2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uhdecim ne şanslısın yaa ikizlerin biri kız biri erkek hep benimde öyle olsun istemiştim ama olmadı tabiki nasip...sağlıklı olsunlarda önemli değil...

slm cnm sen de 14 haftalık olmuşsun artık aslında bellidir ama doktor tam göremediği için bişey demek istememiştir..23 eylül de nerden baksan 17 haftalık olacaksın o zaman kesin öğrenirsin ama daha çoook varmış yaaa benim de pazar sınavım var aöf de okuyorum da bütünlemeye kaldım sonra da pazartesi gidicem doktora aslında bugün için gel cinsiyeti sööliim demişti ama ben kesin görebilsin bebiş biraz daha büyüsün diye haftaya gidicem inşallah ben de öğrenirim artık..

arkadaşlar multi vitamin hapına başladım başlayalı kendimi 6 aylık hamile gibi şiş görüyorum aynada.geceleri çok zor uyuyorum şişlikten.ben le aynı olan var mı vitamin hapı sizleride şişirdimi.

canım bende senin gibiyim karnım hava yastığı gibi şiş multi vitamin hapındanmı oluyo acaba bide ben 6 aya kadar kullancakmışım o hapı dr öle dedi çok rahatsız edici şişlik sanki 5 aylık gibi yaavv:84::84::84::84::84::84:

kızlar dr beni 4 lü teste cağırdı sizede böyle bişey dendimi ? burda hiç okumadım böyle bi şey ondan sordum merak ettim

Lachesis canım teşekkür ederim. Dayanılmayacak gibi bir ağrı değil zaten ama insan ister istemez acaba kist tekraladi mü ya da başka olumsuz bir durum düşünüyor. Bayram boyunca ailemizle netten telefondan görüştüm ama yetmiyor. Artık gurbet beni çok yoruyor Dr imda izin verecek gibi değil.

merhabalar herkese,
bundan sonra artık dr.a gidenler cinsiyetleri öğrenir ne güzel o da belli olacak ama bizim daha çok var 2 hafta...

merhabalar herkese,
bundan sonra artık dr.a gidenler cinsiyetleri öğrenir ne güzel o da belli olacak ama bizim daha çok var 2 hafta...

Canım sen de dogum takvimi yapsana. Kaç haftalık oldugumuzu gösteriyor. Bizm de daha çok var 2012 Mart in basında yavaş yavaş azalır zaten topic bir ben kalacak sanırım enson:89:

merhaba mart anneleri bende uzun zaman dan beri yoktum bursadaydım ailemin yanında . bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerimiz tebrik ederim. inş. bizde öğreniriz erkenden yaa bende çok merak ediyorum ilk bebişimiz bide herkez merakla cinsiyetini bekliyor arkadaşlarım tabi bide ben belli olsun da bir şeyler alalım diye hele annem ilk torun olcak şimdiden sarı beyaz tarzı birşeller alıp yapıyo cinsiyet belli değil diye.bizde yarın doktora gidiyoruz yarın tam 11 hafta olacağız tabi daha erken ama belli olur mu acaba ya cinyetimiz??????????
güzel annecikler hep mutlu olun hep gülün inş. çünkü bebişler anne mutluyken daha keyifli ve hareketli olurmuş onlarda mutlu olurmuş

Yellovv canım ANATOLİAya katılıyorum. bende hergün hissetmiyorum.dün hissettim ama önceki gün hiç hissetmedim.bi kaç hafta sonra iyice hissederiz.

benim ilk bebeğim daha bir düşüğüm oldu onuda 35 günlükken kaybettim onu hiç hissetmedim yani biraz panikledim sanırım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın biraz zor ulaşırsa kaybetmekten korkuyorum işte
gerçi rabbime yinede şükürler olsun nice bekleyenler var rabbim onlarada nasip etsin inş.

nasılsınız güzel anneler ???
uzun süredir yoktum giremedim hepinizden güzel haberler almak çok güzel RABBİM sonuna kadar böyle gitmek nasip etsin hepimize....
bayramdan önce bizde kontrolümüze gittik 2li test yapıldı...ve çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı....
dr muz cinsiyet tahmini yapmadı yanıltmamak için ama ben biraz ısrar edince şuanki görüntü pipi dedi...
RABBİM hayırlısını wersin inş...sağlıklı olsunlarda ....
bebeğim o gün annesine süper bi poz werdi acayip hareketliydi ve bi ara parmağını bile emdi....
çok tatlıydı yaaa yine özledim kuzumu.....

cnm ne mutlu sana hele o emmesi o kadar süperki ben artık video isticem tabi verirse dr doyamıyorum kuzuma banada erkeğe benziyo dedi ama
kesin konuşmadğı için oğluşum diye sevemiyorum ya kızsa üzülmesin diye sağlıklı olsun da ABD de akrabalrımız var orada cinsiyet tahmini yokmuş 7-8.ayda istersen söylüyorlarmış yani bazı türklerdeki gibi takıntı yokmuş

ewet cnm aynen bende doyamıyorum artık hiç olmadı videoya kendim alcam özledikçe fotolarına bakıyorum arada birde eşimin kalbini dinliyorum o ara bi rahatlıyorum ....
kızlar bu arada bende seğirmeler tarzında bişiler hissediyorum sanki pıt pıt atıyor bazen özelliklede çikolata gibi tatlı seyler yedikçe...

parmağını emmesi süper bir görüntü maaşşallah kuzunaa

cnm bende de pıt pıtlar var gibi ama gaz mı acaba diye anlayamıyorum 5.ayda duyarsın diyolar daha çoook var ya bide bir sır vereyim pıt pıtlar artınca çok kalabalıksa
ortamdan uzaklaşıyorum sevdipim beğendiğimin yanına gidiyorum mazallah herkese benzemesin akrabam arkadaşım da olsa benzemesini istemediğim birçok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…