2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üniversiteyemi başlıcaksın :44: hangi bölüm

canın bişeyler çekmiyormu ne güzell benim çekiyoo off :97:
yok daha hiç olmadı öyle, tatlılarla hiç aram yok.... tek yiyebildiğim dondurma oda ekşili olacak, çay,kahve,hazır meyva sularını içemiyorum, tiksindim resmen, ki ben çay tiryakisiydim, tek rahatlıkla yiyebildiklerim meyva, salataa ve çorbaa, ama henüz daha canım şunu istiyor diye birşey isteyip aldırmadım, aaa dur geçen hafta bamya yemeği istemişti canım, bir tek o oldu

cinsiyet öğrenmeler başlamış çok sevindimm
arkadaşım 2 buçuk aylıkken öğrenmiş kız demiş doktor
ben 13. haftamdayıım acaba ne zaman belli olurkii :44:
merak etmiyodumm ama öğrenen olunca bende merak ettim şimdii

üniversiteyemi başlıcaksın :44: hangi bölüm
evet tosyada kimse olmayınca canım çok sıkılıyordu, eşimde illa burada kimse yokken, vaktin varken üniversite sınavlarına hazırlan dedi, sağolsun beni teşvik etti, yoksa hiç aklıma gelmemişti, iki ay hazırlandım ve Ankara Üniversitesi Din Kültürü Öğretmenliğini kazandım, Allah eşimden razı olsun, iyi ki demiş, şimdi sevincini ben yaşıyorum

bulantıların geçince rahatlarsın

Kızlar ikli test cinsiyet tahminleri genelde tutuyormu banada erkek dedi ama ben kız da olablir diye oğlum diye sevemiyorum inşallah haftaya gidince
belli olur

bende hazırlanıyorum ama benim ikinci üniversitem olacak
ikinci öğretim veya açıköğretim düşünüyorum bebek olacak çünküü
yaşadığım ili kazanmam lazıım
nasip bakalım olursa olur olmazsa kpssye devam :97:

yarın taşınıyoruz bikaç gün ev yerleştirme sürer sonra hemen doktora gideceğim ikili tarama için
öyle zamana denk geldiki off off

ya ben gerçekten çok özür dilerim, acını yaşattım yeniden,, çok üzüldüm yaaaa, inşaAllah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebbişini kucağına alırsın...

rica ederim canım önemli değil zaten hiç aklımdan çıkmıyor geçtimiz mart kaybettik inşallah önümüzdeki martta ikincisini kucamıza alırıız

İnşaAllah istediğin yeri kazanırsın :)

Benimde üçüncü üniversite, Konya Adalet bölümü mezunuyum, ama adliye benim fıtratıma uygun olmadığı için çalışmadım, Kızılayda Nüve Eğitim Merkzeinde NLP üzerine asistanlık yapıyordum, bir yandanda Açıköğretimden sosyoloji okuyordum, Eşimle Eğitim merkezindeki hocam tanıştırdı, tayin çıkmayınca şimdilik asistanlığı bıraktım, ankaraya taşınınca devam edeceğim, şimdi Din kültürünü kazanınca sosyolojiyi dondurdum, çünkü hem sosyoloji, hem din kültürü öğretmenliği, hem bebek benim için çok zor olacak.....

Son düzenleme:
polyanna artık cinsiyet listesini hazırlamaya başlar heralde yakında çoğumuz öğreniriz ALLAH ın izniyle sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah en önemlisi zamanında doğması

canım sende üniversite kazanmışsın bebişle nasıl olcak dışardanmı okucaksın hayırlı olsun tebriklerr
tşk ederim :) birinci dönem bitip, ikinci dönem başladığında doğum yapacağım, hocalar anlayışla karşılıyorlarmış, zaten eşimde evimde tosyada, ama zamanda kaybetmek istemiyorum, çünkü 28 yaşındayım, bakalım, ya bismillah diyerek girdik bu yola, İnşaAllah hiç tarafada rezillik çekmeden rabbim yoluna koyar

Son düzenleme:
benimde aynen canım sol kalça tarafından arka diz kapağa kadar ağrı giriyor.bu bacak tutulmasıymış.magnezyum eksikliğinden meydana geliyormuş.doktora söylücem bende.

Doktorumla konuştum,biraz erken başlamış senin dedı.Dediğin gibi magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.
Magnorm diye bir ilaç verdi, suda eritilip içiliyor,taıda c vitaminli sandozlara benziyor. Dün akşam içtim bir tane hemen etki etti.

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba kızlar bayram ve tatil boyunca evdeydim ama gelen giden misafirlerden fırsat bulamadım nasılsınız bakalımm bebişler nasıllar görüşmeyeli....

cumartesi dr. gittim kontrol vardı ense kalınlıklarımıza bakıldı biri 1.1 diğeri 1.7 çıktı elleri parmakları kolları ayakları herşey mükemmel dedi dr. veeeeeee işte ilk bombaa kızlarr cinsiyetleri belli olduuuu bebişlerimden biri ERKEK diğeri bacaklarını kapatmış çok net göremedik ama dr. KIZ olabilecegini söyledii çok mutluyummm sağlıklı olsunda ikiside gerisi hiç önemli değil Allahım nazarlaran esirgesin inş.... ikizz oldugu için riskli gebelik dedi ve 15 günde bir geleceksin sürekli kontrol altında olacaksın dedii folikasiti bıraktık bizde onun yerine elevit verdi dr. toplamda 5 kilo almışım kızlar 60 kilo oldummm dr. normal dedii hayırlısı artık şimdilik benden bu kadar kızlaarrrr

ayyyyyyy çokk sevindim canım cinsiyetleri öğrenilmiş ne güzell yaaa
demek aynı anda kızında olacak oğlunda çok tebrik ederim
bu arada gülümsemeler kaybolmuş koyamaadımm

canım seninde gözün aydın olsun,çok sevindim senin adına,,,Allah sağ salim kucağına alacağın günleride göstersinn,,,darısı başımıza,,,bizde salı günü gidicezz dr ye,ikili test için ,belki cinsiyeti söyler diye umuyorum bakalım,hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…