- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.601
Oh iyi cnm canın sıkılırsa istanbulda bize gel i stediğin zaman kuzummmleventten taksime ordan gelen otobüsler tam bizim evin ordan geçiyor oğluşunu da kaıpıp gelirsin
Bahardan sonra da bizde toplaşırız kızlar hemde sizi ağırlayasım var
günaydın güzel mart anneleri....
baya uzun oldu yazmayalı. malum taşındık istanbuldayız şimdi. ama evimiz hala depo dalojman dağıtımı var bugun 2 de. umarım boş ve güzel temiz bi ev düşer bize.
oğlum ve ben iyiyiz dişleri çıktı 2 tane birden. tam da 4,5 aylık olduğu gün baya belli oluyolar artık.
bi de buluşma yapmışınız fotoğraflarınıza bayıldım akşam gördüm net gitti yazamadım kendime çok kızıyorum bi gün önce girseydim ben de gelirdim gire gire buluşmanın yapıldığı gün girmişim yaaatüm gün boştum eşim geç gelecekti nereye gitsem diye düşündüm. pc hep eşimde ders çalışıyo tel. den de takip etmek zor oluyo diye bayadır uzak kalmışım neyse inş. bi sonrakine artık.
anadolu avrupa fark etmez bana haber verin emi bi dahaki buluşmalarda. hepinizi öpüyorum
yaa sorma gökalp de uyurken ağlıyo bazen uyanıyo bazen ağlayıp uykusuna dewam ediyo.. gülerek uyandığı zamanlar bende acayip mutlu oluyorum,yawru kuşum yaa :))
bak ben işe başlıcam bayramdan sonraama buluşmalara tam gaz dewam, pazar günü yaparız ya da cts, sende katılırsın..sonra biz bu buluşmaları altın gününe mi çevirsek heheh
hoş geldın canım istanbula hangı semnte tasındın evet kızlar hafta sonu olan tum bulusmalara bende katılmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni levent . ya da 4. levent. ben de tam çözemeim
4. levent tatlım hayırlı olur inşallah senın için her sey
bernacım geçmiş olsun. Alp de içi dolu gibi öksürüyor. Aile hekimine gittik bir şey yok dedi ama sen üst solunum yolu enfeksiyonu deyince acaba bizimkisi de mi öyle oldu? Eşim abartıyorsun birşey yok deyip duruyor acayip sinir oluyorum. Neyse haftasonu 5.ay kontrolümüz var artık orada öğreneceğiz. :
valla hiç keyfim yok..bu çocuk bölye öksürürken..bazen bi katılıyo nefes alamıyo..dr.antibiyotik vermiş..ama araştırmalarıma göre ateş olmadan antibiyotik verilmemeli..hatta bn anitibiyotii hiç verme taraftarı değilim..direk bağışıklık sistemi off yani..ondan sonra ilaçsız iyileşemicek hiç bi zmn..tıpkı bizim oldumuz gibi..peditus diye bi öksürük şurubu varmış onu mu alsam?
valla hiç keyfim yok..bu çocuk bölye öksürürken..bazen bi katılıyo nefes alamıyo..dr.antibiyotik vermiş..ama araştırmalarıma göre ateş olmadan antibiyotik verilmemeli..hatta bn anitibiyotii hiç verme taraftarı değilim..direk bağışıklık sistemi off yani..ondan sonra ilaçsız iyileşemicek hiç bi zmn..tıpkı bizim oldumuz gibi..peditus diye bi öksürük şurubu varmış onu mu alsam?
berna size de geçmiş olsun kısa sürede geçer inş
feyzosss naptın yemekleri yetiştirebildin mi dün
gamzenin yazılarını ben de dün okumuştum topiğin buluşmasından filan bahsetmiş
giriyo ama yazmıo belki de senin dediğin gibi ceza filan almıştır:26:
kimsecikler yok haftasonu da değil halbuki:44:
biz de ilk defa oğlumla bebek arabası ile yalnız dışarı çıktık pazara gittik
uykusu vardı arabada uyur dedim mümkün değil kırpmadı bile gözünü sağa sola bakmaktan
bayram için kıyafetler vardı gözlerimi kız kıyafetlerinden alamadım ne kadar cici
erkeklere ise gömlek şort takım var sadece
gömleklerde hiç rahat olmuo daha çok küçükler ne giycez biz yaa
zlar regl oldunuz mu?
zlar regl oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?