2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demir takviyesini kullanmıyorum ben de sonraki ay hemogram istemeyi düşünüyorum doktordan vitamini hala kullanıyorum alışkanlık yaptı galiba psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi ama ben bi rahatsızlığımdan dolayı şekerli gıda tüketemiyorum meyve de bunların arasında vitamini bir yerden almak lazım emziriyoruz sonuçta

buluşma olursa gelirim iki oğluşumla :) tabi hala bende olursa.
madela kesinlikle yada lansonih park yatak tercih etmedim naylon oldugu için.

kadının diğer çocukları bugün öğrendim diğer cocukları 1 2 3 5 10 12 yaşındalarmış hepsi yurtta eve kapatmış dövmüş devlet el koymuş ihbar üzerine oda evlatlık verin bunları diye sööylemiş mahkeme kagıdında aynen böyle yazıyor.
hangi birine üzüleceğimi şaşırdım. Allah yardımdıcıları olsun o kadında belasını bulsun inşallahhhhhhh

kimsecikller yok abbow nerde bu millet herkes uyuyor heral... gökalp artık geç uyuduğu için ben bu saatlere kalıyorum haliyle.. napıcaz da uyku saatimizi 10 a çekicez bilmiyorum.. war mı önerisi olannn???

farketmiyomuş ama hemşire tok karnına verirsen daha iyi olur midesi bulanmaz dedi yani emzirdikten hmn sonra

doktor bana daha iyi etki etmesi için emzirdikten 1 saat sonra ver. verdikten sonrada 1 saat arası olsun emzirmenin dedi.

valla herbiri ayrı bişey söylüyo ..bn vermiyorm zaten burda okuduklarımdan sonra işkillendm..

kızlar bu toplatılma meselesindenmi vermiyorsunuz ?eğer ondansa sağlık ocaklarını tek tek arayıp seri numarası sormuşlar,uygunsuz olanları zaten toplatmışlar.onun dışında bişeymi var benim kaçırdığım????

perş. günü kaçta buluşuyoruz kızlaaarr? kaçta gidersek gidelim ben 18 de kalkıcam, bernanın başına kalcam yane :)) eşim alcak çünkü..ilk defa en uzun oturan olucam yuppii:)))

ben hem o yüzden wermiyorum hemde öğrendiğime göre sadece anne sütü alan bebekler için gerekli değilmiş, ek besine geçince yani 6. ayda başlanması daha doğru olurmnuş.. tabi ek besin veriyorum diyosanız o ayrı.. haftaya doktor kontrolümüzde doktorumuza sorayım buraya da yazarım..

kimsecikller yok abbow nerde bu millet herkes uyuyor heral... gökalp artık geç uyuduğu için ben bu saatlere kalıyorum haliyle.. napıcaz da uyku saatimizi 10 a çekicez bilmiyorum.. war mı önerisi olannn???

Cenk de oyle 12-1...bebek dedigin 1 de yatar mi yaa.biz de iki gecedir saat 11 gibi koyuyoruz carsafa salliyoruz babasiyla.hic yapmamistim ama napiyim.3.dk da uyuyor zaten cin gibi de olsa.alismaz ins.

Bugün alarmımız (Eyüp) 1saat geç öttü sahura kalkamadim gene
Hayırlı sabahlar herkese

kızlar günaydın
yeni bir soru ile karşınızdayım
oğlum ishal doktoru aradım maflor al dedi
5. ayımıza girdik anne sütü ile devam ediyoruz yetmediği zaman formül mama veriyorum
birkaç da meyve tattırdım
şimdi ben kendi sütümle küçük bi patatesi püre yapıp 3 4 kaşık versem mi daha iyi olur
yoksa ilacı mı alayım

ben güya bu doktoru çok zorda kalmadıkça ilaç önermiyo diye gitmiştim
of desek ilaç uf desek ilaç veriyo
o yüzden güvenemedim size bi akıl danışayım oan göre davranacam

bi de bebeği ishal olan arkadaşlar kakasını ne sıklıkla yapıordu

ömer hemen hemen her emme sonrası ishal şeklinde kaka yapıo
ebe emdiği için sulu kıvamda yapması normal dedi
emen çocugun kakasının katı olmasını ben de beklemiyorum zaten
ama hem kötü kokuyo hem yapılış şekli ile anlaşılıyo ishal oldu belli

bana da aile hekimliğindeki hemşire verdi 4. ayın sonunda dün gidip doktorumuza sordum şu an erken 6. ayda bakarız dedi sanırım bizden de kan sayımı isteyecek. demir eksikliği olmayan bebeklerde kullanılması faydadan çok zarar veriyormuş. ben kendim için vitamin ve demir hapı kullanmadım doğumdan sonra dr. kan değerlerin iyi gerek yok demişti....

bize doğumda hastaneden xlear adında bir damla vermişlerdi çok memunum doğalmış zaten dr. gün içinde tıkandıkça sıkablirsin doz sınırlaması yok demişti...

şu buluşmaya gelmeyi ben de çok istiyodum ama ümraniyeden oraya gitmek epey zor olur heralde...neyse, günaydın kızlar..sonunda bakıcı buldum çok şükür...500 e anlaştık..kadın kendi evinde bakacak..umarım iyi olur....

günaydın kızlar
kelebek cnm geçmiş olsun ishal günde 5 6 kez sulu şekilde kaka yapması diye biliyorum yeşil ve sümüksü oluncada tehlikeli diye biliyorum ama bizim dr göre normal

olan olmuş ama merak ettiğim bişey var eşinin arkadaşı bunları bilmiyomuymuş sonradanmı öğrenmiş bilerekmi evlenmiş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…