- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.901
buklecik 29 ve 30.cüzlerde bitti canım.yetiştiremiycem diye korktum ama yetişti çok şükür.
biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyumCenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010 Eki Görüntüle 485030 Eki Görüntüle 485029 Eki Görüntüle 485028 Eki Görüntüle 485027 Eki Görüntüle 485026 Eki Görüntüle 485025 Eki Görüntüle 485024 Eki Görüntüle 485023 Eki Görüntüle 485031
Günaydın kızlar ,nasılsınız herkes iyidir inş.
Gülnihal çok şükür iyi akşam ben sofrayı hazırlarken oda oyun halısındaydı bide çarşaf seriyorum yuvarlanırsa halının üstüne düşmesin diye,çarşafı çekiştirmiş ve halının üstüne gitmiş 2 günden beri kaka yapmıyordu o ara kakasını da yapmış tek çıtçıtlı badi vrdı üstünde hem yanlardan hem yukardan taşmış halımda batmış bide beyazmutfaktan çıkıp Gülnihali o halde götünce bi değişik oldum sürekli bakıyordum eşim daha işten gelmemişti kaşla göz arasında hall etmiş küçük cadı önce Gülnihale banyo yaptırdım sonra halıya giriştim o kısmı makineyle yıkadım kaldırdım minnoşum o kakadan sonra baya rahatladı ama
allah ım harıkasınız ne tatlısınız sız yaaaa 41 kere maşallah :))))
ayselcim ben gelemedim ve çok uzgunum kısmet dıger bulusmaya ve fark ettım kı bızım kıscelerın dogum tarıhlerı aynı :)))
Günaydın hayatımmmm :))
Amann yapsında kakasını boşverr, granül sabun kakayı geçiriyor Allaha şükür. Benim minik kubağamm hala sıvı yaptığı için sık sık badisine geçiyor :) Dün kardeşim parka götürmüştü, 10 dk sonra koşa koşa geldiler, meğerse Alya sıpam kaka yapmış ama o biçim :)
Nasıl rahatlamıştır Güloşum ahh ahhhh
Sağol cnm inş. bi sonrakinde buluşuruz:)Sizde mi 7 maer doğumlusunuz ayn ne güzel kızımın kendisiyle aynı gün doğan kankaları olacakk
evet canım 7 mart
Kızlar lütfn bi akıl verin yaa Gökalp i gece 10 da uyutmak istiyorum, uyuyor ve 1 saat sonra gündüz uykusundan uyanır gibi uyanıyor oyun istiyor, ilgi istiyor, yatağından almadan pışpışlıyorum emziğini veriyrum kesinlikle uyumuyor ve çok ağlıyor..12 de gece uykusuna ancak geçiyruz,, napsam yaa nasıl uyutucam ben bu çocuğu, en verimli uyku saatlerini uyanık geçiriyor yawrum
Sağol cnm inş. bi sonrakinde buluşuruz:)Sizde mi 7 maer doğumlusunuz ayn ne güzel kızımın kendisiyle aynı gün doğan kankaları olacakk
Evet cnm bizim sıpalar aynılar günde 4-5 defa sıvı kakaben arkadaşımın tavsiyesiyle roxy diye bi deterjan aldım ne kaka lekesi bırakıyor ne bişi ter temiz yapıyor.Alya büyümüşte parklara mı gidermiş yerim ben onuuuuu Benim kardeşim de Gülnihal kaka yapınca abla koş diyordu ama son zamanlarda ondayken kaka yapınca hemen altını değiştiriyor ,Gülnihalden önce bebeğin altını değiştiremem midem kalkardı ama bunu yapınca kalkmıyor diyor bide teyzelik böyle bişi herhalde diye konuşurken o bezi bi bağlamsı var başıda omzunda tam bi komedi
:))) zar zor uyuttum sıpayı işimdi zorttt sesine uyandı :) yine kaka yine kaka, birde kendi kaka sesinden korkuyor kuşum görmen lazım
dediğin deterjanı duydum ama kullanmadım canım, onu da denerim hangisi daha iyiyse onu kullanırım :)
benim ailemde annem dısında hepimiz alt degiştirmekten igrenirdik şimdi hepimiz ustası olduk
Canım benim oğlumda babaannesinde hiç durmuyo kadın ne zaman kucağına alsa çığlık atıp ağlama başlıyo bide bu durum var malesef iyice aklım kalacak yanibizdede war kızarıklıklar, sinek ısırığı gibi ama değil, çünkü bi kayboluyo bi çıkıyo.. alerji gibi ama neye nasıl onu bilemiyorum ek besin de vermiyorum ki..
cnm mutlaka zor olacak k.waldeye bırakmak, kendi annenle bir olmaz ama sen yine de bakıcıya değilde hiç olmassa babannesine bıraktığın için şanslısın . bende anneme bırakıcam bayramdan sonra başlıyorum işe ama benim aklımda da başka endişeler war, ya annem başedemezse, gökalp annemi yabancılarsa ağlarsa uyumazsa gibi..
