2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aysımanın bazı beyaz kıyafetlerındekı yemek lekelerını cıkaramıyorum kızlar yaaa,delı olcam,gıydıremıyorum oylece kalıyo guzel kıyafetlerı...

Cenk pasama cok cok gecmıs olsun...noluyo bu kuzucuklara yaaa...bu sabahta aysımanın rahat nefes alamadıgını fark ettım hemen ser.fız.damlattım suan sorun yok ınsallah tekrarlamaz

kesinlikle cam.ama onda da biliyorsun di mi sutunu tutma hic biberonla dolapta.proteinler cama yapisiyormus.

yok bn aventin via saklama kapları var..altında pp5 yazıyo..bpa sız..sütümü onla veriyorm..ama mamayı camla veriyorm..zaten günde 2 defa fln verebiliyorm sütümü

bnce aşıyla alakalı değil.dönemsel

canımm çokk geçmiş olsun, hava alması çok iyi olmuş, okadar iyi geliyor ki. inşallah kısa sürede toparlanır Cenk. anlam veremiyorum ki minicik bebekler nasıl kapıyor şifayı :S
Bizdede ben hastalandım bugün. Astım ım depreşti sanırım, hapşırık burun akıntısı,halsizlik o biçim. Ama emin olamadım astım mı yoksa saman nezlesi falan mı? astım kronik oldugu için bende:S kızıma geçecek diye çok korkuyorum,garantiye alıp maske mi taksam napsam yaaa

huy değişikligi derken Alya zaten en basından beri ağlak bir çocuktu,hala öyle,o huyu değişmedi. şimdi tek fark Cenk gibi uyanıyor gözlerini açıyor ve ağlamaya başlıyor, her seferinde olmasa da birkaç kez denk geliyorum günde. ama nedeni aşılar mı yoksa artık büyümeleri mi kestiremedim

Biz yoğurt veriyoruz oğlum 3.5 aylıkken başladık,arada yoğurtun içine mevsim meyvelerimden sıkıp vermişliğimde oldu.Mama sandalyesi ikea dan aldık portatif bişii ama şuan tam oturamadığı için sadece mutfakta takılırken yanımda oyalansın diye 15-20 dk tutuyorum :) yürüteci benden olsa almazdım ama dede almış getirmiş 10-15 dk da onda tutuyorum:)

mervecim çok geçmiş olsun kıyamam ya astımmı var sende..saman nezlesi eşimde var daha doğrusu alerji testi yaptrdıda çayıra çimene alerjisi varmış..o kdr kötü oluyoki yeşili bol yerlerde yazın..sapancaya gittimizde gözler kıpkırmızı sürekli hapşırık sürekli burun akıntısı ama burnundan akan resmen su..nefes alamıyo hapşırık ve burun sızlamasından..

bn sbh mevsim meyvelerinden püre veriyorm..öğlen yourt kendi mayaladıım..akşamda kendi sütümden meyveli muhallebi..muhallebi hipp in pirinçlisi..içine hazırladıım meyve püresini koyuyorm.. en çok yourdu seviyo..daha sebzeye geçmedm

Oku oku bıtıremıorum anammm yazı ıslerındekıler gıbısınız boyna yazıosunz 1 saattır gecmıs okuorum Aklında bısey kaldımı dersenz yok kuzey uyandı onu tekrar uyutmaya calıstım zatn son sayflrıda okuyamadm Herkes ıyıdır ınsallah ben gecelerı erkenden sızıorum boyle bı taktık gelıstırdım artık kuzey kendı basına uyumaya basladı kendı basına dedıysem yatagına yatırıorum basında duruorum ellerını tutuorum pıs pıs yapıorumm sonra ısıgını kapayıp odadan ısık hızıyla uzaklasıorum:) Mubarek ramaznda bıttı hıcbısey anlamadm zatn yasanmamıs gıbı tutmaynca hıc ıcıne gıremedım Bayrm geldı oglumn bayrmlıklrı hazır babası ona cok guzel cıcıler aldı gıydırıncesı sızınlede paylasıcm ınsallah. Bızden durumlar boyle kuzey gunduzleır yıne uyumuo utulerım yıne dag gıbı ve evımı herzamankı gıbı bok goturuoo

çok sağol hayatım. maalesef kronik astımım var,alerjik olanından. eşindeki gibi çayır çimen ev tozu (ki fazlasıyla evimde mevcut :) ) hayvan tüyü,güneş vb. saymakla bitmez benimde aynen tarif ettiğin şekilde şuanda. o yüzden astım saman nezlesi grip ayırt edemiyorum,doktora da gidesim yok, nezaman gtsem serum,hava,antibiyotik... fix menü kızıma da yaklaşmak istemiyorum,Alya buaralar tam anneci oldu benden başkasını istemiyor,kucağıma alcam yüzünü gözünü sürtcek bana . hapşırmaktan burun akıntısından uyuyamıyorum,bakalım:2::2::2:

kesinlikle cam.ama onda da biliyorsun di mi sutunu tutma hic biberonla dolapta.proteinler cama yapisiyormus.

