2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kızz verme sert şeyler sende kızın eline..yazık kafasına çarpmasın yaa canı yanaarr..
bitek ben değilmişim heral yanlış anlayan..

şu ellerle pat pat önlerine ne gelse dövüyolar yaa..ba-yı-lı-yo-rum..parçalamak istiyorm yaa..pat pat bide dizlerini dövüyo..çok tatlııııı

ayyy bernaa aynı durumlar bızdede var,cok guluyorum,hele bı anda ortam karanlık olunca gozlerını kocaman acıyolarya bende ona kopuyorum :)

Gamze unnado ya boyun simidi gelmş..59 tl :)) Amerikadan getirtmekle iyi yaptın..en iyisi siparişleri yurtdışından vermek burda kazıklanıyorz :))

oyyy kızz verme sert şeyler sende kızın eline..yazık kafasına çarpmasın yaa canı yanaarr..
bitek ben değilmişim heral yanlış anlayan..

Gülnihali videoya ala bilsem keşke o hallerini çok komik,kucağımda oturuyor koltuğun kenarında da kumanda var ıkına zıkına ona uzanıyor alıyor sonra güm kafaya vuruyor ve devamında böhüüüü

Ya bizim ikiz bebik anneleri nerlerdesiniz uhde yi görüyorum bazen forumda ama yazmıyor biz bi bebekle zor baş ediyoruz onlar ne yapıyor acaba

ayyy bernaa aynı durumlar bızdede var,cok guluyorum,hele bı anda ortam karanlık olunca gozlerını kocaman acıyolarya bende ona kopuyorum :)

bilmiyorm valla bu çocua baktıkça dişlerimi sıkıyorm..küçük bi fok yavrusu gibi aynı..hayır kendimden korkuyorm ayı yavrusunu severken öldürürmüş

kızlar hero baby den kolimiz geldi atlasın sevdiği şeyler var afiyetle yediricem kuzucuğuma

bernacım takip edemedim selçukum nasıl oldu biberonu emiyor mu ?
bide şu elleri vurma olayı varya bende bayılıyorum bide elinde bişi kafa göz ne olursa vuruyo

Merve alıntı yapmayı unuttum siz Mineyle mi buluştunuz hani resimmmm
Bide sonraki buluşmada sizleri de aramızda görmek istiyoruz o ayrı ,bize gelecen sözün var o da ayrı

canımmm resim sadece alya ile benim var mineyle foto çekcek vaktimiz olmadı gezmekten avm de :) birdahaki bulusmanıza bende katılmak istiyorum evet yaa

Selçuk daha iyi kuzum ya alıyo biberonu iyice acıktırıyorm bu sefer..hmn alıyo..aç değilse ağlıyo..
hero baby nerden geldi?

Biz de hastalandikCenk iki gundur oksuruyordu hafif hafif.Bugun sabahtan itibaren hem oksuruk hem hapsirik arka arkaya olunca dr u aradik.cagirdi.kac saattir hastanedeydik yeni geldik.bogazlar kizarmis.buhar verdiler 45 dk.o baya rahatlatti.yaklasik 1 saattir oksurmuyor.canim yaaa o elleri kollari durmayan surekli halay pozisyonunda olan cocugum bir durgunlasti ki sormayin.Allah butun hasta bebelerimize sifa versin.olmayanlar da hic hasta olmasin.

ya varya ne kdr üçkağıtçılar yaa..bütün biberonların üstünde bpa 0 yazıyo ya..altına bakınca madde 7 den yapılmış mesela Wee nin parmak kdr biberonu var heveslenp almıştm çok tatlı diye hamileyken..bebedorun yine minnak var bitane onun altında 5 yazıyo mesela..yok yaa en iyisi cam

geçmiş olsn cnm yaa..noluyo bu çocuklara biri başladımı hepsi dökülüyo..açılışı bz yaptk..geçen eyüpe gttk kayınvalideye ordaki çocuklarn hepsi takır takır öksürüyo..ilginç yani..nerden alıyolar bunlar

kesinlikle cam.ama onda da biliyorsun di mi sutunu tutma hic biberonla dolapta.proteinler cama yapisiyormus.

Arkadaslar 4.ay asilarindan sonra bebeklerinizde huy degisikligi vs.oldu mu?Bizimki aglamayi bilmezdi o asidan sonra aglamayi ogrendi resmen:)ve her yeni ogrendigi sey gibi surekli yapmak istiyor.gece mesela ben ellemesem hic kalkmazdi kalksa da hic aglayarak kalkmazdi simdi 2 saatte bir agliyarak kalkiyor.acaba hasta diye mi yoksa asidan sonra mi boyle oldu bilemedim..

geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inş.

Canım Cenk'e çok geçmiş olsun ,bizde eyüpteyiz var bişi o zaman bu eyüpte :)4.ay aşısından sonra Gülnihal katılarak ağlamayı öğrendi

Bir de dr.a paraben icermeyen demir damlasi var mi dedim.yokmus.ithal bir tane bitkisel gelmis y.disindan adini unuttum.test yapmislar onda da varmis.hangi ilacta yok ki dedi.mesela biz hic kullanmadik ama devitte bile paraben varmis!!neyse bakti ben ferrumu da vermeyecek gibiyim 7.ayda kan tahlili yapiliyormus o zaman bakariz verme ferrumu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…