- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.521
Selçükümün son fotoları..daha çektikçe eklerim..dedesinin öyle parmağı varki küçük bi ağaç gövdesi gibi..çocukda dişlerini kaşımaya uygun buldu..
Eki Görüntüle 495537 Eki Görüntüle 495538 Eki Görüntüle 495539 Eki Görüntüle 495540
Güzel bir tatilden sonra hoş bulmadın demekki İstanbulu canım.Gerçekten iğrenç bir sıcak var, dısarı cıkmak için saat 5 i bekliyoruz maalesef. Buarada oğlum çok yakışıklı olmuş iyice sararmış mavişleşmiş maşallahhh
Selçukkk ne kadar tatlı olmuşsun sen öylee, nasılda değişmiş büyümüş kocaman olmuş
evt aynen inşallah babası gibi kısmetli olsun..bnm beyde Ankarada teğmen olrk yaptı..komutanım komutanım diye geziyolardı askerleri çk seviyolardı bunu...ama bn çok dua etmiştim ankaraya çıksın diye grçktn kabul oldu..orda okuduum için arkadaşlarm fln hep ordaydı onu görmeye gittiim zmn kalcak yerm çoktu yani :))bide askeriyeye girince bi hürmet bi hürmet havalara girmiştim :)))
kız Berna ne kadar büyümüş maşallah böcük seniiii yaaaaaaaa
hoşgeldin canım, trabzon harikadır ya, ablam da ordan gelince burda kendine gelemz :)) eniştem de trabzonlu da :)) maşallah oğluş çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
Geldım okdar yazdım yazdım herkes bıyere gıtmıs bende gıttım napım anamOzledım hepınızı umraım ıyısınzdr ben ıyıyım cok sukur bı sorun yok bayram gezmelerı zıyrtler vs derken bır bayramıda gerıde bıraktık. Sıze resım eklıcem dedım lakın teldn ekleyemedm sımdı teldn pc attım am abu seferde cevıremıorum anammm egrı bugru oglumu gosterım sıze ıstedım o yuzden artık nasıl yapıosnz sız cevırıverın yada kafanızı cevırın
Eki Görüntüle 495612 Eki Görüntüle 495613 Eki Görüntüle 495614 Eki Görüntüle 495615
Kuzeyde cok temız harclık topladıı bız ona parasıyla bısey almadık kumbarası var ve hesabı var her ay kumbarasında bırekn bara banka hesabına yatıo benden zengın oldu oglum:))
Ahh canım yaa banada dogum ustune bı kadın geldı tanıdık cook yakın bır arkadasımn evıne 10 sendr gıdıo ve onun abısının evınede neysee geldı aynen boyle seyler anlattı 14 yasında amcasının ogluyla evlendırılmıs dayak yems 3 cocugu var vs vs 30 yasnda kadın 16 17 yasında cocugu var vs neysee okdr acıdımkı halınee bıraz daha anlatsa ıstedıgını gotur neye ıhtycn varsa soyle dıcktm neyseeeeeee kadın evı guzlce temzledı benm kocam cok yoruldu ve durumunu duydu dıyee ıstedıgı paradn bıraz daha fazlasını verdı bır kutuda cıkolata verdı gec oldugu ıcınde evıne kdr bırktık ıyı guzel bısey yok ertesı gun rımelımı bulamadm ara ara araaa yok anam yok yanıı neyse dedım bı rımelemı tenezzul etck dıgerlerı var o yok ama hepsı bı yerde esımde kıbrstan gelrken alms barı gıt otekılerı al be kadın neyseee kocam adıorum kocm yok olmaz almaz dedı dedım ok ben dun buraya koydugm rımelı kaybettm zaman gectı parfumlerımn ıcınden bırının eksık oldugunu farkettım zaman gectı gunlk bır kolyemın yerınde olmadıgını farkettım bunlrı hep sonradn farkttım konduramıorum cunku cok yakn arkdsma gıdıoo hanı oyle bısey olsa benı orda hep goruoo ne yuzlee ne cesretle ama o almadıda nolduu ımkan yok o aldı gunahınımı alıorum dıyede hala bazn kendımı sucluorum ama bukdrda olmaz ve suan hala arkadsıma gıdıoo ben utancımdn soramadm bılee bende mallık var kabul edıorum:)))
Abartma yaaa okdr gobek bendede var kadı kızımıyız bız:))
Bayıldım bu sarı uşağaaaa masallahh nalan cok tatlı olmus bu oglann
