2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yurutec bızede alınacak maalesefkı.... Maalesef dıyorum cnk burdan ogrendıklerımle cokta faydalı bısı olmadıgını ogrendım ama oylemı dıyolar,kızımın suyu ayrı olur ona bı laf,corbası tuzsuz olur ona bı laf,laf laf laaaaff...
Sımdı yurutece gık desem olay olacak bılıyorum,onu yurutecte mutlu gormek benıde mutlu edıyo ama daha erken dıılmı yaaa,bayramdan sonra alıcakmıs dedesı barı adam akıllı bıse alsa,bge kadar aldıklarının hepsını degıstırttıgım ıcın kaynana aldıgımızı yıne degıstırır dıye tedırgın yaklasıyo

Mine annenin çıkışlarına hastayım ya en güzeli''dikkat et bebeği çaldırma''olandı hala aklıma geldikçe gülüyorum

Çok düşünüce rüyaya giriyor ben doğurmuşum anneme diyorum bunlar ikizmiş teki içerde kalmış onu da aldılar diye
Kuzum ben hiç uzun süre kalmadım onlarla 1 haftalığına düğünde geldiler 4 gün düğün öncesi gördüm sonrasında balayına gittik onlarda döndüler o araa 3 senede sadece 4 gün ve acaip gerilmiş durumdayım:26ek ilglilenmedikleri için de çok da haz etmiyorum sırf eşimin hatırına o mutlu olsun diye elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam 1 ay kalacak bakalım neler olacakBen anneme Gülnihalle ilglili anne şunu öyle yapma böyle yap dediğimde annem tamam diyor hiç bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurmuyor ama eminim kaynamam kafasına göre takılacak

slm kızlr bişi sormak istiyorum benim bebeğim 2 gündür sağ kulağını çekip duruyor internette okudum orta kulak iltihabı diyor ama herhangi bir huzursuzluğu yok:44:
sizce önemsemeli miyim:44::44:

Kbernacim tekrar gecmis olsun bide dusmus selcuk.kendini suclama olacagi varmis ne yapabilirsin. okadar etkilendim ki bu kazalardan ruyamda hep dusuruyorum ayse humayi.
Yasemincim cok guzel cikmissiniz masallah.hareketlilik konusunda da benim kizmda ayni.bide artik dis dunya daha xok ilgisini cekiyor galiba herseye uzanmqk istiyor alamayinca sinirlenlyor. telefon bilgisayar o uyurken artik.buyudukce zorlasti hersey...

slm kızlr bişi sormak istiyorum benim bebeğim 2 gündür sağ kulağını çekip duruyor internette okudum orta kulak iltihabı diyor ama herhangi bir huzursuzluğu yok:44:

diş de olabilir canım diş çıkarırken de kulağa vurabiliyo diye biliyorum ben. orta kulak ateş yapar. gerçi dişte de ateş olur karışmasın bi dr. göstersen iyi olur

Degildir ins iraz daha gozlemle gecmiyorsq.goturursun dr. a. benim kizimda bi arA iki kulagi i birden cekiyordu kontrolde dr kulaklari temiz dedi. galiba kulaklarini farketme zamanlari bi de sacini kasimaya calisiyordu eli kulqgina geliyordu.

ahanda benm dünkü halim:))benmde misafirim vardı dün.ama ben önceki geceden başladım .zeynep uyumuşken halletim çocugunu.güvenemidimm huysuz felan olursa diye .güya eşim yardım etcekti o da uyudu kaldı.annemin bir lafı varıdr tırnağın varsa başını kaşı der:))ben de öyle yaptım:)..canım endişlenme 37,5 sıcaktan da olmuş olabilirçbazen zeynep 38 bile olabiliyor.ama keyfi de yerinde oluyor.çünkü ev çok sıcak ve bebklerin vücut ısısı daha yüksek olur..keyfi yerine gelir inş. gülnihal kuzunun..
ya kızlar ide benim hasta olmam lazım olmadım hala ya günüm geçti :18:böyle düzensizlik ola bilir mi ki yani şüpheli bi durum olmadı hiç ama off
çok şükür 4. ldum.3 gündür uzatmaları oynuyodum.geliyo gelmiyo bir karar verememişti:))ama şuan kan gövdeyi götürüyor...düzensizlik olabilir benm önceki ay öyle oldu..olursun inş korma.
canım çok geçmiş olsun.kıyamam ya.bu düşmeliri okyunca çok üzülüyorum.ama ne kadar dikkat etzek de oluyor.hızlarına yetişemiyoruz.zaten rahatsızdı selcuk ondan nazlanıştır yavrucak iyice..ay hiç hasta olmasınlar yavrularımız ya(

aynı zeynep aynı:))uyuyor mu uyanık mı anlamıyorum.hep ayakları havada elleriyle tutuyor.ayakları kaldırıp küt diye indiriyor.mırın mırıl bişeyler diyor.babası kılıklı uykusunda konuşacak sanırım:)

