- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.381
kızlaro kadar alıntı yaptım bir sürü şey anlatacaktım size ama okuduğum bi haberle birlikte şok oldum demir damlaları toplatılıyor EKİM 2016 SON KULLANIM TARİHİ OLAN DEMİR DAMLALARI KULLANIMA UYGUN OLMADIĞI TESPİT EDİLEREK TOPLATILIYORMUŞ hemen azranınkine baktım ve ekim 2016 şok oldum aile hekimine hemşirelere ve özel doktorumuza defalarca sordum vermeliyimiyim vermesem onun yerine ilerleyen zamanlarda pekmez versem olurmu dedim hayır yokkkk olmaz mutlaka kullnmalısın dediler (özeldeki doktorumuz hariç ) ama yinede vermeemdim haber şöyle :
Flaş…Flaş…Flaş…Sağlık Bakanlığı Ferro Sanol Demir Damlasını Toplatıyor! « Organik Anne
umarım bebeklerimize bi zarar vermez
Bayramın son Günü'de moralimi düzeltmeye yetmedi
Canım cok şıkkın kendimi esimi sorgulayip duruyom herseyi kabullenir ses etmeden ot gibi yasasam hiç bı sorun cikmiycak şimdiye kadar olduğu gibi
Allahım günah yazma ama ölsem de kurtulsam diyorum Yada çekip gitsem bitermi diyorum
canım bunu ben çok önce burda söylemiştim, ablam aile hekimi o söylemişti, sen sanırım kaçırmışsın o zaman, onları vermedik biz hiçbirimiz.
canım geçmişi okumadım yazdıysan da bilmiyorum o yüzden, hayırdır seni böyle üzen şey ne? deme öyle ölsem gitsem falan yavruların var senin, neden bu kadar kararttın sen içini hiçbişey çaresiz deği ki
Slm kızlar nasılsınız inş. herkes iyidir bayramınız iyi geçmiştir.
Ben sizinle şimdi Gülnihalin bayram resimlerini paylaşmayı ve onun yaptıklarını anlatmak isterdim ama o patlamada ölen minicik bebeğin resmini gördükten sonra elim keyifli birşeyler yaplaşmaya varmıyor çok derinden etikledi beni ağlamaktan alamıyorum kendimi ne kadar üzüldüğümü anlatmamtoparlayamıyorum kendimi Gülnihale sarılıp ağladım hep,kelimeler boğazımda düğümlü gitmiyor onun resmi,o gülen gözleri benim gözümün önünden,ama o şidmi yok yer yüzündeki melek gök yüzüne yükseldi of çok kötüyüm gerçekten
canım bende vermedim burddakileri de takip ettim hep kaçırmadım yani :) ama bugün haber oldu artık yani sadece bazı doktorlar bilmiyo artık herkese duyuruldu şüphede kalan anneler varsa ben onlar için paylaştım
Slm kızlar nasılsınız inş. herkes iyidir bayramınız iyi geçmiştir.
Ben sizinle şimdi Gülnihalin bayram resimlerini paylaşmayı ve onun yaptıklarını anlatmak isterdim ama o patlamada ölen minicik bebeğin resmini gördükten sonra elim keyifli birşeyler yaplaşmaya varmıyor çok derinden etikledi beni ağlamaktan alamıyorum kendimi ne kadar üzüldüğümü anlatmamtoparlayamıyorum kendimi Gülnihale sarılıp ağladım hep,kelimeler boğazımda düğümlü gitmiyor onun resmi,o gülen gözleri benim gözümün önünden,ama o şidmi yok yer yüzündeki melek gök yüzüne yükseldi of çok kötüyüm gerçekten
Merhaba canım,hoşgeldin. Biz hamdolsun hayattayız.
Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin inşallah. Geride kalan acılı ailelerine peygamber sabrı versin. Üzülmeyen kalmamıştır yaşanılan trajediye. Daha minnacık bebek ya , imansızlar o küçücük bebeğin yaşama hakkını aldılar elinden. Hepimiz lanetliyoruz.
Amin Mervecim,ben bu haldeysem yakınlarını düşünemyirom.Gülnihal geliyor hep gözümün önüne bide o minicik can küçük Almina daha 1 yaşında Merve ya ben mi aşırı etiklendim bilmiyorum ama boğazımda kocaman bi düğüm var sanki
ahh yavrum getirme gözünün önüne lütfen,yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı o bebek için dua etmekten başka. Yakınlarını zaten düşünemiyorum yok böyle bir acı, günahsız küçücük bir candı. Etkilendik çünkü bizimde yavrularımız var,canımızdan daha can bizim için onlar. O annenin yerine koyuyoruz kendimizi ve dünya son buluyor sanki,başka hiçbir şey kalmıyor insan adına,insanlık adına. Benim yavrumdan daha öte ne var ki bu koca dünyada,hiçbir şey. Allah sabırların en büyüğünü versin Aysel yok insanın aklı almıyor nasıl dayanılır.
dayanılmaz bu acıya kuzucum dayanılmaz, bizler bu kadar etkilenmişken ağlamışken Allah onlara yakınlarına sabır versinçok acı ya çok acı, ve hala önüne geçilmemesi bu olayların daha da acı
Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacakcanım bunu ben çok önce burda söylemiştim, ablam aile hekimi o söylemişti, sen sanırım kaçırmışsın o zaman, onları vermedik biz hiçbirimiz.
canım geçmişi okumadım yazdıysan da bilmiyorum o yüzden, hayırdır seni böyle üzen şey ne? deme öyle ölsem gitsem falan yavruların var senin, neden bu kadar kararttın sen içini hiçbişey çaresiz deği ki
Biz hala buna bir çözüm bulamadık. Hala oğullarımız öleceğini bile bile gidiyor askere,hala milletimiz ölüm korkusuyla yürüyor sokaklarda. Biz bu kadar aciz miyiz ki bize emanet edilen bu vatana sahip çıkamıyoruz. Bu lanet olası bir avuç şerefsizin kökünü kurutamadık. Aklım almıyor,dilim varmıyor yapamadık demeye,bence biz bunu yapmadık,yapmak için elimizde imkan varken hala bu haldeysek!!
Hala her televizyonu açışımızda şehit haberlerini görüp ağlıyorsak bence yapılacak daha çok şey var ve biz sadece bakıyoruz!
Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacak
Sağol canım
Yâ öyle bunaldım ki canım anlatamam durup durup ağlıyom enes geliyo öpüyo anne tamam geçti diyo sarılıyo ben daha kötü oluyom her zamanki odun kocamla ilgili geçinemiyoz ne olacak
Sağol canım
slm kıslar ben ne zaman gelsem burada kimseler olmuyooo bişi soryorum cvp gelmiyo gelene kadar ben gidiyorum kopuk kopuk oluyo ama yinede başka güzel burasıı hamileliğimi hatırlatıyooo bugünde gireyim dedim üzüldümm 1 yaşındaki meleğe kendi kızıma bakarken bile bişi yokken gözlerim doluyo sadece bana masum masum baktığı içinn ama nasıl kıyarlar hakları yokk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?