- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.161
demir takviyesini kullanmıyorum ben de sonraki ay hemogram istemeyi düşünüyorum doktordan vitamini hala kullanıyorum alışkanlık yaptı galiba psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi ama ben bi rahatsızlığımdan dolayı şekerli gıda tüketemiyorum meyve de bunların arasındaBize de sağlık ocağı vermişti, fakat doktoru kullanmamamızı istedi.. 6. ayda kan sayımı yapılıp, ona göre başlayacağımızı söyledi..
Arkadaşlar sizler kullanıyor musunuz?
Bir de hala kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz?
Selam aşkitoşkolaaar... Maşallah sohbet muhabet ne kadar tatlı yaa.. Bebişler ayrı bi tatlı zaten hepsine maşallah
ıstanbul hatunları sizin bulusmalara hastayım.. Bizim ankara'da herkes farklı yerde, herkesin oturduğu yer birbirine ters.. Melike ile ben keçiörende olmamıza rağmen 2 dolmuş mesafemiz varneyse bayramdan sonra ortada bi yerde toplasicaz kismetse.
selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorumhastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim
farketmiyomuş ama hemşire tok karnına verirsen daha iyi olur midesi bulanmaz dedi yani emzirdikten hmn sonra
doktor bana daha iyi etki etmesi için emzirdikten 1 saat sonra ver. verdikten sonrada 1 saat arası olsun emzirmenin dedi.
valla herbiri ayrı bişey söylüyo ..bn vermiyorm zaten burda okuduklarımdan sonra işkillendm..
kızlar bu toplatılma meselesindenmi vermiyorsunuz ?eğer ondansa sağlık ocaklarını tek tek arayıp seri numarası sormuşlar,uygunsuz olanları zaten toplatmışlar.onun dışında bişeymi var benim kaçırdığım????
kimsecikller yok abbow nerde bu millet herkes uyuyor heral... gökalp artık geç uyuduğu için ben bu saatlere kalıyorum haliyle.. napıcaz da uyku saatimizi 10 a çekicez bilmiyorum.. war mı önerisi olannn???
perş. günü kaçta buluşuyoruz kızlaaarr? kaçta gidersek gidelim ben 18 de kalkıcam, bernanın başına kalcam yane :)) eşim alcak çünkü..ilk defa en uzun oturan olucam yuppii:)))
Bize de sağlık ocağı vermişti, fakat doktoru kullanmamamızı istedi.. 6. ayda kan sayımı yapılıp, ona göre başlayacağımızı söyledi..
Arkadaşlar sizler kullanıyor musunuz?
Bir de hala kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz?
kızlar kullanıp memnun kalanlar hangisini önerirsiniz? hiç kullanmama gerek olmamıştı.SU'yun burnu şuan çok tıkalı emerken inanılmaz sesler çıkarttı sabah acil kullanmam gerekiyor önerileriniz bekliyorum.
birde hangisini nasıl kullandınız yazabilirseniz sevinirim...
teşekkürler...
buluşma olursa gelirim iki oğluşumla :) tabi hala bende olursa.
madela kesinlikle yada lansonih park yatak tercih etmedim naylon oldugu için.
kadının diğer çocukları bugün öğrendim diğer cocukları 1 2 3 5 10 12 yaşındalarmış hepsi yurtta eve kapatmış dövmüş devlet el koymuş ihbar üzerine oda evlatlık verin bunları diye sööylemiş mahkeme kagıdında aynen böyle yazıyor.
hangi birine üzüleceğimi şaşırdım. Allah yardımdıcıları olsun o kadında belasını bulsun inşallahhhhhhh
Nguven avatarındakı kızının tokasına bayıldım bayıldım,ya nerden alıyosunuz ben nıye bulamıyorum boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?