2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

unuturmuyuz seni balım kaymaamm aşkolsun..noldu senin çöken pc nin fanı halloldumu..en son pc de tutuşmuş öyle diyolar :))

ee gel gülüm daa kimse gelmedi...atla gel olmadı uçakla gel

sevindirik oldum unutuldum sandımmdııı
peri_m sana da aşkolsun merve kim merve kim dedin hıhhhhh
valla bernacım fanlar yandı anakart çöktü notebook tusları dökülmeye başladı en son verdik garantiye,yaptırdık :)) Tutuşmasına ramak kalmıştı Cepten de ne zor anacım bağlanmak ben diyorum aplikasyon yapsınlar artık yavv böyle fehminin yeri kesmiyor burası gibi değil beeeeee.
daaa kimse gelmedi de kuzucum evimi bi görsennn savas alanı gibi. utanmasam resmini koycam o denli ibretlik Mine nin araba almasını bekliyom alsa da gezdirse biziiiii

Mine herkes senin araba almanı bekliyo ona göre..mahrum bırakma artık buluşmalrdan..kocanın üstüne acaip baskı oldu :)) ama küçük bişi alma Range rover fln al anca toplarsın :))
paran varsa Range Rover paran yoksa Game Over

bize geliyolar :))))

(( siz toplanın toplanın ohhh ohhhh (( bizde böyle köss kösss oturalımmm (

Bebeğimmm iyice eğlenin gözüm yok vallahii, kısmet olsa bende sizle olurdum. Bir daha ki sefere demekkiii. Bol bol yiyin için eğlenin foto çekinin ama bakkk Bernaaa oyarım seni eğer ki Güloş Selçüküme yaklaşırsa ona göreeee

yok yok onlar gökalpleymiş..Selçuk Alyaya fena tutulmuş...mrk etme dünür söz kestik ya

kızlarrrr 9 hayat cayı hakkında ne düşünüyorsunuz? bi topik açmışlar baya kullanıp zayıflayan var.tv de izlemiştim adam 6 ayda 36 kilomu ne vermişti. pek beğendim bayrama kadar versem biraz iyi olcak yoksa eşortman takılcam gene

Vay arkadas ne salagım yaaa yedırenkatolye arkadasın nıckını yedıren-katölye dıye okuyorum hep ıyımı:) ne yedırıyo la dıye de dusunuyom saf saf...
Yedırenk-atolye oldugunu yenı kesfettım...

Bıde dun ben bılmem esım bılırı ızlerken bı cevherımı daha farkettım,hanı su yuze yuze kuyruga gelmek deyımı varya varya ben ordakı yuzmeyu kulac atma manasında bılıyodum bu yasıma kadar...
24 yıldır saf saf yasamısım..laaa ben lısedeyken hep takdır alırdım,unıv.dede hıc alttan dersım kalmadı valla....

Vay arkadas ne salagım yaaa yedırenkatolye arkadasın nıckını yedıren-katölye dıye okuyorum hep ıyımı:) ne yedırıyo la dıye de dusunuyom saf saf...
Yedırenk-atolye oldugunu yenı kesfettım...

Bıde dun ben bılmem esım bılırı ızlerken bı cevherımı daha farkettım,hanı su yuze yuze kuyruga gelmek deyımı varya varya ben ordakı yuzmeyı kulac atma manasında bılıyodum bu yasıma kadar...
24 yıldır saf saf yasamısım..laaa ben lısedeyken hep takdır alırdım,unıv.dede hıc alttan dersım kalmadı valla....

Erkek annesi olmak oğluna bayramlık almak için dükkanlara gidip kız kıyafetlerine bakııp bakııp iç çekmek sonrada gidip bir gömlek bir pantolon almakmış...

Erkek annesi olmak oğluna bayramlık almak için dükkanlara gidip kız kıyafetlerine bakııp bakııp iç çekmek sonrada gidip bir gömlek bir pantolon almakmış...

öylee demeee şöyle güzel bir bermuda şort asker yeşili üstüne de V yaka tarz bi t-shirt altına da converse( büyük olsa da olur bosver ) ahh ahh hep oglum olsun isterdim kızım oldu, iyi de oldu . Belki cesaret edersemm 2. erkek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…