2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yapıyorsun ....
gaz skıntısı olunca farklı oluyor ama iki taraftan sıkıyor ama bnm bu bahsettiğim sadece sağımda oluyor ki bn bunu 8.haftamdan beri ara ara hissediyorum bu sıralarda baya bi arttı ...inş bebeğimin warlığıdır....

slm annişler, umarım bayramınız iyi geçmiştir. özlemişim hepinizi yaaa...
cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebrik ederim. darısı başıma. bu hafta 15 haftalık oldum ama haftaya gidicem druma. 1hafta daha bekliycem kesin bişey duymak için

merhabalar,,,
Çok haberler var içim kıpır kıpır oldu okudukça. Cinsiyet haberleri hayırlı uğurlu olsun hepinize. Bende bugün okula başladım. Hala düşük tehlikem var. Şükür % 3 e düştü. Kitapları taşıdık falan biraz ağrı oldu kasıklarımda. Korktum. Şimdi iyiyim yok bi rahatsızlığımız.Arkadaşlarımla henüz paylaşmadım ilk tahlihsizlikten sonra müjdeyi vermek için karnımın şişmesini beklicem sanırım.

Bende ikili teste girmeyi bir an önce istiyorum cuma günü 11+4 olucam . Acaba ikli test için çok mu erken olur???
Doktorum 3 gün sonra Pazartesi gel demişti. Henüz randevu almadımda.

bende 14+5 im ozaman 15.hafta mı oluyor yani 15+4 olsam 16. hafta mı olcam anlamadım

ya kızlar benim göbüşümde kaşıntılar başladı gibi,arada oluyo,ama kaşımıyorumm,,,zeytinyağı sür diyolar ,o iyi geliyomuş,bu vücut losyonlarıda acaba işe yararmı ki?:26::26:

Uzun zamandır giremiyorum kürtaj - toparlanma süreci - bayram derken..
Herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum..
Mart annesi olamayacağım ben, sizi takip edip eğer yaşasaydı neler olurdu bakıcam, buna da şükr..

ya kızlar benim göbüşümde kaşıntılar başladı gibi,arada oluyo,ama kaşımıyorumm,,,zeytinyağı sür diyolar ,o iyi geliyomuş,bu vücut losyonlarıda acaba işe yararmı ki?:26::26:

hele bendde bir sorsanız tırnaklıcam ama sakın yapmayın avuç içi ile kaşıyın yoksa çatlak olurmuş z.yağı ve bebe yağı iyi gelir diyolar ama
bilmiyorum bildiğim bişey var deri genişliyor sakın tırnaklamayın avuç içi ile kaşıyın güzeller

Çok geçmiş olsun canım ya,çok üzülüyorumm ya böle duyunca,,Allah sabırlar versinnn sana ve eşine,,,rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin,,,,,

Biraz önce dr dan geldik.Gelişmi normal dedi doktor.
2li test yerine 1ay sonra 3lü test yapılacak dedi dr.
Çok güzeldi bebişimi görmek.

evet ya kaşımayın sakın diyolar,bu aylar çok hızlı gelişiyo bebeklerimiz,göbüşlerimizde büyüyo artık iyicee,hakiki z. yağı ve bebe yağı sürmeye başlayalım artık,,vıcık vıcık olacaz ama ne yapalımm,,,doğum sonrası kötü görüntülerden iyidir en azından

seni çok iyi anlıyorum ama bende ilk bebeğimi kaybettim melek oldu ((( ama sana tavsiyem asla yalnız kalma kendini

dinleme ben çok kötü günler yaşadım bu davranışlarım yüzünden inş.Rabbim sana en kısa hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Kizlar Mrb nasilsiniz yolsaydık giremedim Trabzon'a geldik annemlerle 10 gün yokum beni ozleyinn

Bu arada ikitestimiz güzel çıktı normalmiş sevindik hepinizi öpüyorum fırsat bulursam girerim ara ara

geçmiş olsun allah bundan sonra sağlıklı evlatlar versin sana inşallah herşey gönlünce olsun cnm

bende yapayım güzelim ii fikir hangi marka

dalin kullanıyorum şimdilik, daha sonra mustelaya geçeceğim

aman diyim kaşıma sonra tırnak izleri kalıyor göbekte, kuzenimde olduu

diyecek hiçbir şey bulamıyorum herşeyin hayırlısı allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…