2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızımda 3 ayımız dolduğundan beri emmek istemiyor.bu zamana kadar uğraşa,didine geldik.bu süreçte benim gördüğüm şey şu oldu,eğer biberon verseymişim büyük ihtimal memeyi bırakırdı kızım.çünkü 15-20 gündür hanımefendi sağ göğsümü almayıp,solu tercih eder oldusol meme cici meme sanki,görünce çok mutlu oluyor,sağa bakmıyor bile,kafasını çeviriyor
bu emme-emmeme döneminde sağ göğsümün akış hızı düştü maalesef.büyük ihtimal o nedenle almıyor,çünkü daha hızlı akan alternatifi var.muhtemelen biberon alıyor olsaydı,emmeyi de bırakırdı diye düşünüyorum.allah hepimize sabır versin,çok zor valla.aç kalacak diye de insanın içi gidiyor,ne yapılabilir bilmiyorum ben de.

Günaydın kızlar ,nasılsınız herkes iyidir inş.
Gülnihal çok şükür iyi akşam ben sofrayı hazırlarken oda oyun halısındaydı bide çarşaf seriyorum yuvarlanırsa halının üstüne düşmesin diye,çarşafı çekiştirmiş ve halının üstüne gitmiş 2 günden beri kaka yapmıyordu o ara kakasını da yapmış tek çıtçıtlı badi vrdı üstünde hem yanlardan hem yukardan taşmış halımda batmış bide beyaz mutfaktan çıkıp Gülnihali o halde götünce bi değişik oldum sürekli bakıyordum eşim daha işten gelmemişti kaşla göz arasında hall etmiş küçük cadı önce Gülnihale banyo yaptırdım sonra halıya giriştim o kısmı makineyle yıkadım kaldırdım minnoşum o kakadan sonra baya rahatladı ama

allah ım harıkasınız ne tatlısınız sız yaaaa 41 kere maşallah :))))

ayselcim ben gelemedim ve çok uzgunum kısmet dıger bulusmaya ve fark ettım kı bızım kıscelerın dogum tarıhlerı aynı :)))

Günaydın hayatımmmm :))
Amann yapsında kakasını boşverr, granül sabun kakayı geçiriyor Allaha şükür. Benim minik kubağamm hala sıvı yaptığı için sık sık badisine geçiyor :) Dün kardeşim parka götürmüştü, 10 dk sonra koşa koşa geldiler, meğerse Alya sıpam kaka yapmış ama o biçim :)
Nasıl rahatlamıştır Güloşum ahh ahhhh

Sağol cnm inş. bi sonrakinde buluşuruz:)Sizde mi 7 maer doğumlusunuz ayn ne güzel kızımın kendisiyle aynı gün doğan kankaları olacakk

Evet cnm bizim sıpalar aynılar günde 4-5 defa sıvı kaka ben arkadaşımın tavsiyesiyle roxy diye bi deterjan aldım ne kaka lekesi bırakıyor ne bişi ter temiz yapıyor.Alya büyümüşte parklara mı gidermiş yerim ben onuuuuu Benim kardeşim de Gülnihal kaka yapınca abla koş diyordu ama son zamanlarda ondayken kaka yapınca hemen altını değiştiriyor ,Gülnihalden önce bebeğin altını değiştiremem midem kalkardı ama bunu yapınca kalkmıyor diyor bide teyzelik böyle bişi herhalde diye konuşurken o bezi bi bağlamsı var başıda omzunda tam bi komedi

günaydın hatunlar

cnm çok yoruldugunda vücut adrenalin salgılarmış gecenin bi vakti kalkıp cin gibi bakmalarının sebebi bu
çok yormayacaksın uyku uykuyu getirir gündüz de uyusun
gündüz uyumasın da gece iyi uyusun diye bi şey yokmuş
bunları biliosun da uygulayabiliyo usun dersen nayır canım namümkün
bizim evde ömer beyin borusu ötüyo

