- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.861
Mine annenin çıkışlarına hastayım ya en güzeli''dikkat et bebeği çaldırma''olandı hala aklıma geldikçe gülüyorumBenımkı bana bazn dıokı mıne bence ben senden daha cok sevıorum kuzeyı ben olıyım ozamn haahah:))) Hıc kıskanmıorum ama annem dıyede olabılr am adusunuorum serdrın annesıde oyle sevse kıskanmam ne kıskancm hosuma gıder torununu oyle sevıo dıye belkı kayınvalıdeyı sevmeyle dogru orantılıdr kızlar nekdr uyuz oluosn hazmedemzsn cocugunu samımı sevmesıne:))
Çok geçmiş olsun canım Gülniha'e....
Valla bizde ok kullanıyoruz ama ben çok korkuyorum rüyamda 5 aylık hamileymişim bide:)))Ayrıca ben hala adet olmadım...
Benim komşumda öyle hamile kaldı:)
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
Sağol canım ikimizde iyiyiz oğlum yanımda işe başladım malesef ama bi süre sonra kaynanam bakıcak malesef((Sen ve minik kuzucuğun nasıl?
Canım kendi annen başka,kayınvaliden başka yakında geliyomuş anlarsın beni o zaman.Offff çok zor yaaa
slm kızlr bişi sormak istiyorum benim bebeğim 2 gündür sağ kulağını çekip duruyor internette okudum orta kulak iltihabı diyor ama herhangi bir huzursuzluğu yok:44:
sizce önemsemeli miyim:44::44:
Degildir ins iraz daha gozlemle gecmiyorsq.goturursun dr. a. benim kizimda bi arA iki kulagi i birden cekiyordu kontrolde dr kulaklari temiz dedi. galiba kulaklarini farketme zamanlari bi de sacini kasimaya calisiyordu eli kulqgina geliyordu.slm kızlr bişi sormak istiyorum benim bebeğim 2 gündür sağ kulağını çekip duruyor internette okudum orta kulak iltihabı diyor ama herhangi bir huzursuzluğu yok:44:
ahanda benm dünkü halim:))benmde misafirim vardı dün.ama ben önceki geceden başladım .zeynep uyumuşken halletim çocugunu.güvenemidimm huysuz felan olursa diye .güya eşim yardım etcekti o da uyudu kaldı.annemin bir lafı varıdr tırnağın varsa başını kaşı der:))ben de öyle yaptım:)..canım endişlenme 37,5 sıcaktan da olmuş olabilirçbazen zeynep 38 bile olabiliyor.ama keyfi de yerinde oluyor.çünkü ev çok sıcak ve bebklerin vücut ısısı daha yüksek olur..keyfi yerine gelir inş. gülnihal kuzunun..Günaydınn güzel mart anneleriii
Dün akşam iftara misafirim vardı sabah sekizden başladım ben ,temizlikdi yemekti arada Gülnihalin maması alt değiştrimesidi derken saat 7 de herşey hazırdı ben azıcık oturayım dedim misafirler geldi, yedik içtik ,sohbet muhabbet onlar kalktığında saat on ikiye geliyordu ben bulaşık mutfak derken saat iki oldu hadi kocama sahurda hazırlayıp uyuyum dedim Gülnihal ağladı bi baktım yavrum ateşlenmişşsoğuk bezler koydum alnına ateş düşürücü şurup verdim 37-37,5 gidip geldi ateşi sabah gelirken 36,4 olmuştu ama hala huzrusuz tabi dünkü bütün gün yorgunluk üsne gece uykusuzluk pert bi haldeyim Çok yorgunum ama hiç şikayetçi değilim,misafir ağırlamayı evime gelen misafiri evden gönlü hoş göndermeyi çok seviyorum,e uykusuzluğa gelince bebek bu tabi ki ateşlenecek,ağlayacak olağan şeyler bunlar durduk yere kendimi triplere sokmayım demiiii
