2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeyunepsudem canım her şeye normal demelerinden nefret ediyorum
hamilelikten beri normale de normal anormale de normal deyip durdular

8 kez filan bazıları sarımsı ama genelde yeşilimsi ve muskuslu kaka yapıo
bi de foşşuurtttt diye bi anda yapıo taa sırtına kadar

gecenin üçünde hem kustu hem ishali gitti
sabahın yedisinde yine aynı

dr kilo alımı gelişimi iyi keyfi de yerindeyse sorun etme diyo
ama ben takıorum

cnm ben dr değilim ama 8 kes yapıyorsa ishal dir bence sen emziriyormuydun eğer öyleyse bol bol emzir susuz kalmasın yada su ver cnm

canım ben yan etkilerinden dolayı vermek istemedim bir de ezbere iş yapıyorlar kan tahlili yapmadan kan ilacı vermek bana pek mantıklı gelmiyor gereksiz yere ilaç kullanmak da öyle

cnm ben dr değilim ama 8 kes yapıyorsa ishal dir bence sen emziriyormuydun eğer öyleyse bol bol emzir susuz kalmasın yada su ver cnm

emziriyorum ama yetmediği zamanlarda mama veriyorum
ek gıdaya geçmedim meyve tattırdım
patatesi kendi sütümle püre yapıp versem mi ki

canım ben yan etkilerinden dolayı vermek istemedim bir de ezbere iş yapıyorlar kan tahlili yapmadan kan ilacı vermek bana pek mantıklı gelmiyor gereksiz yere ilaç kullanmak da öyle

nefret ediyorum ezbere iş yapmalarından
insan canı ile uğraşıorsun hele de bunlar el kadar bebekler minicikler
kafana göre ilaç söyleyemezsin
tüm tetkikleri bi yap önce

Bi de ben benim evime gelmesini pek istemiyorum..öyle olunca bakıcı için zor,sıkıcı..ama kendi evinde daha huzurlu olacak, biraz geç kalsam da sorun yapmayacak...bakıcının mutlu olması da önemli bence3..mutlu bakıcı - mutlu çocuk....

evet arkadaşlar, ben de bu konuda kararsızım. güvenilir bi bakıcı buldum ama 650 lira istedi. yarım gün. benim evimde. yılda 100-75 zam istiyor. hiç bi şey yapmayıp sadece bebeğe bakacaktı. bana çok geldi ve olmadı. şimdi annem bakaCAK güvenilir ve madden anlaşacağım birini bulana kadar. ist anadoludayız, sizce anlattığım bakıcı nasıldı?

neresi için bu fiyat çok iyi gerçekten

ümraniyedeyim canım, merkezde...gerçi bu bakıcı işinin bi standardı yok..400 e bakarım diyen de var, ağzını 800-900 den açan da ..kim ne tutturursa gibi bişey..ben bu bulduğum kadını beğendim..temiz, düzgün, kültürlü biri...iyi niyetli bi insana da benziyo...sabah 8 de bırakıcam, 3 gibi alıcam, bazen de ekstra bırakıcam, akşam-haftasonu filan, işim olunca... Yalnız kendi evinde bakacağı için sabahları o gelip alacak çocuğu, çıkışta ben gidip alıcam

bence abartmış..tüm gün olsa tamam da, yarım güne 650 olmaz..taş çatlasa 500..çünkü vakti az..

çok iyiymiş ya ist için özellikle bu arada bu grubun facebook grubu var mı uzunca zamandır ben böyle bi paylaşım arıyodum da yoksa eğer ben oluşturayım da ekleyim hepinizi paylaşalım bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…