2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm annişler. kızımı geçen hafta kontrole götürmüştüm. meyve suyu yoğurt vs. geçeceğiz dedi o kadar hızlı anlattı ki yarım yamalak not alabildim. özel hastane de olsa yok işe yaramıyor. hemen üstünü çıkar tart baş - boy ölçümü. liste halinde sorularla gittim ama çoğu havada kaldı. damağı kaşınıyor jel önerir misiniz diye sormamla reçeteye yazması bir oldu. neyse eve geldim prospektüsü okudum. 2 defa üstüne basa basa 6 aydan küçük çocuklarda kesinlikle kullanmayın diye yazıyordu. bu durum hiç hoşuma gitmedi. zaten doktorun odasından daha çıkmadan giyinirken diğer çocuğu çağırıyorlardı. aceleleri var gibi. araştırmalarım sonucu özel bir doktora gitmeye karar verdik. bugün görüştük gayet iyi geçti. her şeyi anlattı beslenme listemizi oluştuırdu. ve ne jel ne de krem kesinlikle kullanmayın dedi. yarından itibaren meyve suyu ile başlıyoruz bakalım kızım nasıl tepki verecek .

Maşallah diyeli canım. huyu değişmez inşallah. Amcanın da düşünüp oralardan bayramlık göndermesi de çok güzel.

ben ferber merber yapamıcam annem çok düşündüm bir defa denedim ve benlik bişi olmadığına kanaat getirdim, yapabilene brawo ama ben hayır..
ben de 1 kere denedim canım daha doğrusu denemeye kalktım. ben hatayı annemin evinde denemekle yaptım. ama torun sevgisi gerçekten çok baskın oluyormuş. kızım öyle uyutulur mu 1çocuk ver ben uyuturum demeye başladı baktım bebeğim ağladıkça annemin de gözleri doldu. ben de zaten en fazla 10 dk dayanabildim. ben hem de kitabı okuyup denemeye kalktım. Ama kitapta diyor ki " Eğer bebeğiniz 10 dk. içinde uykuya dalıyorsa bu yöntemi uygulamaya gerek yok" benim kuzu da zaten en geç 15 dk. içinde uyuyor. vazgeçtim

Bu akşam son anda bişey çıkmazsa bayram "alışverişine gidecez.İlk bayram ,ilk bayramlık alışverişi nedense acaip seviniyorum

evet canım heyecanlanıyor insan. küçükken heyecanlanırdık bayramlıklarımız alınınca. artık yavrularımız için mutlu olacağız. dün gece biz de baktık bişeyler ama saat geç olmuş çoğu yer kapanmıştı. eşim erken gelirse çıkacağız umarım güzel bir şeyler buluruz.

güle güle giysin evladın canım :))

Kızlar bu arada Gülnihal memeyi bıraktı bırakacaksütümde bitiyor sağıyorum en fazla çıkan 30 cc ,6 ay emseydi en azndan ya:

cnm bitiyorsa yapacak bişi yok, gülnihal nerdeyse 6 aylık oldu sayılır, çalışan anneler eğer işyerinde sağma imkanı bulamıyorsa rahat rahat , ozaman kaderimiz bu maalesef, ssüt bitiyor.. bende muhtemelen aynu şeyi yaşıcam..

Evet cnm emme azaldıkça süt de azaldı neyse en azından bu zamana kadar yedi ,önümüzdeki ay ek gıdalara başlıycaz inş.
Süt biterse hepten Gülnihal de emmezse sıkı diyete başlamayı düşünüyorum,düğün öncesinde gittiğim diyetisyene yine gidecem benim bünyede iş yok ama ya binbir zorlukla veriyırum accık dikat etmeyim hopp hepsi geri geliyor,Kardeşim gibi yiyip yiyip kilo almamamayı ne çok istedim

Kızlar bu arada Gülnihal memeyi bıraktı bırakacaksütümde bitiyor sağıyorum en fazla çıkan 30 cc ,6 ay emseydi en azndan ya:

bizim problemlerde benim işe başlamamla başladı.üstelik kendi işimiz ve emzirme vakitlerini ayarladığım halde.en önemlisi 6 aydı kızlar.napalım gittiği yere kadar.benim yiğenlerimin büyük çoğunluğu mamayla büyüdü,hepsi zehir gibi maşallah.
ama aysel şu var canım.pompadan çoook daha fazlasını emebiliyor bebekler,moralini bozmadan fırsat buldukça emzir canım.zaten artık ek gıdaya geçicez.olan süt yeter inşallah bebeklerimize.şu 1 yılı tamamlasak harika olcak.

