- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.321
kesinlikle cam.ama onda da biliyorsun di mi sutunu tutma hic biberonla dolapta.proteinler cama yapisiyormus.
anam ben de dun anneme gittim eyup e.eyupte mikrop mu var acaba:)
Arkadaslar 4.ay asilarindan sonra bebeklerinizde huy degisikligi vs.oldu mu?Bizimki aglamayi bilmezdi o asidan sonra aglamayi ogrendi resmen:)ve her yeni ogrendigi sey gibi surekli yapmak istiyor.gece mesela ben ellemesem hic kalkmazdi kalksa da hic aglayarak kalkmazdi simdi 2 saatte bir agliyarak kalkiyor.acaba hasta diye mi yoksa asidan sonra mi boyle oldu bilemedim..
Biz de hastalandikCenk iki gundur oksuruyordu hafif hafif.Bugun sabahtan itibaren hem oksuruk hem hapsirik arka arkaya olunca dr u aradik.cagirdi.kac saattir hastanedeydik yeni geldik.bogazlar kizarmis.buhar verdiler 45 dk.o baya rahatlatti.yaklasik 1 saattir oksurmuyor.canim yaaa o elleri kollari durmayan surekli halay pozisyonunda olan cocugum bir durgunlasti ki sormayin.Allah butun hasta bebelerimize sifa versin.olmayanlar da hic hasta olmasin.
Arkadaslar 4.ay asilarindan sonra bebeklerinizde huy degisikligi vs.oldu mu?Bizimki aglamayi bilmezdi o asidan sonra aglamayi ogrendi resmen:)ve her yeni ogrendigi sey gibi surekli yapmak istiyor.gece mesela ben ellemesem hic kalkmazdi kalksa da hic aglayarak kalkmazdi simdi 2 saatte bir agliyarak kalkiyor.acaba hasta diye mi yoksa asidan sonra mi boyle oldu bilemedim..
günaydın kızlar..
ek gıdaya başladınız mı benim bebişim 6.ayına girdi dr henüz başlatmadı eylül başı gibi başlarız dedi ama ben çok az kabak ve havucu püre gibi yapıp verdim yedi bebişim:)))) ayy daha neler vermeliyiz neler yedireceğiz paylaşalım. mama sandalyesi ve yürüteç alan varmı ben mi acele ediyorum ne zaman almalıyız?
Bizdede ben hastalandım bugün. Astım ım depreşti sanırım, hapşırık burun akıntısı,halsizlik o biçim. Ama emin olamadım astım mı yoksa saman nezlesi falan mı? astım kronik oldugu için bende:S kızıma geçecek diye çok korkuyorum,garantiye alıp maske mi taksam napsam yaaa
günaydın kızlar..
ek gıdaya başladınız mı benim bebişim 6.ayına girdi dr henüz başlatmadı eylül başı gibi başlarız dedi ama ben çok az kabak ve havucu püre gibi yapıp verdim yedi bebişim:)))) ayy daha neler vermeliyiz neler yedireceğiz paylaşalım. mama sandalyesi ve yürüteç alan varmı ben mi acele ediyorum ne zaman almalıyız?
mervecim çok geçmiş olsun kıyamam ya astımmı var sende..saman nezlesi eşimde var daha doğrusu alerji testi yaptrdıda çayıra çimene alerjisi varmış..o kdr kötü oluyoki yeşili bol yerlerde yazın..sapancaya gittimizde gözler kıpkırmızı sürekli hapşırık sürekli burun akıntısı ama burnundan akan resmen su..nefes alamıyo hapşırık ve burun sızlamasından..
kesinlikle cam.ama onda da biliyorsun di mi sutunu tutma hic biberonla dolapta.proteinler cama yapisiyormus.
çok sağol hayatım. maalesef kronik astımım var,alerjik olanından. eşindeki gibi çayır çimen ev tozu (ki fazlasıyla evimde mevcut :) ) hayvan tüyü,güneş vb. saymakla bitmezbenimde aynen tarif ettiğin şekilde şuanda. o yüzden astım saman nezlesi grip ayırt edemiyorum,doktora da gidesim yok, nezaman gtsem serum,hava,antibiyotik... fix menü kızıma da yaklaşmak istemiyorum,Alya buaralar tam anneci oldu benden başkasını istemiyor,kucağıma alcam yüzünü gözünü sürtcek bana . hapşırmaktan burun akıntısından uyuyamıyorum,bakalım:2::2::2:
kızlar çok şükür kerimin idrar tahlili temiz çıktı.kum dökmüyomuş yavrum.ben bu doktoru öldürsem haktır yani.beni boştan yere telaşlandırdı
Yumurta kapıya dayanırda oyle alısverıs yaparsan,bu kalabalıkta bı tek gomlek alır eve donersın,ustelık topuklu ayakkabı bıle alamadan
bgn ha gayret bıdaa denıcem bakalım ınsallah bulurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?