- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.141
canım öncelikle kolay gelsin sana yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)ben süt sağma makinası olarak medelayı kullandım iyidi ama çok kullanamadım işin açıkcası çünkü benim sütüm öyle sağılacak miktarlarda olmadışuanda kullanmıyorum zaten ama en başta çocuk emmezken bile sağdım ki memeyi uyarayım süt olsun diye. Hastanede ben gecelik aldım rahattı ama gecelik için üstüne giyilcek adam gibi birşey almamıştım gecelik battı falan ii olmadı zaten hastanede tur falan atıyorsun o zaman geceliğin üstüne giycek şık bir şey olsun bide üst taraf düğmeli olsun , park yatak almadım bilgim yok
Benim oğlumdada tıkanıklık çok oluyor tıkalı tarafın kenarına çok az miktarda tereyağını elimle sürüyorum zaten miktar çok az benim elimde bile eriyip gidiyor 15-20 dk kadar yumuşatıyor burnu, hapşuruncada çıkıyor zaten :) ama korkudan hep tek tarafına yaptım hiç 2 deliğe birden yapmadım onun için yapan olursa tek taraflı yapsın düzelince öteki tarafa aynı işlemi yaptım
Cenkin dogdugundan beri ara ara sag gozu akiyor.doktor anne sutu sur demisti!o da dahil her yontemi denedim.ilik suyla silme serum fizyolojikle yikama ilik cay vs.basina gelip de cozum bulan var mi?
Bir de bu tamamen benim hatam cocugu gorecem diye iki ay hep ayni tarafina yatirdim.hos o da hic soluna yatmiyordu ayri.bu yuzden kafasinin sekli yamulduson iki aydir uykusunda bile olsa diger tarafa ceviriyorum kafasini bbiraz duzelme var.gecer mi acaba tamamen zamanla cocugun arkadan bakinca kulaklari bile ayni hizada degil ya (
Cenkin dogdugundan beri ara ara sag gozu akiyor.doktor anne sutu sur demisti!o da dahil her yontemi denedim.ilik suyla silme serum fizyolojikle yikama ilik cay vs.basina gelip de cozum bulan var mi?
Bir de bu tamamen benim hatam cocugu gorecem diye iki ay hep ayni tarafina yatirdim.hos o da hic soluna yatmiyordu ayri.bu yuzden kafasinin sekli yamulduson iki aydir uykusunda bile olsa diger tarafa ceviriyorum kafasini bbiraz duzelme var.gecer mi acaba tamamen zamanla cocugun arkadan bakinca kulaklari bile ayni hizada degil ya (
cnm bnm kızımında akıyodu gözü hatta o kadarki gözünü çapaktan açamıyodu sabahları. doktor bi damla verdi 2 kez damlattım geçti. birde gözüne burnunun oraya doğru masaj yap. göz kanalları tıkalı olabiliyomuş eltimn çocuğunun öyle.doktor 1 yaşında iken tıkanık damarı açıcaz demiş
şimdi telefon ettim bana getirin dedim getirdiler yavrum nasıl acıkmış altını pisletmiş kim kaç saattir altına o bez. baba işte ne kadar bakacak bilecek. doyurdum uyuttum bakalım. sabah ola hayrola
bana da bir saat önce ve sonra süt içeren hiçbir şey vermeyin dedi demir emilimi açısından
Benim en çok korktuğum kıl,saçlarını yoluyor resmen sonra o eller hop ağzına yakalarsam temizliyorum ama ya görmeden o saçları yutarsa ondan çok tırsıyorum işte :26:
kızlar daha önce yazdımda pek cvp alamadım.oğlum ishaldi 3 gündür.bugün patatesle pirnçle biraz katılaştı kakası ama yine de çok sık kaka yapıyor.yaptığı kaka 1 yemek kaşığını dolduracak kadar bile değil ama yinede kafam takılıyor.sizce endişelenmeliyim.dktra götürsem mi artık.ama ishali kalmadı
sadece anne sütü mü alıyor?
kızlar daha önce yazdımda pek cvp alamadım.oğlum ishaldi 3 gündür.bugün patatesle pirnçle biraz katılaştı kakası ama yine de çok sık kaka yapıyor.yaptığı kaka 1 yemek kaşığını dolduracak kadar bile değil ama yinede kafam takılıyor.sizce endişelenmeliyim.dktra götürsem mi artık.ama ishali kalmadı
bnce endişelencek bişey yok..ishal kalmadıysa sorun yok..o metabolizmayla alakalı demekki iyi çalışıyoki sık kaka yapıyo..her insan farklıdır kimi her gün tuvalete çıkar kimi 2 günde 1 3 günde 1...herkesin metabolizması farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?