Merhaba...ben sütümü sağıp cam biberonda muhafaza ediyordum buzdolabında.Bu proteinler nasıl cama yapışıyor anlamadım ?
Süt cam biberonda daha çabuk ısındığı için rahat oluyordu.Önce cam da ısıtıp sonra aventin balmumundan yapılan biberonuna aktarıyordum ben.
Şu protein işinin aslını öğrenmek isterim doğrusu.

oyy kıyamam bırak sürtsün annesi..böylede olmadı..yani yüzünü gözünü sürtsün sna :))
eşimede dr. eğer tedaviye başlamassan ilerde astıma çevirir demiş ki annesinde astım var ztn..eylülde tedivye başlıcak 5 yıl sürüyomuş..

Yumurta kapıya dayanırda oyle alısverıs yaparsan,bu kalabalıkta bı tek gomlek alır eve donersın,ustelık topuklu ayakkabı bıle alamadan
bgn ha gayret bıdaa denıcem bakalım ınsallah bulurum...

Son düzenleme:
kızlar yarın akşam ömer dein uykuya dalınca kayseri yolcusuyuz
10 15 gün kalacağız bakalım nasıl geçecek
sünnet yaptırmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa

sizlere şimdiden iyi bayramlaaarrr:119:
kilo olacak diye yememezlik yapmayın tatlıları şekerleri indirin mideye
onlar da süt olsun bebeklerin ağzı tatlansın:112::112::116:

kızlarrrr uzunca bi aradan sonra girebildim hele şükür..sizleri çokkkkk özledim..geçmiş yığınla birikmiş şuan için okumaya vaktim yok ama en kısa sürede okucam inşallah..umarım sizler ve bebişler iyilerdir..bana gelince ben hala annemlerdeyim..eşimde 2 gün önce süpriz yapıp geldi bugün gelcekti normalde dayanamadı daha fazla..yarın öğlede bayburta gidicez( kaynana orda ve akrabalarıda gelmiş bayram için..beren hanımı görmek istiyolarmış..güç bela ikna etti beni 1 gün kalıp tekrar annemlere döncez sonra eşim gidicek ben 1 hafta daha kalcam..gelip alcak bizi evimize döneceğiz..eşimde müthiş değişimler var sinirinden eser kalmamış gayet sakin ılımlı ayrılık yaramışmı ne? yoksa geçiçi bi durummu eve geri dönünce anlarız artık( ben ek gıdaya dair hiçbişeye başlamadım hala sadece anne sütü veriyorum..ara sıra yine almamazlık yapıyo ama genel olarak iyi..gündüz az alıyo diye geceye yüklenince gece uyku düzenini kendi ellerimle mahfetmiş bulunuyorum..gece 2-3 kere memeye kalkıyo( eve dönünce iyi bi uyku eğitimine başlamam lazım..beren artık sırt üstü uyumak istemiyo yüzüstü yatıyo ilk önceleri gece yarım saatte bir kalıyodum uyurken yüzüstü dönüp ağlıyodı kafasın ıyana koymayı beceremiyodu sonrasnda öğrendide döndürüyo kafasını ağlamadan devam ediyo uykuya..artık brnim kucağımdan kimseye gitmek istemiyo babasını 1 ay görmedi gördüğünde benim kucağımdan atladı ona resmen bu bebekler çok zeki yaw.. oooo daha anlatcak çok şey var..uzun zaman giremedim sizinle yazışamadım hayatımda bişeler eksik oldu sanki..

Yumurta kapıya dayanırda oyle alısverıs yaparsan,bu kalabalıkta bı tek gomlek alır eve donersın,ustelık topuklu ayakkabı bıle alamadan
bgn ha gayret bıdaa denıcem bakalım ınsallah bulurum...

Bende banyo yapıp cıkicam insallah bişey bulabilirim 2çocukla nasıl olacak bilemiyorum yani insallah bi sorun yaşamam

Sizlerle eyüp'ün az önce çektiğim resmini paylaşmak istiyorum

Eklentiler

• $180820121437.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 21
Saful hosgeldın canımm ve gule gule:) allah yolunuzu acık etsın,bayramda bı yerlere gıdecek tum kardeslerımızın yolu acık olsun ınsallah....

Onderya canım allah yardımcın olsun,cok sıcak laaa,bu kadar sıcak olmayaydı ıyıydı....

Sınır kat sayım tavan yapmıs durumda,bu moralsızlıkle ya cok guzel alısverıs yapıp parayı aglatıcam,yada tek parca bısı alamadan eve donucem..
Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…