- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.401
saçmalamışlar bence hemde fazlasıyla peki ikizler normal doğumla olmuyor mecbur sezeryan olacak ona ne diyecekler peki sanki keyfiye yaptırıyoruzda sezeryanı tövbe yarabbimm tövbeee insanı günaha sokar bu millet vallaaz önce bi topikte bi yazı okudum ve sinirden delirdim!!!!
sezeryan ile doğum yapanlar ancak teyze kadar anne olabiliyormuş!!!!!!
Lafa bakarmısınız yaaaaa.. sinirlerim hopladı resmen.
geceleri emzirmek için kalkan, her uyandığında ağladığında yanına koşan, gaz sancısı çekip ağlarken onunla beraber ağlayan, aşı olurken çok acıycakmı diye bebeğinden çok korkan, hastalandığında başından ayrılmayan... bunlar hep NORMAL DOĞUM yapan annelere has bişeymiş gibi, öyle bi yorum yapılmış ki.. delirdim yaaaa delirdim.
Ben mecburen sezeryan oldum ve BEN ANNEYİM! bunun ötesi yok.
çok saçma okuyunca bende kızdım şimdi... önemli olan doğurmak değil ona sevgiyle bakıp büyütmek.. nice insanların evladı olmuyor evlatlık alıyorlarda canından daha iyi bakıyorlar... bence önemli olan doğurmak değil...ne insanlar var doğurup atıyorlar ne işkenceler yapıyorlar..
amin canım çok tşk.ederim darısı sizlere olsun inş...Hülyacım çok sevindim canım. ne güzelbi kız bi erkek. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ikizlerini.
Günaydınn kızlarr
Maşallah bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış, ben 13+2 de gitmiştim belli değildi
Haftaya c.tesi tekrar kontrole gideceğimmm doktor cinsiyeti o zamana belli olur dedi hemde 3 lü tarama testi yapılacak. 2 li tarama testininde sonucu bu hafta bekliyorum inşallah temiz çıkar.
Gününüz aydın olsun kızlarrrr,güzel hbrler alın inşaallah hepiniz:)
Yellowcum ben şuana kadar hiç duymadım pıtpıtları senin ikinci çocugun mu bu kadar erken hissetmeye başladın maşallah, bu arada canını sıkma bu kadar küçükken arada hissetmemen çok normal bence...
çok çok tşk.ederim kızlarrr çok güzel bir duygu Allahım herkese nasip etsin inş...
Kızlar günaydın nasılsınız.. Size bişi danışıcam ya biz yarın allah izin verirse tam 12 haftalık olucaz bayram haftası tatildeydik havuza girdim dipten yüzdim nefesimi tutarak birazda güneşlendim şimdide cumadan beri baş dönmelerim ve bulantılarım arttı bi sorun yoktur değil mi çok korkuyorum ne olur bana cvp verin:18::18:
tünaydın herkeseeeeee...nasılsınız kızlar
canım benim de kanamadan sonra doktorum değişti yeni doktorum önceki ilaçları kesti ve FERREVİT verdi.bütün vitaminler ve folik asit hepsi var içinde ona devam ediyorum günde 1 tane.
Tünaydın, çok şükür iyiyiz, öğleden sonra okula kaydımı yaptıracağım, onun heyecanı var,
Bu arada arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, Doğum Albümü hakkında ne düşünüyorsunuz, ya nefsim istiyor ama aklım o kadar aç susuz insan varken bir albüme 600tl mi verilir,gereksiz birşey diyor, napacağımı şaşırdım
tşk. ederim canım çok saoll darısı sizlerin başına olsun inş...ayyy uhdecim nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben hep rüyamda erkek bebişim olduğunu görüyorum sanki gerçekmiş gibi emziriyorum kucağıma alıyorum sonra uyanıyorum kollarım boş ama karnım dolu çok şükür... bende bu hafta muayneye gitmeyi düşünüyorum inşallah cinsiet belli olurda bişiler almaya başlarızzz --
cnm doğum albümü tam olarak ne oluyor ben kızımın doğumunu göremeyeceğim için foto çektirmiştim doğum anını ilk muayeenesini göbeğin kesilişini fln toplam 10 resim vardı 100lira vermiştik sanırım öyle birşey mi senin dediğin ama 600 olduğuna göre daha farklı..bence de pahalıymış daha ucuzunu yaptır bence üstüne kalan parayla bebeişine bişeyler alırsın yada ihtiyaç sahiplerine verirsin ama karar sana ait tabi..
Günaydın....
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Bugün dr randevum var 2'de.Uzun bir aradan sonra bebişimi göreceğim....
11+4 haftalık oldum
Doğum albümü aynı düğün albümü gibi büyük oluyor, içinde hastaneye yatışın, doğumhaneye girişin, doğumda bebeğin halleri, doğumdan sonra bebeğin kucağında sevişin, eşinin yanınızdki halleri, hep doğal halde çekiliyor, albüm yapılıyor, ayrıca birde müzikli cd hazırlıyorlar, toplam 50 resimden oluşuyor, görüntü olarak harika birşey, insanın nefsine harika görünüyor, eşim bana bırakıyor, ama ben kararsızımya zaten bebişin kişilik gelişimi için çok satafatlı alışveriş, oda filan düşünmüyorum, çocuğumun doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum.... Çünkü herşeye sahip olan çocuklar doyumsuz, şükürsüz, teşekkürsüz oluyor..... odasını 4-5 yaşına herşeyi anlayacağı yaşa geldiğinde hazırlamayı düşünüyorum, yokluktan sonra varlığıda öğrensin, o heyecanı yaşasın.... bu albüm işi ise tamamen kendi nefsime hoş geldiği için kararsız kaldım zaten birde yıllar sonra hem bana hem çocuğuma anısı olur diye düşünüyorum yaa... hayırlısı bakalım...neye karar vereceğimi zaman gösterecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?