2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın nasılsınız.. Size bişi danışıcam ya biz yarın allah izin verirse tam 12 haftalık olucaz bayram haftası tatildeydik havuza girdim dipten yüzdim nefesimi tutarak birazda güneşlendim şimdide cumadan beri baş dönmelerim ve bulantılarım arttı bi sorun yoktur değil mi çok korkuyorum ne olur bana cvp verin:18::18:

canım hemen birşey olacagını sanmıyorum ama dr. arayıp bir görüş istersen içindeki endişede kalkar ortadan..

ayyy uhdecim nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben hep rüyamda erkek bebişim olduğunu görüyorum sanki gerçekmiş gibi emziriyorum kucağıma alıyorum sonra uyanıyorum kollarım boş ama karnım dolu çok şükür... bende bu hafta muayneye gitmeyi düşünüyorum inşallah cinsiet belli olurda bişiler almaya başlarızzz --

tünaydın herkeseeeeee...nasılsınız kızlar

Tünaydın, çok şükür iyiyiz, öğleden sonra okula kaydımı yaptıracağım, onun heyecanı var,

Bu arada arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, Doğum Albümü hakkında ne düşünüyorsunuz, ya nefsim istiyor ama aklım o kadar aç susuz insan varken bir albüme 600tl mi verilir,gereksiz birşey diyor, napacağımı şaşırdım

Son düzenleme:
günaydın kızalr forumumuz gene coşmuş aman nazar değmesin

umutluyum78 ve uhdecim gözünüz aydın artık cinsiyete göre hareket edebilirsiniz ben de bir öğrensem gidip alışveriş yapacağım hemen inşallah..benim de 1 hafta sonra söyleyecek doktor hadi bakalım çok heyecanlıyım yaaa:)))

limonlu kek cnm geçmiş olsun 2-3 hafta daha dayan sonra yavaş yavaş geçiyor şikayetler ben artık kendimi daha iyi hissediyorum sen de dinlen bu haftalar boyunca sonra türkiyeye de gelirsin ağrı fln da kalmaz merak etme cnm..

ay ben de dün çok salaklık yaptım ankaraya gezmeye gittim düşünün 6 saatte gittik 4.5saatte döndük artık arabada iki büklüm oldum acayip yoruldum ve çok endişelendm acaba bebişime bişey olmuşmudur diye hep dua ettim çünkü ben de hareketlerini bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ama böyle olması normal ben kızımda da hamileyken hergün hissetmiyordum ki 7-8aylık olmasına rağmen o yüzden o kadar endişelenmeyin rahat olun bayanlar...

canım benim de kanamadan sonra doktorum değişti yeni doktorum önceki ilaçları kesti ve FERREVİT verdi.bütün vitaminler ve folik asit hepsi var içinde ona devam ediyorum günde 1 tane.

bebişim ben folic plus kullanıyodum çok kabızlık yaptığı için bi süre bıraktım en son gittiğimde dr dedim çok kabızlık yaptı bana elevit kullan dedi ama bulamadım tatilde bende eczanedeki bayanın tavsiyesi üzerine Ferrevit pronatal aldım sanki daha iyi oldu tuvalete çıkabiliyom ama siyah gibi çıkıyo demir hapındada öyle oluyodu dr danışmadan aldım ama bi sakıncası yoktur inşallah günde kaç tane içmem gerektiğini sormamışım kadın da söylemedi bende 1 tane içeyim bundan sonra ayyyy çok iğrenç bi kokusu var hastaneyi içiyom sanki sabah akşam 2 tane içtim inşallah iyi geliyodur bebişime

cnm doğum albümü tam olarak ne oluyor ben kızımın doğumunu göremeyeceğim için foto çektirmiştim doğum anını ilk muayeenesini göbeğin kesilişini fln toplam 10 resim vardı 100lira vermiştik sanırım öyle birşey mi senin dediğin ama 600 olduğuna göre daha farklı..bence de pahalıymış daha ucuzunu yaptır bence üstüne kalan parayla bebeişine bişeyler alırsın yada ihtiyaç sahiplerine verirsin ama karar sana ait tabi..

tşk. ederim canım çok saoll darısı sizlerin başına olsun inş...

Doğum albümü aynı düğün albümü gibi büyük oluyor, içinde hastaneye yatışın, doğumhaneye girişin, doğumda bebeğin halleri, doğumdan sonra bebeğin kucağında sevişin, eşinin yanınızdki halleri, hep doğal halde çekiliyor, albüm yapılıyor, ayrıca birde müzikli cd hazırlıyorlar, toplam 50 resimden oluşuyor, görüntü olarak harika birşey, insanın nefsine harika görünüyor, eşim bana bırakıyor, ama ben kararsızım ya zaten bebişin kişilik gelişimi için çok satafatlı alışveriş, oda filan düşünmüyorum, çocuğumun doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum.... Çünkü herşeye sahip olan çocuklar doyumsuz, şükürsüz, teşekkürsüz oluyor..... odasını 4-5 yaşına herşeyi anlayacağı yaşa geldiğinde hazırlamayı düşünüyorum, yokluktan sonra varlığıda öğrensin, o heyecanı yaşasın.... bu albüm işi ise tamamen kendi nefsime hoş geldiği için kararsız kaldım zaten birde yıllar sonra hem bana hem çocuğuma anısı olur diye düşünüyorum yaa... hayırlısı bakalım...neye karar vereceğimi zaman gösterecek...

Son düzenleme:
günaydın kızlar... bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler varmı? artık bazılarımız 12 haftayı geçti tahminler vardır heralde

Teşekkürler,ense kalınlığı ölçülecek,ikili test yapılacak.Bir ay önce gitmiştim o zaman söylemişti.Bakalım
bugün ne diyecek.İnş.güzel haberler alırız....

selam güzel anneler baya bir süredir giremedim ne yazıkki birsürü yeni anneler katılmış aramıza ne güzel...uzun bi tatilden sora evimdeyim...umarım bundan sonra herşey daha güzel olur..cuma günü doktoruma gittim 2li testi şehir dışında yaptırmıştım doktoruma gösterdim...cinsiyeti sordum baya bi baktı göremiyorum dedi zorladım bi tahmin yapın yaparım ama sonra çıkmaz bana böle demiştinizde çıkmadı deme dedi...kıza benziyo dedi..bidahaki randevum 23 eylülde artık ozaman kadar sabretcem güvenemedim doktor öyle diyince hiçbişede alamıyorum o yüzden..uyuyodu minnoşum:) açmadı bacaklarını gitti...doktor 3lü taramayı yapmıcak bana 2li iyi çıkınca gerek yok 3 lüye dedi...

anladım cnm güzel bişey sonuçta ama ben her zaman yanımda yabancı olmasından hoşlanmam o yüzden bana göre bişey değil eğer rahatsız olmayacaksan yaptır bence söylediğin şeyleri yapıyorlarsa gayet uygun ben sadece 10 fotoya 100 vermiştim hem de 3 yıl önce o yüzden fiyat normal bence dediğin gibi zamana bırak son aylarda karar verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…