2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cenkin dogdugundan beri ara ara sag gozu akiyor.doktor anne sutu sur demisti!o da dahil her yontemi denedim.ilik suyla silme serum fizyolojikle yikama ilik cay vs.basina gelip de cozum bulan var mi?
Bir de bu tamamen benim hatam cocugu gorecem diye iki ay hep ayni tarafina yatirdim.hos o da hic soluna yatmiyordu ayri.bu yuzden kafasinin sekli yamulduson iki aydir uykusunda bile olsa diger tarafa ceviriyorum kafasini bbiraz duzelme var.gecer mi acaba tamamen zamanlacocugun arkadan bakinca kulaklari bile ayni hizada degil ya(

Merhabalar,
bebeklerin burnu için 100cc. mediflex serum fizyolojik diye eczaneden isteyin,1-2 tane de 2 ya da 5 cc.lik enjektör. 1-2 cc. enjektöre çekip heriki burnuna iğnesini çıkartıp sıkın.sonra da hafif burun kapaklarını sıkıştırın içindekileri atar.Mediflex 2 tl.Ama uğraşamam derseniz tek sıkımlık serumlar da var.Fakat böyle daha ucuz ve uzun süre kullanabilirsiniz.Ben her iki kızıma da park beşik kullandım( küçük şuan ablanınkini kullanıyor.)Çok memnunum..Medela mini süt pompam,ondan da memnunum.Kardeşim medela swing pompasını getirdi.Mini nin haşin çekişine alışmışım,nazik nazik çekince swing sevmedim:)

selçuğunda akıyo sürekli..bnde dediklerini denedm olmuyo..dr.a söyledik kapanma oluyo mu dedi hyr dedk o zmn bişi olmaz dedi..1-2 kere çapaktan kapanmıştı ondada sanırm bnm sütüm geldi gözüne sonra çayla sildim teramycine sürdm geçti..bnm eltimin oğlunun kafasıda bildiin yamuktu..şimdi yusyuvarlak bildiin top gibi

cnm bnm kızımında akıyodu gözü hatta o kadarki gözünü çapaktan açamıyodu sabahları. doktor bi damla verdi 2 kez damlattım geçti. birde gözüne burnunun oraya doğru masaj yap. göz kanalları tıkalı olabiliyomuş eltimn çocuğunun öyle.doktor 1 yaşında iken tıkanık damarı açıcaz demiş

Evet o masaji da demisti dr gunde on kere de onu yapiyorum.sanirim gozune biraz ruzgar alsin o zaman oluyor.

Benim kızımın da akıyordu ilk zamanlarda.. öyle ki sol gözünü, akıntının kurutup oluşturduğu çapaklardan açamıyordu bazen.. doktor bir damla verdi onu kullanmıştım.. kullandığımda işe yarıyor gibiydi; fakat bıraktığımda tekrarlıyordu.. bana anne sütü damlat diyorlardı.. bende batıl olduğunu düşünüp uygulamıyordu.. sonra ilaç kullanmaktansa bi de sütü deneyeyim dedim.. sonuçta ilaç kimyasal, anne sütü doğal, ne olacak dedim..
Allah'a şükür geçti.. geçeceğimi vardı yoksa anne sütü mü işe yaradı bilmiyorum.. ha bir de göz pınarlarına masaj yaptım..

Benim kızımın da akıyordu ilk zamanlarda.. öyle ki sol gözünü, akıntının kurutup oluşturduğu çapaklardan açamıyordu bazen.. doktor bir damla verdi onu kullanmıştım.. kullandığımda işe yarıyor gibiydi; fakat bıraktığımda tekrarlıyordu.. bana anne sütü damlat diyorlardı.. bende batıl olduğunu düşünüp uygulamıyordu.. sonra ilaç kullanmaktansa bi de sütü deneyeyim dedim.. sonuçta ilaç kimyasal, anne sütü doğal, ne olacak dedim..
Allah'a şükür geçti.. geçeceğimi vardı yoksa anne sütü mü işe yaradı bilmiyorum.. ha bir de göz pınarlarına masaj yaptım..

bana da bir saat önce ve sonra süt içeren hiçbir şey vermeyin dedi demir emilimi açısından

Bize de sağlık ocağı vermişti, fakat doktoru kullanmamamızı istedi.. 6. ayda kan sayımı yapılıp, ona göre başlayacağımızı söyledi..

