2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ya ben uykuya doyamıyorum artık 24 saat uyusam hayır demiycem sıcaklardanmıdır nedir bilemedim akşama misafirim var yemeğe ama hiç kalkıpta yemek yapasım da yok :)

yavrunuz islak mendil yedi sandik ve nasil korktuk buradan,cok sukur guzel haberi aldik sizden simdi.Allaha emanet olun.

yavrunuz islak mendil yedi sandik ve nasil korktuk buradan,cok sukur guzel haberi aldik sizden simdi.Allaha emanet olun.

ay saolun Allah razı olsun bizim için endişelendiniz..dün zeytinyağı verdim kakasını yaptı ama bişey çıkmadı herald belkide ben yanıldım bilmiyorm o an silindi aklımdan..hani öyle korkulu anlar silinir ya akıldan..sizde Allaha emanet olun..

olsun canım sen de bebeklisin...bu arada şimdi ben burdan gelirken tranvayla edirne kapıya gelir oradan metrobüsle cenet durağına gelcem.olur dimi.kaybolmm

yok kız ne kaybolcan..bn seni alırım cennet durağından..o zmn kızlardan önce gelki onlar arabayla gelcekler bn dışarı çıkarsam kapıda kalmasınlar :)))

hamile olmayasın :)))

amanınnnnnnn berna ağzından yel asın daha çok erken yaa ben azrayla baş edemiyorum bide 2. bebek çıldırırım galiba :) ama ihtimali bile yok :) muhtemelen sıckalardan ve bölük pörçük uyumamdan kaynaklanıyoo

canım neden yemekli aldın ki çaya gelselerdi
menün hazır mı bari

yabancı değil gelenler ya kayınvalidemler :) menüde fırında tavuklu güveç ( tarifini burdan almıştım ) pilav salata ha birde mercimek çorbası tatlı da irmik tatlısı ama bi sor hangisini yaptın diye daha hiç birini yapmadım totomu kaldırabilirsem yapıcam :)

değilmiş gerçekten
kayınvaliden az erken gelse o bebege bakarken sen hepsini yaparsın

kızlar mama tavsiyesinize ihtiyacm var.5.ayın içinde oğluşum.uyurken emziriyorum.uyutamadığım zamanlar ve ya dışarda olduğum zamanlar vericem.bide uyurkken emzirdiğim için hep içim rahatsız acaba doyuyormu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…