2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alya bu sabah bir kaç kez hapşırdı inşallah kapmamıştır hastalık eşin mutlaka tedavi olsun canım, evet çok üzün sürüyor bende pek etkili olmadı ama nekdr uydum Allah bilir tedaviye.

Hoşgeldin şekerimmmm. Geldin de maşallah iyi haberlerle geldin çok sevindim. Ayrı kalmak gerçekten işe yarıyor ilişkide. Bence eve geçince de böyle devam edecek eşin, o hasreti yaşadı bir kere,hele ki Beren in öyle babasına atlamasından sonra aklı iyice başına gelmiştir. Artık daha tutarlı ve sakin davranır. Sende 1 gün kalcaksın orda,kabul etmene sevindim,gönlü olur 2 tarafında. Sonra yine annendesin zaten 1 hafta. Şimdi uyku düzeni bozulması normal,kendi evine geçince tekrar düzene sokarsın merak etme sen. Herkes bebeklerin yüz üstü yatmasından şikayet ediyor demekki fazlasıyla normal :)

Canımmm sakin ol sakinn, bende ne kızıma ne kendime bir şey bulamadım. İnternette de girmediğim site kalmadı yok anacım gıcıklığım üstümde ondan mıdır nedir eli boş çıktım hep Sen güzelcee hazırlan süslen çık sakin sakin yap alışverişini,bulursun mutlaka birşeyler.

hoşbuldum canlarım..inşallah merve dediğin gibi devam eder dönüncede..demek bi benimki değilmiş yüzüstü yatan:))

topikte bi tek ben mi warım noluyor yaa bu topik gitikçe sessizleşiyor, üzülüyorum ama
Gerçekten bugün çok sakin geçmiş carsidan gelince giremedim çok yorulmuştum oruçlu bide anlatamam yani düşüp bayılazaktim nerdeyse prenslerime çok güzel sık ciciler aldık eşime bi pantolon gömlek t-şort aldık enes'e o istediğim slazenger ışıklı ayakkabılardan aldık beyaz öyle sevindi ki anlatamam tabi bana bişe almadık bayramdan sonra alırız dedim adım atcak halim kalmadı eve gelip resmen sızdım yemekte yoktu 20dk kala uyandım makarna koydum karpuz filan geçti işte

Acısıyla tatlısıyla geçen hazirandan beri birlikte olan sıcacık ve çok samimi topik ahalisi :) Yavrularımızla beraber daha nice bayramlar görmek dileğiyle. Herkeze şeker tatında bayramlar dilkiyorummmm

Kizlar bayraminiz mubarek olsun. Kuzeyde bayraminizi kutluyo ellerinden opuo) telfndn resim yukleyemiorm kuzeyii gostercektm neyse eve donunce koyarim hepinizi optukk mucx

selam kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mubarek olsun .....

sizlere bişey anşlatıcam ve yorumlarınızı bekliyorum bugün bayram sabah kalktık erkenden eşimin ailesinin yanına gittik önce mezarlıkları gezdik sonrada eve yani kayınvalideme geldik neyse herşey iyi hoş gidiyor gelen giden vs tabi benim uyanık kucuk elti mezarlıktan sonra karı koca vınnnn kaçış eee kaynanma gelen gidenin haddi hesabı yok e gelenler adeni coğu yeni görüyo oğlum kucak kucak geziyo cocuk ne uyuyabiliyo ne dinlenebiliyo sesden bende ayıp olmasın diye bişey demiyorum ama adeni ömrü hayatımda böyle jhuysuz ve ağlarken görmedim benim sakin cocuğum gitti yerine bam başka bir aden geldi cocuk kalabalıkdan insanların onu bağrış çağrış sevmesinden bitap duştu yavrum neyse gelelim işin asıl kısmına biz aslında bugün istanbula geçeçecekdik annemin yanına ve 1hafta kadarda kalmayı düşünüyordum ama adenin huysuzluğu ve yavrumun uyku çığlıkları atması üzerine yarın sabaha erteledik neyse sevgiliş kayınvalidem telde konuşuyolar eşimn ablasıyla birden eşim istiyosanız anahtarı vereyim gidin yazlıkta kalın dedi ablama söyle diyo ben sok tabi ne alaka bana neden kimse bişey sormuyo o esnadan kayınvalidem demezmi a ablanda öyle demişti zaten onlar istanbula gidince bizde geçelim hep beraber orada kalalım kafa dinliyelim demiş ben aynen böyleyim ben bu yazlığı ne zorluklarla tuttum huzur bulmak adına ve bugüne kadar ben yazlıktayken birkerede teşrif etmeyen insanlar bugun biz gidince burada kalmanın planını yapmışlar ben hiççççççççççç ses çıkarmadım neyse bunlar bir iki aynı şeyi soyleyip duruyolar afedersiniz donumdan tutunda prazervatife kadar bu evde üstelik ayrıca 7 yada 8 kişi olarak kalıcaklar evimde çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş düşündükçe beni bugün afakanlar basıyo tabi bir an önce eve gitdsemde once su kovcam olacak adamı yolda bir haşlasam diye neyse kaynanamda yanıma gelip ikide bir demezmi siz istanbulla biz sizin eve siz istanbula biz sizin eve beynimde şimşekler çakıyo o bunu soyledijkce neyse akşam oldu kalkıyoruz vedalaşıyoruz yazlığa geçicez o esnada eşimin kafasına sanırım metoor taşı düşdü yada benim bu konudaki tepkimi az bucuk çaktı ve kaynanama aynen şöyle söyledi biz istanbula gidelimde gelince ben sizi alırım gelirsiniz bize kaynanam ne dese hee ışılı bırakıp sen evemi geliceksin tamam olur tamam bende ne kalması canım 2gün durup gelicez dedim ayrıca beraber dönücez dedim heeeeeeeeeeee öylemi dedi kaynanam tabi hepsi dumur şimdi size soruyorum arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bu nasıl bir saçmalık kimse bana bişey sormuyo üstelik bunların hepsi kadın ve bir allahın kuluda demiyorki acaba siz yokken biz orda kalsak olurmu ışıl yada başka bişey aklım afızam almadı kızlaer neyse cok dolmuştum içimi yine size dökdüm hepinizi seviyorum

Güzel,zayıf ve filinta gibi Mart anneleriii, hepimizin bayramı mübarek olsun. Minik yavrularımızla ilk bayramımız :) Allahım nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çokkkk seviyorum

Herkese merhabaaa.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.. Evlatlarımızla ve sevdiklerimizle nice güzel bayramlar geçirmek dileğiyle... Öpüyorum hepinizi

Günaydın mart anneleri, iyi bayramlar. aranıza katılmakta geciktimmi? Benimde 26 mart doğumlu kızım var.

ışıl bn olsam sinirimden ağlardım valla..hatta kocamın kafasına çıkıp orda tepinirdim..ne dmk yaa sen yokken onlar orda kalcak Allah bilir herşeyi karıştırcaklar..özel hayat sıfır

İYİ BAYRAMLAR

ışılcım seni tebrik ediyorum bu kadar sabırlı davranıp o anda bişey dememekler ben olsam bir tutar iki tutar üçüncüde kesinlikle patlardım
senin bi hataan yok cnm tamamen karşı tarafın düşüncesizliği kendileri olsa ne yapardı acaba...
bu bayramda bana zehir oldu çok sinirliyimmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…