- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.541
iyi akşamlar kızlar Gülnihal başladı huysuzluğa
zarada çocuk bölümü varmı? ilk defa duyuyorum
slm kızlar dün oğlumu ishali için aile hekimine götürmüştüm bağırsağını dinleyip bişey kalmamış ilaç yazmama gerek yok yazık dedi gönderdi.ama eve geldim halen ishali devam ediyordu.bugün özel doktora götürdüm kan ve kaka tahlili istedi kakasını yapmadığı için kan tahlili verdik kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve bağırsak düzenleyici yazdı.bugünde kakasını yaptığında 30 dk içinde getirin dedi.dizanteri var mı bakıcam dedi.nolur dua edin dizanteri çıkmasın.yalnız öyle aşırı derecede ishal değil tamam sık yapıyor ama çok az vede çok sulu değil.ayrıca kusma ateş halsizlik yok oğlumda.dizanteri olsa bu belirtiler olmazmıydı.kafam çok takıldı yaa:S
biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyumCenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010 Eki Görüntüle 485030 Eki Görüntüle 485029 Eki Görüntüle 485028 Eki Görüntüle 485027 Eki Görüntüle 485026 Eki Görüntüle 485025 Eki Görüntüle 485024 Eki Görüntüle 485023 Eki Görüntüle 485031
ben de ben dehem de aklımda büyük bir balığın yanında yüzen adam hayali var, yüze yüze kuyruğuna geliyor, demek deri yüzmekmiş, pehh
Vay arkadas ne salagım yaaa yedırenkatolye arkadasın nıckını yedıren-katölye dıye okuyorum hep ıyımı:) ne yedırıyo la dıye de dusunuyom saf saf...
Yedırenk-atolye oldugunu yenı kesfettım...
Bıde dun ben bılmem esım bılırı ızlerken bı cevherımı daha farkettım,hanı su yuze yuze kuyruga gelmek deyımı varya varya ben ordakı yuzmeyu kulac atma manasında bılıyodum bu yasıma kadar...
24 yıldır saf saf yasamısım..laaa ben lısedeyken hep takdır alırdım,unıv.dede hıc alttan dersım kalmadı valla....
sevindirik oldum unutuldum sandımmdııı
peri_m sana da aşkolsun merve kim merve kim dedin hıhhhhh
valla bernacım fanlar yandı anakart çöktü notebook tusları dökülmeye başladı en son verdik garantiye,yaptırdık :)) Tutuşmasına ramak kalmıştıCepten de ne zor anacım bağlanmak ben diyorum aplikasyon yapsınlar artık yavv böyle fehminin yeri kesmiyor burası gibi değil beeeeee.
daaa kimse gelmedi de kuzucum evimi bi görsennn savas alanı gibi. utanmasam resmini koycam o denli ibretlikMine nin araba almasını bekliyom alsa da gezdirse biziiiii
ohh iyi hadi cnm kurtuluosun sende benm gibi üst kat komşundan
zaten bizim üst komşular taşınmasaydı insanlar nasıl komşularını doğruyor sorusunun cevabını bulcakdım
hoşgeldin merve özledik seni, ben dün dedim, anadoluyakası da bi ev buluşması yapalım, bayramdan sonra bize gelin:)
fatma yüze yüze kuyruğa gelmek denizde yüzmek değilmiymiş? neymiş anlamadım:26:
şimdi muhabbeti kaynatıyordur bernalar, kıskandım, bari canlı bağlansalar
bende hep oglum olsun ısterdm,hamdolsun kızım oldu,ıyıkıde oldu.... Hemde erkege cocuguna benzeyen kızım oldu:) dogan gorunumlu sahınım benım...
Erkek annesi olmak öyleymiş iyi sen bulmuşsun ben hala bulamadım dünya kadar kız için kıyafet var bi tane oğluma göre yok
Siz şanslısınız canım kızlar için çok güzel şeyler var...Ben de hep bi oğlum bi de kızım olsun isterdim şükür bi oğlum var şimdi inş.bi de kızım olur.Senin de oğlun olur o zaman inş.
biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyumCenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010 Eki Görüntüle 485030 Eki Görüntüle 485029 Eki Görüntüle 485028 Eki Görüntüle 485027 Eki Görüntüle 485026 Eki Görüntüle 485025 Eki Görüntüle 485024 Eki Görüntüle 485023 Eki Görüntüle 485031
var canım, ben çok beğeniyorum...
geçmiş olsun canım...tez zamanda iyileşsin inş...
ayyyyy harikasınız çok güzelsiniz, maşallah sizlere bebişlere...
ikinize de çoooooooooooook güldüm, çok yaşayın emi...:)))
unutulur musun sen hiççççççççççç :))
evet canım ya çok şükür kurtuluyorummmmm
hişşşşt geldinizmi
en üstteki berna sonraki pınar sonraki bahar bi sonrakide kerimemi bütün bunları hislerim söylüyo doğrumu
Kızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
kızlarrrr 9 hayat cayı hakkında ne düşünüyorsunuz? bi topik açmışlar baya kullanıp zayıflayan var.tv de izlemiştim adam 6 ayda 36 kilomu ne vermişti. pek beğendim bayrama kadar versem biraz iyi olcak yoksa eşortman takılcam gene
ohhhh fıstıklara bakkk ohhh en son gördüğüm resimlerden büyük fark var canlarım hepiniz eriyor zayıflıyorsunuz özellikle Aysel sana fena halde gıcık oldum kilo falan kalmamış git gözüm görmesin seniii, bende 1 kilo aldımArtık siz hepiniz tecrübe kazandınız iyice az da bizim yakaya gelin de buluşak :))
:
ayyyy berna yaaa geçmiş olsun kuzumm ama belliydi bugünkü öksürüklerinden cnm Allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah selçuk paşam.. herşeyi ağızlarına sokuyorlar herşeyden kapmış olabilir..
ayyy ne oluyo yahu böle hastanelere taşınıyonuz üzülüyom vallaKızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?