2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunu ben çok önce burda söylemiştim, ablam aile hekimi o söylemişti, sen sanırım kaçırmışsın o zaman, onları vermedik biz hiçbirimiz.

canım geçmişi okumadım yazdıysan da bilmiyorum o yüzden, hayırdır seni böyle üzen şey ne? deme öyle ölsem gitsem falan yavruların var senin, neden bu kadar kararttın sen içini hiçbişey çaresiz deği ki

canım bende vermedim burddakileri de takip ettim hep kaçırmadım yani :) ama bugün haber oldu artık yani sadece bazı doktorlar bilmiyo artık herkese duyuruldu şüphede kalan anneler varsa ben onlar için paylaştım

Slm kızlar nasılsınız inş. herkes iyidir bayramınız iyi geçmiştir.
Ben sizinle şimdi Gülnihalin bayram resimlerini paylaşmayı ve onun yaptıklarını anlatmak isterdim ama o patlamada ölen minicik bebeğin resmini gördükten sonra elim keyifli birşeyler yaplaşmaya varmıyor çok derinden etikledi beni ağlamaktan alamıyorum kendimi ne kadar üzüldüğümü anlatmam toparlayamıyorum kendimi Gülnihale sarılıp ağladım hep,kelimeler boğazımda düğümlü gitmiyor onun resmi,o gülen gözleri benim gözümün önünden,ama o şidmi yok yer yüzündeki melek gök yüzüne yükseldi of çok kötüyüm gerçekten

Merhaba canım,hoşgeldin. Biz hamdolsun hayattayız.
Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin inşallah. Geride kalan acılı ailelerine peygamber sabrı versin. Üzülmeyen kalmamıştır yaşanılan trajediye. Daha minnacık bebek ya , imansızlar o küçücük bebeğin yaşama hakkını aldılar elinden. Hepimiz lanetliyoruz.

canım bende vermedim burddakileri de takip ettim hep kaçırmadım yani :) ama bugün haber oldu artık yani sadece bazı doktorlar bilmiyo artık herkese duyuruldu şüphede kalan anneler varsa ben onlar için paylaştım

heeeeee tamam şekerim o zaman nema problemaaaaaa :))) sağolasın canımcım belki görmeyenler olmuştur sayende görürler )

sorma Aysel sorma mahvoldum ya çok fenalardayım, görüntüleri izledim incsancıklar gayet olağan habersiz yürüyorlar geziyorlar 2 dk sonra bomm, adiler şerefsizler, yatcak yeri yok o pisliklerin

Amin Mervecim,ben bu haldeysem yakınlarını düşünemyirom.Gülnihal geliyor hep gözümün önüne bide o minicik can küçük Almina daha 1 yaşında Merve ya ben mi aşırı etiklendim bilmiyorum ama boğazımda kocaman bi düğüm var sanki

ahh yavrum getirme gözünün önüne lütfen,yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı o bebek için dua etmekten başka. Yakınlarını zaten düşünemiyorum yok böyle bir acı, günahsız küçücük bir candı. Etkilendik çünkü bizimde yavrularımız var,canımızdan daha can bizim için onlar. O annenin yerine koyuyoruz kendimizi ve dünya son buluyor sanki,başka hiçbir şey kalmıyor insan adına,insanlık adına. Benim yavrumdan daha öte ne var ki bu koca dünyada,hiçbir şey. Allah sabırların en büyüğünü versin Aysel yok insanın aklı almıyor nasıl dayanılır.

dayanılmaz bu acıya kuzucum dayanılmaz, bizler bu kadar etkilenmişken ağlamışken Allah onlara yakınlarına sabır versin çok acı ya çok acı, ve hala önüne geçilmemesi bu olayların daha da acı

dayanılmaz bu acıya kuzucum dayanılmaz, bizler bu kadar etkilenmişken ağlamışken Allah onlara yakınlarına sabır versin çok acı ya çok acı, ve hala önüne geçilmemesi bu olayların daha da acı

Biz hala buna bir çözüm bulamadık. Hala oğullarımız öleceğini bile bile gidiyor askere,hala milletimiz ölüm korkusuyla yürüyor sokaklarda. Biz bu kadar aciz miyiz ki bize emanet edilen bu vatana sahip çıkamıyoruz. Bu lanet olası bir avuç şerefsizin kökünü kurutamadık. Aklım almıyor,dilim varmıyor yapamadık demeye,bence biz bunu yapmadık,yapmak için elimizde imkan varken hala bu haldeysek!!
Hala her televizyonu açışımızda şehit haberlerini görüp ağlıyorsak bence yapılacak daha çok şey var ve biz sadece bakıyoruz!

Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacak
Sağol canım

aynen öyle, lanetleyerek önüne geçilemeyecek bir durumu anca lanetliyoruz...

Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacak
Sağol canım

ah canım ya Allah sabır versin, bak sen ağladıkça yavruların üzülüyor yapma güçlü olmaya çalış, çözemiyor musunz sorunlarınızı? yardım alsanız? 2 tane maşallah tatlı mı tatlı yavrunuz var ((

Sağol canım

canım benim, Enes yavrum kıyamıyor annesine. Belli etmemeye çalış çalış çocuklara ama nereye kadar değil mi ? An geliyor insan kendinden geçiyor,bitsin istiyor bitsin de nasıl biterse bitsin. Çok zor bir dönemdesin,sabrının son bulduğu. Allah yardımcın olsun canım.İstihareye yattın mı bilmiyorum ama belki karar vermende yardımı olur sana,istihare namazı kıl,bolca dua et.

slm kıslar ben ne zaman gelsem burada kimseler olmuyooo bişi soryorum cvp gelmiyo gelene kadar ben gidiyorum kopuk kopuk oluyo ama yinede başka güzel burasıı hamileliğimi hatırlatıyooo bugünde gireyim dedim üzüldümm 1 yaşındaki meleğe kendi kızıma bakarken bile bişi yokken gözlerim doluyo sadece bana masum masum baktığı içinn ama nasıl kıyarlar hakları yokk yaa

Evet an itibariyle bizim tatilimizde baslamis bulunuyor.guzergahimiz corum-Sungurlu-Ankara-Marmaris.ins sorunsuz gecer.opuyorum hepinizi seviyorum cok 😜

selam kızlar...geçmişe göz atmadan bi merhaba diyeyim...elbistandayız, eşimin memleketinde..5 gündür burdayız, daha bir hafta kalıcaz ve şimdiden sıkıldım bebekle çok zormuş yaa...çocuk ağlayınca herkes başımıza toplanıyo, kayınbabam sesleniyo ordan ağlatmayın çocuğu diye.kayınvaldem habire yemek yedirelim aç bu diyo.bişeyi yok, sıkılıncaq ağlıyo diyorum, çocuğumun huyunu bilmezmiyim ben, ama kimse bana inanmıyo...eşim buraya geldik diye millete güveniyo, doğrudüzgün ilgilenmiyo...babası kumandayı bi dakika elinden bırakmıyo ve sürekli haber izliyo.sıkıldııımmm..offf

evet yaa, aynı anda denk gelemiyoruz...özlüyorum sizleri

bugünlerde işe başlayacak olanlar varmış, hafif bi göz attımda..üzüntülerini anlıyorum, çocuğu bırakıp gitmek kolay bişey değil...ama ben farklı bakıyorum biraz...ben işe başladığımd tarık tam 3 aylıktı..en erken başlayanlardan biriyim yani..bir buçuk aydır da çalışıyorum...ama ben çalışmanın aksine anneye (en azından bazı annelere ve bazı şartlarda) iyi geldiğini düşünüyorum...çünkü akşama kadar bebekle ilgilenmek oldukça yorucu ve bunaltıcı..işe gitmek benim için bi soluk almak, bi değişiklik oluyo...bebeğe bi müddet başkasının bakması, eve geldiğimde onu özlemiş olmam, dışarda annelik dışında bi vasıfla bi faaliyette bulunmam, arkadaşlarıml görüşmem, tüm bunlar beni rahatlatıyo...geldiğimde çok daha kaliteli vakit geçiriyorum onunla..öncesinde evde dur dur kendimi çocuk bakmaktan başka bişeye yaramayan biri gibi hissediyodum..çoğu zaman dışarı da çıkmadığım için ev basıyodu, evde olmama rağmen şimdiki kadar güzel ve sabırlı ilgilenemiyodum çocukla...eşim de nasılsa evdeyim diye herşeyi bana yıkıyodu..şimdi çalıştığım, yorulduğum için o da bakmak zorunda hissediyo kendini..hem de bakmasını öğrenmiş oluyo..arada ona bırakıp çarşıya bile çıkabiliyorum artık...hem de paramı kazanmış oluyorum...tabi benim çalışma saatim çok değil.sabah 8 de gidip öğlen 2 de dönüyorum..tüm gün çalışanlar varsa,onların durumu farklıdır tabi...yani kısacası çalışmanın iyi yönlerini görmeye çalışın derim...yoksa iyice eziyet olur...olumlu düşünelim, olumlu olsun...bebekler de hissediyo duygularımızı malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…