- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.261
tamam canım, buluştuktan sonra araca binmemiz gerekiyormu
hoşgeldiin gülnihalin huzursuzluğu dişlerdendr canım başka bişden olacağını sanmam sakin bi bebekti çünkü
bide yastıkla uyuma meselesi atlasda çok seviyo yastıkla uyumayı dayıyo yastığı yüzüne mayışıyo hemen
tamam canım, buluştuktan sonra araca binmemiz gerekiyormu
Ay Berninatör o güzel yüzünü bizden esikgemeyecen demiipaylaş da görek ya sen her türlü güzelsindir (eski lakabını dedim ama kızmadın demiii:26:)
:
Canım ben ramide oturuyorum beşyüzevlerden tramvay geliyor çok rahat bizdeki buluşmaya mutlaka bekliyorum o zaman ben çok geliyordum o tarafa a.f.başgil cad.kuzenim oturuyordu ama Azerbaycana döndüler
Ay Berninatör o güzel yüzünü bizden esikgemeyecen demiipaylaş da görek ya sen her türlü güzelsindir (eski lakabını dedim ama kızmadın demiii:26:)
Hiii bn onun sallanan kafasını yerimmmmkeşke yakın olaydık buluşmaya gelirdiniz Nur ana kız mıncırırdım sizi hoş senin mıncıracak etin yok taş gibisin ama olsun
tamam canım daha iyi oluryok cnm çarşıdan geze geze gelcez
ayselcim ayvansaray durağından binerim ben edirne kapı durağına baya yol var hem yokuş yukarı atlasla zorlar beni yol o yüzden burdan binerim cennet mah. durağında saat 2 de buluşuk ederizPinarr kuzum senle e.kapıda mı buluşalım cenette mi beklersin numaranı özelden msj at cnm bana haberşelm yarın
huhauahua bende etden bol bişey yok anacımD valla buluşma planlarınızı okudukça hain planlar kurup sabote etmek istiorum ama işte ana yüreğim dur dio Aysel ben bi de neyi merak ediorum biliomuusun, senin konuşmanı:) Azeri konuşmasını cok seviorum melodi gibi gelio kulagıma, sen de öylemi konuşuonki acep:26: bi de sen düşbere yapabilionmu
tamam canım daha iyi olur
ayselcim ayvansaray durağından binerim ben edirne kapı durağına baya yol var hem yokuş yukarı atlasla zorlar beni yol o yüzden burdan binerim cennet mah. durağında saat 2 de buluşuk ederiz
Düşbere yapmam mı beaaama konuşmam farklı değil azericeyi de tam konuşurum türkçeyide lehçe farkı yok bende ay balamm
Tamam canımm
sıpam yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. fır fır dönüyor sabahtan beri. daha önce bir kaç kere şans eseri dönmüştü ama bugün bilerek yapıyor. ayakları poponun altına topluyor, popoyu kaldırıyor ve sola atıyor, hop dönüyor... sonra yine yapıyor. çok sevimli oluyor valla.
pınar sıcaklardan oğluşunun keyfi yerine geliyorsa bende kızıma yapayım aynısından
bi ara bize taksi muhabbetini falan anlatmıştınya, ona benzer 3-5 bişey yokmu anlatsan bize, cokk hoşuma gidio hem moral olsun azcık canım sıkkın
bi ara bize taksi muhabbetini falan anlatmıştınya, ona benzer 3-5 bişey yokmu anlatsan bize, cokk hoşuma gidio hem moral olsun azcık canım sıkkın
geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr akızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.ben bu turist ömeri yerim amaaaaaaamaşşallahh oğlumaaa nasılda tatlıymışşşş şapkasını ısırırım onunnnn:)
benm kız da sokak delisi oldu anacım:S eskiden oturdumuz odadan sıkılıodu dier odalara götürünce duruodu, etrafa bakıodu deli gibi, kafası arabalara konan köpek biblolaları varya hareket edince sallanan, onlar gibi sallana sallana hızlıca bakınıodu, ama şmdi odalarda kesmio onuille çarşı bazara gidecek bıdıhh babasına çekti işte, babasıda öyle, eger eşim kadın olsaydı ve mart annesi olsaydı emin olun Türkiyenin her yerindeki buluşmalara gelirdi
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz yaonu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım
yakınmı ne sevindimnerde oturuyosunuz
bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum
o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yokEki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705
evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO
Nur hayirdir??kotu bir sey yoktur umatim
ortopedici bişeyciği yok demiş canım olsa anlardı ortopedi uzmanı sonuçta yıllarca bu işle ilgilendi .
yinede için rahat etmesi için ultrasonda çektir .bak bi şey çıkmıcak ondanda geçmiş olsun
geçmiş olsun... insan anne olunca bebeklere karşı o kadar duyarlı oluyor ki... o göz yaşları usulca süzülüyor ve kalp o kadar hızlı çarpıyor ki onlara bişey olacak diyeee...