Bu selcuk kocaman adam olms bernaa masallahh subhanallahhCok tatlı olms yakısıklı erkekım benımmm
Canım Gülnihal biz masaya oturunca çığlığı basıyor,bende alıyorum onu eline de bi salatalık tutuşuturuyorum onunla oynuyor,kemiriyor yavrum yemek yiyi sanıyorama dün baktım bi parça ısırdı resmen koptu hemen aldım ağzından yani salatalıkta yalan oldu yeni bi oyalanma şekli bulmama lazım ama öğünleri kaçırmıyorum ben ,zati kaçırdığım zaman bi hal oluyorum hele kahvaltı yapmadan kendimi uyanmış saymıyorum
Nalan hoş geldin cnmm,Mehmet Can ne kadar tatlı olmuş öylee yirim ben onusiz karadenizlileri çok kıskanıyorum ya ,Türkiyede en çok gitmek istediğim yer karadeniz
Ay çok güldüm Çağla yorumuna Nalannn ama en azından ideal kilona daha yakınsın bende 61 olaydım iyiydi :) Ben yapmam pilates fln, evde olunca zati yeterince efor sarf ediyorum Gülnihal ,temizlik,ütü,çamaşır onlardan arta kalan zamanda da koltuğa yayılıyorum ama evde olsam olurdu kardeşimin gittiği spor salonu h.içi pilates bayanlara ücretsizmiş oraya giderdim ama çalışıyorum işte :/
Ayhh Bernaaa bu tam ısırmalık olmuşşşşSelçük paşam benim öpüyorum,ısırıyorum onu
Mine çok alıntı yapmışın resimli mesajın çok uzun diye bundan alıntılayarak yazıyorum
Kuzeyin resimlerine bittim ne gadana datlı olmuş öyle papyonunu sevsinler küçük adamm
Sanada ayrı bi paragraf açıyorum,Çok güzelsin anacım hemde taş gibi duruyon resimlerde hani kiloluydun sennn
Dah ayenı gordum canım yaa gecmıs olsun cok ınsan alısıomudr nedr ne rahat anlatıosun oyle:))) Bırımkı 1 dustu pır dustu:))) O ona buyuyene kdr yeter:)) Oyel yatak sandlye bana cok alck gelıo sımdı betern beterı dedıklerı ıs ıste bu olsa gerek:)) Onun bı tarafa fırlayan emzıgını yerımm canım benımm kıyamam ALLAH koruo bu meleklerıay kızlar Selçuk yine düştü..üst katta yatıyorz yatağın kenarına makyaj sandalyeleri olur ya gondol gibi onu koydum diğer yanında baya mesafe var ztn bn yatıyodm o trfta bide o tarafa dönemiyo..sbh mızırdanmya başlayınca mama hazırliim dedm..yine saniyelik bi olay..tam merdivenden bikaç adım indim tak tuk ses geldi ve sonra ağlama tabiki..koştum ve bütün ev ahaliside sabahn köründe saniyede odamdaydı..bi baktım sen o koltuğu ittir ki çok az mesafe vardı pencereyle arasında yani dardı o kısım..onu ittirmiş o aradan aşa düşmüş..bikaç saniyede nasıl başardı bunları ya şok oldum..yüz üstü duruyodu yavrum emziide bi tarafa fırlamış..babam az kalsın dövcekti bni torununu bu hale getirdiim içinaldım kucama brz ağladı sakinleşti..neyse önceki gibi çat diye ses gelmedi yerler parke değil ahşap olduğu için daha darbeyi azaltıyo sanırm..fazla ağlamadı..bak uyuyo şimdi özledm onu..ama sürekli dönmek istiyo anlamadım nedr bu dönme aşkı..bide yere koyuyorm annemde tepesinde duruyo kafayı kaldırıp kaldırp anneme gülüyo..resmen onun ilacı oldu..o güldükçe annem iyileşiyo valla :))
sağol mınecim uşağın babası konyalı ama ben çıkardım bi laz:) Trabzonda herkes bu coçuk hıç mi babasına benzemez modundaydı:) senınkıde bal olmuş maşallah papyonuna bittim sende maşallah çağla şıkel diyyye tabir ettiğimiz gruba girmişsin:)
sarışın oğlumdan bıde yakın kare paylasıyımEki Görüntüle 495780
çapak için en etkli damla ne kullandınız kızlar oğluşumun gözü mikrop kaptı sanırım netira die bi damla kullanıorum ama faydası olmadı demli çay omatlarıda bi işeyaramıo acillll yardımmmmmm bide demi iacını santaform verdi dr.
