2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ne güzel buluşmuşsunuz kızlar bebişlerle
Bende Ankaradakilerin buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
ama şu buluşmalar için sırf istanbula gelmeyi sizinle tanışmayı düşünmüyo değilim

zarada çocuk bölümü varmı? ilk defa duyuyorum

var canım, ben çok beğeniyorum...

geçmiş olsun canım...tez zamanda iyileşsin inş...

ayyyyy harikasınız çok güzelsiniz, maşallah sizlere bebişlere...

ben de ben de hem de aklımda büyük bir balığın yanında yüzen adam hayali var, yüze yüze kuyruğuna geliyor, demek deri yüzmekmiş, pehh

ikinize de çoooooooooooook güldüm, çok yaşayın emi...:)))

unutulur musun sen hiççççççççççç :))

ohh iyi hadi cnm kurtuluosun sende benm gibi üst kat komşundan
zaten bizim üst komşular taşınmasaydı insanlar nasıl komşularını doğruyor sorusunun cevabını bulcakdım

evet canım ya çok şükür kurtuluyorummmmm

Kızlar nasıl sevindirik oldum anlatamam. Yasminka var ya topikte, bizim onla doğum doktorumuz da çocuk doktorumuz da aynıymış, aylardır aynı doktorlara birbirimizi bilmeden gidip durmuşuz, belki de karşılaştık bile, buraya hamileyken gelseymişim öğrenirdim, ama olsun geç de olsa bulduk birbirimizi, bir dahakii doktora gittiğimizde buluşucaz bizde, bize 60 km mesafede de orası...

Son düzenleme:
yaaaaaaaaa kızlar benim pc açılmıyo dolayısıyla resimleri atamıyoruuum eşimin pc den giriyom şuan ondada kart okuyucu yok ..

Bende sizi çookk özledim yaa böyle bi boşluktaydım şimdi kendime geldim :)) Ohh beeee :)) Yapalım yapalım buluşalım bizim neyimiz eksik hıhhh :))

bende hep oglum olsun ısterdm,hamdolsun kızım oldu,ıyıkıde oldu.... Hemde erkege cocuguna benzeyen kızım oldu:) dogan gorunumlu sahınım benım...

Hamdolsun canım. Benim kuşumda erkeğe benziyor biliyorsunn :)) Bugün yine sordular kız mı erkek mi diyeee,üstünde pembe elbise olmasına rağmen

2. ye cesaret edersek inşallah benim oğlum seninde kızın olsun :))

ohhhh fıstıklara bakkk ohhh en son gördüğüm resimlerden büyük fark var canlarım hepiniz eriyor zayıflıyorsunuz özellikle Aysel sana fena halde gıcık oldum kilo falan kalmamış git gözüm görmesin seniii, bende 1 kilo aldım Artık siz hepiniz tecrübe kazandınız iyice az da bizim yakaya gelin de buluşak :))

Ayrı kalmak pek zormuş beee, ne zamandır birlikteyiz . Diyorum ya boşluğa düşmüştüm şimdi kendime geldim :)) Unutmayın sakın beniiii

ama ben bu bebişleri tek tek yerim, hepiniz harikasınız canlarım

Kızlar cok sacma olucak ama bısı sorcam,su besıgın yan kenarlarındakı korumalıklar varya,onlardan satılıyo dımı,bızde besıgın ıcınde vermıslerdıde,sımdı yenısını almam lazım,bıde ne dıyıp alıcam

acayippp imrendim yaa anlatamammm ANKARAlılar neredesinizzz bizde yapsak yaaaa...

Kızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu

ewwet beklenen resimler geldi kızlar, bebeklerin hepsi birbirinden tatlıydı, ew sahibesi bernacım çok güzel ağırladı bizi, yeni tanıştığımız arkadaşlar (yedirenk atölye) merve ve (kbc) kerime de çok sıcakkanlılardı ben şahsen çoook memnun kaldım bu buluşmadan:) bi sonraki de bende olacak yawrular katılımı arttıralım oki:)

Cok cok güzel bir gündü.berna bizi gercekten cok güzel agirladi ve çok sıcaktı..sizi tanıdıgım icin cok mutluyum kızlar.reel hayatta da ayni buradaki gibi seviyeli,samimi ve dogal oldugunuz için, hepinizi sanki yıllardır taniyormus gibi içten oldugunuz için şansli ve mutlu hissediyorum kendimi.iyi ki varsiniz bu arada resim ekleyecgim ama pcde esimin isi var.tabletten yüklemeyi beceremiyorum.birazdan yüklerim.

ayyyy berna yaaa geçmiş olsun kuzumm ama belliydi bugünkü öksürüklerinden cnm Allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah selçuk paşam.. herşeyi ağızlarına sokuyorlar herşeyden kapmış olabilir..

o resimlerde Aysel yokki :44: başörtülü olan benim..

saol cnm..valla herşeyi ağzına alıyolar..o kdrda dikkat ediyorm ama işte oluyo..

Neyse bugün çok güzel bi gündü arkadaşlar lafın özü..doyamadım size..keşke hergün beraber olsak..Geldiğiniz ve evimi şenlendirdiğiniz için teşekkür ederim..siz gittkten yarım saat sonra evi hemencecik toparladım..hiçde zor olmadı..özellikle Merve sen çok takmıştın nasıl toplıcaksın tek başına diye..hiç yorulmadım yani :))aman yeterki birlikte olsak hergün toplarm bn..
yeni tanıştımız Merve ve Kerime arkadaşlarımızda çok tatlılar..kimseyle yabancılık çekmedim..sanki yıllardır dostummuş gibisiniz..yarın yine gelin :))
yalnız baya bişi arttı yiceklerden artık oturup oturup yerim ben onları kilolarıma kilo eklerim..
Neyse sizi seviyorm kızlar..burda gerek bizzat tanıştığım gerekse topicten yazılarıyla tanıdığım herkesi..biz bi aileyiz bunu farkettim

ayyy ne oluyo yahu böle hastanelere taşınıyonuz üzülüyom valla
geçmiş olsun canım inş. bi an önce atlatır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…