çok şükür 4. ldum.3 gündür uzatmaları oynuyodum.geliyo gelmiyo bir karar verememişti:))ama şuan kan gövdeyi götürüyor...düzensizlik olabilir benm önceki ay öyle oldu..olursun inş korma.ya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off
canım çok geçmiş olsun.kıyamam ya.bu düşmeliri okyunca çok üzülüyorum.ama ne kadar dikkat etzek de oluyor.hızlarına yetişemiyoruz.zaten rahatsızdı selcuk ondan nazlanıştır yavrucak iyice..ay hiç hasta olmasınlar yavrularımız yaSelçuk demin çok kötü düştü..biyerede ayrılmadm yataın üstüne koyup hmn 1 adım ilerdeki çöpe bişi attm hatta adım bile atmadım ayamı uzattım çatt diye bi ses geldi..bi bktm Selçuk yerde kulak üstü..o ruh halimi kelimelerle tarif edemiyorm..o kdr kötü ağladıki..aldım kucama 1 saat inmk istemedi..bi yandan hırıl hırıl burnu tıkalı aspiratörle sümüklerini çekiim dedm onada sinir oldu.. okdr balgam varki çocuk nefes alamıyo..ağlayarak babamı aradım kusma fln yoksa bişi olmz takp et dedi..hepiniz düştünüz fln diye sakinleştrmeye çlştı ama bu direk parkeye geçirdi kafayı..off içim acıyo düşündükçe
hiç durmuyo hiçççç, uykusunda ble dört dönüyo yatakta, başının olması gereken yerde ayakları , ayağının olması gereken yerde başı..dün gece uyutmaya çalışırken bacakları elleri öyle bi hareketliydi ki, uyuduğunda saat 1 olmuştu, hiperaktif mi olcak ne
Aysel sizede geçmiş olsun..Gülnihal şimdi nasıl
İnş.sorun olmaz canım herkes aynı değil sonuçta ama Uras doğduğundan beri kayınvalideme sallama diyorum her fırsatta çocuğu sallıyo o bakınca ne olur hiç bilmiyorum.Geçen geldi çocuğa tv izlettiriyo izlemsin zararlı dedim hiç istifini bile bozmadı yönünü bile değiştirmedi çocuğun şimdi nasıl aklım kalmasın benim:2::2::2:Mine annenin çıkışlarına hastayım ya en güzeli''dikkat et bebeği çaldırma''olandı hala aklıma geldikçe gülüyorum
Çok düşünüce rüyaya giriyor ben doğurmuşum anneme diyorum bunlar ikizmiş teki içerde kalmış onu da aldılar diye
Kuzum ben hiç uzun süre kalmadım onlarla 1 haftalığına düğünde geldiler 4 gün düğün öncesi gördüm sonrasında balayına gittik onlarda döndüler o araa 3 senede sadece 4 gün ve acaip gerilmiş durumdayım:26ek ilglilenmedikleri için de çok da haz etmiyorum sırf eşimin hatırına o mutlu olsun diye elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam 1 ay kalacak bakalım neler olacak Ben anneme Gülnihalle ilglili anne şunu öyle yapma böyle yap dediğimde annem tamam diyor hiç bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurmuyor ama eminim kaynamam kafasına göre takılacak
slm kızlr bişi sormak istiyorum benim bebeğim 2 gündür sağ kulağını çekip duruyor internette okudum orta kulak iltihabı diyor ama herhangi bir huzursuzluğu yok:44:
Degildir ins iraz daha gozlemle gecmiyorsq.goturursun dr. a. benim kizimda bi arA iki kulagi i birden cekiyordu kontrolde dr kulaklari temiz dedi. galiba kulaklarini farketme zamanlari bi de sacini kasimaya calisiyordu eli kulqgina geliyordu.