Ay çok geçmiş olsun Bernaa,iyi çok bişey olmamış ,Annenin iyi olmasına çok sevindim dualarım hep onunlaay kızlar Selçuk yine düştü..üst katta yatıyorz yatağın kenarına makyaj sandalyeleri olur ya gondol gibi onu koydum diğer yanında baya mesafe var ztn bn yatıyodm o trfta bide o tarafa dönemiyo..sbh mızırdanmya başlayınca mama hazırliim dedm..yine saniyelik bi olay..tam merdivenden bikaç adım indim tak tuk ses geldi ve sonra ağlama tabiki..koştum ve bütün ev ahaliside sabahn köründe saniyede odamdaydı..bi baktım sen o koltuğu ittir ki çok az mesafe vardı pencereyle arasında yani dardı o kısım..onu ittirmiş o aradan aşa düşmüş..bikaç saniyede nasıl başardı bunları ya şok oldum..yüz üstü duruyodu yavrum emziide bi tarafa fırlamış..babam az kalsın dövcekti bni torununu bu hale getirdiim içinaldım kucama brz ağladı sakinleşti..neyse önceki gibi çat diye ses gelmedi yerler parke değil ahşap olduğu için daha darbeyi azaltıyo sanırm..fazla ağlamadı..bak uyuyo şimdi özledm onu..ama sürekli dönmek istiyo anlamadım nedr bu dönme aşkı..bide yere koyuyorm annemde tepesinde duruyo kafayı kaldırıp kaldırp anneme gülüyo..resmen onun ilacı oldu..o güldükçe annem iyileşiyo valla :))
Ben kocam dağda hemide ermenistan sınırıdnda yapmış askerliği iyi ki askerden sonra tanışmışız diyorum dağa çıkamazdım ne yapardım onsuz yaNe guzel askerlık mevuzunuda gormssun sne benım beym asker ıken ben bebeydım:))) Bırbırımzden haberszzdık o askerden geldıkten hmmm 2 3 sene sonra tanstk bız ıykıde oyle olms ozaman askerlk 18 ay gıdıp ızmıre yerlesırdm heralde.))) Insallah oglumada oyle guzl yerler nasıp olr yada belkı onlrın zamanına kadr askerlık 1 aya duser oda paralı:)) bedellı demıorum hee hanı yurt dısında askerlere maaslı askerlk ettırıolrmıs ya o cınsten
Bende onu düşünüyorum Nalan,şimdiden kocamın başının etini yemeye başladım seneye karadenize gidelim diye,bu sene antalya hayallerim suyu düştü zaten bi türlü iznimi vermedikleri içinev
Aysel seneye yaz takıl bana akalım karadenize , yanı dediğin gibi kıskanılmıyacak bı memleket değil ki kardeşim:))
:
55 kilooselam kızlar
fotolar yine şahane,poz verenlerin güzelliklerinden olsa gerek ,3 delikanlı da birbirinden tatlı maşallah
mine sen de çok hoşsun canım kamuflaj olmadan da güzel görünüyorsun..kilolara gelince ben de sevincimi paylaşayım..doğumda 52den 65e çıktım doğumdan sonra 59 olmuştm,uzun süre 58dim ve şuan 55 oldum..fazla özel bişey uygulamadım ama yorgunluktan olmuş olabilir..Aselimin gece uykusunu hayli bozuldu..şuan da hastayım gece yat kalktan üşütmüşüm 2 gündür zor geçiyor,annm de ankara da,eşim de iş yoğunluğundan elinden geldiği kadar ilgilense de bebekle hastalık zormuşaz üşütünce hemen battaniye altına tünerdim oysa ki böhüüü..
berna canım çok geçmiş olsun selçuk foto ekleyince kaza mı geçiriyor ne? maşallah da diyoruz kuzuma yine de nazar mı ediyoruz
saful canım Aselin de kilosu az 6200 yeni olduk daha,ama sağlığı iyi olsunda ne yapalım..