Arkadaşlar sizler kullanıyor musunuz?

Bir de hala kendiniz için vitamin kullanıyor musunuz?

kızlar daha önce yazdımda pek cvp alamadım.oğlum ishaldi 3 gündür.bugün patatesle pirnçle biraz katılaştı kakası ama yine de çok sık kaka yapıyor.yaptığı kaka 1 yemek kaşığını dolduracak kadar bile değil ama yinede kafam takılıyor.sizce endişelenmeliyim.dktra götürsem mi artık.ama ishali kalmadı

Benim en çok korktuğum kıl,saçlarını yoluyor resmen sonra o eller hop ağzına yakalarsam temizliyorum ama ya görmeden o saçları yutarsa ondan çok tırsıyorum işte :26:

kızımdan dolayı pek giremiyorum.. mümkün olduğunca geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum..

azerii aynen ben de çok korkuyorum.. bizim kız yutuyor, artık eminim.. bu hafta kakasını incelemek aklıma geldi ve saçlarını gördüm.. en az 4-5 adet belki daha fazla oluyor..

dün doktora sordum eldiven giydirelim o zaman dedi.. tam ellerini keşfetmişken, tutmaya başlamışken .. uff bilmiyorum ne yapacağım

sadece anne sütü mü alıyor?

bizde de aynı durum vardı. Gözyaşı kanalları tıkalı dedi doktor. Sürekli masaj yaptık gözüne. Şimdi çok çok azaldı.

bnce endişelencek bişey yok..ishal kalmadıysa sorun yok..o metabolizmayla alakalı demekki iyi çalışıyoki sık kaka yapıyo..her insan farklıdır kimi her gün tuvalete çıkar kimi 2 günde 1 3 günde 1...herkesin metabolizması farklı

yalnız daha önce günde 1 defa bazen 2 günde 1 defa kaka yapardı.bugün sabahtan beri 5 tane bez değiştim.ama çok az bezdeki kakası.kilo kaybı yaşar diyede çok endişeleniyorum

dünden beri ne kadar da sayfa birikmiş,anca bitirdim okumayı.E ard arda alıntı yapmayı da bilmiyorum,aklımda kalanları sıralıycam,kusuruma bakmayın gayrii:>
İsolde'nin ,sezen'in,toprağın,feyzoşun bebişleriniz ne tatlı öyle harikalar valla.Hepsini ısırasım geldi,sanki kıyabilecekmişim gibi.
Oğlumun burnunu ben de hergün temizliyorum.mutlaka pislik oluyor ve çok rahatsız ediyor onu,ben de temizliyorum neredeyse hergün.Otri bebe kullanıyorum ben çoook da memnunum valla süper bişey.
Ya sayfalarca buluşma konusu geçmiş,bizi çatlatıyorsunuzfarkında değilsiniz kızlar olmuyo ama.:<
Ayyy benim oğlan gün geçtikçe tatlılaşıyor b,r kahkahalar ki sormayın.Ama hala tam dönmüyor,bekliyorum sabırsızlıkla bakalım:>

Feyzoş canım çok geçmiş olsun.usgyi çektir de rahatla.Yazdıklarını okurken gözlerim doldu valla.Bide demişsin ya dr da anladı bişeyi yok yavrunun diyince dayanamadım ağladım diye.Ben de öyleyimdir kendimi sıkarım sıkarım sonra ufacık ilgi gördüm mü açarım muslukları:>daha çok içlenirim.Kıyamam canım ya inş birşeyi yoktur ki yok sanırsam,uine de haberlerini bekliyoruz...
Başka da bişey hatırlayamadım.Öptüm hepiniziiiiiBuluşmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…