2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pinarr kuzum senle e.kapıda mı buluşalım cenette mi beklersin numaranı özelden msj at cnm bana haberşelm yarın

huhauahua bende etden bol bişey yok anacımD valla buluşma planlarınızı okudukça hain planlar kurup sabote etmek istiorum ama işte ana yüreğim dur dio Aysel ben bi de neyi merak ediorum biliomuusun, senin konuşmanı:) Azeri konuşmasını cok seviorum melodi gibi gelio kulagıma, sen de öylemi konuşuonki acep:26: bi de sen düşbere yapabilionmu

yok cnm çarşıdan geze geze gelcez
tamam canım daha iyi olur
Pinarr kuzum senle e.kapıda mı buluşalım cenette mi beklersin numaranı özelden msj at cnm bana haberşelm yarın
ayselcim ayvansaray durağından binerim ben edirne kapı durağına baya yol var hem yokuş yukarı atlasla zorlar beni yol o yüzden burdan binerim cennet mah. durağında saat 2 de buluşuk ederiz

Düşbere yapmam mı beaa ama konuşmam farklı değil azericeyi de tam konuşurum türkçeyide lehçe farkı yok bende ay balamm

Tamam canımm

sıpam yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. fır fır dönüyor sabahtan beri. daha önce bir kaç kere şans eseri dönmüştü ama bugün bilerek yapıyor. ayakları poponun altına topluyor, popoyu kaldırıyor ve sola atıyor, hop dönüyor... sonra yine yapıyor. çok sevimli oluyor valla.

Düşbere yapmam mı beaa ama konuşmam farklı değil azericeyi de tam konuşurum türkçeyide lehçe farkı yok bende ay balamm

Tamam canımm

bi ara bize taksi muhabbetini falan anlatmıştınya, ona benzer 3-5 bişey yokmu anlatsan bize, cokk hoşuma gidio hem moral olsun azcık canım sıkkın

evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO

Son düzenleme:

oh maşallah darısı benimkine inşallah.yoncada şans üzeri döndü ama yüzüstü dönünce yine meliyor beni çağırıyor

bi ara bize taksi muhabbetini falan anlatmıştınya, ona benzer 3-5 bişey yokmu anlatsan bize, cokk hoşuma gidio hem moral olsun azcık canım sıkkın

O bi dünya var da aklıma gelen yok kuzum ama şöyle bişey oldu,Bide dolandırmak demek hani iadere etmek gibi bişey
İşe yeni başlamışım patron geldi nasıl gidiyor dedi müdürün de ismini söyleyerek ''alışmaya çalışıyorum ,ikimiz birlikte dolanıdıyoruz şirketi'' dedim müdür o arada çay mı su mu içiyordu tam hatırlamıyorum ama bi öksürük tuttu patronun gözler fal taşı gib açıldı ben durmu sonra toparladım olayı çakınca

[

geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr a
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.
onu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım

yakınmı ne sevindim nerde oturuyosunuz

bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz ya çok şaşırdım.:))tam neresindesin

Eki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705

evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO
o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yokDD
Nur hayirdir??kotu bir sey yoktur umatim

cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm((

ortopedici bişeyciği yok demiş canım olsa anlardı ortopedi uzmanı sonuçta yıllarca bu işle ilgilendi .
yinede için rahat etmesi için ultrasonda çektir .bak bi şey çıkmıcak ondanda geçmiş olsun
geçmiş olsun... insan anne olunca bebeklere karşı o kadar duyarlı oluyor ki... o göz yaşları usulca süzülüyor ve kalp o kadar hızlı çarpıyor ki onlara bişey olacak diyeee...

Canım fehmiye takılmadığım için konudan habersizim inş.kötü bişi yoktur

Kizlar ben esimle gelicem.aysel sen bebek arabasini almayacaksin zaten soylemistin seni ramiden aliriz.pinar seni de aliriz.sende bebek arabasi olacak mi.ben almak zorundayim donuste esimin isyerine gecicem.sende varsa ve baharda yoksa bahari da b.evler duragindan aliriz.sende yok baharda varsa once kurtla otu karsiya geciririz sonra koyunlari alirizpp ufff karisik oldu ama hep beraber gidebilelim istiyorum arabayla rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…