Aselcim uyandı ,öptüm hepinizi
ay kızlar Selçuk yine düştü..üst katta yatıyorz yatağın kenarına makyaj sandalyeleri olur ya gondol gibi onu koydum diğer yanında baya mesafe var ztn bn yatıyodm o trfta bide o tarafa dönemiyo..sbh mızırdanmya başlayınca mama hazırliim dedm..yine saniyelik bi olay..tam merdivenden bikaç adım indim tak tuk ses geldi ve sonra ağlama tabiki..koştum ve bütün ev ahaliside sabahn köründe saniyede odamdaydı..bi baktım sen o koltuğu ittir ki çok az mesafe vardı pencereyle arasında yani dardı o kısım..onu ittirmiş o aradan aşa düşmüş..bikaç saniyede nasıl başardı bunları ya şok oldum..yüz üstü duruyodu yavrum emziide bi tarafa fırlamış..babam az kalsın dövcekti bni torununu bu hale getirdiim içinaldım kucama brz ağladı sakinleşti..neyse önceki gibi çat diye ses gelmedi yerler parke değil ahşap olduğu için daha darbeyi azaltıyo sanırm..fazla ağlamadı..bak uyuyo şimdi özledm onu..ama sürekli dönmek istiyo anlamadım nedr bu dönme aşkı..bide yere koyuyorm annemde tepesinde duruyo kafayı kaldırıp kaldırp anneme gülüyo..resmen onun ilacı oldu..o güldükçe annem iyileşiyo valla :))
Geldım okdar yazdım yazdım herkes bıyere gıtmıs bende gıttım napım anamOzledım hepınızı umraım ıyısınzdr ben ıyıyım cok sukur bı sorun yok bayram gezmelerı zıyrtler vs derken bır bayramıda gerıde bıraktık. Sıze resım eklıcem dedım lakın teldn ekleyemedm sımdı teldn pc attım am abu seferde cevıremıorum anammm egrı bugru oglumu gosterım sıze ıstedım o yuzden artık nasıl yapıosnz sız cevırıverın yada kafanızı cevırın
Eki Görüntüle 495612 Eki Görüntüle 495613 Eki Görüntüle 495614 Eki Görüntüle 495615
Kuzeyde cok temız harclık topladıı bız ona parasıyla bısey almadık kumbarası var ve hesabı var her ay kumbarasında bırekn bara banka hesabına yatıo benden zengın oldu oglum:))
Ahh canım yaa banada dogum ustune bı kadın geldı tanıdık cook yakın bır arkadasımn evıne 10 sendr gıdıo ve onun abısının evınede neysee geldı aynen boyle seyler anlattı 14 yasında amcasının ogluyla evlendırılmıs dayak yems 3 cocugu var vs vs 30 yasnda kadın 16 17 yasında cocugu var vs neysee okdr acıdımkı halınee bıraz daha anlatsa ıstedıgını gotur neye ıhtycn varsa soyle dıcktm neyseeeeeee kadın evı guzlce temzledı benm kocam cok yoruldu ve durumunu duydu dıyee ıstedıgı paradn bıraz daha fazlasını verdı bır kutuda cıkolata verdı gec oldugu ıcınde evıne kdr bırktık ıyı guzel bısey yok ertesı gun rımelımı bulamadm ara ara araaa yok anam yok yanıı neyse dedım bı rımelemı tenezzul etck dıgerlerı var o yok ama hepsı bı yerde esımde kıbrstan gelrken alms barı gıt otekılerı al be kadın neyseee kocam adıorum kocm yok olmaz almaz dedı dedım ok ben dun buraya koydugm rımelı kaybettm zaman gectı parfumlerımn ıcınden bırının eksık oldugunu farkettım zaman gectı gunlk bır kolyemın yerınde olmadıgını farkettım bunlrı hep sonradn farkttım konduramıorum cunku cok yakn arkdsma gıdıoo hanı oyle bısey olsa benı orda hep goruoo ne yuzlee ne cesretle ama o almadıda nolduu ımkan yok o aldı gunahınımı alıorum dıyede hala bazn kendımı sucluorum ama bukdrda olmaz ve suan hala arkadsıma gıdıoo ben utancımdn soramadm bılee bende mallık var kabul edıorum:)))