Söyleyim mi söylemeyim mi diye düşünürken söylüyorum Gülnihal 4 gündür gündüz ve gece uykuları dahil kendisi uyuyor yastığıyla ve battaniyesiyle battaniye illa yüzüne değecek ve yastığa sarılı olacak Günlihal uykusu gelmeye başladımı yatağına koyuyorum ve yaklaşık 15 dk sonra paket hazır.inş bunu huy edinir ya çok mutlu oldum bu huyuna pazar günü ben hazırlık yaparken o kendi kedine oynadı uyudu misafriler geldiği zamanda uykusu gelmişti yatağına bıraktım sonra uyudu öyle.İnş buda ters tepmez ben onun neyini övsem o huy değişiyor çünkü
Bide kızımın dedesi yok hem benim hemde eşimin babası hayatta değil,amcam te Azerbaycandan Gülnihale bayramlık göndermiş dedesi olarak çok sevindim çok duygulandım
Söyleyim mi söylemeyim mi diye düşünürken söylüyorum Gülnihal 4 gündür gündüz ve gece uykuları dahil kendisi uyuyor yastığıyla ve battaniyesiyle battaniye illa yüzüne değecek ve yastığa sarılı olacak Günlihal uykusu gelmeye başladımı yatağına koyuyorum ve yaklaşık 15 dk sonra paket hazır.inş bunu huy edinir ya çok mutlu oldum bu huyuna pazar günü ben hazırlık yaparken o kendi kedine oynadı uyudu misafriler geldiği zamanda uykusu gelmişti yatağına bıraktım sonra uyudu öyle.İnş buda ters tepmez ben onun neyini övsem o huy değişiyor çünkü
Bide kızımın dedesi yok hem benim hemde eşimin babası hayatta değil,amcam te Azerbaycandan Gülnihale bayramlık göndermiş dedesi olarak çok sevindim çok duygulandım
kızlar yaaa bu bebişler ne çabuk büyüyor bıraz önce saglıkm ocagındaydın 1 aylık bebek aşıya gelmiş ama nasıl aglıyor dayanamadım sesini duydukca bende agladım
ayşeciğim geldı aklıma çok duygusal oldum ben ya önceden hıc boyle degıldım
kızlar bu arada aranızda spiral taktıran varmı varsa nerde taktırdınız cok acıyormu bende taktırıcamda korktum bır an :18::18::18::18::18::18:
canım son zamanlarda bizde öyleydik.gece 2'de uyuduğu oluyordu.benim yorgunluğumu geçtim,dediğin gibi en verimli saatlerde uyanık olmamaları lazım.sonra okuduğum bir yerde gündüz uykusunun büyümede pek bir etkisinin olmadığını,asıl büyüten uykunun gece uykusu olduğunu öğrendim.tamam hormonları filan biliyordum ama gündüz güzel güzel uyuduğunda da dokunmuyordum.hem o dinlensin,hem de ben diye.bir de şunu öğrendim,sabah kesin kalkış saati kaçsa,o saatte yatırmak lazımmış.bu iki bilgiden yola çıkarak şöyle birşey yaptım:
sabah 7 civarlarında emmeye kalktığında uyutmadım:)))tabii bende biraz zombi gibi takıldım ama olsun:))bu aylarda bebekler 1.5 saat kadar uyanık kalabilirlermiş,sonra en az 45 dakikalık,idaalde 1,5 saatlik uyku uyumaları lazımmış.neyse bu bilgileri netten öğrendim ama bilgilerin kaynağı tracy hogg.bu arada emme ve uyku problemimiz nedeniyle kitabıda okumaya başladım.500 sayfa:)))umarım çabuk bitirebilirim:)))
yani canım şu var,gündüz uykusunu da iyi alan bebek gece daha rahat uykuya geçebiliyor.hemen hemen bir haftalık uğraşmam neticesinde,şu an kızımın uykusunu akşam 10 civarına çekebildim.amacım 8 lere çekmek ama bi bayram tatili geçsin.inşallah anlatabilmişimdir canım.
ay bi de dikkatimi çekiyor,çoğumuz aynı zamanlarda aynı sorunları yaşıyoruz:emme problemi,uykuya geç dalmalar,sivrisinek ısırığı sandığım kızarıklıklar...iyiki varsınız arkadaşlar,inanın buradan çok şey öğreniyorum ve yalnız olmadığını bilmek insana güç veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?