İnş.sorun olmaz canım herkes aynı değil sonuçta ama Uras doğduğundan beri kayınvalideme sallama diyorum her fırsatta çocuğu sallıyo o bakınca ne olur hiç bilmiyorum.Geçen geldi çocuğa tv izlettiriyo izlemsin zararlı dedim hiç istifini bile bozmadı yönünü bile değiştirmedi çocuğun şimdi nasıl aklım kalmasın benim:2::2::2:

Uras da öyle yapıyo ama uykusu geldiği için huzursuz değilse bişeyi yoktur canım...

Degildir ins iraz daha gozlemle gecmiyorsq.goturursun dr. a. benim kizimda bi arA iki kulagi i birden cekiyordu kontrolde dr kulaklari temiz dedi. galiba kulaklarini farketme zamanlari bi de sacini kasimaya calisiyordu eli kulqgina geliyordu.

diş de olabilir canım diş çıkarırken de kulağa vurabiliyo diye biliyorum ben. orta kulak ateş yapar. gerçi dişte de ateş olur karışmasın bi dr. göstersen iyi olur

sağolun kızlar
saçını kaşıyo eli aşağıya inincede kulağına asılıyo
takip edeyim dediğiniz gibi ateş huzrsuzluk yok çok şükür tanımaya çalışıyoda olabilir dediğiniz gibi

biraz önce zeynep'i doktora götürüdm.koları dirsekten aşağıya doğru ellerinn üstüde dahil kıpkırmızı sivirsinek ısırığı gibiydi..cuma günü göstermiştim sıcaktan dedi.duş aldır sık sık dedi.ki zaten duş almak günlük rutinlerimizden.ama düzelmedi.iyice kızrdı.benm yediğim bir şey mi alerji yapıyor diye düşündüm.bugün tekrar götürdüm.krem verdi.cumadan bu yana gıdısı da neredeyse geçti yavrumun

Canımmm kuzeyede aynısı oluo ılk sıvrı sandk ama degıl dr sordum alerjık bıdurum dedı dedımkı benım yedgm bıseymı alerjı edıoo dedıkı o cooook genıs bı durum su veya bu dıyemeyız onu rahatsz etmedgı surece ustune dusmuorz dedı bızde hergn dus aldırıoruz bı kac gundr yoktuda ama bgn kolunda cıkmıs yıne bocegımın(

Boynu nasıl oldu kuzum, içim gidiyor bebişlere bişi olunca ya

mine öyle bir iki tane değil acayip kızarmış.sanki sivrisinek ordusu yemiş gibi görünüyordu..kaşınıyor mu acaba.yavrum ya seslerride çıkmıyor,bir şey de diyemiyorlar..o dediğin şeylerden bende de çıkıyor.birden pırtlayıveriyorlar
Boynu nasıl oldu kuzum, içim gidiyor bebişlere bişi olunca ya

geçti canım çok şükür.ama 1 hafta daha kullanıcaz kremi.tekrarlamasın diye..benm de içim gidiyor.çok masumlar,çaresizler ayselcim ya.hep bize muhtaçlar.ay kıyamam minnoşlarımıza ya

aa iki seferdir bizde de aynısı oluyo ben ilk başta benim yediğim bi şey dokundu diye düşündüm çünkü o yeni bi şey denmedi aile dr. da öyle söyledi. şimdi bazı meyveler fln denedik herhalde o alerji yaptı diye düşünyodum. demek oluyo ara sıra hee. üzülmiim bari

Hımmmm bızımkı okdr sık degıl ara ara yanı bende kasıorum onlrı huyszlk yapınca dılı yokkı yavrumun desın( bu senede okdr sıvrı varkı ınanamıorum bıde bn en ustte oturyrm asadn ılclıolr onlra yukrı kacıolrrr sıvrı zekalılrrr yaa

Ben sıcaklrın ve domateslerın alerjı edeblcgnı dusunuyrm canım:)) ve drun dedgı gıbı cooook genıs bı durumm hersey olablır cıltlerı cok hassas

kızım 5 buçuk aylık.beni son 1 haftadır emmiyor karnı çok aç olmasına rağmen emzirmeye başlayınca ağlıyor.ama sağıp biberonla verince içiyor.bu durum beni çok üzüyor ne yapmam gerekir neden olabilir?biberonla verip doyurmalımıyım yoksa dahada acıkmasını bekleyip emzirmeye mi çalışmalıyım?aç aç duruncada içim rahat etmiyor sürekli sağıp vermekte zor oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…