Haklısın canım,ama Gülnihalde emmiyor artık biberona alıştı iyice ,neyse artık olduğu kadar :)

ben de bazen gaza gelip neyse ne başlayacagım böyle gitmez diyorum sonra zor da olsa uyuyunca o cinnet anım geçiyo
ben zaten sabırlı biri değilimdir başlarım dayanamam bi bakışına iç çekişine tav olurum

ben de çıktım güya kız kıyafetleririnin ciciliğine iç geçirerek hiçbi şey bulamayarak döndüm eve
sen nası bi şey aldın

ne biliim kuzum sen 500 sayfa deyince birden gözümde şöyle bi tablo canlandı..sen ha gayret kitabı bitirmeye çalışıyosun bu arada geçen zamanı farketmiyosun tabi..çocuk büyümüş artık bi sosyal çevresi var koca adam olmuş sen hadi bakim yavrum bu akşam şu şekilde yatıyoruz fln diye kasarken ordan el cevap "yaa bırak Allasen anne ya..uyku mu kaldı..sinir stress..sınav sınavv..ben çıkıyorum gece bekleme geç gelirim"

Berne yeuvrum nerelerdesin ,Selçüküm nasıl ,bu arada sabah sahurdan sonra Gülnihali emzirdim uyudu eşime azıcık kay dedim ''burası son durak canım'' dedi aklıma sen ve eşin geldin yatağın ortasında 10 dk güldüm hihihihi
bu arada buranın da eski tadı kalmadı kimse ugramaz oldu
gelen de ziyaretçi olarak geliyo okuyup gidiyo

Sen bizi adamdan saymıyon muu haaaa

kızlar aldığınız czleri okuduz mu geçmiş bayağı birikmiş göremdeim ben bu gece duasını yapıyorum

buklecik ben ramazan sonuna kadar sanıyordum, 24 ü okudum 25 i de bu gece sen duasını yapana kadar okurum inş. çok utandım ya

bu arada hepinizin gecesi mubarek olsun kızlar, Rabbim evlatlarımızla eşlerimizle sağlıklı hayırlı bi ömür versin hepimize, sizleri çook seviyorum, dualarınız kabul olsun eviniz huzur dolsun inş.

aynen..süt bitti bitcek 4-5 saatte 40-50 cc çıkıyo..onu bırak bugün farkettm Selçuk artık pek süt emmekde istemiyo..memeyi bırakalı 1 aydan fazla oldu ztn..ama şimdi sanki hep ek gıda istiyo gibime geldi..sütü binbir nazla içiyo..yourdu çok seviyo..

kızlar bütün cüzler tamamdır bu gece duasını yapıcam inşallah sizlerde duanıza bizi eklerseniz seviniriz:) hepinizin kadir gcesi mübarek olsun :))))

kız bnde istiyom diyetisyen..nerdeee

geçen kaldırdıımda sbh işe gtcek kalktı oturdu yatağın ortasınA "onu al işte o elbiseyi..ucuz olanı" ddedi.böyle kaldım dedm ne dion hacı uyandı "rüyamda elbise seçiyodun" dedi ya..bi insan uyanıp yataa oturup 2 san içinde uykuya dalar mı hadi daldın bu kdr hızlı rüyaya bodoslama dalarmı..nasıl bi beyin gücü var adamda bilmiyorm..bn 2 saniyede uykunun u'sunu aklımdan geçiremezken o rüyasında bna elbise seçtiriyo bunu yaşayalı baya oldu anlatmışmıydm blmiyorm

bu arada Selçuk iyi hala balgamlı..otri bebeyle sümük yoluyla çekmeye çalışıyom ama kamyonculardan farkı yok..aksırıram tıksırıram her yere balgam saçıram hesabı dolanıyo ortalıkta..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…