- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.361
selam kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mubarek olsun .....
sizlere bişey anşlatıcam ve yorumlarınızı bekliyorum bugün bayram sabah kalktık erkenden eşimin ailesinin yanına gittik önce mezarlıkları gezdik sonrada eve yani kayınvalideme geldik neyse herşey iyi hoş gidiyor gelen giden vs tabi benim uyanık kucuk elti mezarlıktan sonra karı koca vınnnn kaçış eee kaynanma gelen gidenin haddi hesabı yok e gelenler adeni coğu yeni görüyo oğlum kucak kucak geziyo cocuk ne uyuyabiliyo ne dinlenebiliyo sesden bende ayıp olmasın diye bişey demiyorum ama adeni ömrü hayatımda böyle jhuysuz ve ağlarken görmedim benim sakin cocuğum gitti yerine bam başka bir aden geldi cocuk kalabalıkdan insanların onu bağrış çağrış sevmesinden bitap duştu yavrum neyse gelelim işin asıl kısmına biz aslında bugün istanbula geçeçecekdik annemin yanına ve 1hafta kadarda kalmayı düşünüyordum ama adenin huysuzluğu ve yavrumun uyku çığlıkları atması üzerine yarın sabaha erteledik neyse sevgiliş kayınvalidem telde konuşuyolar eşimn ablasıyla birden eşim istiyosanız anahtarı vereyim gidin yazlıkta kalın dedi ablama söyle diyo ben sok tabi ne alaka bana neden kimse bişey sormuyo o esnadan kayınvalidem demezmi a ablanda öyle demişti zaten onlar istanbula gidince bizde geçelim hep beraber orada kalalım kafa dinliyelim demişben aynen böyleyim ben bu yazlığı ne zorluklarla tuttum huzur bulmak adına ve bugüne kadar ben yazlıktayken birkerede teşrif etmeyen insanlar bugun biz gidince burada kalmanın planını yapmışlar ben hiççççççççççç ses çıkarmadım neyse bunlar bir iki aynı şeyi soyleyip duruyolar afedersiniz donumdan tutunda prazervatife kadar bu evde üstelik ayrıca 7 yada 8 kişi olarak kalıcaklar evimde çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş düşündükçe beni bugün afakanlar basıyo tabi bir an önce eve gitdsemde once su kovcam olacak adamı yolda bir haşlasam diye neyse kaynanamda yanıma gelip ikide bir demezmi siz istanbulla biz sizin eve siz istanbula biz sizin eve beynimde şimşekler çakıyo o bunu soyledijkce neyse akşam oldu kalkıyoruz vedalaşıyoruz yazlığa geçicez o esnada eşimin kafasına sanırım metoor taşı düşdü yada benim bu konudaki tepkimi az bucuk çaktı ve kaynanama aynen şöyle söyledi biz istanbula gidelimde gelince ben sizi alırım gelirsiniz bize kaynanam ne dese hee ışılı bırakıp sen evemi geliceksin tamam olur tamam bende ne kalması canım 2gün durup gelicez dedim ayrıca beraber dönücez dedim heeeeeeeeeeee öylemi dedi kaynanam tabi hepsi dumur şimdi size soruyorum arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bu nasıl bir saçmalık kimse bana bişey sormuyo üstelik bunların hepsi kadın ve bir allahın kuluda demiyorki acaba siz yokken biz orda kalsak olurmu ışıl yada başka bişey aklım afızam almadı kızlaer neyse cok dolmuştum içimi yine size dökdüm hepinizi seviyorum
selam kızlar nasılsınız hepinizin bayramı mubarek olsun .....