:))) zar zor uyuttum sıpayı işimdi zorttt sesine uyandı :) yine kaka yine kaka, birde kendi kaka sesinden korkuyor kuşum görmen lazım
dediğin deterjanı duydum ama kullanmadım canım, onu da denerim hangisi daha iyiyse onu kullanırım :)
benim ailemde annem dısında hepimiz alt degiştirmekten igrenirdik şimdi hepimiz ustası olduk

hiii bizim kızlar ruh ve huy ikizi kuzumm:) Gülnihalde dün çok gazlıydı ıhı yaptıkça alttan da zort ediyordu bide ona ağlıyordu bide hani bazen arkadaşlar yazıyor ya bebeğim ishal oldu diye Gülnihalde öyle bişi olsa bile ben farketmemişimdir günde 10 defa kaka yaptığı için doğumdan beri bana normal geliyor artık

Söyleyim mi söylemeyim mi diye düşünürken söylüyorum Gülnihal 4 gündür gündüz ve gece uykuları dahil kendisi uyuyor yastığıyla ve battaniyesiyle battaniye illa yüzüne değecek ve yastığa sarılı olacak Günlihal uykusu gelmeye başladımı yatağına koyuyorum ve yaklaşık 15 dk sonra paket hazır.inş bunu huy edinir ya çok mutlu oldum bu huyuna pazar günü ben hazırlık yaparken o kendi kedine oynadı uyudu misafriler geldiği zamanda uykusu gelmişti yatağına bıraktım sonra uyudu öyle.İnş buda ters tepmez ben onun neyini övsem o huy değişiyor çünkü
Bide kızımın dedesi yok hem benim hemde eşimin babası hayatta değil,amcam te Azerbaycandan Gülnihale bayramlık göndermiş dedesi olarak çok sevindim çok duygulandım

Canım benim oğlumda babaannesinde hiç durmuyo kadın ne zaman kucağına alsa çığlık atıp ağlama başlıyo bide bu durum var malesef iyice aklım kalacak yani((

Maşallah canım gülnihalene güzel..

kızlar yaaa bu bebişler ne çabuk büyüyor bıraz önce saglıkm ocagındaydın 1 aylık bebek aşıya gelmiş ama nasıl aglıyor dayanamadım sesini duydukca bende agladım

ayşeciğim geldı aklıma çok duygusal oldum ben ya önceden hıc boyle degıldım

kızlar bu arada aranızda spiral taktıran varmı varsa nerde taktırdınız cok acıyormu bende taktırıcamda korktum bır an :18::18::18::18::18::18:

maşallah Gülnihale devamını beklıyoruz darısı aysemın basına

bende korkuyorum :18::18: öküzüm çok ağrın olur geri çekilirim ben dedi ama bilmiyorum.

3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorsunuz bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz

diye okudum kesin çözümmüş deneyen var mı? gerçekten işe yarıyormu? boşuna denemeyeyim işe yaramıyorsa :) 2 haftada sonuç almaya başlıyormussun
:44::44::44::44:

nee 500 sayfamı..e çocuu düzene sokcam diye onu bitirmeye çalışırken çocuk üniversteye başlamasın..

oyy maşallah kuzuma benim, hep böyle dewam etsin inşallah...
kaç saat uyanık kalıor gülnihal, yani kaç saatten sonra uykusu geliyor onu merak ettim, gökalp in hiç uykusu gelmiyor da ondan sordum :=))

bir sürü alıntı yapmıştım ama kk nın azizliğine uğradık hepsi gittiiii çok yorgunum çok uykusuzum yaa dün gece 11 de azra uyumuştu 2:30 da yeniden kalktı anlamıyorum bunu nedne yapıyo kucağıma alıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo içli içli ağlıyo ta ki memeyi ağzına alana kadar sonra yeniden uyuttum bu arada gözümden uyku akıyo 4:30 da yine çığlklarıyla uyandık yine aynı memeyle uyudu bu seferde 9 a kadar sonra uyandı gündüzleri 11 de uyumayı alışkanlık haline getirdi şimdi 11 den beri uyuyo bende bu arada ferber yöntemini daha detaylı incelemeye aldım sanırım ferber i deniycez bu gidişle gamze sen bu yöntemi denemiştin değilmi biraz detaylı anlatabilir misin bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…