Abartma yaaa okdr gobek bendede var kadı kızımıyız bız:))
Bayıldım bu sarı uşağaaaa masallahh nalan cok tatlı olmus bu oglann
Bu selcuk kocaman adam olms bernaa masallahh subhanallahhCok tatlı olms yakısıklı erkekım benımmm
Canım Gülnihal biz masaya oturunca çığlığı basıyor,bende alıyorum onu eline de bi salatalık tutuşuturuyorum onunla oynuyor,kemiriyor yavrum yemek yiyi sanıyorama dün baktım bi parça ısırdı resmen koptu hemen aldım ağzından yani salatalıkta yalan oldu yeni bi oyalanma şekli bulmama lazım ama öğünleri kaçırmıyorum ben ,zati kaçırdığım zaman bi hal oluyorum hele kahvaltı yapmadan kendimi uyanmış saymıyorum
Nalan hoş geldin cnmm,Mehmet Can ne kadar tatlı olmuş öylee yirim ben onusiz karadenizlileri çok kıskanıyorum ya ,Türkiyede en çok gitmek istediğim yer karadeniz
Ay çok güldüm Çağla yorumuna Nalannn ama en azından ideal kilona daha yakınsın bende 61 olaydım iyiydi :) Ben yapmam pilates fln, evde olunca zati yeterince efor sarf ediyorum Gülnihal ,temizlik,ütü,çamaşır onlardan arta kalan zamanda da koltuğa yayılıyorum ama evde olsam olurdu kardeşimin gittiği spor salonu h.içi pilates bayanlara ücretsizmiş oraya giderdim ama çalışıyorum işte :/
Ayhh Bernaaa bu tam ısırmalık olmuşşşşSelçük paşam benim öpüyorum,ısırıyorum onu
Mine çok alıntı yapmışın resimli mesajın çok uzun diye bundan alıntılayarak yazıyorum
Kuzeyin resimlerine bittim ne gadana datlı olmuş öyle papyonunu sevsinler küçük adamm
Sanada ayrı bi paragraf açıyorum,Çok güzelsin anacım hemde taş gibi duruyon resimlerde hani kiloluydun sennn
Gelelim bizee
Akşam üst komşunun oğlunun asker eğlencesi vardı tam balkonun altında bizde çıktık Gülnihalle balkondan izledik,Gülnihal davul zurnayla çoştu resmen kucağımda zor zapettim, çok oynak olacak benim kızım bellio kadar ellerini kollarını oynattı zıpladı ki içeri çay koymağa girdim ben çayın altını yakıp tepsiyi hazırlayana kadar döndüm ki Gülnihal uyumuş birde tam evin dibinde çalıyorlar bütün gürültü evde o sese rağmen mışıl mışıl uyudu ama saat 6 da hortladı resmen
Gecenin sonunda çoğun annesiyle sarılıp ağlaması beni benden aldı o kadar çok ağladım ki bendeAnnelik böyle bişey galiba ,anne olmadan anlamıyorsun ANNELERİ
ay kızlar Selçuk yine düştü..üst katta yatıyorz yatağın kenarına makyaj sandalyeleri olur ya gondol gibi onu koydum diğer yanında baya mesafe var ztn bn yatıyodm o trfta bide o tarafa dönemiyo..sbh mızırdanmya başlayınca mama hazırliim dedm..yine saniyelik bi olay..tam merdivenden bikaç adım indim tak tuk ses geldi ve sonra ağlama tabiki..koştum ve bütün ev ahaliside sabahn köründe saniyede odamdaydı..bi baktım sen o koltuğu ittir ki çok az mesafe vardı pencereyle arasında yani dardı o kısım..onu ittirmiş o aradan aşa düşmüş..bikaç saniyede nasıl başardı bunları ya şok oldum..yüz üstü duruyodu yavrum emziide bi tarafa fırlamış..babam az kalsın dövcekti bni torununu bu hale getirdiim içinaldım kucama brz ağladı sakinleşti..neyse önceki gibi çat diye ses gelmedi yerler parke değil ahşap olduğu için daha darbeyi azaltıyo sanırm..fazla ağlamadı..bak uyuyo şimdi özledm onu..ama sürekli dönmek istiyo anlamadım nedr bu dönme aşkı..bide yere koyuyorm annemde tepesinde duruyo kafayı kaldırıp kaldırp anneme gülüyo..resmen onun ilacı oldu..o güldükçe annem iyileşiyo valla :))
