- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.181
zeyunepsudem canım her şeye normal demelerinden nefret ediyorum
hamilelikten beri normale de normal anormale de normal deyip durdular
8 kez filan bazıları sarımsı ama genelde yeşilimsi ve muskuslu kaka yapıo
bi de foşşuurtttt diye bi anda yapıo taa sırtına kadar
gecenin üçünde hem kustu hem ishali gitti
sabahın yedisinde yine aynı
dr kilo alımı gelişimi iyi keyfi de yerindeyse sorun etme diyo
ama ben takıorum
kızlar bu toplatılma meselesindenmi vermiyorsunuz ?eğer ondansa sağlık ocaklarını tek tek arayıp seri numarası sormuşlar,uygunsuz olanları zaten toplatmışlar.onun dışında bişeymi var benim kaçırdığım????
cnm ben dr değilim ama 8 kes yapıyorsa ishal dir bence sen emziriyormuydun eğer öyleyse bol bol emzir susuz kalmasın yada su ver cnm
canım ben yan etkilerinden dolayı vermek istemedim bir de ezbere iş yapıyorlar kan tahlili yapmadan kan ilacı vermek bana pek mantıklı gelmiyor gereksiz yere ilaç kullanmak da öyle
500 TL evinde bakması için yüksek değilmi? evinizde baksa yemek ve temizliğinizide yapabilirdi.
500 tl evinde bakması için yüksek değilmi? Evinizde baksa yemek ve temizliğinizide yapabilirdi.
aslında 350-400 e de buldum ama onlar saati çok sınırladılar..bu kasın istediğin zaman bırakabilirsin dedi, işin olunca filan da
neresi için bu fiyat çok iyi gerçekten
evet arkadaşlar, ben de bu konuda kararsızım. Güvenilir bi bakıcı buldum ama 650 lira istedi. Yarım gün. Benim evimde. Yılda 100-75 zam istiyor. Hiç bi şey yapmayıp sadece bebeğe bakacaktı. Bana çok geldi ve olmadı. şimdi annem bakacak güvenilir ve madden anlaşacağım birini bulana kadar. Ist anadoludayız, sizce anlattığım bakıcı nasıldı?
ümraniyedeyim canım, merkezde...gerçi bu bakıcı işinin bi standardı yok..400 e bakarım diyen de var, ağzını 800-900 den açan da ..kim ne tutturursa gibi bişey..ben bu bulduğum kadını beğendim..temiz, düzgün, kültürlü biri...iyi niyetli bi insana da benziyo...sabah 8 de bırakıcam, 3 gibi alıcam, bazen de ekstra bırakıcam, akşam-haftasonu filan, işim olunca... Yalnız kendi evinde bakacağı için sabahları o gelip alacak çocuğu, çıkışta ben gidip alıcam
aslında 350-400 e de buldum ama onlar saati çok sınırladılar..bu kasın istediğin zaman bırakabilirsin dedi, işin olunca filan da
bence abartmış..tüm gün olsa tamam da, yarım güne 650 olmaz..taş çatlasa 500..çünkü vakti az..
çok pahalı değil mi ya yarım gün için tam gün 1500 o zamanhatta piyasa 750 miş bana 650 imiş.. bu arada yarım gün sabah 7 öğlen 1 arası. bir de arada benim erken geldiğim ya da geç gittiğim günler de olacaktı.
çok pahalı değil mi ya yarım gün için tam gün 1500 o zaman
bence de çok .. hatta acaba sadece bana mı çok geldi diye sordum. yani tuhaflık ben de mı bakıcı da mı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?