- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.201
öğretmenmisin tatlın ben de öyle henüz bulanmadım bakıcı
bi de bu grubun facebooku var mı
yaa eklemisiniz beni deFace grubu var canım şubat-mart 2012 anneler diye geçiyo...
yaa eklemisiniz beni de
öğretmenmisin tatlın ben de öyle henüz bulanmadım bakıcı
bi de bu grubun facebooku var mı
istek gönderdim kabul ederseniz çok sevinirimcanım o şekilde aratnca çıkıyo olmazsa eklerim
istek gönderdim kabul ederseniz çok sevinirim
emziriyorum ama yetmediği zamanlarda mama veriyorum
ek gıdaya geçmedim meyve tattırdım
patatesi kendi sütümle püre yapıp versem mi ki
nefret ediyorum ezbere iş yapmalarından
insan canı ile uğraşıorsun hele de bunlar el kadar bebekler minicikler
kafana göre ilaç söyleyemezsin
tüm tetkikleri bi yap önce
Bugün rota aşısının 2.dozunu olduk inş.yine iştahsızlık yapmaz...Şu anda da omuzumda uyuyo bugün bi gariplik var ya sürekli emmek istiyo ya da uyumak.Hasta falan olmaz inş.
kızlar bu toplatılma meselesindenmi vermiyorsunuz ?eğer ondansa sağlık ocaklarını tek tek arayıp seri numarası sormuşlar,uygunsuz olanları zaten toplatmışlar.onun dışında bişeymi var benim kaçırdığım????
perş. günü kaçta buluşuyoruz kızlaaarr? kaçta gidersek gidelim ben 18 de kalkıcam, bernanın başına kalcam yane :)) eşim alcak çünkü..ilk defa en uzun oturan olucam yuppii:)))
hadi geçmiş olsun, inşallah hafif bir keyifsizlikle atlatır. biz de 4. ay aşılarını olacağız cuma günü.. hayırlısı
Berna kovmazsa ben de o saatte kalkicam:)esimin isyerine gecicem y.bosnaya.2 gibi gitsek?
şu buluşmaya gelmeyi ben de çok istiyodum ama ümraniyeden oraya gitmek epey zor olur heralde...neyse, günaydın kızlar..sonunda bakıcı buldum çok şükür...500 e anlaştık..kadın kendi evinde bakacak..umarım iyi olur....
bayanlar ben de 2012 mart annesiyim 4.5 aylık kızım var bu grubu yeni keşfettim facebookta grup var mı mart annelerinin
Bugün rota aşısının 2.dozunu olduk inş.yine iştahsızlık yapmaz...Şu anda da omuzumda uyuyo bugün bi gariplik var ya sürekli emmek istiyo ya da uyumak.Hasta falan olmaz inş.
kızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?