- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.561
merve nerde ya resimlerde göremedim?
Kızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
eveet merve yok baharcım
Eki Görüntüle 485110 Eki Görüntüle 485114 Eki Görüntüle 485120 Eki Görüntüle 485131 Eki Görüntüle 485141 Eki Görüntüle 485144 Eki Görüntüle 485145 Eki Görüntüle 485147
ewwet beklenen resimler geldi kızlar, bebeklerin hepsi birbirinden tatlıydı, ew sahibesi bernacım çok güzel ağırladı bizi, yeni tanıştığımız arkadaşlar (yedirenk atölye) merve ve (kbc) kerime de çok sıcakkanlılardı ben şahsen çoook memnun kaldım bu buluşmadan:) bi sonraki de bende olacak yawrular katılımı arttıralım oki:)
biz ve bebeklerimiz harikayız,şahaneyiz çoook şekeriz
gerçekten güzel bir gündü kerime ve merve ile tanıştığıma memnun oldum çok sıcaklardı
merve yanlız atlas senin kıza salça oluyo ama görünen o ki onun gözü gökalpte
yok canım hep birlikte olan fotomuz da var ya.......O ara emziriyordu.
Cok imrendim cok ozendim.anadolu yakasi acil bulusma talep ediyorum.nolur bana gelin.islak kurabiye halleyli pasta yiyelim.kuzularimiz tanissin kahkahalar birbirine karissinavrupa yakasi da gelsin ama. metrobusle bu yakaya gecin sonrasinda da hep birlikte bi taksiye atlayin nolurr
biz ve bebeklerimiz harikayız,şahaneyiz çoook şekeriz
gerçekten güzel bir gündü kerime ve merve ile tanıştığıma memnun oldum çok sıcaklardı
merve yanlız atlas senin kıza salça oluyo ama görünen o ki onun gözü gökalpte
heeeh şimdi kadro tamamewet ya hakkaten merve zeynep i emziriyordu sanırsam ama başka bi resimde olması lazım ekleyelimm hemen
Eki Görüntüle 485167
atlas zeynepe zeynep gökalp e gökalp de biricik aşkı gülnihal e :) heheh aşkı memnu ya döndü ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?