- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.301
kas bende ne gezer hacııı,kaştan bahsedıyom ama su tatıl beldesı olan yer deel:) onuda oyle anlarsın sımdı:) berna kııı orucmu tutuyom yoosam
Ben o elleriiii yerim kız,daha çok göbüşünden yerim ama Selçükümünnciddi ,minik adamım benim
Gülnihal elindeki oyucakla yapıyor onu kafasına denk gelince de kim yaptı ya der gibi ağlıyor
Yok oruçtan değil Fatmacım,bi Berna klasiği ,ama ilk bende öyle anladım ''vay canına taş gibi hatun kaslı kaslı doğum sonrası'' dedim ki jeton yazının sonunda düştü KAŞ mış meğersem
şu ellerle pat pat önlerine ne gelse dövüyolar yaa..ba-yı-lı-yo-rum..parçalamak istiyorm yaa..pat pat bide dizlerini dövüyo..çok tatlııııı
oyyy kızz verme sert şeyler sende kızın eline..yazık kafasına çarpmasın yaa canı yanaarr..
bitek ben değilmişim heral yanlış anlayan..
ayyy bernaa aynı durumlar bızdede var,cok guluyorum,hele bı anda ortam karanlık olunca gozlerını kocaman acıyolarya bende ona kopuyorum :)
Merve alıntı yapmayı unuttum siz Mineyle mi buluştunuz hani resimmmm
Bide sonraki buluşmada sizleri de aramızda görmek istiyoruz o ayrı ,bize gelecen sözün var o da ayrı
kızlar hero baby den kolimiz geldi atlasın sevdiği şeyler var afiyetle yediricem kuzucuğuma
bernacım takip edemedim selçukum nasıl oldu biberonu emiyor mu ?
bide şu elleri vurma olayı varya bende bayılıyorum bide elinde bişi kafa göz ne olursa vuruyo
iyi olmasına sevindim canımSelçuk daha iyi kuzum ya alıyo biberonu iyice acıktırıyorm bu sefer..hmn alıyo..aç değilse ağlıyo..
hero baby nerden geldi?
Biz de hastalandikCenk iki gundur oksuruyordu hafif hafif.Bugun sabahtan itibaren hem oksuruk hem hapsirik arka arkaya olunca dr u aradik.cagirdi.kac saattir hastanedeydik yeni geldik.bogazlar kizarmis.buhar verdiler 45 dk.o baya rahatlatti.yaklasik 1 saattir oksurmuyor.canim yaaa o elleri kollari durmayan surekli halay pozisyonunda olan cocugum bir durgunlasti ki sormayin.Allah butun hasta bebelerimize sifa versin.olmayanlar da hic hasta olmasin.
ya varya ne kdr üçkağıtçılar yaa..bütün biberonların üstünde bpa 0 yazıyo ya..altına bakınca madde 7 den yapılmış mesela Wee nin parmak kdr biberonu var heveslenp almıştm çok tatlı diye hamileyken..bebedorun yine minnak var bitane onun altında 5 yazıyo mesela..yok yaa en iyisi cam
geçmiş olsn cnm yaa..noluyo bu çocuklara biri başladımı hepsi dökülüyo..açılışı bz yaptk..geçen eyüpe gttk kayınvalideye ordaki çocuklarn hepsi takır takır öksürüyo..ilginç yani..nerden alıyolar bunlar
Biz de hastalandikCenk iki gundur oksuruyordu hafif hafif.Bugun sabahtan itibaren hem oksuruk hem hapsirik arka arkaya olunca dr u aradik.cagirdi.kac saattir hastanedeydik yeni geldik.bogazlar kizarmis.buhar verdiler 45 dk.o baya rahatlatti.yaklasik 1 saattir oksurmuyor.canim yaaa o elleri kollari durmayan surekli halay pozisyonunda olan cocugum bir durgunlasti ki sormayin.Allah butun hasta bebelerimize sifa versin.olmayanlar da hic hasta olmasin.
Arkadaslar 4.ay asilarindan sonra bebeklerinizde huy degisikligi vs.oldu mu?Bizimki aglamayi bilmezdi o asidan sonra aglamayi ogrendi resmen:)ve her yeni ogrendigi sey gibi surekli yapmak istiyor.gece mesela ben ellemesem hic kalkmazdi kalksa da hic aglayarak kalkmazdi simdi 2 saatte bir agliyarak kalkiyor.acaba hasta diye mi yoksa asidan sonra mi boyle oldu bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?