2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elbistan tatilimiz devam ediyo hala..salı günü benim anneme geçicez, boluya..o günü iple çekiyorum..burası beni sinir ediyo...kayınbababm bütün gün tv nin karşısında yatıyo, kumanda da elinde, bi dakika birakmıyo..çalışmıyo da ..nasılsa bizden alıyolarya para, adamın umrunda değil, geldiğimizden beri sadece bi kez işe çıktı, o da 3 saat, 20 lira kazanmış, beğenmemiş beyfendi,ne gerek var diyo...doğru, ne gerek var, oğlanla gelin çalışıyo ne de olsa iki tane delikanlı kaynım var, onlar da boş boş evde oturuyolar..bi tanıdıkları çağırdı geçen inşaat işi için, yok o iş çok yorucuymuş, gitmediler...görümcem var 25 yaşında, geçen ay markete girmişti, 2 gün sonra çıkmış, dyanamıyomuş..bunların hepsi afedersiniz ama gerizekalı resmen...evde bu kadar genç insan var, biri de çalışmıyo...biri de üniversite de okuyo şehir dışında..iki gün sonra kız okula gidicek, para yok diye dilenmeye başlarlar bizden...nefret ediyorum valla...önceleri hoş görüyodum, ihtiyaçları var diyodum ama gelipte bu hallerini görünce tiksindim resmen...eşimin de başının etini yiyorum çaktırmadan..hele bi para gönder gösteririm sana diyorum..yetti ya, bu ne....ben milletin tembellerini beslemek için mi okudum onca yıl...ama bundan sonra görürüler..isterse boşansın, 5 kuruş göndertmicem...

Evet ya bu sıcağa girince bunaldım tekrar. orada hiç terlemedim mis gibi hava. Sağol mervecim. Baya sarardı gözler lacivertti mavi oldu ama hala keltoş:)

Ne guzel askerlık mevuzunuda gormssun sne benım beym asker ıken ben bebeydım:))) Bırbırımzden haberszzdık o askerden geldıkten hmmm 2 3 sene sonra tanstk bız ıykıde oyle olms ozaman askerlk 18 ay gıdıp ızmıre yerlesırdm heralde.))) Insallah oglumada oyle guzl yerler nasıp olr yada belkı onlrın zamanına kadr askerlık 1 aya duser oda paralı:)) bedellı demıorum hee hanı yurt dısında askerlere maaslı askerlk ettırıolrmıs ya o cınsten

evet canım harıka ablan sanslıymış hemen overım memleketımı:) teşekkur ederım canım hepimizin çocuklaını inş

sağol mınecim uşağın babası konyalı ama ben çıkardım bi laz:) Trabzonda herkes bu coçuk hıç mi babasına benzemez modundaydı:) senınkıde bal olmuş maşallah papyonuna bittim sende maşallah çağla şıkel diyyye tabir ettiğimiz gruba girmişsin:)

Aysel seneye yaz takıl bana akalım karadenize , yanı dediğin gibi kıskanılmıyacak bı memleket değil ki kardeşim:))

sarışın oğlumdan bıde yakın kare paylasıyım

selam kızlar

fotolar yine şahane,poz verenlerin güzelliklerinden olsa gerek ,3 delikanlı da birbirinden tatlı maşallah

mine sen de çok hoşsun canım kamuflaj olmadan da güzel görünüyorsun..kilolara gelince ben de sevincimi paylaşayım..doğumda 52den 65e çıktım doğumdan sonra 59 olmuştm,uzun süre 58dim ve şuan 55 oldum..fazla özel bişey uygulamadım ama yorgunluktan olmuş olabilir..Aselimin gece uykusunu hayli bozuldu..şuan da hastayım gece yat kalktan üşütmüşüm 2 gündür zor geçiyor,annm de ankara da,eşim de iş yoğunluğundan elinden geldiği kadar ilgilense de bebekle hastalık zormuşaz üşütünce hemen battaniye altına tünerdim oysa ki böhüüü..

berna canım çok geçmiş olsun selçuk foto ekleyince kaza mı geçiriyor ne? maşallah da diyoruz kuzuma yine de nazar mı ediyoruz

saful canım Aselin de kilosu az 6200 yeni olduk daha,ama sağlığı iyi olsunda ne yapalım..

Aselcim uyandı ,öptüm hepinizi

Dah ayenı gordum canım yaa gecmıs olsun cok ınsan alısıomudr nedr ne rahat anlatıosun oyle:))) Bırımkı 1 dustu pır dustu:))) O ona buyuyene kdr yeter:)) Oyel yatak sandlye bana cok alck gelıo sımdı betern beterı dedıklerı ıs ıste bu olsa gerek:)) Onun bı tarafa fırlayan emzıgını yerımm canım benımm kıyamam ALLAH koruo bu meleklerı

VAllaa aynı laz olms bızımkıler ztn bayılr bıze benzesın trıplere gırmslerdır:))) Ozledımm nalancım yaa bıgun goruselımm su usagıı bıraz ısırayımm:) Bıde bıdeee gel yakındn gor benı çağla şıkel yanımda akrep nalan kalır ahahaha:)) Yasasın resmın hılesııı ınsana kendını ıyı hıssettıren arkadasları oluoo:)))

çapak için en etkli damla ne kullandınız kızlar oğluşumun gözü mikrop kaptı sanırım netira die bi damla kullanıorum ama faydası olmadı demli çay omatlarıda bi işeyaramıo acillll yardımmmmmm bide demi iacını santaform verdi dr.

geçmiş olsun, benim kızımın tek gözüde çapaklanıyordu ayrıca sulanıyordu, dr. a götürdük gözyaşı kanal tıkanıklığıymış, tobrased damla verdi, masajla beraber yaptık. bir günde iyileşti.

