- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.381
arkadaşlar multi vitamin hapına başladım başlayalı kendimi 6 aylık hamile gibi şiş görüyorum aynada.geceleri çok zor uyuyorum şişlikten.ben le aynı olan var mı vitamin hapı sizleride şişirdimi.
MerHabalar Mart anneleri... Hepiniz hosgeldiniz.cinsiyetleri belli olan arkadaslar uhde ve umutluyum çok sevindim baklaya maşallah... Yaa kızla benim sag kalca kemiğinden başlayarak diz kapaklarima kadar ağrı var...ve tek sag taraf.... Dr a gitmekten sıkıldım artık.zaten bayramın ikinci gunü kahverengi kanamam oldu ...iğne ve ilaç verdi Dr. Bu kalca ve ayak agrisi çeken var mı?..nette okudum da magnesyum piyadeyi eksikliği diyor ama ilk aylarda olması erken gibi geldi bana ..esim masaj yapıyor ama geçiyor gibi oluyor ama sonra tekrar ağrıyor...kızlar hamilerinin basından beri kistsonra mantar sonra lekelenme ve şimdi kalca agrisi.. Rabbim bebeslerimizi bize bagisla. Onlar için herseye deger.zaten Dr um turkiyeye gitmeye de izinvermedi:84: bayramda evde yalnız idik....
herkese günaydın... uzun bir tatilin ardından bugün işbaşıumarım herkes çok iyidir...
canım hayırlısı olsun bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmişsin darısı bizim başımıza. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bende yarın bebişlerimizi görmeye gidicez.Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz.
uhdecim çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cinsiyet çizelgemiz oluşmaya başladı ne güzel.
uhdecim tebrik ederim cnm sende öğrenmişsin cinsiyetlerini hayırlısı olsun hepimiz için
merhabalar arkadaşlar...
epey paylaşım olmuş yine ne güzel...pek çok beğendiğim mesaj oldu ama butonumuz yok olmuş
umutluyum ve uhde bizim de heyecanımızı artırdınız...çok güzel ikinizi de tebrik ediyorum...Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusuna..
masiva okulunda başarılar diliyorum..
öğretmen arkadaşlarımız var yeni iş dönemleri hayırlı olsun,inşallah çok zorluk yaşamazsınız..
bizim kontrolümüze var daha,o yüzden yeni haberlerimiz yok henüz..
herkes kendine ve bebişine dikkat etsin
Merhaba arkadaşlar bayram bitti toppic coşmuş,beğen butonunu kaldırmışlar
test sonuclarını ve cinsiyetlerini öğrenenleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucagınıza almanızı nasip etsin inşaallah....
slm güzel hamişler
cinsiyetini öğrenen anne adaylarrını tebrik ediyorum bende inşallah çarşamba kontrolüm var o zaman öğreneceğim cinsiyetini
uhde çok güzel biri erkek biri kız rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana ve bizlerede nasip eder inşallah
MerHabalar Mart anneleri... Hepiniz hosgeldiniz.cinsiyetleri belli olan arkadaslar uhde ve umutluyum çok sevindim baklaya maşallah... Yaa kızla benim sag kalca kemiğinden başlayarak diz kapaklarima kadar ağrı var...ve tek sag taraf.... Dr a gitmekten sıkıldım artık.zaten bayramın ikinci gunü kahverengi kanamam oldu ...iğne ve ilaç verdi Dr. Bu kalca ve ayak agrisi çeken var mı?..nette okudum da magnesyum piyadeyi eksikliği diyor ama ilk aylarda olması erken gibi geldi bana ..esim masaj yapıyor ama geçiyor gibi oluyor ama sonra tekrar ağrıyor...kızlar hamilerinin basından beri kistsonra mantar sonra lekelenme ve şimdi kalca agrisi.. Rabbim bebeslerimizi bize bagisla. Onlar için herseye deger.zaten Dr um turkiyeye gitmeye de izinvermedi:84: bayramda evde yalnız idik....
az önce bi topikte bi yazı okudum ve sinirden delirdim!!!!
sezeryan ile doğum yapanlar ancak teyze kadar anne olabiliyormuş!!!!!!
Lafa bakarmısınız yaaaaa.. sinirlerim hopladı resmen.
geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.
Ben mecburen sezeryan oldum ve BEN ANNEYİM! bunun ötesi yok.
çok saçma okuyunca bende kızdım şimdi... önemli olan doğurmak değil ona sevgiyle bakıp büyütmek.. nice insanların evladı olmuyor evlatlık alıyorlarda canından daha iyi bakıyorlar... bence önemli olan doğurmak değil...ne insanlar var doğurup atıyorlar ne işkenceler yapıyorlar..
