2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım takma kafana yapılan densizlik tek kelimeyle :) ama en azından sen ordayken gelipte zırıltı vermiyolar benimkiler biz ordayken gelip huzursuz ediyorlardı fenalardayım

canım sen çok sabırlıymışsın ben kocişin başının etini yemekle beraber itinayla burnundan fitil fitil getirirdimmm

Aysıma 2 gundur anamı aglattı resmen,benım o akıllı uslu kızım gıttı yerıne mınık bı canavar geldı,dun kalabalık bgn kalabalık kızımın felegı sastı,devamlı emmek ıstıyo,hep bı mız mız hal...hep benım kucagımda durmak ıstmesı...devamlı hareket halı,bıseyler tutma ve ısrarla agzına goturme,devamlı aaaaa dıye bagırma...valla ıflahım kesıldı
bu arada bayramınız kutlu olsun

çocukları uyuttum can sıkıntısından patlıyorum aşkım her zamanki gibi arkadaşlarıyla dışarda bende balkonda güllü nargilemi demiyorum ama hiç begenmedim elmalı daha güzel
.
Işıl Canını sıkma aile içinde böyle seyler normal ama tabi sana sorsalar iyi olurdu sonuçta senin bi düzenin var orda

.
Gökalp'in sevimli ve şık hallerine değinmeden geçemiycem çok tatlı maşallah

Bayramı zehir olanlardan biri de benim insallah yarın duzeltiriz biraz moralleri

Bu aralar pek giremedim kızlar, hepinizi cok özledim((
yarın işe başlıorum malesef isyan olmasın şükür bi işim var ama
insan kalbini de evde bırakıp gidiceğini bilince ne olursa olsun sevinerek
gidemiyor tabiki..
her sabah kalkar kuzumu emzirir tekrar ona sarılır birlikte uyurduk, ama yarın sabah
kuzumu emzirdikten sonra onu yatağına koyup arkama baka baka çıkıp gidicem
aklı almasa da yavrumun yüreğinin en derinlerine yer edinicek bu sessiz gidişim
onun için ondan vazgeçmek zorunda olmak ne zor bişey
yavrum meme dışındaki herşeyi reddettiği için de ben gelene kadar aç kalıcak
o açken ben de tek lokma yiyememki içlenince sarılır bana yüzünü gözünü sürter omzuma
dönüp bakar yüzüme ve tekrar sürter yüzünü gözünü omzuma şmdi artık babaannesine
yapar bu dediklerimi babaannesi hergün anlatır bana bugün Alya şöyle yaptı böyle yaptı diye
ben de aylarca tek parça gibi olduğum canımın canı yavrumu bi başkasının kuzusuymuş gibi dinlerim
güçlü olmaya çalışmak zorunda olmak ne zormuş oysa ben sarsıla sarsıla ağlamak istiyorum.(((
sen annesiz değilsin yavrum senin bir annen var ama gitmek zorunda yavrum söz akşamları hep birlikte olucaz
seni anlatılması imkansız bi şekilde seviyorum meleğim ne olur ben olamasam da sen güçlü ol biriciğim...

Gökalp tüm teyzelerine ve minik arkadaşlarına hayırlı bayramlar diler
Eki Görüntüle 492551
maşallah oğluma:)) çok tatlı

okurken , bu yazıyı ağlayarak yazdıgını hissettim derinden.. herşey onlar için cnm. üzme kendini. onlara güzel bir gelecek hazırlamak için.. şimdi yokluğunu anlamayacaklar ama ileride hep beraber olursunuz inşallah, aklı yettiği zamanlarda. bir de o yönden bak.. çok zor ama yine onlar için. eğitimleri gelecekleri için... gülümse ve minik yavruna bol bol sarıl. bu zamanları harcama böyle üzülerek:) hadi göreyim seni güçlü annem:)

bende yarın işe başlıyorum ve yazını seni en iyi anlayan olarak okudum ve şuan ağlıyorum.. içim acıdı, hislerimi o kadar iyi anlatmışsın ki kendimi tutamadım.. offf gerçkten çok zor yawrumun belki ilk adımını göremeyecek,ilk kelimesini duyamayacak olmak, her zaman yanında olamayacak olmak,annem de olsa bir başkaısnın ewladımla daha çok zaman geçirecek,cennet kokusunu daha çok koklayacak olması, belki de benim tahammül ettiklerime tahammül edemeyecek olması,... offf offffff yarın kalbimi aklımı evde bırakıp işe gidicem.. Allaha şükür bir işim war diye tabi ki seviniyorum ama yine de ewladımdan ayrılacağım için daha çok üzülüyorum..

