2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) nuray da degil:)
kerime canim benim adim.oglum da cenk

memnun oldum kerimecim belki sende adımı bilmiyorsundur ben bahar oğluşumda gökalp, avrupa yakası buluşmalarının en haşin erkeğidir kendisi :)) 2 tane kankamız bi de yawuklumuz wardı bi kanka daha geliyor, değmeyin keyfimize :)))

aysel,bahar, kerime yarın cennet mah. durağında mı buluşuyoruz tam saatini belirleyelim de hepimiz aynı saatte orda olalım kaçta dersiniz

ah ah bi yavukluda daha geliyordu ama neyse öbür buluşmalara inşallah.çünkü yavuklunun annesi oruç tutuyo.şimdi siz yerken konuşmaya dalarım yanlışlıkla bende yerim oruç gider:)
beşyüzevlerdeyim ben gop da

gel gel sende gel yaa tanışırız ne güzel olur hem yediklerimizden berna sana paket yapar iftarda yersin bi yerin de şişmemiş olur olmaz mı

Benn geldimm bu gün buraya sabahtan giremedim bişeyler eksik hiss ettim yaaa
Kızlar saat 2 de mi buluşuyoruz;Kerime cnm bz ramide buluş mu gidelim metrobüste mi buluşuruz,Citlenbik kuzum sen de yakınmışın bize aslında gelsen ne güzel olurdu kızıma kız arkideş arıyorum.
Gece lambası bende kullanmıyorum ilk zamanlar kullanmıştım şimdi koridorun ışığını açık bırakıyorum
Ve gelelim Gülnihale bi bebek 5. aydan sonra bu kadar mı değişir,uyumuyor,ağlıyor ama kandırıkçılık yaparak kucağımda ağlıyordu babası bi konuştu ağlarken gülmeye başladı ne yaptığını kendi de bilmiyor ,sabaha kadar neredeye 5 kez uyandı,bide bu yastık olayı iyi mi kötü mü bilemedim ona sarılıp uyuyor yatağın aşağısındaydı oraya yuvarlanmış ona sarılıp uyumuş halde buldum sabah çok tatlıydı resimle belgeledi akşam eve gidince paylaşırız ayh ne çok yazdım be

ayy inanmıyorm..ya gel dicem çok isterim gelmeni ama nasıl olur biz orda yerken sen offf..kendimi kötü hissettim..valla eğer yemekler bi sorunun yoksa gel cnm çok isterm gelmeni ben akşama yollarım yaptıklarımdan götürürsün...olmazmı?

veee karşınızda turist ömer :124::124::124:

Eki Görüntüle 483613
ben bu turist ömeri yerim amaaaaaaa maşşallahh oğlumaaa nasılda tatlıymışşşş şapkasını ısırırım onunnnn:)

benm kız da sokak delisi oldu anacım:S eskiden oturdumuz odadan sıkılıodu dier odalara götürünce duruodu, etrafa bakıodu deli gibi, kafası arabalara konan köpek biblolaları varya hareket edince sallanan, onlar gibi sallana sallana hızlıca bakınıodu, ama şmdi odalarda kesmio onu ille çarşı bazara gidecek bıdıhh babasına çekti işte, babasıda öyle, eger eşim kadın olsaydı ve mart annesi olsaydı emin olun Türkiyenin her yerindeki buluşmalara gelirdi

hoşgeldin gülüm..gülnhal kendine uyku arkadaşını seçmiş işte..bekliyorz resimleri..
bizde dün Floryada şans eseri boş bi yer bulduk iftarı orda yaptık..sonrada gezdik yeşilliklerin arasında çok güzeldi..eğer resimlerde kendimi bi nebze gösterilebilir nitelikte bulursam eklerim

hoşgeldiin gülnihalin huzursuzluğu dişlerdendr canım başka bişden olacağını sanmam sakin bi bebekti çünkü
bide yastıkla uyuma meselesi atlasda çok seviyo yastıkla uyumayı dayıyo yastığı yüzüne mayışıyo hemen
bebiklerim yarın saat 2 de sizi cennet durağından alıcam ona göre kendinizi ayarlayın kaçta çıkıyosanız artık..

tamam canım, buluştuktan sonra araca binmemiz gerekiyormu

kadının mahkeme kağıtları eline geçmiş o şekilde öğenmiş bende dün o kağıtları görünce öğrendim.

gel gel sende gel yaa tanışırız ne güzel olur hem yediklerimizden berna sana paket yapar iftarda yersin bi yerin de şişmemiş olur olmaz mı

onu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım

yakınmı ne sevindim nerde oturuyosunuz
bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum

Ay Berninatör o güzel yüzünü bizden esikgemeyecen demii paylaş da görek ya sen her türlü güzelsindir(eski lakabını dedim ama kızmadın demiii:26:)

Hiii bn onun sallanan kafasını yerimmmm keşke yakın olaydık buluşmaya gelirdiniz Nur ana kız mıncırırdım sizi hoş senin mıncıracak etin yok taş gibisin ama olsun

kelebek ömer de pek artistmiş baksana sizi bodrum paklar şekerim

berna geçmşi olsun selçüke.. terleyip soğumamıtır inşallah.. ohh bizim yerimize de eğlenin avrupa yakası. maşallah..

onu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım

yakınmı ne sevindim nerde oturuyosunuz

bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum

Canım ben ramide oturuyorum beşyüzevlerden tramvay geliyor çok rahat bizdeki buluşmaya mutlaka bekliyorum o zaman ben çok geliyordum o tarafa a.f.başgil cad.kuzenim oturuyordu ama Azerbaycana döndüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…