sizlere bişey anşlatıcam ve yorumlarınızı bekliyorum bugün bayram sabah kalktık erkenden eşimin ailesinin yanına gittik önce mezarlıkları gezdik sonrada eve yani kayınvalideme geldik neyse herşey iyi hoş gidiyor gelen giden vs tabi benim uyanık kucuk elti mezarlıktan sonra karı koca vınnnn kaçış eee kaynanma gelen gidenin haddi hesabı yok e gelenler adeni coğu yeni görüyo oğlum kucak kucak geziyo cocuk ne uyuyabiliyo ne dinlenebiliyo sesden bende ayıp olmasın diye bişey demiyorum ama adeni ömrü hayatımda böyle jhuysuz ve ağlarken görmedim benim sakin cocuğum gitti yerine bam başka bir aden geldi cocuk kalabalıkdan insanların onu bağrış çağrış sevmesinden bitap duştu yavrum neyse gelelim işin asıl kısmına biz aslında bugün istanbula geçeçecekdik annemin yanına ve 1hafta kadarda kalmayı düşünüyordum ama adenin huysuzluğu ve yavrumun uyku çığlıkları atması üzerine yarın sabaha erteledik neyse sevgiliş kayınvalidem telde konuşuyolar eşimn ablasıyla birden eşim istiyosanız anahtarı vereyim gidin yazlıkta kalın dedi ablama söyle diyo ben sok tabi ne alaka bana neden kimse bişey sormuyo o esnadan kayınvalidem demezmi a ablanda öyle demişti zaten onlar istanbula gidince bizde geçelim hep beraber orada kalalım kafa dinliyelim demişben aynen böyleyim ben bu yazlığı ne zorluklarla tuttum huzur bulmak adına ve bugüne kadar ben yazlıktayken birkerede teşrif etmeyen insanlar bugun biz gidince burada kalmanın planını yapmışlar ben hiççççççççççç ses çıkarmadım neyse bunlar bir iki aynı şeyi soyleyip duruyolar afedersiniz donumdan tutunda prazervatife kadar bu evde üstelik ayrıca 7 yada 8 kişi olarak kalıcaklar evimde çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş düşündükçe beni bugün afakanlar basıyo tabi bir an önce eve gitdsemde once su kovcam olacak adamı yolda bir haşlasam diye neyse kaynanamda yanıma gelip ikide bir demezmi siz istanbulla biz sizin eve siz istanbula biz sizin eve beynimde şimşekler çakıyo o bunu soyledijkce neyse akşam oldu kalkıyoruz vedalaşıyoruz yazlığa geçicez o esnada eşimin kafasına sanırım metoor taşı düşdü yada benim bu konudaki tepkimi az bucuk çaktı ve kaynanama aynen şöyle söyledi biz istanbula gidelimde gelince ben sizi alırım gelirsiniz bize kaynanam ne dese hee ışılı bırakıp sen evemi geliceksin tamam olur tamam bende ne kalması canım 2gün durup gelicez dedim ayrıca beraber dönücez dedim heeeeeeeeeeee öylemi dedi kaynanam tabi hepsi dumur şimdi size soruyorum arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız bu nasıl bir saçmalık kimse bana bişey sormuyo üstelik bunların hepsi kadın ve bir allahın kuluda demiyorki acaba siz yokken biz orda kalsak olurmu ışıl yada başka bişey aklım afızam almadı kızlaer neyse cok dolmuştum içimi yine size dökdüm hepinizi seviyorum
maşallah oğluma:)) çok tatlı
okurken , bu yazıyı ağlayarak yazdıgını hissettim derinden.. herşey onlar için cnm. üzme kendini. onlara güzel bir gelecek hazırlamak için.. şimdi yokluğunu anlamayacaklar ama ileride hep beraber olursunuz inşallah, aklı yettiği zamanlarda. bir de o yönden bak.. çok zor ama yine onlar için. eğitimleri gelecekleri için... gülümse ve minik yavruna bol bol sarıl. bu zamanları harcama böyle üzülerek:) hadi göreyim seni güçlü annem:)Bu aralar pek giremedim kızlar, hepinizi cok özledim((
yarın işe başlıorum malesefisyan olmasın şükür bi işim var ama
insan kalbini de evde bırakıp gidiceğini bilince ne olursa olsun sevinerek
gidemiyor tabiki..
her sabah kalkar kuzumu emzirir tekrar ona sarılır birlikte uyurduk, ama yarın sabah
kuzumu emzirdikten sonra onu yatağına koyup arkama baka baka çıkıp gidicem
aklı almasa da yavrumun yüreğinin en derinlerine yer edinicek bu sessiz gidişim
onun için ondan vazgeçmek zorunda olmak ne zor bişey
yavrum meme dışındaki herşeyi reddettiği için de ben gelene kadar aç kalıcak
o açken ben de tek lokma yiyememkiiçlenince sarılır bana yüzünü gözünü sürter omzuma
dönüp bakar yüzüme ve tekrar sürter yüzünü gözünü omzumaşmdi artık babaannesine
yapar bu dediklerimibabaannesi hergün anlatır bana bugün Alya şöyle yaptı böyle yaptı diye
ben de aylarca tek parça gibi olduğum canımın canı yavrumu bi başkasının kuzusuymuş gibi dinlerim
güçlü olmaya çalışmak zorunda olmak ne zormuşoysa ben sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.(((
sen annesiz değilsin yavrum senin bir annen var ama gitmek zorunda yavrum söz akşamları hep birlikte olucaz
seni anlatılması imkansız bi şekilde seviyorum meleğim ne olur ben olamasam da sen güçlü ol biriciğim...
