2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel hamişler

cinsiyetini öğrenen anne adaylarrını tebrik ediyorum bende inşallah çarşamba kontrolüm var o zaman öğreneceğim cinsiyetini

uhde çok güzel biri erkek biri kız rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana ve bizlerede nasip eder inşallah

arkadaşlar multi vitamin hapına başladım başlayalı kendimi 6 aylık hamile gibi şiş görüyorum aynada.geceleri çok zor uyuyorum şişlikten.ben le aynı olan var mı vitamin hapı sizleride şişirdimi.

arkadaşlar multi vitamin hapına başladım başlayalı kendimi 6 aylık hamile gibi şiş görüyorum aynada.geceleri çok zor uyuyorum şişlikten.ben le aynı olan var mı vitamin hapı sizleride şişirdimi.

ben başlamadım henüz ama demir hapı ve folik asit almaya devam ediyorum
çok bulantı yapıyor onlardaa kansızlık olduğundan hemen bırakamam da
nasıl bitecek bu bulantılar anlamıyorummm

inşallah vücut alışınca geçer şişkinliğin
çok zor hamilelikte ek vitamin almakkk
mutlaka yan etki yapıyor

cinsiyetler belli olmaya başlayınca bende heyecanlandım
inşallah ikili teste gidince öğrenirim biraz ipucu
bu arada 3 aylık tan sonra bebek hareketlenirmiş hissedilmeye başlanırmış ben 11atrı 1 günlüğüm hisetmiyorum ama elim karnımda sürekli seyirme felan olursa hissedeyim diye:)
sizler hisetmeye başladınız ı

kızlar bide ben hiç vakit geçiremiyorum bi arkadaş demiş ya 12. haftada takıldım kaldım diye
bende 11 de takıldım kaldımm sabırsızlıkla bekliyorum 12. haftayı
ikili test sonucunu

MerHabalar Mart anneleri... Hepiniz hosgeldiniz.cinsiyetleri belli olan arkadaslar uhde ve umutluyum çok sevindim baklaya maşallah... Yaa kızla benim sag kalca kemiğinden başlayarak diz kapaklarima kadar ağrı var...ve tek sag taraf.... Dr a gitmekten sıkıldım artık.zaten bayramın ikinci gunü kahverengi kanamam oldu ...iğne ve ilaç verdi Dr. Bu kalca ve ayak agrisi çeken var mı?..nette okudum da magnesyum piyadeyi eksikliği diyor ama ilk aylarda olması erken gibi geldi bana ..esim masaj yapıyor ama geçiyor gibi oluyor ama sonra tekrar ağrıyor...kızlar hamilerinin basından beri kistsonra mantar sonra lekelenme ve şimdi kalca agrisi.. Rabbim bebeslerimizi bize bagisla. Onlar için herseye deger.zaten Dr um turkiyeye gitmeye de izinvermedi:84: bayramda evde yalnız idik....

o ağrı çok normal canım, bebeğin yerleşmesi için pelvis hareket mi ediyormuş ne ondan oluyormuş, ben de zor yürüyordum bir ara, normal olduğunu bildiğimden panik yapmadım. 1-2 hafta içerisinde geçiyor canım. panik yapıcak bişey yok, sağlıklı bir gelişme bu:)

herkese günaydın... uzun bir tatilin ardından bugün işbaşı umarım herkes çok iyidir...

Günaydın canım, tatil olsa evde olsak daha iyi olurduk, benim bir de 20lik dişim şiş, yemek yiyemiyorum, yemeyince de midem bulanıyor,1 saattir yarım dilim ekmeği un ufak edip yemeye çalışıyorum ama çin işkencesi gibi

sen nasılsın?

Günaydınlar herkese günaydın cici kızlar nasılsınız bakalım umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur malum pazartesi.bebişler hareketlendi cinsiyetler yavaş yavaş geliyor hepimizde tatlı heyecanlar.bize daha var ama yaşayan arkadaşlarım adına çok sevindim.hepinizi kocaman öpüyorum

günaydınlaaaar uzuuun bi tatilin ardından döndük tekrar buralara 9 gün nete giremedim neler oldu okuyamadım ama umarım herkes iidir bıraktığım gibidirr

günaydın kızlarr güzel haberlerle mutlu bir hafta olsun inş..

umutluyum canım benimm maşallahh sende öğrenmişsin cinsiyetini ne güzell Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin inş...

uhdecim çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cinsiyet çizelgemiz oluşmaya başladı ne güzel.

uhdecim tebrik ederim cnm sende öğrenmişsin cinsiyetlerini hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar hepinize sonsuz tşk.darısı hepinize olsun inş.. sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin Rabbimmmm

kızlar siz bebişlerinizin pıtpıtlarını duyuyormusunuz?

ben geçen haftaya kadar hissediyordum ama şu sıralar arada bir hissediyorum bu pıtpıtlat kalp atışı değil değil mi?
hareketleri diye düşünüyorum birkaç gündür endişeleniyorum pıtpıtları sürekli duymadığımdan

PİLEOcum hoşgeldin canım. Ve çoook geçmiş olsun.. ahh ahh bilirm o diş ağrısını acısını. benimde düşük yaptığım dönem 20lik dişim apse yapmıştı. çoooook feciydi çook!! iğne + ilaç ancak geçmişti. Canım AUGMENTİN çok hafif bi antibiyotik. çabuk etki etmez malesef. ama hamilelikte yapıcalacak başkada bişey yok sanırım. Allah yardımcın olsun.
LACHESİS canım sanada çook geçmiş olsun. gerçekten çok zor yaa

Pollyanacım cnm benim beğen butonu nereye gitmiş tatildeyken
canım sistemden kalmış( inşallah geri gelir. bayağı alışmıştık.

Canım Çok mutlu oldum. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin. Bu yıl erkek çoğunlukta olacak gibi bi his var içimde.

Hülyacım çok sevindim canım. ne güzel bi kız bi erkek. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ikizlerini.

Günaydınn kızlarr
Maşallah bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış, ben 13+2 de gitmiştim belli değildi
Haftaya c.tesi tekrar kontrole gideceğimmm doktor cinsiyeti o zamana belli olur dedi hemde 3 lü tarama testi yapılacak. 2 li tarama testininde sonucu bu hafta bekliyorum inşallah temiz çıkar.

Gününüz aydın olsun kızlarrrr,güzel hbrler alın inşaallah hepiniz:)

Yellowcum ben şuana kadar hiç duymadım pıtpıtları senin ikinci çocugun mu bu kadar erken hissetmeye başladın maşallah, bu arada canını sıkma bu kadar küçükken arada hissetmemen çok normal bence...

Yellovv canım ANATOLİAya katılıyorum. bende hergün hissetmiyorum.dün hissettim ama önceki gün hiç hissetmedim.bi kaç hafta sonra iyice hissederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…