2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bernacım 3-5 tel altın sarısı saçı var oda tam tepesinde keltoş sayılır:))) Senin oğluş gibi sırma saçlı değil oğlum:)

hehe valla bnm oğlanın yanlardaki saçları traş ettk öndekilerde iyice uzadı tam sırma saçlı oldu..baya terliyo ama kıyamıyorm kesmeye..koca kafalı zatn bide kessem adana karpuzu gibi olur..yoksa diyarbakır mıydı :44:

6 aylıkda oldular hala bı belırtı yok keltoşlarda:) senın profılde alya cok tatlı bı poz vermış onu yuklesene merak ettım sanki dans ediyyor gibi:)

valla cıkmıyor saçları hala bunlar kel kel ben anladım
temizligin dibine vurduk kocamla, Alyayı anneme yolladım o biçim dip köse suan haşatım çıkmış durumda. hangi resim acaba kusum? Bu mu ?

İlk bayramımız

Bayramın akşamı Gülnihal ve bayram şekerleri

Ayh aman alt ettim sonunda

Anaannemi çook seviyorumm

Anaannemle hergünlük park sefası

Ya bırakında oturayım yatırmayın beniii

Hiiii ocelereee bakınn hepsini sürsem nolur kii

Bunu bulusunca anlatırım bu mevzuyu konustuk zaten ortalk bıraz karıstı:))) Yaa yok ınsanın sınırıne dokunan nasıl enayı yerıne koyuosun dıorum yaa fazladn para cıkolatalr evıne kdr bırakmalar daha napım sana be kadın:) Yanı yazık nasıl ınsanlk nasıl vıcdn nasıl basını rahat koyuo yastıgaa ben bılmem yıne gunahınımı alıorum acaba dıyede dusunmedn edemıorum o ayrı tobee tobee ALLAH affetsn:) Tamam canım mutlkaa goruselmm göreslendim keltosumu:)) Anasınıda tabi:)

hahaha senın kel kafan ataktıgnnn tacını yerımm annemmmmmmmm:)) Masallahhh tosbıkk:))

Ben bu Gulnıhalıı hamm yaparım annesııı o ocelerıde sursunde oyle bı resım ceksın bakalm kız sımdıden meraklı:)) Koymussunz onunee nasıl merk etmesın masallah bu kızaa baya buyumus evlenmeklık kız olmus aysel ahahah:))

Anammmm Alyam ben seni yirim o göbüşünü de yirimmm meleğim benimmm

Genetiği bozuk bi bebek anca bizden öyle çıkar kuzum ya çünkü sülala esmer hem benim hem eşimin tarafı İsyan ettimde pek oralı olmadı kimse ya annelik zor dediler teselli ettiler hepsi o

Eminecim hoş geldin maşallah oğluşunaa manzara da süper

Gülnihalle Kuzeyin resimlerine baktık kızımın tepkisi
Eyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bvüüüüüüüüü ve bi sürüü salyayı ekrana püskürtüü

anam ne tatlı olmuşlar topigimizin bebisleri bizden de bi resim ama öyle karadeniz manzaramız yok malesef şimdilik bisikletli resmimiz 2si de buna bayılıyo
Kismetse karadeniz manzarali resimlerimiz 2hafta sonra geliyor insallah düğüne samsun'a ordan da memlekete Artvin'e gidicem çok seviniyorum ama bi yandan da 2çocukla nasıl olacak düşünüyorum eşim gelmiyo çünkü

Eklentiler

• $100820121381.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 50

0. . . . . . . . . :) . .0 istediğim resmi ekleyemedim bunla idare edin

Bunun komık ifadelerini yerim ya çok şeker:)) Bızım ki hacıyatmaz gibi hop düşüyor, maşallah bu kızıma, bir ay sonra yurur bu guloş aysel

kız minik kuş seni dans mı ediyorsun teyzem sen yerim seni de o tacını da

amanda aman Güloş hanımlar ne kadar da zarif bir o kadar da tatlı olmuşlar, güzel bakışlı böcek seni, Miray teyzen yer o bakışları da seni de

gülnihal aşkım seni çoook özledim, resimlerine baktım baktım hasretinden agggiiiii diye bağırdım ama beni anlamadılar sanırsam,bağırıyom diye birazdan uyutcaklar:) aşkım depreşti kara kaşını kara gözünü görünce bebeeemmmm:))) sende beni özlemişsindir diye resmimi yüklüyorum, anana söle de beni sana göstersin emi küçük totolu yarim:)) imza.. (gökalp)

Eki Görüntüle 496010

abi kardeş ne de güzel eğleniyorlar maşallah

Bunun komık ifadelerini yerim ya çok şeker:)) Bızım ki hacıyatmaz gibi hop düşüyor, maşallah bu kızıma, bir ay sonra yurur bu guloş aysel
Teşekkürler Nalan teyzesi ,Güloşun en sevdiği şey oturmak yeni öğrendi diye suyunu çıkardı artık,Gamzenin yazdığı gibi gece oturmak için uyanmasından korkuyorum
Miray teyze çok uzaktasın yaaa yoksa bende Lidya'yı mıncırmak ısırmak kucaklamak istiyorummmm

Gökalp aşkoo bende seni özledimm,sarışın yarim Behlülüm benimm,bi aran önce şu analaraımızı dürtelim de buluşalım,bu satırları annem yazıyor benim uyku saatim ,güzellik uykusuna dalalı 2saat oldu sana daha güzel görünmem lazım ama resimin açılmıyor sevdiceğimmmm

Son düzenleme:

cnm sakin ol önce.. çocuklar büyüdükçe masrafları artıyo eşine bunu anlat..bi kaç kez gerekli gereksiz bi kça bişey aldırt eşine çocuğun için bak eşinde elini cebine atmaz olur.. hem eşinle aran kötü olmaz sende para vermemiş
olursun kayınpederine

Gökalp aşkoo bende seni özledimm,sarışın yarim Behlülüm benimm,bi aran önce şu analaraımızı dürtelim de buluşalım,bu satırları annem yazıyor benim uyku saatim ,güzellik uykusuna dalalı 2saat oldu sana daha güzel görünmem lazım ama resimin açılmıyor sevdiceğimmmm

[/QUOTE]

tamam güloooo yeniden yüklüyo kayganan becerememiş heralde :))

uzun zaan oldu forumu okumayalı o kadar çok şey paylaşılmışki ben çoğunu kaçırmışım bundan sonra elimden geldikçe sizlerle fikir alışverişinde bulunmka istiyorum sizler öyle güzel bi ortam kurmuşsunuzki benide kabul ederseniz mutlu olurum...
şimdi gelelim sıkıntıma oğluş 5 buöuk aylık oldu süt iyice azaldı günde 250 ml civarı(sağarak verdiğimden biliyorum) üzeri mamayla devam ediyorum ben annemin yoğun baskısı sonucu ek gıdaya başladım ama baya karışık veriyorum sanırım allahtan oğlum sıkıntı çıkarmıyo verdiğimi yiyo ( çok şükür) ama bana belli bi düzen lazım ne zman meyve ne zman yoğurt çorba gibi yardımcı olursanız sevinirim

benim bebişim de beş buçuk aylık ve bugün doktor ek gıdaya artık başlayabiliriz dedi. ilk hafta elma suyu ve püresi, ikinci hafta sebze çorbası, üçüncü hafta yoğurda başlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…