2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın millett ..
her gece 12 de uyuyor dediğim gökalp dün 10 da uyudu çook mutluyum :)) sabah da 8 de kalktık..devamını bekliyoruz inşallah..

sezensezen çok geçmiş olsun dizanteri değildir belirtileriniz aynı değilki canım ama önlem olarak tabiki tahlilerinizi yaptırın

barnacım çok geçmiş olsun nerden buluyo bu pis enfeksiyon bebeklerimizi yaa

günaydın millett ..
her gece 12 de uyuyor dediğim gökalp dün 10 da uyudu çook mutluyum :)) sabah da 8 de kalktık..devamını bekliyoruz inşallah..

Maşallah paşama Gülnihal de dün gece hiç uyanmadı buluşma iyi geldi galiba cnm ama tabi Gülnihalin yeni huyu uyurken ağlamak hemde öyle böyle değil

herkeslereee günaydınnnn dünkü buluşmanın resimlerine bayıldım bebişller çok tatlı
bu arada gamzenin bloguna bakıyordum 2 tane yeni yazısı var burada mmutlaka haber verirdi yeni yazılarını ama sanırım kk ile alakalı bişeyler var aşağıda göründüğü halde yazmıyo daha doğrusu yazamıyo engellenmiş falan olabilir mi (bilmiyorum öyle şeyler oluyo mu ama daha önce blogunun linkini verdiği için uyarı mesajı aldığını yazzzmıştı ordan aklıma geldi )

yaaaaaaa ama ben bunların hepsini yerimmmmmm ham yaparım ne kadar güzel hanımefendi beyefendi olmuş bunlar yaaaaa hepsi bırbırınden guzel hepsı bırbırınden tatlı

( aaaa anneler muhteşemsiniz hepiniz çok güzel anne olmuşsunuz kıskandım cok yaaaa bu bulusmayı offfffffffffffff işi mı bıraksam ne yapsam bende katılmak ıcın ((

ayyy maşallah bebegıne sonucta emıyor benımkı ıyıce bıraktı ben bebelac kullanıyorum meyce pürelerini mama olarakta gene bebelac verıyorum bebek sütü 0-6 ay

Maşallah paşama Gülnihal de dün gece hiç uyanmadı buluşma iyi geldi galiba cnm ama tabi Gülnihalin yeni huyu uyurken ağlamak hemde öyle böyle değil
yaa sorma gökalp de uyurken ağlıyo bazen uyanıyo bazen ağlayıp uykusuna dewam ediyo.. gülerek uyandığı zamanlar bende acayip mutlu oluyorum,yawru kuşum yaa :))
bak ben işe başlıcam bayramdan sonra ama buluşmalara tam gaz dewam, pazar günü yaparız ya da cts, sende katılırsın..sonra biz bu buluşmaları altın gününe mi çevirsek heheh

Kemik kadromuz otursun yapalım altın günü iyi olur birikim olur hem ,hele benim gibi kuruş biriktiremeyen biri için süper bide Bahar c.tesi buluşmaya nayırrrrrrrben gelemem ki o zaman c.tesi çalışıyorum

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyy bugün forum hatunları uyuyor heral,ohhhhhhh ne güzel ne güzel uyuyun bakalımm.. benim de gözlerim kapanıyooorrr :120:

Kemik kadromuz otursun yapalım altın günü iyi olur birikim olur hem ,hele benim gibi kuruş biriktiremeyen biri için süper bide Bahar c.tesi buluşmaya nayırrrrrrrben gelemem ki o zaman c.tesi çalışıyorum

ayyyyyyyyy unutuum kuşum tamam tamam cts değil bundan sonra buluşmalarımız pazar günleri olcek

günaydın güzel mart anneleri....

baya uzun oldu yazmayalı. malum taşındık istanbuldayız şimdi. ama evimiz hala depo da lojman dağıtımı var bugun 2 de. umarım boş ve güzel temiz bi ev düşer bize.
oğlum ve ben iyiyiz dişleri çıktı 2 tane birden. tam da 4,5 aylık olduğu gün baya belli oluyolar artık.
bi de buluşma yapmışınız fotoğraflarınıza bayıldım akşam gördüm net gitti yazamadım kendime çok kızıyorum bi gün önce girseydim ben de gelirdim gire gire buluşmanın yapıldığı gün girmişim yaaa tüm gün boştum eşim geç gelecekti nereye gitsem diye düşündüm. pc hep eşimde ders çalışıyo tel. den de takip etmek zor oluyo diye bayadır uzak kalmışım neyse inş. bi sonrakine artık.
anadolu avrupa fark etmez bana haber verin emi bi dahaki buluşmalarda. hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Hoş geldin cnm,üzülme bizim bu buluşmalarımız Allahın izniyle hep dvm edecek sende gelirsin bi sonrakine ,eviniz nerde peki hangi yakadasınız

Son düzenleme:
Hoş geldin cnm,üzülme bizim bu buluşmalarımız Allahın izniyle hep dvm edecek sende gelirsin bi sonrakine ,eviniz nerde peki hangi yakadasınız

hoşbulduk azericim yeni leventte olyucak evimiz. avrupa yakasındayız ama iki tarafa da yakınız sanırım köprü yakınımızda ne olsa

Son düzenleme:
hoşbulduk azericim yeni leventte olyucak evimiz. avrupa yakasındayız ama iki tarafa da yakınız sanırım köprü yakınımızda ne olsa

Oh iyi cnm canın sıkılırsa istanbulda bize gel i stediğin zaman kuzummm leventten taksime ordan gelen otobüsler tam bizim evin ordan geçiyor oğluşunu da kaıpıp gelirsin
Bahardan sonra da bizde toplaşırız kızlar hemde sizi ağırlayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…