- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.941
Maşallah diyeli canım. huyu değişmez inşallah. Amcanın da düşünüp oralardan bayramlık göndermesi de çok güzel.Söyleyim mi söylemeyim mi diye düşünürken söylüyorum Gülnihal 4 gündür gündüz ve gece uykuları dahil kendisi uyuyor yastığıy la ve battaniyesiyle battaniye illa yüzüne değecek ve yastığa sarılı olacak Günlihal uykusu gelmeye başladımı yatağına koyuyorum ve yaklaşık 15 dk sonra paket hazır.inş bunu huy edinir ya çok mutlu oldum bu huyuna pazar günü ben hazırlık yaparken o kendi kedine oynadı uyudu misafriler geldiği zamanda uykusu gelmişti yatağına bıraktım sonra uyudu öyle.İnş buda ters tepmez ben onun neyini övsem o huy değişiyor çünkü
Bide kızımın dedesi yok hem benim hemde eşimin babası hayatta değil,amcam te Azerbaycandan Gülnihale bayramlık göndermiş dedesi olarak çok sevindim çok duygulandım
ben de 1 kere denedim canım daha doğrusu denemeye kalktım. ben hatayı annemin evinde denemekle yaptım. ama torun sevgisi gerçekten çok baskın oluyormuş. kızım öyle uyutulur mu 1çocuk ver ben uyuturum demeye başladı baktım bebeğim ağladıkça annemin de gözleri doldu. ben de zaten en fazla 10 dk dayanabildim. ben hem de kitabı okuyup denemeye kalktım. Ama kitapta diyor ki " Eğer bebeğiniz 10 dk. içinde uykuya dalıyorsa bu yöntemi uygulamaya gerek yok" benim kuzu da zaten en geç 15 dk. içinde uyuyor. vazgeçtimben ferber merber yapamıcam annem çok düşündüm bir defa denedim ve benlik bişi olmadığına kanaat getirdim, yapabilene brawo ama ben hayır..
Bu akşam son anda bişey çıkmazsa bayram "alışverişine gidecez.İlk bayram ,ilk bayramlık alışverişi nedense acaip seviniyorum
biz aldık bayramlığımızı teyzesi , çooooook beğenerek aldım... bayram sonrası burda resimlerini paylaşırız ilk bayramlıklarıyla bebişlerin.. kız bebeklere de acayip çeşit war, Allah yardımcın olsun kardeşim :))
Kızlar bu arada Gülnihal memeyi bıraktı bırakacaksütümde bitiyor sağıyorum en fazla çıkan 30 cc ,6 ay emseydi en azndan ya:
cnm bitiyorsa yapacak bişi yok, gülnihal nerdeyse 6 aylık oldu sayılır, çalışan anneler eğer işyerinde sağma imkanı bulamıyorsa rahat rahat , ozaman kaderimiz bu maalesef, ssüt bitiyor.. bende muhtemelen aynu şeyi yaşıcam..
Kızlar bu arada Gülnihal memeyi bıraktı bırakacaksütümde bitiyor sağıyorum en fazla çıkan 30 cc ,6 ay emseydi en azndan ya:
bizim problemlerde benim işe başlamamla başladı.üstelik kendi işimiz ve emzirme vakitlerini ayarladığım halde.en önemlisi 6 aydı kızlar.napalım gittiği yere kadar.benim yiğenlerimin büyük çoğunluğu mamayla büyüdü,hepsi zehir gibi maşallah.cnm bitiyorsa yapacak bişi yok, gülnihal nerdeyse 6 aylık oldu sayılır, çalışan anneler eğer işyerinde sağma imkanı bulamıyorsa rahat rahat , ozaman kaderimiz bu maalesef, ssüt bitiyor.. bende muhtemelen aynu şeyi yaşıcam..
bizim problemlerde benim işe başlamamla başladı.üstelik kendi işimiz ve emzirme vakitlerini ayarladığım halde.en önemlisi 6 aydı kızlar.napalım gittiği yere kadar.benim yiğenlerimin büyük çoğunluğu mamayla büyüdü,hepsi zehir gibi maşallah.
ama aysel şu var canım.pompadan çoook daha fazlasını emebiliyor bebekler,moralini bozmadan fırsat buldukça emzir canım.zaten artık ek gıdaya geçicez.olan süt yeter inşallah bebeklerimize.şu 1 yılı tamamlasak harika olcak.
sanırım bende o pedagogla aynı şeyi düşünüyorum yaa uyumadığı zamanlarda uyku eğitimine başlayım falan diyorum ama sonra nasılsa kendi kendine uyumayı öğrenecek o zamana kadar da benden beklesin uyutmayı :)
biz aldık bayramlığımızı teyzesi , çooooook beğenerek aldım... bayram sonrası burda resimlerini paylaşırız ilk bayramlıklarıyla bebişlerin.. kız bebeklere de acayip çeşit war, Allah yardımcın olsun kardeşim :))
:)))senin yorumlarına bitiyorum canım yaaa:)))birkaç günde 168.sayfaya geldim,valla heyecanlı gidiyor şimdilikkeşke hamileyken alıp okusaymışız.tüm görüşlerine katılmasam da,kesinlikle ufuk açıcı bir kitap.öyle arap saçına döndü ki düzenimiz,bu hızla nice 500 sayfaları okurum.düzen şart:))))
...
ne biliim kuzum sen 500 sayfa deyince birden gözümde şöyle bi tablo canlandı..sen ha gayret kitabı bitirmeye çalışıyosun bu arada geçen zamanı farketmiyosun tabi..çocuk büyümüş artık bi sosyal çevresi var koca adam olmuş sen hadi bakim yavrum bu akşam şu şekilde yatıyoruz fln diye kasarken ordan el cevap "yaa bırak Allasen anne ya..uyku mu kaldı..sinir stress..sınav sınavv..ben çıkıyorum gece bekleme geç gelirim"
bu arada buranın da eski tadı kalmadı kimse ugramaz oldu
gelen de ziyaretçi olarak geliyo okuyup gidiyo
kızlar aldığınız czleri okuduz mu geçmiş bayağı birikmiş göremdeim ben bu gece duasını yapıyorum
bu arada buranın da eski tadı kalmadı kimse ugramaz oldu
gelen de ziyaretçi olarak geliyo okuyup gidiyo
Evet cnm emme azaldıkça süt de azaldıneyse en azından bu zamana kadar yedi ,önümüzdeki ay ek gıdalara başlıycaz inş.
Süt biterse hepten Gülnihal de emmezse sıkı diyete başlamayı düşünüyorum,düğün öncesinde gittiğim diyetisyene yine gidecembenim bünyede iş yok ama ya binbir zorlukla veriyırum accık dikat etmeyim hopp hepsi geri geliyor,Kardeşim gibi yiyip yiyip kilo almamamayı ne çok istedim
ben dediydim fehminin yeri burayı bozar diye bizim öbür topik öyle dağıldı gitti..
Berne yeuvrum nerelerdesin ,Selçüküm nasıl ,bu arada sabah sahurdan sonra Gülnihali emzirdim uyudu eşime azıcık kay dedim ''burası son durak canım'' dedi aklıma sen ve eşin geldin yatağın ortasında 10 dk güldüm hihihihi
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?