2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım geliriz tabi seni gülnihalciğimi görmeye.

hoş geldın canım istanbula hangı semnte tasındın evet kızlar hafta sonu olan tum bulusmalara bende katılmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyy kesınlıkle mükemmel olur yaaaaaa hem ziyaret hem ticaret yaparız

Mrb arkadaşlar.doğumdan bu yana(7 Mart)takılamadım siteye.bebeğim gazlı bir bebekti ve yeni yeni düzeliyo.bende çok kötü bir süreç yaşadım.sütüm de yetmedi şimdi ek gıdaya geçicem ilk bebeğim neler evrilebilir yardımcı olur musunuz?

Selçukda dolu dolu öksürüyo balgam var gibi..bence aile hekimine değil dr.a git..ne kdr uzmanlık alanıki..

valla hiç keyfim yok..bu çocuk bölye öksürürken..bazen bi katılıyo nefes alamıyo..dr.antibiyotik vermiş..ama araştırmalarıma göre ateş olmadan antibiyotik verilmemeli..hatta bn anitibiyotii hiç verme taraftarı değilim..direk bağışıklık sistemi off yani..ondan sonra ilaçsız iyileşemicek hiç bi zmn..tıpkı bizim oldumuz gibi..peditus diye bi öksürük şurubu varmış onu mu alsam?

peditus şurubu kullanırken dikkat etmek gerekiyormuş ağrı kesici bir şurup ile kullanıldığında parasetamol zehirlenmesi olabiliyormuş bir arkadaşım söylemişti bu arada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik kuzuya...

berna öksürük şurupları kullanımı yasaklanıcak diye duymuştum faydasından çok zararı warmış naçizane bilgim paylaşayım dedim..

size naklen bi resim, uyanmış da yüzüstü dönmüş ıhhlamalarını duyunca gittim pozisyon bu :) yaa bu çocuk ters dönünce ben çok seviniyorum yaaa:)

berna size de geçmiş olsun kısa sürede geçer inş

feyzosss naptın yemekleri yetiştirebildin mi dün
gamzenin yazılarını ben de dün okumuştum topiğin buluşmasından filan bahsetmiş
giriyo ama yazmıo belki de senin dediğin gibi ceza filan almıştır:26:

kimsecikler yok haftasonu da değil halbuki:44:

biz de ilk defa oğlumla bebek arabası ile yalnız dışarı çıktık pazara gittik
uykusu vardı arabada uyur dedim mümkün değil kırpmadı bile gözünü sağa sola bakmaktan

bayram için kıyafetler vardı gözlerimi kız kıyafetlerinden alamadım ne kadar cici
erkeklere ise gömlek şort takım var sadece
gömleklerde hiç rahat olmuo daha çok küçükler ne giycez biz yaa

geçmiş olsun gülüm yaa.. pekmez vermeyi denesen ev yapımı varsa yoksa koskanın pekmezini al katkısız o.
yoncada geçen ay öksürük olmuştu dr.götürmedim öksürük şurubu yasaklandı ne yapabilirki başka dedim.
o zaman annemlerdeydim annem pekmez ver dedi günde 3 kere 1 çay kaşığı verdim öksürüğü geçene kadar bi anda ver aynı şurup veriyo gibi hemen yutmasını sağla üstünede su ver hemen karışsın bünyesine ..sende bi dene istersen.şifa olsun inşallah

dr muz bizede öksürük olunca aynı şuruptan verebilirsin demişti eğer için rahat etmiyorsa 2. bi doktora git bence başka bi doktorun da görmesinde yarar var diye düşünüyorum marmara eğitim araştırma hastanesinde bi kadın vardı ondan çok bahsediyolar hatta gülbende falan da çıkıyodu bi araştır canım istersen

hala ayaklarım ağrıyor :) çok yoruldum dün ya azra çok huysuzluk etmeedi yemek yaparken,ama ben yok özenicem yok şu da olsun bu da olsun derken iftar saatinde anca hazırladım herşeyi ama çok beğeni aldım fırında tavuk güveçten birde üstüne künefe yapınca tatlı olarak gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım :) neyse alnımın akıyla çıktım bu iştende bizde akşam iftardan sonra bakıcaz bayamlık kıyafetlere erkek bebekler hani şu askılı pantplonlardan giyiyiolar ya bayılıyorum üzerinie de gömlek yada v yakalı tişört düşünebilirsin

ya kızlar bişey dicem ben adet olamdım bu ay yaa 2 gün geçti normaldede çok düzenli değildi ama hiç bi belirti falan yok karın ağrısı bel ağrısı falan sadece çok uykum var berna içime kur düşürdün hamile miyim yoksa yaa şimdi kocamdan gelirken test al gel desem uça uça gelir valla :) biraz daha mı beklesem ki test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…