- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.581
Vay arkadas ne salagım yaaa yedırenkatolye arkadasın nıckını yedıren-katölye dıye okuyorum hep ıyımı:) ne yedırıyo la dıye de dusunuyom saf saf...
Yedırenk-atolye oldugunu yenı kesfettım...
başka biri daha aynı senin gibi okumuştu canım çok oldu kim olduğunu hatırlayamadım :)
Bıde dun ben bılmem esım bılırı ızlerken bı cevherımı daha farkettım,hanı su yuze yuze kuyruga gelmek deyımı varya varya ben ordakı yuzmeyı kulac atma manasında bılıyodum bu yasıma kadar...
24 yıldır saf saf yasamısım..laaa ben lısedeyken hep takdır alırdım,unıv.dede hıc alttan dersım kalmadı valla....
slm kızlar dün oğlumu ishali için aile hekimine götürmüştüm bağırsağını dinleyip bişey kalmamış ilaç yazmama gerek yok yazık dedi gönderdi.ama eve geldim halen ishali devam ediyordu.bugün özel doktora götürdüm kan ve kaka tahlili istedi kakasını yapmadığı için kan tahlili verdik kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve bağırsak düzenleyici yazdı.bugünde kakasını yaptığında 30 dk içinde getirin dedi.dizanteri var mı bakıcam dedi.nolur dua edin dizanteri çıkmasın.yalnız öyle aşırı derecede ishal değil tamam sık yapıyor ama çok az vede çok sulu değil.ayrıca kusma ateş halsizlik yok oğlumda.dizanteri olsa bu belirtiler olmazmıydı.kafam çok takıldı yaa:S
Kızlar biz yine acile gittik..Selçuk uyudu birden uykusunda öksürük tuttu ama çok kötü böyle nefessiz kaldı hırıl hırıl nefes alıyodu..hmn gittk..üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyomş..ilaç verdi bakalm yrn alcam..(( Selçüküm enfeksiyonu nerden buldu
günaydın millett ..
her gece 12 de uyuyor dediğim gökalp dün 10 da uyudu çook mutluyum :)) sabah da 8 de kalktık..devamını bekliyoruz inşallah..
Eki Görüntüle 485110 Eki Görüntüle 485114 Eki Görüntüle 485120 Eki Görüntüle 485131 Eki Görüntüle 485141 Eki Görüntüle 485144 Eki Görüntüle 485145 Eki Görüntüle 485147
ewwet beklenen resimler geldi kızlar, bebeklerin hepsi birbirinden tatlıydı, ew sahibesi bernacım çok güzel ağırladı bizi, yeni tanıştığımız arkadaşlar (yedirenk atölye) merve ve (kbc) kerime de çok sıcakkanlılardı ben şahsen çoook memnun kaldım bu buluşmadan:) bi sonraki de bende olacak yawrular katılımı arttıralım oki:)
günaydın millett ..
her gece 12 de uyuyor dediğim gökalp dün 10 da uyudu çook mutluyum :)) sabah da 8 de kalktık..devamını bekliyoruz inşallah..
Huu millet nerdesiniz bu gün yaa hala kimseker gelmemiş bişiler yazmamışş
Dünki bukuşma da çok mu yoruldunuz ya
kızlar mama tavsiyesinize ihtiyacm var.5.ayın içinde oğluşum.uyurken emziriyorum.uyutamadığım zamanlar ve ya dışarda olduğum zamanlar vericem.bide uyurkken emzirdiğim için hep içim rahatsız acaba doyuyormu diye.
günaydın bebegım ben burdayım gezmeden gezmeye koşmaktan hatunlar yorgun düştü sanırım
yaa sorma gökalp de uyurken ağlıyo bazen uyanıyo bazen ağlayıp uykusuna dewam ediyo.. gülerek uyandığı zamanlar bende acayip mutlu oluyorum,yawru kuşum yaa :))Maşallah paşamaGülnihal de dün gece hiç uyanmadı buluşma iyi geldi galiba cnm ama tabi Gülnihalin yeni huyu uyurken ağlamak hemde öyle böyle değil
bak ben işe başlıcam bayramdan sonrayaaaaaaa ama ben bunların hepsini yerimmmmmm ham yaparım ne kadar güzel hanımefendi beyefendi olmuş bunlar yaaaaa hepsi bırbırınden guzel hepsı bırbırınden tatlı
( aaaa anneler muhteşemsiniz hepiniz çok güzel anne olmuşsunuz kıskandım cok yaaaa bu bulusmayı offfffffffffffff işi mı bıraksam ne yapsam bende katılmak ıcın((
yaa sorma gökalp de uyurken ağlıyo bazen uyanıyo bazen ağlayıp uykusuna dewam ediyo.. gülerek uyandığı zamanlar bende acayip mutlu oluyorum,yawru kuşum yaa :))
bak ben işe başlıcam bayramdan sonraama buluşmalara tam gaz dewam, pazar günü yaparız ya da cts, sende katılırsın..sonra biz bu buluşmaları altın gününe mi çevirsek heheh
Kemik kadromuz otursun yapalım altın günü iyi olur birikim olur hem ,hele benim gibi kuruş biriktiremeyen biri için süperbide Bahar c.tesi buluşmaya nayırrrrrrr ben gelemem ki o zaman c.tesi çalışıyorum
ayyyyyyyyyyyy bugün forum hatunları uyuyor heral,ohhhhhhh ne güzel ne güzel uyuyun bakalımm.. benim de gözlerim kapanıyooorrr :120:
ayyyyyyyyy unutuum kuşum tamam tamam cts değil bundan sonra buluşmalarımız pazar günleri olcek
Bahar ben şimdiden Gökalpi özledimmmeve geldim Gülnihali ne yaptıysam sarılmadı Gökalp gibi bana dana
günaydın güzel mart anneleri....
baya uzun oldu yazmayalı. malum taşındık istanbuldayız şimdi. ama evimiz hala depo dalojman dağıtımı var bugun 2 de. umarım boş ve güzel temiz bi ev düşer bize.
oğlum ve ben iyiyiz dişleri çıktı 2 tane birden. tam da 4,5 aylık olduğu gün baya belli oluyolar artık.
bi de buluşma yapmışınız fotoğraflarınıza bayıldım akşam gördüm net gitti yazamadım kendime çok kızıyorum bi gün önce girseydim ben de gelirdim gire gire buluşmanın yapıldığı gün girmişim yaaatüm gün boştum eşim geç gelecekti nereye gitsem diye düşündüm. pc hep eşimde ders çalışıyo tel. den de takip etmek zor oluyo diye bayadır uzak kalmışım neyse inş. bi sonrakine artık.
anadolu avrupa fark etmez bana haber verin emi bi dahaki buluşmalarda. hepinizi öpüyorum
Hoş geldin cnm,üzülme bizim bu buluşmalarımız Allahın izniyle hep dvm edecek sende gelirsin bi sonrakine ,eviniz nerde peki hangi yakadasınız
hoşbulduk azericim yeni leventte olyucak evimiz. avrupa yakasındayız ama iki tarafa da yakınız sanırım köprü yakınımızda ne olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?