2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aysel bnm yazdıklarımı görmüyonmu çocuk...Gülnihal nasıl oldu diye sordum

maşallah ya..bn daha hiç oturtmadım Selçuğu..sadece kucaımda oturtuyorm..desteksiz oturması için daha erken sanırm erkek çocuklarda farklı oluyo..

Cnm valla görmedim kusura bakma,doktor bi sürrü antibiyotik yzsada pek verme taraftarı değilim ,şimdilik uyuyor ama kuru kuru öksürüyor ya kuzum annemi aradım mama yedi uyudu diyor inş.düzelir hemen ya
Gülnihal uzandığı zaman kafayı ve gövdeyi kaldırıp ağlıyor hafif bi destek olsun tutacağı hemen ondan tutunup kalkıp oturuyor cnm öyle oturup oyuncaklarını bir birine vurmayı çok seviyor

gamze bilgiğim kadaryla sennde vardı oku istersen haberi ; Bebekler dnce geri arld - Hrriyet EKONOM

sabah okumuştum canım, eğer bebeği bırakıp masanın üzerinde başka yere giderlerse ve o bebek hareketli bir bebek ise düşer tabi, neyde olursa olsun aynı şey geçerli. Adamlar yazmış o kadar yüksek yerlerde kullanmayın, yanındayken kullanın diye.

Aysel bu ne atraksiyon böyle :) Geçmiş olsun yaşadığını herşey için..

Sağol cnm ,acaip ekşınnvalla anlamıyorum hep bu olaylar neden beni buluyor ki yangın,adam bıçaklama,bomba ihbarı 007 filmi İstanbulda çekildi ya benim de ondan geri kalmamam lazım :)

Neyse kızlar ben işleri bitireyim,yarında giremem arife çok yoğun oluruz size şimdiden iyi bayramlar.Rabbim eşinizle,bebeişlerinizle ve tüm sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin.

ohhh sefanız olsunn..e bu yakaya da gelin :)))

:)) Mutlaka canım o taraflara da yolum düşecekk. Hep anadolu hep anadolu sizden uzak kalıyorum böyledeeee, kendimi aşmam lazımm. Höyttt ne zaman bir dahaki buluşma

Canım benim çok geçmiş olsun,ne çok şey atlatmışsınız siz bi sabahta :S Allahımm sen koru yarabbim .
Güloşumda enfeksiyon cıktı demek, iyileşsin tez vakit inşallahh

şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun bebişimle geçireceğim 3. bayramım:)geçen sene ramazan bayramında göbüşümde 3 aylıktı kurbanda 5 aylıktı şimdi kucağımda 5 aylık :)bol bol gescez oğlumla amcalardan teyzelerden bayram harçlığı topluycaz sonrada onlara mamalar alcaz:)

Uyyyyy ben seni yerim o bakışları yerimm yaa,Miray yakında değilsin ki gelip mıncırayım şu kızıı

sağol teyzesi, bende Gülnihal'i yemek istiyorum ama olmuyor işte...

canım sevindim derdi ortaya çıkmış şükür, çok çok geçmiş olsun...

Mıraaaaaaaaaay ben o seker seyıı,lıdyayı ahh bı bana ver naparımm bılıyonmuu..masanın altındanda cıkarmam orda yerım kıcını valla:)

:)))))) ye yavrum ye yenmeyecek gibi değil bunlarr :))

oyyy yavrum...hmn kıstırsaydın bi yerlerini tenhada..çok tatlı duruyo bide bakıyo hem suçlu hem güçlü

aynen öyle Bernacım aynen, fotoyu çektikten sonra yedim zaten :)))

amaninnnn bu ne yahu çok geçmiş olsun, ben oturup ağlardım korkudan kız:18:

iyi aman çıkmasın yeterki bomba momba, canım çok erken daha oturması için, doktor bize sakın oturtmayın ne bu aceleniz dedi, oturtma sende Güloş'u.

hemenn cekseydin fotosunu :) ne bal olmustur o şimdiii
artık kuru kalmıyor ki kıyafetler bzmde dakikasına ıslak :)
Günihal resim çektiğimizi görünce daha doğrusu telefonun ona doğru yöneldiğini görünce direk elinde ne varsa bırakıp gülümsüyor ,foto model olacak benim kızım belli

Valla Güloş 4 aylıktan beri oturuyor kuzum ne bilim baya bi araştırdım 4 aylıken oturtun diyen de var 6 ayı bekleyin diyen de 2 doktordan biri 6 ayı bekle dedi ama Gülnihal oturmayı çok seviyor :)

sizinki ne güzel gülümsüyor bizim ki direkt ciddileşiyor, sesi kesiliyor ekrana odaklanıyor

cnm takip et..bnde başta vermek istemedm ama 2.dra götrdüümüzde baya kızarmış boazı dedi..yani ilerlemesin dikkat et..o kuru öksürükler sonra üst solunum yolu enf.çeviriyo..o gün sende gördün selçuğu

şu ellerle pat pat önlerine ne gelse dövüyolar yaa..ba-yı-lı-yo-rum..parçalamak istiyorm yaa..pat pat bide dizlerini dövüyo..çok tatlııııı

bende nasıl kaslarını aldırmayı becerdin diye sorcaktım..baya kaslıydın heralde diye düşünüyorm..meğer kaştan bahsediyomuşun..anştayn vakası gibi :))

kas bende ne gezer hacııı,kaştan bahsedıyom ama su tatıl beldesı olan yer deel:) onuda oyle anlarsın sımdı:) berna kııı orucmu tutuyom yoosam

şu ellerle pat pat önlerine ne gelse dövüyolar yaa..ba-yı-lı-yo-rum..parçalamak istiyorm yaa..pat pat bide dizlerini dövüyo..çok tatlııııı

Ben o elleriiii yerim kız,daha çok göbüşünden yerim ama Selçükümünn ciddi ,minik adamım benim
Gülnihal elindeki oyucakla yapıyor onu kafasına denk gelince de kim yaptı ya der gibi ağlıyor
kas bende ne gezer hacııı,kaştan bahsedıyom ama su tatıl beldesı olan yer deel:) onuda oyle anlarsın sımdı:) berna kııı orucmu tutuyom yoosam

Yok oruçtan değil Fatmacım,bi Berna klasiği ,ama ilk bende öyle anladım ''vay canına taş gibi hatun kaslı kaslı doğum sonrası'' dedim ki jeton yazının sonunda düştü KAŞ mış meğersem

Son düzenleme:
Merve alıntı yapmayı unuttum siz Mineyle mi buluştunuz hani resimmmm
Bide sonraki buluşmada sizleri de aramızda görmek istiyoruz o ayrı ,bize gelecen sözün var o da ayrı

Evet cnm aynı öyle öksürüyor işte,yavru kuşum ya ona bişi olunca canımdan can gidiyor Yalancıktan ağlamasını çok seviyorum artistlik yaparak ağlayonca daha bi sevimli oluyor ama o dudakları büzüp gerçek bi ağlaması var ki içim gidiyor

Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar bebişlerimizle ilk bayramımız bol gezmeli,keyifli bir bayram olsun inş. bütün kuzucukları öpüyorum.Biz bu bayram biraz gezicez bayram sonrasıda izinliyim düğün var Bursa da bugünden itibaren 9 gün yaşasınnnn..Dönüşte görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…