Bu aralar pek giremedim kızlar, hepinizi cok özledim((
gidemiyor tabiki..
her sabah kalkar kuzumu emzirir tekrar ona sarılır birlikte uyurduk, ama yarın sabah
o açken ben de tek lokma yiyememkiiçlenince sarılır bana yüzünü gözünü sürter omzuma
yapar bu dediklerimibabaannesi hergün anlatır bana bugün Alya şöyle yaptı böyle yaptı diye
ben de aylarca tek parça gibi olduğum canımın canı yavrumu bi başkasının kuzusuymuş gibi dinlerim
güçlü olmaya çalışmak zorunda olmak ne zormuşoysa ben sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.(((
sen annesiz değilsin yavrum senin bir annen var ama gitmek zorunda yavrum söz akşamları hep birlikte olucaz
seni anlatılması imkansız bi şekilde seviyorum meleğim ne olur ben olamasam da sen güçlü ol biriciğim...
gidemiyor tabiki..
bunları bilmek beni malesef teselli etmio cnmokurken , bu yazıyı ağlayarak yazdıgını hissettim derinden.. herşey onlar için cnm. üzme kendini. onlara güzel bir gelecek hazırlamak için.. şimdi yokluğunu anlamayacaklar ama ileride hep beraber olursunuz inşallah, aklı yettiği zamanlarda. bir de o yönden bak.. çok zor ama yine onlar için. eğitimleri gelecekleri için... gülümse ve minik yavruna bol bol sarıl. bu zamanları harcama böyle üzülerek:) hadi göreyim seni güçlü annem:)
bende yarın işe başlıyorum ve yazını seni en iyi anlayan olarak okudum ve şuan ağlıyorum.. içim acıdı, hislerimi o kadar iyi anlatmışsın ki kendimi tutamadım.. offf gerçkten çok zor yawrumun belki ilk adımını göremeyecek,ilk kelimesini duyamayacak olmak, her zaman yanında olamayacak olmak,annem de olsa bir başkaısnın ewladımla daha çok zaman geçirecek,cennet kokusunu daha çok koklayacak olması, belki de benim tahammül ettiklerime tahammül edemeyecek olması,... offf offffff yarın kalbimi aklımı evde bırakıp işe gidicem.. Allaha şükür bir işim war diye tabi ki seviniyorum ama yine de ewladımdan ayrılacağım için daha çok üzülüyorum..
Nurrrrr hep gulduruyordun beni bu sefer aglattin(((((
Ben de yakin zamanda ise baslayacagim icin teselli edemiyorum ki.Bazen sozle degil de uzuntunu gozyasi ile paylasarak da olabiliyor teselli.Yaninda olsam seninle birlikte aglar aglar aglardim(Gozyasini paylasirdim..
gidemiyor tabiki..
herkese iyi bayramlar diyecem ama dilim varmıyor malesef.çünkü kötü bir bayram sabahına uyandık.ve gaziantepte yaşayan bi antepli olarak içimiz daha da yandı.ve biz de az kalsın bomba patlayan yere gitmek üzereydik.ucuz kurtulduk.dün geceden beri uyuyamıyoruz.artık terörü kınamıyorum kınanmaktanda çıktılar lanetliyoruz.rabbim şu mübarek bayram gününde o küçücük bebelerin canlarına kıyan şerefsizlerinde ocağını söndürür inş.hepsi asılmalı bence.benim memleketim tertemizde,benim memleketimde terör yoktu,benim memleketim barındırmaz çünkü öyle şerefsizleri pisliklerini güzel memleketimede bulaştırdılar.ölenlerin hepsi cayır cayır yanarak şehit oldular.rabbimde daha beterini onlara verir inşallah.
kızlarrrr uzunca bi aradan sonra girebildim hele şükür..sizleri çokkkkk özledim..geçmiş yığınla birikmiş şuan için okumaya vaktim yok ama en kısa sürede okucam inşallah..umarım sizler ve bebişler iyilerdir..bana gelince ben hala annemlerdeyim..eşimde 2 gün önce süpriz yapıp geldi bugün gelcekti normalde dayanamadı daha fazla..yarın öğlede bayburta gidicez( kaynana orda ve akrabalarıda gelmiş bayram için..beren hanımı görmek istiyolarmış..güç bela ikna etti beni 1 gün kalıp tekrar annemlere döncez sonra eşim gidicek ben 1 hafta daha kalcam..gelip alcak bizi evimize döneceğiz..eşimde müthiş değişimler var sinirinden eser kalmamış gayet sakin ılımlı ayrılık yaramışmı ne? yoksa geçiçi bi durummu eve geri dönünce anlarız artık ( ben ek gıdaya dair hiçbişeye başlamadım hala sadece anne sütü veriyorum..ara sıra yine almamazlık yapıyo ama genel olarak iyi..gündüz az alıyo diye geceye yüklenince gece uyku düzenini kendi ellerimle mahfetmiş bulunuyorum..gece 2-3 kere memeye kalkıyo ( eve dönünce iyi bi uyku eğitimine başlamam lazım..beren artık sırt üstü uyumak istemiyo yüzüstü yatıyo ilk önceleri gece yarım saatte bir kalıyodum uyurken yüzüstü dönüp ağlıyodı kafasın ıyana koymayı beceremiyodu sonrasnda öğrendide döndürüyo kafasını ağlamadan devam ediyo uykuya..artık brnim kucağımdan kimseye gitmek istemiyo babasını 1 ay görmedi gördüğünde benim kucağımdan atladı ona resmen bu bebekler çok zeki yaw.. oooo daha anlatcak çok şey var..uzun zaman giremedim sizinle yazışamadım hayatımda bişeler eksik oldu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?