- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.481
Atliyim hemen.o limonlu kek:)
karisiyor ama sutlucorek,limonlu kek,peynirli borekpp
o şule cnm o : ) bende sallıyormuyum
:)) Evet sız dıyınce dustu jeton:)) Dedıgım gıbı boyna sallama mosundayım:))şule limonlu kek cnm sütlü çörek yeni doğum yapmıştı eşiyle ilgili sorunlar yaşadığını yazmıştı ve sonra görünmedi hiç
Bende test yaptım tek cızgı cıktı ama seytan hala ugrasıoo ya test yanlışsahamile olmayasın :)))
hiiii cnm bnmm nie uğraştın yavrum yaa..sen gel yeter
:))
eee hanı benn kekler borekler bensz yenırmı be usta hüüüü( bıgn yemklerınızı yapıp bana gelıosnzzzz
Biz hazırız Kerime teyzeden haber bekliyoz çıkmak içinBerna bebişim geliyozz
Aşkolsun Mine sen niye gelmiyosun?
Ay kuzum geliyon mu sevindimmhazırızz eveet:))berna sana kakaolu ıslak kurabiye yaptım.çakma browni:))şimdi fırında ohh miss koktu:))
gelin cnm bekliyorumda Mervede gelcek onu bn metrobüs durağından alcam..onu nasıl ayarlıcas..bn yokken kapıda kalmayın gidip dönmem yarım saat alır..ya siz gelirsiniz hemen bn sizi evde brkp çıkarm yada nasıl olr bilmiyorm
gelin cnm bekliyorumda Mervede gelcek onu bn metrobüs durağından alcam..onu nasıl ayarlıcas..bn yokken kapıda kalmayın gidip dönmem yarım saat alır..ya siz gelirsiniz hemen bn sizi evde brkp çıkarm yada nasıl olr bilmiyorm
Ay kuzum geliyon mu sevindimm
Merve mi Alyanın annesi miiiiiiiiiiiiiiii
merwe kimdi yaw nick ile konuşunuz anlaşılmadı:)
Forumda bi tane Merve yokmuydu Mervisko :44:
Aşkolsunnn giremedim bir süre hepiniz unutmuşsunuz beni
Geçmişi okumaya caşısırken bugün neler olmus kacırdım hayırdır ?
Bernaa arbayaı alayım fellık fellık gezcm hepınızın evını dıcem koyun cayı acın boreklerı sarın dolmaları serbetleyın tatlılarıı anadolunun ıncısıı mıne ve oglu kuzeygüll gelıo:))) Valla gelmeyı okdr cok ısterdımkıı lakın cok uzak evn anamMetrobs dıcen hayatmda hıc bınmedm nerden nasıl bınılr bılmıorum Taksı desen ustune bıraz daha ekleyıp araba alabılrm okdr tutar:)) Nıyetım varda baklım kısmett:))
berna ewin anahtarını paspasın altına bırak :)) bende ayrı gelcem bebeem:)
berna ewin anahtarını paspasın altına bırak :)) bende ayrı gelcem bebeem:)
Annem sen nerdesin yaaE Mervenin haberi yok buluşmaya gelen Merve kim :44:hatlar karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?