Evet ya bu sıcağa girince bunaldım tekrar. orada hiç terlemedim mis gibi hava. Sağol mervecim. Baya sarardı gözler lacivertti mavi oldu ama hala keltoş:)
Dah ayenı gordum canım yaa gecmıs olsun cok ınsan alısıomudr nedr ne rahat anlatıosun oyle:))) Bırımkı 1 dustu pır dustu:))) O ona buyuyene kdr yeter:)) Oyel yatak sandlye bana cok alck gelıo sımdı betern beterı dedıklerı ıs ıste bu olsa gerek:)) Onun bı tarafa fırlayan emzıgını yerımm canım benımm kıyamam ALLAH koruo bu meleklerı
VAllaa aynı laz olms bızımkıler ztn bayılr bıze benzesın trıplere gırmslerdır:))) Ozledımm nalancım yaa bıgun goruselımm su usagıı bıraz ısırayımm:) Bıde bıdeee gel yakındn gor benı çağla şıkel yanımda akrep nalan kalır ahahaha:)) Yasasın resmın hılesııı ınsana kendını ıyı hıssettıren arkadasları oluoo:)))
]
Ahh canım yaa banada dogum ustune bı kadın geldı tanıdık cook yakın bır arkadasımn evıne 10 sendr gıdıo ve onun abısının evınede neysee geldı aynen boyle seyler anlattı 14 yasında amcasının ogluyla evlendırılmıs dayak yems 3 cocugu var vs vs 30 yasnda kadın 16 17 yasında cocugu var vs neysee okdr acıdımkı halınee bıraz daha anlatsa ıstedıgını gotur neye ıhtycn varsa soyle dıcktm neyseeeeeee kadın evı guzlce temzledı benm kocam cok yoruldu ve durumunu duydu dıyee ıstedıgı paradn bıraz daha fazlasını verdı bır kutuda cıkolata verdı gec oldugu ıcınde evıne kdr bırktık ıyı guzel bısey yok ertesı gun rımelımı bulamadm ara ara araaa yok anam yok yanıı neyse dedım bı rımelemı tenezzul etck dıgerlerı var o yok ama hepsı bı yerde esımde kıbrstan gelrken alms barı gıt otekılerı al be kadın neyseee kocam adıorum kocm yok olmaz almaz dedı dedım ok ben dun buraya koydugm rımelı kaybettm zaman gectı parfumlerımn ıcınden bırının eksık oldugunu farkettım zaman gectı gunlk bır kolyemın yerınde olmadıgını farkettım bunlrı hep sonradn farkttım konduramıorum cunku cok yakn arkdsma gıdıoo hanı oyle bısey olsa benı orda hep goruoo ne yuzlee ne cesretle ama o almadıda nolduu ımkan yok o aldı gunahınımı alıorum dıyede hala bazn kendımı sucluorum ama bukdrda olmaz ve suan hala arkadsıma gıdıoo ben utancımdn soramadm bılee bende mallık var kabul edıoru
ya biz çok safız yada bu insancıklar çok zeki neyse allaha havale ettim artık hayrını görmez inşallah kat be kat çıkar inşallah kendisinden aklıma geldikçe sinir olyorm
Gelelim bizee
Akşam üst komşunun oğlunun asker eğlencesi vardı tam balkonun altında bizde çıktık Gülnihalle balkondan izledik,Gülnihal davul zurnayla çoştu resmen kucağımda zor zapettim, çok oynak olacak benim kızım bellio kadar ellerini kollarını oynattı zıpladı ki içeri çay koymağa girdim ben çayın altını yakıp tepsiyi hazırlayana kadar döndüm ki Gülnihal uyumuş birde tam evin dibinde çalıyorlar bütün gürültü evde o sese rağmen mışıl mışıl uyudu ama saat 6 da hortladı resmen