Nurrrrr hep gulduruyordun beni bu sefer aglattin(((((
Ben de yakin zamanda ise baslayacagim icin teselli edemiyorum ki.Bazen sozle degil de uzuntunu gozyasi ile paylasarak da olabiliyor teselli.Yaninda olsam seninle birlikte aglar aglar aglardim(Gozyasini paylasirdim..

bunları bilmek beni malesef teselli etmio cnm aylardır kendime her türlü telkinde bulundum,
bana söylenebilecek her türlü teselli sözünü kendi kendime söyledim, güçlü olmak için
nerdeyse kendimi tokatlamadıgım kaldı, ama o gün geldi çattı işte bütün ev hanımlarını
inanılmaz derecede kıskanıorum((((

ahh cnmm ahh gerçekten beni şuanda en iyi sen anlarsın, aynı duygular içindeyiz şimdi
yarın işteyken kalabalıklar içinde kimsesiz hissedicem kendimi yavruma sarılacagım anın
hayaliyle yaşayıp durucam hep işi bırakmak istiorum ama çalışmaya inanılmaz mecburum
yani işi bırakma gibi bi lüksüm zerre kadar yok(( Allah bütün çalışan annelere de sana da bana da
güç sabır versin, herşey yolunda gitsin inşallah

bugün hepinizi darlandırdım biliorum kuzum inan varya şuan seni bile
kıskanıorum, cünkü yakın zamanda olsa bi mühlet daha bebeğinle olcaksın
diye kıskanıorum dedigin dogru bazen teselli sözleri yersiz olabiliyor,
en büyük teselli gözyaşlarını paylaşmaktır belkide off ne biliyim kızlar ya bugün hoş görün bizi, biz çalışmak zorunda olan anneleri....

herkese iyi bayramlar diyecem ama dilim varmıyor malesef.çünkü kötü bir bayram sabahına uyandık.ve gaziantepte yaşayan bi antepli olarak içimiz daha da yandı.ve biz de az kalsın bomba patlayan yere gitmek üzereydik.ucuz kurtulduk.dün geceden beri uyuyamıyoruz.artık terörü kınamıyorum kınanmaktanda çıktılar lanetliyoruz.rabbim şu mübarek bayram gününde o küçücük bebelerin canlarına kıyan şerefsizlerinde ocağını söndürür inş.hepsi asılmalı bence.benim memleketim tertemizde,benim memleketimde terör yoktu,benim memleketim barındırmaz çünkü öyle şerefsizleri pisliklerini güzel memleketimede bulaştırdılar.ölenlerin hepsi cayır cayır yanarak şehit oldular.rabbimde daha beterini onlara verir inşallah.

selam kızlar ilk gün yazmak istedim ama netim yoktu..bayramın son günü ve saatlerinde hepinizin bayramını kutluyorum,daha nice bayramlarda hep beraber oluruz inşallah kuzularımızla birlikte

Son düzenleme:

ah canım yateselli edilcek bir halde olmadığını biliyorum canım ve seni çok iyi anlıyorum benim kendime ait bir bürom var 5 aydır uğramıyorum benim dışımda kimler girip çıkmıyor ki ..bi şekilde evden idare edebiliyorum deyip kapısının önünden geçmiyorum kızım için
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin,inşallah aç kalmaz Rabbim verir bir kolaylık,böyle bir annenin üzüntüsüne cevap vermez mi hiç

canım çok geçmiş olsun,Allah esirgemiş sizi..söylediklerini katılmamak ne mümkün..Allah geride kalanlarına bol sabır versinonları inşallah sehitlik makamına yükseltmiştir

Asel hanımın son fotoları
elbiseli fotosu bayramlığı büyükbabasının deyimi ile entarisi:)bayıldı koskoca adamcağız mini mini kızımın mini mini tokalı hali ve elbisesine

üçlü foto benim canım abim ve onun tatlı civelek oğlu,tabi ki benim nazlı kızım

maşallah Aselim ve Demir Armanıma

Eklentiler

• $ka 178.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $ka 194.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $ka 204.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
Canlarım merhaba, hepinizin bayramı kutlu olsun, giremedim kaç gündür memleketlere gittik geldik baya yorulduk, umarım herkes iyidir...

bahar ve nur sizleri çok iyi anlıyorum ben yarın işe balşlayacak olsaydım herhalde moral bozukluğundan yemeden içmeden kesilirdim allah yardımcımız olsun allah bize güç versim bende 1 ay 10 gün sonra işe başlayacağım ama daha şimdiden gece gündüz nasıl ayrılacağımı düşünüyorum bi an geliyo işi bırakmayı düşünüyorum sonra vaz geçiyorum offf offf ne yapacağımı şaşırdım çok zor yaaaa

çok merak etmiştim seni canım iyi olmana çok sevindim

Bayramın son Günü'de moralimi düzeltmeye yetmedi
Canım cok şıkkın kendimi esimi sorgulayip duruyom herseyi kabullenir ses etmeden ot gibi yasasam hiç bı sorun cikmiycak şimdiye kadar olduğu gibi

Allahım günah yazma ama ölsem de kurtulsam diyorum Yada çekip gitsem bitermi diyorum

kızlaro kadar alıntı yaptım bir sürü şey anlatacaktım size ama okuduğum bi haberle birlikte şok oldum demir damlaları toplatılıyor EKİM 2016 SON KULLANIM TARİHİ OLAN DEMİR DAMLALARI KULLANIMA UYGUN OLMADIĞI TESPİT EDİLEREK TOPLATILIYORMUŞ hemen azranınkine baktım ve ekim 2016 şok oldum aile hekimine hemşirelere ve özel doktorumuza defalarca sordum vermeliyimiyim vermesem onun yerine ilerleyen zamanlarda pekmez versem olurmu dedim hayır yokkkk olmaz mutlaka kullnmalısın dediler (özeldeki doktorumuz hariç ) ama yinede vermeemdim haber şöyle :

Flaş…Flaş…Flaş…Sağlık Bakanlığı Ferro Sanol Demir Damlasını Toplatıyor! « Organik Anne

umarım bebeklerimize bi zarar vermez

selam herkese uzun süredir giremiyorum cepten nete girdğim için umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…