- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.461
canım onun tam adı ne e bebekte baktım göremedim
O sutlu corek facedekı sule degılmı kız ben sallıomuyum:)) Nıye ben hep sallıorum nıye benım dogru tespıtlerım yok:))
günaydın kızlar ya ben uykuya doyamıyorum artık 24 saat uyusam hayır demiycem sıcaklardanmıdır nedir bilemedim akşama misafirim var yemeğe ama hiç kalkıpta yemek yapasım da yok :)
günaydın kızlar ya ben uykuya doyamıyorum artık 24 saat uyusam hayır demiycem sıcaklardanmıdır nedir bilemedim akşama misafirim var yemeğe ama hiç kalkıpta yemek yapasım da yok :)
şahsen iftara misafir almaya hiiiiiiiççç gözüm yemiyoo :)
ohh gerçektenmi rahatladım çok saol..banyo yaptırdım uyuttum şimdi..bi çay kaş zeytinyağ içirdim çabuk s.çsın diye..off çok yememiş ama ya ucundan heralde..ne biliim s.çmadan rahatlamıcam..o ciddi bişi olduunu söyleyen arkadaş ıslak mendille karıştırıyo olabilir bnde öyle bi haber dinlemiştm çock ıslak mendil yutmuş ve kötü bişiler olmuştu..bu sonuçta eriyip gidiyo diyip rahatlamak istiyorm..şimdi dr.ada gidemem eşim yok hastane yakın değil araba yok falan filan..zaten bizim dr.umuzda yokki..1 kere gittk şimdiye kdr oda öksürüü için..
hazırızz eveet:))berna sana kakaolu ıslak kurabiye yaptım.çakma browni:))şimdi fırında ohh miss koktu:))
yavrunuz islak mendil yedi sandik ve nasil korktuk buradan,cok sukur guzel haberi aldik sizden simdi.Allaha emanet olun.
hiiii cnm bnmm nie uğraştın yavrum yaa..sen gel yeter
olsun canım sen de bebeklisin...bu arada şimdi ben burdan gelirken tranvayla edirne kapıya gelir oradan metrobüsle cenet durağına gelcem.olur dimi.kaybolmm
yok kız ne kaybolcan..bn seni alırım cennet durağından..o zmn kızlardan önce gelki onlar arabayla gelcekler bn dışarı çıkarsam kapıda kalmasınlar :)))
hamile olmayasın :)))
canım neden yemekli aldın ki çaya gelselerdi
menün hazır mı bari
amanınnnnnnn berna ağzından yel asın daha çok erken yaa ben azrayla baş edemiyorum bide 2. bebek çıldırırım galiba :) ama ihtimali bile yok :) muhtemelen sıckalardan ve bölük pörçük uyumamdan kaynaklanıyoo
yabancı değil gelenler ya kayınvalidemler :) menüde fırında tavuklu güveç ( tarifini burdan almıştım ) pilav salata ha birde mercimek çorbası tatlı da irmik tatlısı ama bi sor hangisini yaptın diye daha hiç birini yapmadım totomu kaldırabilirsem yapıcam :)
kızlar mama tavsiyesinize ihtiyacm var.5.ayın içinde oğluşum.uyurken emziriyorum.uyutamadığım zamanlar ve ya dışarda olduğum zamanlar vericem.bide uyurkken emzirdiğim için hep içim rahatsız acaba doyuyormu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?