2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atliyim hemen.o limonlu kek:)
karisiyor ama sutlucorek,limonlu kek,peynirli borekpp

o şule cnm o : ) bende sallıyormuyum

şule limonlu kek cnm sütlü çörek yeni doğum yapmıştı eşiyle ilgili sorunlar yaşadığını yazmıştı ve sonra görünmedi hiç
:)) Evet sız dıyınce dustu jeton:)) Dedıgım gıbı boyna sallama mosundayım:))
hamile olmayasın :)))
Bende test yaptım tek cızgı cıktı ama seytan hala ugrasıoo ya test yanlışsa
hiiii cnm bnmm nie uğraştın yavrum yaa..sen gel yeter

eee hanı benn kekler borekler bensz yenırmı be usta hüüüü( bıgn yemklerınızı yapıp bana gelıosnzzzz

Biz hazırız Kerime teyzeden haber bekliyoz çıkmak için Berna bebişim geliyozz

gelin cnm bekliyorumda Mervede gelcek onu bn metrobüs durağından alcam..onu nasıl ayarlıcas..bn yokken kapıda kalmayın gidip dönmem yarım saat alır..ya siz gelirsiniz hemen bn sizi evde brkp çıkarm yada nasıl olr bilmiyorm

Aşkolsun Mine sen niye gelmiyosun?

Bernaa arbayaı alayım fellık fellık gezcm hepınızın evını dıcem koyun cayı acın boreklerı sarın dolmaları serbetleyın tatlılarıı anadolunun ıncısıı mıne ve oglu kuzeygüll gelıo:))) Valla gelmeyı okdr cok ısterdımkıı lakın cok uzak evn anam Metrobs dıcen hayatmda hıc bınmedm nerden nasıl bınılr bılmıorum Taksı desen ustune bıraz daha ekleyıp araba alabılrm okdr tutar:)) Nıyetım varda baklım kısmett:))

hazırızz eveet:))berna sana kakaolu ıslak kurabiye yaptım.çakma browni:))şimdi fırında ohh miss koktu:))
Ay kuzum geliyon mu sevindimm

Merve mi Alyanın annesi miiiiiiiiiiiiiiii

berna ewin anahtarını paspasın altına bırak :)) bende ayrı gelcem bebeem:)

Merve kim beeee :)) Ben varım sanıyordum bir tek Merve bende gelmiyom eee kim bu Mervee neler oluyorrrr

tamam o zmn arabayı alınca bekliyorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…