PİLEOcum hoşgeldin canım. Ve çoook geçmiş olsun.. ahh ahh bilirm o diş ağrısını acısını. benimde düşük yaptığım dönem 20lik dişim apse yapmıştı. çoooook feciydi çook!! iğne + ilaç ancak geçmişti. Canım AUGMENTİN çok hafif bi antibiyotik. çabuk etki etmez malesef. ama hamilelikte yapıcalacak başkada bişey yok sanırım. Allah yardımcın olsun.herkese slm. hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. ben güzel bi bayram geçiremedim kızlar. 20 lik dişim birden patlayıverdi ama çıkmıyoda damaklarım iltihaplandı. dra 3 gün sonra gitmeyi akıl ettim. 3 gün sadece çorba içtim. ve dişçi antibiyotik verdi. ben yine kullanmadım. ertesi gün iltihap bademciklerime kadar ilerleyince kadın doğum drumu aradım kullanabilirsin demesiyle başladım ilaca. ama hala içime sinmiyor.ve hala ilaç etki etmedi ağzımı açamıyorum. kızlar dr bişe olmaz kullan dedi ama içim içimi yiyo yaa... ilacıda yazayım agumentin bid 1000 mg. bizden güzel haber yok yani bayramdan hiç bişe anlamadım. 2 li sonucumuzuda pztesi alacaz. inşallah bi sıkıntı yoktur. hepinizi öpüyorum. ha bu arada ilaca başladığımda 13. haftamdaydım.
bu arada polyanna dönüşüm muhteşem olacak dedim ama hiçte olmadı( dişimle uğraşıp duruyorum ((
canım sistemden kalmışPollyanacım cnm benim beğen butonu nereye gitmiş tatildeyken
Canım Çok mutlu oldum. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin.mart annişleri günaydın bayramda bende buralarda değildim ama eve döndüm artık eskisi gibi güzel güzel paylaşımlar yaparız.bugün dr kontrolümüz vardı bebişimi gördüm...pıtı pıtı yatıyo ohhhhhhhh elleriniz ayaklarını uzatıı sonra hop yatış bayağı büyümüş sincabım veeeeeeeeeeeee ilk cinsiyet bizden gelsin sırasıyla rabbim güzel güzel paylaşmayı nasip etsin......oğluşum oluyo annişler....cicileride almaya başladık....rabbim hepimizin yavrusunu korusun 2 hafta sonra 4 lü testimiz var....bizden bukadar..
Hülyacım çok sevindim canım. ne güzeluzun bir aradan sonra yeniden merhaba kızlar bayram ve tatil boyunca evdeydim ama gelen giden misafirlerden fırsat bulamadım nasılsınız bakalımm bebişler nasıllar görüşmeyeli....
cumartesi dr. gittim kontrol vardı ense kalınlıklarımıza bakıldı biri 1.1 diğeri 1.7 çıktı elleri parmakları kolları ayakları herşey mükemmel dedi dr. veeeeeee işte ilk bombaa kızlarr cinsiyetleri belli olduuuu bebişlerimden biri ERKEK diğeri bacaklarını kapatmış çok net göremedik ama dr. KIZ olabilecegini söyledii çok mutluyummm sağlıklı olsunda ikiside gerisi hiç önemli değil Allahım nazarlaran esirgesin inş.... ikizz oldugu için riskli gebelik dedi ve 15 günde bir geleceksin sürekli kontrol altında olacaksın dedii folikasiti bıraktık bizde onun yerine elevit verdi dr. toplamda 5 kilo almışım kızlar 60 kilo oldummm dr. normal dedii hayırlısı artık şimdilik benden bu kadar kızlaarrrr
PİLEOcum hoşgeldin canım. Ve çoook geçmiş olsun.. ahh ahh bilirm o diş ağrısını acısını. benimde düşük yaptığım dönem 20lik dişim apse yapmıştı. çoooook feciydi çook!! iğne + ilaç ancak geçmişti. Canım AUGMENTİN çok hafif bi antibiyotik. çabuk etki etmez malesef. ama hamilelikte yapıcalacak başkada bişey yok sanırım. Allah yardımcın olsun.
LACHESİS canım sanada çook geçmiş olsun. gerçekten çok zor yaa
Çok sağol canım, gerçekten çok zor, yemek yiyemiyorum 3 gündür doğru düzgünAugmentin dediğin gibi hafifmiş galiba ya, çok yavaş etki ediyor, ben de diyorum neden hala geçmedi demek ilaçtanmış, sağol bilgilendirdiğin için canım.
bu ne saçmalık ne kepazelikaz önce bi topikte bi yazı okudum ve sinirden delirdim!!!!
sezeryan ile doğum yapanlar ancak teyze kadar anne olabiliyormuş!!!!!!
Lafa bakarmısınız yaaaaa.. sinirlerim hopladı resmen.
geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.
Ben mecburen sezeryan oldum ve BEN ANNEYİM! bunun ötesi yok.
çok saçma okuyunca bende kızdım şimdi... önemli olan doğurmak değil ona sevgiyle bakıp büyütmek.. nice insanların evladı olmuyor evlatlık alıyorlarda canından daha iyi bakıyorlar... bence önemli olan doğurmak değil...ne insanlar var doğurup atıyorlar ne işkenceler yapıyorlar.., vallla benim ilk hamileliğim daha doğum yapmadığım halde bu yorumu okuyunca sinirim bozuldu, bu yorumları yapanların ya kafasında sorun var, yada çocuklarına karşı anneliklerinde sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?