Ay çok geçmiş olsun Bernaa,iyi çok bişey olmamış ,Annenin iyi olmasına çok sevindim dualarım hep onunla
Ben kocam dağda hemide ermenistan sınırıdnda yapmış askerliği iyi ki askerden sonra tanışmışız diyorum dağa çıkamazdım ne yapardım onsuz ya
Bende onu düşünüyorum Nalan,şimdiden kocamın başının etini yemeye başladım seneye karadenize gidelim diye,bu sene antalya hayallerim suyu düştü zaten bi türlü iznimi vermedikleri için
Ama ben o mavi gözlere kurban olurummmmm eşimde bende maviş bebekleri çok severiz,hamlileliğim boyunca hep ya bi ihtimal mavi olursa diye umit etti garibim ama esmer kahverengi gözlü anne esmer babadan sarı ve maviş bi bebek çıkmadı tabi Bende Mehmet Canı severim
55 kiloo bende görürmüyüm o kiloyu bi gün tartıda acabaaa
Bu arada çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Bernaaaaaaaa çok geçmiş olsun canım (

Oğlummm lan ne tatlı olmuşsunnn anneciğin getirmedi ki hem elimi öp hem o tipini bi görüm yiyim yiyimmmm. benim kız izin vermiyor ki doya doya sevim Kuzeyi.
ayrıca göbeğim konusunda teeeeesüfff ediyorum kadı kızı falan, ben gayet fit anne olmak isteyen bayanım :)

Bebişim salatalık meselesini bende yapıyorum bazende havuç ama kesmez oldu bizim kızı. Böyle kavun olcak doldurcak ağzını her fırtta :))
Demek Göloşum oynak olcak heee :) oynasın oynasın kapı gıcırtısına :))) Benim kız da oynak boşverrr zilli bunlar.
Asker çocuklara çok üzülüyorum bende artık ya eskiden böyle değildim, bile bile gidiyorlar,ülkenin bu halinde Hayırlı teskereler olsun, sağ salim gitsin gelsin kavuşsun annesine inşallah.

ahh yavrum yaa yine düştü demek neyseki bu sefer sert düşmemiş. Allahım korusun mniklerimizi yaa. cok geçmiş olsun bebegimm.

Evet ya bu sıcağa girince bunaldım tekrar. orada hiç terlemedim mis gibi hava. Sağol mervecim. Baya sarardı gözler lacivertti mavi oldu ama hala keltoş:)

gercekten iyice sapsarı olmuş ya oğlumm yakından resminde belli iyice :)) benm kızda hala keltoş olsun be nalan napalım kuzum inşallah bir gün çıkar saçları :)

Selam canlarım bu kadar aradan sonra geçmişi okumak hayal oldu, sadece şu ana baktım da oğluşlara bittim resmen, maaşallah suphanallah hepsine

Herkese Selam;

Uzun zaman giremedim, inşaAllah herkes iyidir, biz oğluşumun grip olması dışında çok şükür iyiyiz:) Bayramımızda çok güzel geçti, Ankara-beypazarı-nallıhan gezdik.. Bayramdan önce ve bayramdan sonra Kırıkkaleden ev aramakla geçti günlerimiz ve çok şükür bulduk, Eşim yarın nakliyeci ile görşecek ve haftaya taşınacağız...

Bunlarda ilk bayramımızdan :)

Görüşelim Minecim bu hafta bıraz yoğunum temizlik falan. Haftaya ayarlayalım goruşelim bende özledim.Hem havalar bıraz serınler ,Temızlıkçı olayınıda bence soyle arkadasına madem şüphelenıyorsun evıne gıren cıkan bellı sonuçta. Belki arkadasınında farketmeden bişeylerini alıyordur. Böyle ınsanlara cok sınır oluyorum yapacağın işi dürüst yap benim sayemde para kazanıyorsun ama kazandığın yere ihanet ediyorsun.Bizimde başımıza gelmişti kardeşimin dolabında bır mıktar para vardı kadın almış içinden, sonra annem yıne para koydu akşama doğru baktı ıcınden alınmış kadını gitmeye hazırlanırken bı sıkıstırdı falan vermedi bılıyormusun yok ben almadım diye annem işte sen almışsın dıyor sabah koydum yok hayır almadım dedi yuzsuz

Ayselcim umarım ikinci bebeğiniz istediğiniz gibi mavi gözlü bir oğluş olur. Bende eşime soyledim bayramlar kısa oluyor seneye uzun bır karadenız tatılı yapma sözü aldım. Keşke verselerdi iznini, yenı doğum yaptım bır tatıle ıhtıyacım var benım hepınızden cok dıye ısyan et:)

gercekten iyice sapsarı olmuş ya oğlumm yakından resminde belli iyice :)) benm kızda hala keltoş olsun be nalan napalım kuzum inşallah bir gün çıkar saçları :)

6 aylıkda oldular hala bı belırtı yok keltoşlarda:) senın profılde alya cok tatlı bı poz vermış onu yuklesene merak ettım sanki dans ediyyor gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…