Gecenin sonunda çoğun annesiyle sarılıp ağlaması beni benden aldı o kadar çok ağladım ki bendeAnnelik böyle bişey galiba ,anne olmadan anlamıyorsun ANNELERİ
bi kız anası olarak bende çok üzüldüm yaa bu aralar bizim mahallede de çok olyo asker uğurlamaları ama benim kız sesten hiç uymuyo çok özeniyorum öyle düğünlerde falan uyuyan bebeklere :)
bernacım annen hastaymış ben kaçırmışım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin anneciğine, selçuğa da çok geçimş olsun kuzular artık zaptedilemez durumdalar valla
elbistan tatilimiz devam ediyo hala..salı günü benim anneme geçicez, boluya..o günü iple çekiyorum..burası beni sinir ediyo...kayınbababm bütün gün tv nin karşısında yatıyo, kumanda da elinde, bi dakika birakmıyo..çalışmıyo da ..nasılsa bizden alıyolarya para, adamın umrunda değil, geldiğimizden beri sadece bi kez işe çıktı, o da 3 saat, 20 lira kazanmış, beğenmemiş beyfendi,ne gerek var diyo...doğru, ne gerek var, oğlanla gelin çalışıyo ne de olsaiki tane delikanlı kaynım var, onlar da boş boş evde oturuyolar..bi tanıdıkları çağırdı geçen inşaat işi için, yok o iş çok yorucuymuş, gitmediler...görümcem var 25 yaşında, geçen ay markete girmişti, 2 gün sonra çıkmış, dyanamıyomuş..bunların hepsi afedersiniz ama gerizekalı resmen...evde bu kadar genç insan var, biri de çalışmıyo...biri de üniversite de okuyo şehir dışında..iki gün sonra kız okula gidicek, para yok diye dilenmeye başlarlar bizden...nefret ediyorum valla...önceleri hoş görüyodum, ihtiyaçları var diyodum ama gelipte bu hallerini görünce tiksindim resmen...eşimin de başının etini yiyorum çaktırmadan..hele bi para gönder gösteririm sana diyorum..yetti ya, bu ne....ben milletin tembellerini beslemek için mi okudum onca yıl...ama bundan sonra görürüler..isterse boşansın, 5 kuruş göndertmicem...
dur canım sakin ol haklısın evet sorumsuz davranmışlar ama sen neden kendi mutluluğunu tehkileye atıyorsun çocukların zaten masrafları artıyor bunu bahane edersin göndertmezsin artık ama boşanma falan deme bunlları
çapak için en etkli damla ne kullandınız kızlar oğluşumun gözü mikrop kaptı sanırım netira die bi damla kullanıorum ama faydası olmadı demli çay omatlarıda bi işeyaramıo acillll yardımmmmmm bide demi iacını santaform verdi dr.
bizde aynı ilacı kullanmıştık günde 4 defa 1 damla şeklinde hemen geçirmişti birde ılık su ve pamukla masaj yap göz çevresine burun kısmına yakın olan yere (çok kötü tarif ettim ama umarım anlamışındır )
Bende onu düşünüyorum Nalan,şimdiden kocamın başının etini yemeye başladım seneye karadenize gidelim diye,bu sene antalya hayallerim suyu düştü zaten bi türlü iznimi vermedikleri için
Ama ben o mavi gözlere kurban olurummmmmeşimde bende maviş bebekleri çok severiz,hamlileliğim boyunca hep ya bi ihtimal mavi olursa diye umit etti garibim ama esmer kahverengi gözlü anne esmer babadan sarı ve maviş bi bebek çıkmadı tabi Bende Mehmet Canı severim
bn onun kelini yerimmm...kelde sarı sarı saçlar çıkmış uşaum
gercekten iyice sapsarı olmuş ya oğlumm yakından resminde belli iyice :)) benm kızda hala keltoş olsun be nalan napalım kuzum inşallah bir gün çıkar saçları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?