2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin adına çok sevindim uhde, hele ikiz diye duyunca daha bir hoşuma gidiyor, bende hep ikiz olsun isterdim ama kısmet değil, gerçi olsunda buna da şükür :)) İnşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, bu arada kaç haftlaıksın, ben 57 ile başladım, 51e düştüm, nerdeyse 3 haftadırda hiç kilo almyorum, 51,5da kaldm

ay canım benim, nasıl sevindim sağlıklı olmalarına senin de iyi olmana:) demek cinsiyetleri belli oldu, ay hayal ettiğimiz gibi olcak galiba:) Sağlıklı olsunlarda tatlı bebişler:) Ben de cumartesi gidicem ikili teste çok heycanlıyım, inşallah bizimkisi de iyi çıkar, belki cinsiyeti de öğreniriz:)

ayyyyyyy çokk sevindim canım cinsiyetleri öğrenilmiş ne güzell yaaa
demek aynı anda kızında olacak oğlunda çok tebrik ederim
bu arada gülümsemeler kaybolmuş koyamaadımm
çok tşk.ederim canım darısı senin başına inş.. şimdi tatlı telaşlar başlayacak artık cicilere bakılacak ihtiyaçlar alınacak kısmet olursa bakalım artık
canım çok çok tşk.ederim darısı seninde başına olsun inş. ikili testin sonuçlarıda güzel olurrr sende güzel haberler verirsin bizlere.....
tşk.ederimmm canımmm inan bende çok istiyodum ikiz olsun diye çok şükür oldu ben 13+3 günlüğüz canım inş. sende sağlıklı kilolar alırsın canımmm
tşk. ederimm canımm çok sağoll ewvet canım bayramdan sonra inş. herkes öğrenecek cinsiyetlerinide inş. seninde test sonuçların güzel olur canım darısı sizlerin başına inş...

canım hayırlı olsun cinsiyet öğrenen ikinci annesin bende 20 eylülde dr gitcem belki bende cinsiyetini öğrenirim ama içimden erkek geçiyo sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli diil

Çoğunluk hep erkek olacak gibi geliyor bana, bu yıl erkek yılı olacak galiba, 2009 ve 2010 yarısında hep kız duyuyordum, kız yılı diyordum :))

Bu arada noluyor yaaa, önce beğen tuşunu kaldırdılar, şimdide smileleri :?

çok tşk. ederim kızlarrr darısı sizlerin başına olsun inş... banada bu yıl erkek yılı gibi geliyor hadi hayırlsı bakalımmm görecegiz ilerki günlerde ne oldugunu..
hakkatten burdaki simgelerin hepsi gitmiş yahuuuu

Umutluyum 78 ve Uhde maşallah sonuçlar güzel çıkmış ve bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş çok güzel bi haber Allah herkesin gönlüne göre versin.

Benimde içime hep erkek doğuyor ama bi kızım olmasını çok istiyorum bugün dışarı çıktık elim hep kız kıyafetlerine gitti cuma yada ctesi bizimde kontrol gösterirse belli olucak bakalım..

tşk. canımmm inş. gösterir hadi bakalım sırayla herkes öğrenecekkk

canım hayırlısı olsun bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmişsin darısı bizim başımıza. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bende yarın bebişlerimizi görmeye gidicez.Allahım inşallah güzel haberlerle döneriz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce göbeğimin biraz altında sağa doğru pıt pıt birşeyler oldu, ay nasıl bir heyecan bu böyle... Allahım sen bu güzelliği isteyen herkese yaşat :)

uhdecim çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cinsiyet çizelgemiz oluşmaya başladı ne güzel.

iyi akşamlar herkese,
kontrole giden bebişinin cinsiyetini öğrenen anneleri tebrik ediyorum. aslında ikili teste gittiğimde dr. bana da cinsiyetini söyledi ama hem kendi dr.um değildi hem de 12. hafta erken gibi geldi açıkçası pek kale almadım ama sanırım yine de etkilendim. 20 eylülde benim de kontrolüm bakalım hayırlısı. tek duam sağlıklı, hayırlı bir bebişimizin olması...

2 ay 4 günlük tatilden sonra yarın okul başlıyor. ama ben hala ii değilim mide bulantılarım geçmedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN !

cinsiyeti öğrenenler acaba kaçıncı haftada olduklarını yazabilirler mi?

merhabalar arkadaşlar...
epey paylaşım olmuş yine ne güzel...pek çok beğendiğim mesaj oldu ama butonumuz yok olmuş
umutluyum ve uhde bizim de heyecanımızı artırdınız...çok güzel ikinizi de tebrik ediyorum...Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusuna..
masiva okulunda başarılar diliyorum..
öğretmen arkadaşlarımız var yeni iş dönemleri hayırlı olsun,inşallah çok zorluk yaşamazsınız..
bizim kontrolümüze var daha,o yüzden yeni haberlerimiz yok henüz..
herkes kendine ve bebişine dikkat etsin

Çok tşk ederim, İnşaAllah sende kontrollerinde güzel haberlerle gelirsin...

Bu hafta çok yoğun bir hafta bekliyor beni, pazartesi okul kaydım, salı günü anneannem kemoterapi alacak, onu ziyarete gideceğim,çarşamba ikili testim ve kontrolüm var, cuma günüde Afyon yolcusu :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bayram bitti toppic coşmuş,beğen butonunu kaldırmışlar
test sonuclarını ve cinsiyetlerini öğrenenleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucagınıza almanızı nasip etsin inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…