- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #6.281
mrb arkadaşlar ben 2011 mart annesiydim ve doğurdum şuan 6 aylık bi kızım var...o süreç nasıl geçti nasıl doğurdum nasıl büyüdü gerçekten anlamadan geçti...çok zor günlerimde oldu fakat kızımın bana verdiği annelik heycanı RABBİM in bana verdiği annelik gücü, sabrı sayesinde herşeyle baş etmemi sağladı 13 günlükken kızımla yalnız kaldım onu ben büyüttüm geceleri sadece ben uykusuz kaldım banyosunu ona bişi olucak korkusuyla dualar ederek ben yaptırdım ateşlendiğinde her 5 dakikada onun ateşini ben ölçüp onun için ben endişelendim aşısını yaptırdığımda onun o göz yaşlarına ben tanık oldum onunla ben ağladım sadece ben.....
ve normal doğum yaptım..tek başıma mücadele ettim şuan normal doğumdan korkanlar mutlaka vardır içinizde biliyorum...fakat sakın korkmayın korkulucak bi durum yok inanın bana artık türk filmlerindeki gibi kadınlar çarşafları yırtarak doğurmuyolar..hastane odasında sevdiklerinle sancını çekerek bebeğinin gelmesini bekliyorsun...yine olsa yine normal doğum yaparım şuan 20 yaşındayım ve fazladıyla olgunum...en yakın arkadaşımda hamile oda mart annesi olucak..RABBİM onun ve sizin yavrularınızı sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin...
ve bebek kadar değerli bişi yok bu hayatta RABBİM in bana verdiği bi mucize bu..ve ben yine anne olmayı çok istiyorum..
ve normal doğum yaptım..tek başıma mücadele ettim şuan normal doğumdan korkanlar mutlaka vardır içinizde biliyorum...fakat sakın korkmayın korkulucak bi durum yok inanın bana artık türk filmlerindeki gibi kadınlar çarşafları yırtarak doğurmuyolar..hastane odasında sevdiklerinle sancını çekerek bebeğinin gelmesini bekliyorsun...yine olsa yine normal doğum yaparım şuan 20 yaşındayım ve fazladıyla olgunum...en yakın arkadaşımda hamile oda mart annesi olucak..RABBİM onun ve sizin yavrularınızı sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin...
ve bebek kadar değerli bişi yok bu hayatta RABBİM in bana verdiği bi mucize bu..ve ben yine anne olmayı çok istiyorum..
Son düzenleme: