- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.421
selam güzel anneler baya bir süredir giremedim ne yazıkki birsürü yeni anneler katılmış aramıza ne güzel...uzun bi tatilden sora evimdeyim...umarım bundan sonra herşey daha güzel olur..cuma günü doktoruma gittim 2li testi şehir dışında yaptırmıştım doktoruma gösterdim...cinsiyeti sordum baya bi baktı göremiyorum dedi zorladım bi tahmin yapın yaparım ama sonra çıkmaz bana böle demiştinizde çıkmadı deme dedi...kıza benziyo dedi..bidahaki randevum 23 eylülde artık ozaman kadar sabretcem güvenemedim doktor öyle diyince hiçbişede alamıyorum o yüzden..uyuyodu minnoşum:) açmadı bacaklarını gitti...doktor 3lü taramayı yapmıcak bana 2li iyi çıkınca gerek yok 3 lüye dedi...
arkadaşlar multi vitamin hapına başladım başlayalı kendimi 6 aylık hamile gibi şiş görüyorum aynada.geceleri çok zor uyuyorum şişlikten.ben le aynı olan var mı vitamin hapı sizleride şişirdimi.
Lachesis canım teşekkür ederim. Dayanılmayacak gibi bir ağrı değil zaten ama insan ister istemez acaba kist tekraladi mü ya da başka olumsuz bir durum düşünüyor. Bayram boyunca ailemizle netten telefondan görüştüm ama yetmiyor. Artık gurbet beni çok yoruyor Dr imda izin verecek gibi değil.o ağrı çok normal canım, bebeğin yerleşmesi için pelvis hareket mi ediyormuş ne ondan oluyormuş, ben de zor yürüyordum bir ara, normal olduğunu bildiğimden panik yapmadım. 1-2 hafta içerisinde geçiyor canım. panik yapıcak bişey yok, sağlıklı bir gelişme bu:)
günaydın kızalr forumumuz gene coşmuşaman nazar değmesin
umutluyum78 ve uhdecim gözünüz aydın artık cinsiyete göre hareket edebilirsiniz ben de bir öğrensem gidip alışveriş yapacağım hemen inşallah..benim de 1 hafta sonra söyleyecek doktor hadi bakalım çok heyecanlıyım yaaa:)))
canım saol insAllah burası yani gurbet sıkıldım iyice. Evde oturdukcA kafaya bin türlü acabalar geliyor.zaten ev isleri de yasak ağır kaldırmak yasak. Hem hamile olup hem calisan arkadaşları tebrik ediyorum vallah
limonlu kek cnm geçmiş olsun 2-3 hafta daha dayan sonra yavaş yavaş geçiyor şikayetler ben artık kendimi daha iyi hissediyorum sen de dinlen bu haftalar boyunca sonra türkiyeye de gelirsin ağrı fln da kalmaz merak etme cnm..
ay ben de dün çok salaklık yaptım ankaraya gezmeye gittim düşünün 6 saatte gittik 4.5saatte döndük artık arabada iki büklüm oldum acayip yoruldum ve çok endişelendm acaba bebişime bişey olmuşmudur diye hep dua ettim çünkü ben de hareketlerini bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama böyle olması normal ben kızımda da hamileyken hergün hissetmiyordum ki 7-8aylık olmasına rağmen o yüzden o kadar endişelenmeyin rahat olun bayanlar...
uhdecim ne şanslısın yaa ikizlerin biri kız biri erkek hep benimde öyle olsun istemiştim ama olmadı tabiki nasip...sağlıklı olsunlarda önemli değil...
merhabalar herkese,
bundan sonra artık dr.a gidenler cinsiyetleri öğrenir ne güzel o da belli olacak ama bizim daha çok var 2 hafta...
Canım sen de dogum takvimi yapsana. Kaç haftalık oldugumuzu gösteriyor. Bizm de daha çok var 2012 Mart in basında yavaş yavaş azalır zaten topic bir ben kalacak sanırım enson:89:
Gününüz aydın olsun kızlarrrr,güzel hbrler alın inşaallah hepiniz:)
Yellowcum ben şuana kadar hiç duymadım pıtpıtları senin ikinci çocugun mu bu kadar erken hissetmeye başladın maşallah, bu arada canını sıkma bu kadar küçükken arada hissetmemen çok normal bence...
Yellovv canım ANATOLİAya katılıyorum. bende hergün hissetmiyorum.dün hissettim ama önceki gün hiç hissetmedim.bi kaç hafta sonra iyice hissederiz.
Bu BEGeN butonumuzu ne yapmışlar acaba hangi mantıkla silmişler
nasılsınız güzel anneler ???
uzun süredir yoktum giremedim hepinizden güzel haberler almak çok güzel RABBİM sonuna kadar böyle gitmek nasip etsin hepimize....
bayramdan önce bizde kontrolümüze gittik 2li test yapıldı...ve çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı....
dr muz cinsiyet tahmini yapmadı yanıltmamak için ama ben biraz ısrar edince şuanki görüntü pipi dedi...
RABBİM hayırlısını wersin inş...sağlıklı olsunlarda ....
bebeğim o gün annesine süper bi poz werdi acayip hareketliydi ve bi ara parmağını bile emdi....
çok tatlıydı yaaa yine özledim kuzumu.....
cnm ne mutlu sana hele o emmesi o kadar süperki ben artık video isticem tabi verirse dr doyamıyorum kuzuma banada erkeğe benziyo dedi ama
kesin konuşmadğı için oğluşum diye sevemiyorum ya kızsa üzülmesin diye sağlıklı olsun da ABD de akrabalrımız var orada cinsiyet tahmini yokmuş 7-8.ayda istersen söylüyorlarmış yani bazı türklerdeki gibi takıntı yokmuş
nasılsınız güzel anneler ???
uzun süredir yoktum giremedim hepinizden güzel haberler almak çok güzel RABBİM sonuna kadar böyle gitmek nasip etsin hepimize....
bayramdan önce bizde kontrolümüze gittik 2li test yapıldı...ve çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı....
dr muz cinsiyet tahmini yapmadı yanıltmamak için ama ben biraz ısrar edince şuanki görüntü pipi dedi...
RABBİM hayırlısını wersin inş...sağlıklı olsunlarda ....
bebeğim o gün annesine süper bi poz werdi acayip hareketliydi ve bi ara parmağını bile emdi....
çok tatlıydı yaaa yine özledim kuzumu.....
ewet cnm aynen bende doyamıyorum artık hiç olmadı videoya kendim alcamözledikçe fotolarına bakıyorum arada birde eşimin kalbini dinliyorum o ara bi rahatlıyorum ....
kızlar bu arada bende seğirmeler tarzında bişiler hissediyorum sanki pıt pıt atıyor bazen özelliklede çikolata gibi tatlı seyler yedikçe...
parmağını emmesi süper bir görüntü maaşşallah kuzunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?