Canım, benim oğlum 8,5 aylık..Yaklaşık 5 aylıkken doktor bizden de kalça ultrasonu istemişti..Sebep seninki ile aynı "bacak boğumları eşit değil" O kadar korkmuş, o kadar üzülmüştüm ki anlatamam..Ama ne muayenede ne de ultrasonda hiçbirşey çıkmadı..O zaman ultrason çeken uzman boğum eşitsizliğinin tek başına bir sebep olamayacağını söylemişti bize..Kısacası, için rahat olsun..Emin ol hiçbirşey çıkmayacak
oyy cnm ağlama kıyamam..mrk etme bişi yoktur.. içime öyle doğuyodünden beri ne kadar da sayfa birikmiş,anca bitirdim okumayı.E ard arda alıntı yapmayı da bilmiyorum,aklımda kalanları sıralıycam,kusuruma bakmayın gayrii:>
İsolde'nin ,sezen'in,toprağın,feyzoşun bebişleriniz ne tatlı öyle harikalar valla.Hepsini ısırasım geldi,sanki kıyabilecekmişim gibi.
Oğlumun burnunu ben de hergün temizliyorum.mutlaka pislik oluyor ve çok rahatsız ediyor onu,ben de temizliyorum neredeyse hergün.Otri bebe kullanıyorum ben çoook da memnunum valla süper bişey.
Ya sayfalarca buluşma konusu geçmiş,bizi çatlatıyorsunuzfarkında değilsiniz kızlar olmuyo ama.:<
Ayyy benim oğlan gün geçtikçe tatlılaşıyor b,r kahkahalar ki sormayın.Ama hala tam dönmüyor,bekliyorum sabırsızlıkla bakalım:>
Feyzoş canım çok geçmiş olsun.usgyi çektir de rahatla.Yazdıklarını okurken gözlerim doldu valla.Bide demişsin ya dr da anladı bişeyi yok yavrunun diyince dayanamadım ağladım diye.Ben de öyleyimdir kendimi sıkarım sıkarım sonra ufacık ilgi gördüm mü açarım muslukları:>daha çok içlenirim.Kıyamam canım ya inş birşeyi yoktur ki yok sanırsam,uine de haberlerini bekliyoruz...
Başka da bişey hatırlayamadım.Öptüm hepiniziiiiiBuluşmayın sakın
çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için iyi ki varsınız
kızlar günaydın
yeni bir soru ile karşınızdayım
oğlum ishal doktoru aradım maflor al dedi
5. ayımıza girdik anne sütü ile devam ediyoruz yetmediği zaman formül mama veriyorum
birkaç da meyve tattırdım
şimdi ben kendi sütümle küçük bi patatesi püre yapıp 3 4 kaşık versem mi daha iyi olur
yoksa ilacı mı alayım
ben güya bu doktoru çok zorda kalmadıkça ilaç önermiyo diye gitmiştim
of desek ilaç uf desek ilaç veriyo
o yüzden güvenemedim size bi akıl danışayım oan göre davranacam
pınarcım geçmiş olsun ömercime maflor bağırsak düzenleyici canım bende azra rotavirüsü kaptığında 1 gün reflor kullanmıştım azraya onu verince daha çok ağlamıştı bi gaita tahlili istemelisin bence doktordan mukuslu diyorsun yeşil ha birde kusmaları da eklersek mutlaka gaita tahlili yaptır canım yada ömeri başka bi doktora götür 2. bir gözün görmesi iyi olur çok geçmiş olsun tekrar
Bugün rota aşısının 2.dozunu olduk inş.yine iştahsızlık yapmaz...Şu anda da omuzumda uyuyo bugün bi gariplik var ya sürekli emmek istiyo ya da uyumak.Hasta falan olmaz inş.
özge bende dün yaptırdım 2. dozunu gece 3 saatte bir ağlayarak uyandı ilk dozunda böyle mi olmuştu hatırlayamadım sen şimdi böyle diyince aşıya bağladım bende huzursuzluğunu umarım sizde huzursuzluk yapmaz
kızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..
çok geçmiş olsun bernacım inşallah çabuk atlatır bol bol burnunu temizlemek gerekiyormuş
Kızlar bebişlerine gece lambası falan kullanıyo musunuz?yoksa karanlıkta mı yatmaları gerekiyo?
karanlıkta uyuyo azra
ben bu turisti yerim :)
o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yokDD
cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm((
tamam canım daha iyi olur
ayselcim ayvansaray durağından binerim ben edirne kapı durağına baya yol var hem yokuş yukarı atlasla zorlar beni yol o yüzden burdan binerim cennet mah. durağında saat 2 de buluşuk ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?