2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

patates püresi verenler olmuştu sanırım yazmışlardı buraya olmazsa sen ye sütünden geçer

Bugün rota aşısının 2.dozunu olduk inş.yine iştahsızlık yapmaz...Şu anda da omuzumda uyuyo bugün bi gariplik var ya sürekli emmek istiyo ya da uyumak.Hasta falan olmaz inş.

Bugün rota aşısının 2.dozunu olduk inş.yine iştahsızlık yapmaz...Şu anda da omuzumda uyuyo bugün bi gariplik var ya sürekli emmek istiyo ya da uyumak.Hasta falan olmaz inş.

hadi geçmiş olsun, inşallah hafif bir keyifsizlikle atlatır. biz de 4. ay aşılarını olacağız cuma günü.. hayırlısı

perş. günü kaçta buluşuyoruz kızlaaarr? kaçta gidersek gidelim ben 18 de kalkıcam, bernanın başına kalcam yane :)) eşim alcak çünkü..ilk defa en uzun oturan olucam yuppii:)))

ne zmn istersenz gelin cnm geç gelmeyinde sonra doyamıyorz..ama kesin bi saat belirleyelm bnde ona göre durakta oliim..1 yada 2 fln olsun ne dersiniiz?
tabikide başıma kal cnm ne güzel ohhh sohbet muhabbet ayselde gitmez zaten pınarda gitmez o zmn beraber dönersiniz..çok hoş bigün olur inşallah

Son düzenleme:

ayy keşke gelebilsen salihacım ya çok isterdim seninle tanışmayı..metrobüse ulaşabilsen aslında oraya taksiyle gitsen metrobüste dümdüz geliyon zaty bi zahmeti yok seni görünce yerde verirler oturarak gelirsin

kızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..

Bence dra götür canım ben öksürükten biraz korkarım aile hekimi bana pek güvenilir gelmiyo ama sen bilirsin...;Çok çok geçmiş olsun,inş.önemli bişey değildir.

Son düzenleme:
berna bebek doktorunuz warsa ona götür bence, aile hekimi minicik bebişe ilaç yazar şimdii, biliyosun kafalarına göre ilaç yazabiliyolar..iyi bak oğlumun kankasınaaaa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…