca özür diledi o da çok üzüldü ama asıl suç bende, gökalp i kilitlemiş olmam gerekirdi.. o gün bu gün hep kitlerim en kısa mesafede bile..sizde ihmal etmeyin kızlar aman diyim...
bilmemmi o duygu ne fenadır.. benimde ablamın kocası ben süreyim dedi gökhan yoktu bende al dedim.. gökalp i bağlamamıştım... kaldırıma çıkmak için arabayı tamamen kaldırması gerekiyordu çünkü kaldırım yüksekti.. bu da sadece ön tekerlekleri kaldırdı kaldırıma çıkmak için, gökallp içinden kaydı boynuna kadar ön barın oraya sıkıştı.. geri de kaldıramadı panik oldu ama ben o an ölecem sandım offf şimdi şuan tüylerim diken diken oldu omuzlarından yakaladım çektim, sıkışmıştı .. öyle bi ağladı ki, bende ağladım sokağın ortasında sarıldım oğluma ağlaya ağlaya bi hal oldum... defalarca özür diledi o da çok üzüldü ama asıl suç bende, gökalp i kilitlemiş olmam gerekirdi.. o gün bu gün hep kitlerim en kısa mesafede bile..sizde ihmal etmeyin kızlar aman diyim...
Yok annem onun da Cenk paşası var,bizim evin az yukarısında özelden msj atayım gele bilirse gelsin kalabalık oluruz
Yuppi.ben de gelirim.Aysel mesaj yazma hakkim yokmus cevap veremedim
Yuppi.ben de gelirim.Aysel mesaj yazma hakkim yokmus cevap veremedim
Alp uyuduğu zaman yerleri silip ütü yapıcam diyorum kaç gündür. Alp uyuyunca da çok yoruldum biraz kendime vakit ayırayım diyorum ve bir türlü yerimden kalkamıyorum. Evde tozlar havada uçuşacak yakında ütüler zaten sepetin boyunu aştı
Ben evdeyken aynı olay oluyordu Gülnihal uyusun yaparım diyordum o uyuyordu ben bi çay içeyim bi tve bakayım derken hop uyanıyordu böyle böyle akşam oluyordu sonra annemin beni dürtmesiyle kendime geldimannem bizdeyken eşim aşkım hiç gömelğim kalamaış dedi ben tabi isyanlarda ama ben bebek bakıyorum bıdı bıdı annem benim kaba etimden bi çimcik aldı sustum
ya hepimiz aynı şeyleri eş zamanlı olarak yaşıyoruz, bende günlerdir gökalp uyusun da ütüleri yaparm diyorum ütülencek çamaşırlar dağ gibi oldu :) ve gördüğünüz üzrre ben burdayım gökalp uyurken :)))
ya hepimiz aynı şeyleri eş zamanlı olarak yaşıyoruz, bende günlerdir gökalp uyusun da ütüleri yaparm diyorum ütülencek çamaşırlar dağ gibi oldu :) ve gördüğünüz üzrre ben burdayım gökalp uyurken :)))
mercimek köftesi tarifi istiyorum.. gülmeyin ama hee :))
Canım çektiii olsa da yesekkk
Ben evdeyken aynı olay oluyordu Gülnihal uyusun yaparım diyordum o uyuyordu ben bi çay içeyim bi tve bakayım derken hop uyanıyordu böyle böyle akşam oluyordu sonra annemin beni dürtmesiyle kendime geldimannem bizdeyken eşim aşkım hiç gömelğim kalamaış dedi ben tabi isyanlarda ama ben bebek bakıyorum bıdı bıdı annem benim kaba etimden bi çimcik aldı sustum
oyy yawrum sen google dan tarifi yapıştır buraya ben yapım yiyim:) güzel yaparsam prş de yaparım getiririm hehe :))
neyse bende kangurusuna koyayım bari napımmm... biraz yorulcam ama başka çare yok..
buda oğluşumla geçirdiğim hafta sonu...eklemeden edemedim:)Eki Görüntüle 481656 Eki Görüntüle 481659 Eki Görüntüle 481664 Eki Görüntüle 481671 Eki Görüntüle 481656 Eki Görüntüle 481659 Eki Görüntüle 481664 Eki Görüntüle 481671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?