İnş.sorun olmaz canım herkes aynı değil sonuçta ama Uras doğduğundan beri kayınvalideme sallama diyorum her fırsatta çocuğu sallıyo o bakınca ne olur hiç bilmiyorum.Geçen geldi çocuğa tv izlettiriyo izlemsin zararlı dedim hiç istifini bile bozmadı yönünü bile değiştirmedi çocuğun şimdi nasıl aklım kalmasın benim:2::2::2:
Uras da öyle yapıyo ama uykusu geldiği için huzursuz değilse bişeyi yoktur canım...
diş de olabilir canım diş çıkarırken de kulağa vurabiliyo diye biliyorum ben. orta kulak ateş yapar. gerçi dişte de ateş olur karışmasın bi dr. göstersen iyi olur
biraz önce zeynep'i doktora götürüdm.koları dirsekten aşağıya doğru ellerinn üstüde dahil kıpkırmızı sivirsinek ısırığı gibiydi..cuma günü göstermiştim sıcaktan dedi.duş aldır sık sık dedi.ki zaten duş almak günlük rutinlerimizden.ama düzelmedi.iyice kızrdı.benm yediğim bir şey mi alerji yapıyor diye düşündüm.bugün tekrar götürdüm.krem verdi.cumadan bu yana gıdısı da neredeyse geçti yavrumun
biraz önce zeynep'i doktora götürüdm.koları dirsekten aşağıya doğru ellerinn üstüde dahil kıpkırmızı sivirsinek ısırığı gibiydi..cuma günü göstermiştim sıcaktan dedi.duş aldır sık sık dedi.ki zaten duş almak günlük rutinlerimizden.ama düzelmedi.iyice kızrdı.benm yediğim bir şey mi alerji yapıyor diye düşündüm.bugün tekrar götürdüm.krem verdi.cumadan bu yana gıdısı da neredeyse geçti yavrumun
mine öyle bir iki tane değil acayip kızarmış.sanki sivrisinek ordusu yemiş gibi görünüyordu..kaşınıyor mu acaba.yavrum ya seslerride çıkmıyor,bir şey de diyemiyorlar..o dediğin şeylerden bende de çıkıyor.birden pırtlayıveriyorlarCanımmm kuzeyede aynısı oluo ılk sıvrı sandk ama degıl dr sordum alerjık bıdurum dedı dedımkı benım yedgm bıseymı alerjı edıoo dedıkı o cooook genıs bı durum su veya bu dıyemeyız onu rahatsz etmedgı surece ustune dusmuorz dedı bızde hergn dus aldırıoruz bı kac gundr yoktuda ama bgn kolunda cıkmıs yıne bocegımın(
Boynu nasıl oldu kuzum, içim gidiyor bebişlere bişi olunca ya
Canımmm kuzeyede aynısı oluo ılk sıvrı sandk ama degıl dr sordum alerjık bıdurum dedı dedımkı benım yedgm bıseymı alerjı edıoo dedıkı o cooook genıs bı durum su veya bu dıyemeyız onu rahatsz etmedgı surece ustune dusmuorz dedı bızde hergn dus aldırıoruz bı kac gundr yoktuda ama bgn kolunda cıkmıs yıne bocegımın(
mine öyle bir iki tane değil acayip kızarmış.sanki sivrisinek ordusu yemiş gibi görünüyordu..kaşınıyor mu acaba.yavrum ya seslerride çıkmıyor,bir şey de diyemiyorlar..o dediğin şeylerden bende de çıkıyor.birden pırtlayıveriyorlar
aa iki seferdir bizde de aynısı oluyo ben ilk başta benim yediğim bi şey dokundu diye düşündüm çünkü o yeni bi şey denmedi aile dr. da öyle söyledi. şimdi bazı meyveler fln denedik herhalde o alerji yaptı diye düşünyodum. demek oluyo ara sıra hee. üzülmiim bari
Ben sıcaklrın ve domateslerın alerjı edeblcgnı dusunuyrm canım:)) ve drun dedgı gıbı cooook genıs bı durumm hersey olablır cıltlerı cok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?