- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.441
cnm bende de pıt pıtlar var gibi ama gaz mı acaba diye anlayamıyorum 5.ayda duyarsın diyolar daha çoook var ya bide bir sır vereyim pıt pıtlar artınca çok kalabalıksa
ortamdan uzaklaşıyorum sevdipim beğendiğimin yanına gidiyorum mazallah herkese benzemesin akrabam arkadaşım da olsa benzemesini istemediğim birçok insan var
kızlar dr beni 4 lü teste cağırdı sizede böyle bişey dendimi ? burda hiç okumadım böyle bi şey ondan sordum merak ettim
slm annişler, umarım bayramınız iyi geçmiştir. özlemişim hepinizi yaaa...
cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebrik ederim. darısı başıma. bu hafta 15 haftalık oldum ama haftaya gidicem druma. 1hafta daha bekliycem kesin bişey duymak için
bende 14+5 im ozaman 15.hafta mı oluyor yani 15+4 olsam 16. hafta mı olcam anlamadım
Güzeller çatlak kremlerine başladınızmı badem yağı hiçbir işe yaramıyormuş
Doktorum henüz gerek yok dedi ama ben banyodan sonra dalin bebe yağıyla her yerimi yağlıyorum
ya kızlar benim göbüşümde kaşıntılar başladı gibi,arada oluyo,ama kaşımıyorumm,,,zeytinyağı sür diyolar ,o iyi geliyomuş,bu vücut losyonlarıda acaba işe yararmı ki?:26::26:
Uzun zamandır giremiyorum kürtaj - toparlanma süreci - bayram derken..
Herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum..
Mart annesi olamayacağım ben, sizi takip edip eğer yaşasaydı neler olurdu bakıcam, buna da şükr..
hele bendde bir sorsanız tırnaklıcam ama sakın yapmayın avuç içi ile kaşıyın yoksa çatlak olurmuş z.yağı ve bebe yağı iyi gelir diyolar ama
bilmiyorum bildiğim bişey var deri genişliyor sakın tırnaklamayın avuç içi ile kaşıyın güzeller
Mart annesi olamayacağım ben, sizi takip edip eğer yaşasaydı neler olurdu bakıcam, buna da şükr..
bende yapayım güzelim ii fikir hangi marka
ya kızlar benim göbüşümde kaşıntılar başladı gibi,arada oluyo,ama kaşımıyorumm,,,zeytinyağı sür diyolar ,o iyi geliyomuş,bu vücut losyonlarıda acaba işe yararmı ki?:26::26:
dalin kullanıyorum şimdilik, daha sonra mustelaya geçeceğim
dalinin hangi rengi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?