2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun.hafif atlatir insalah.zaten oyle keyifsiz durmuyordu.hemencecik gecer

Cok imrendim cok ozendim.anadolu yakasi acil bulusma talep ediyorum.nolur bana gelin.islak kurabiye halleyli pasta yiyelim.kuzularimiz tanissin kahkahalar birbirine karissin avrupa yakasi da gelsin ama. metrobusle bu yakaya gecin sonrasinda da hep birlikte bi taksiye atlayin nolurr

bernacım geçmiş olsun. Alp de içi dolu gibi öksürüyor. Aile hekimine gittik bir şey yok dedi ama sen üst solunum yolu enfeksiyonu deyince acaba bizimkisi de mi öyle oldu? Eşim abartıyorsun birşey yok deyip duruyor acayip sinir oluyorum. Neyse haftasonu 5.ay kontrolümüz var artık orada öğreneceğiz.

sezensezen size de çok geçmiş olsun. dizanteri değildir bence. Onun belirtileri daha farklı oluyor. İnşallah birşey çıkmaz.

Bebişler ve güzel anneleri ne güzel çıkmışsınız hepiniz... Kıskandım, nazar değmesin, maşallah bebişlere ve annişlerine...

biz ve bebeklerimiz harikayız,şahaneyiz çoook şekeriz
gerçekten güzel bir gündü kerime ve merve ile tanıştığıma memnun oldum çok sıcaklardı
merve yanlız atlas senin kıza salça oluyo ama görünen o ki onun gözü gökalpte

atlas zeynepe zeynep gökalp e gökalp de biricik aşkı gülnihal e :) heheh aşkı memnu ya döndü ortalık

O ara emziriyordu.
yok canım hep birlikte olan fotomuz da var ya.......
yoksa yokmuydu:44::44:

valla ben isterim asya avrupa komple karışsın birbirine yılın buluşması olsun

Gokalpin gozu de gulnihalde.o resimde kimin eli kimin cebinde belli degil zaten:)

neyse hatun kişiler ben artık yatayım çoooooook yoruldum buluşmadan sonra bi ton gezdik kocamla yorgunluğumza yorgunluk kattık o yüzden size iyi gecelerrrr, bebişlereee

Kızlar oğluma tv izletmıyorum. Bız ızleyecegımız zamanda hep salıncagını tv ye ters cevırıyorum .
Gecen yıne cevırdım mutfakta işlerim vardı.Bizimkinden bi ara hiç ses yok. Genelde oyuncaklarının sesı gelir.
Bakıyım napıyor acaba dedim bıde ne göreyım uyanık çocuk camdan tv nın yansımasını ızlıyor ve hiç ses çıkarmıyor.
Koptum o halıne oğlum dedim yakalandın şokladı:)

Allahım allahım resımlerın guzellgıne baaaak,masalah subhanallah,bebıklerın guzellgıne bak,rabbım nazarlardan saklasın hepsını....

Ayy cok ozendiiiim maşallah cok guzel bı resim
Hih bı 3-4sene sonra siz beni görün şimdi hapis hayatım olabilir ama cocuklar okula gidince bende gezmelere hiç eve girmiycem o zaman sizler 2.bebeklerinizle uğraşırken bende hava aticam görürsünüz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…