- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.541
Bernacım 3-5 tel altın sarısı saçı var oda tam tepesinde keltoş sayılır:))) Senin oğluş gibi sırma saçlı değil oğlum:)
6 aylıkda oldular hala bı belırtı yok keltoşlarda:) senın profılde alya cok tatlı bı poz vermış onu yuklesene merak ettım sanki dans ediyyor gibi:)
Bunu bulusunca anlatırım bu mevzuyu konustuk zaten ortalk bıraz karıstı:))) Yaa yok ınsanın sınırıne dokunan nasıl enayı yerıne koyuosun dıorum yaa fazladn para cıkolatalr evıne kdr bırakmalar daha napım sana be kadın:) Yanı yazık nasıl ınsanlk nasıl vıcdn nasıl basını rahat koyuo yastıgaa ben bılmem yıne gunahınımı alıorum acaba dıyede dusunmedn edemıorum o ayrı tobee tobee ALLAH affetsn:) Tamam canım mutlkaa goruselmm göreslendim keltosumu:)) Anasınıda tabi:)Görüşelim Minecim bu hafta bıraz yoğunum temizlik falan. Haftaya ayarlayalım goruşelim bende özledim.Hem havalar bıraz serınler ,Temızlıkçı olayınıda bence soyle arkadasına madem şüphelenıyorsun evıne gıren cıkan bellı sonuçta. Belki arkadasınında farketmeden bişeylerini alıyordur. Böyle ınsanlara cok sınır oluyorum yapacağın işi dürüst yap benim sayemde para kazanıyorsun ama kazandığın yere ihanet ediyorsun.Bizimde başımıza gelmişti kardeşimin dolabında bır mıktar para vardı kadın almış içinden, sonra annem yıne para koydu akşama doğru baktı ıcınden alınmış kadını gitmeye hazırlanırken bı sıkıstırdı falan vermedi bılıyormusun yok ben almadım diye annem işte sen almışsın dıyor sabah koydum yok hayır almadım dedi yuzsuz
hahaha senın kel kafan ataktıgnnn tacını yerımm annemmmmmmmm:)) Masallahhh tosbıkk:))
İlk bayramımız
Eki Görüntüle 495910 Eki Görüntüle 495911 Eki Görüntüle 495909 Eki Görüntüle 495916 Eki Görüntüle 495917
Bayramın akşamı Gülnihal ve bayram şekerleri
Eki Görüntüle 495918 Eki Görüntüle 495919
Ayh aman alt ettim sonunda
Eki Görüntüle 495921
Anaannemi çook seviyorumm
Eki Görüntüle 495923
Anaannemle hergünlük park sefası
Eki Görüntüle 495924
Ya bırakında oturayım yatırmayın beniii
Eki Görüntüle 495928
Hiiii ocelereee bakınn hepsini sürsem nolur kii
Eki Görüntüle 495932
Anammmm Alyam ben seni yirim o göbüşünü de yirimmm meleğim benimmmvalla cıkmıyor saçları hala bunlar kel kel ben anladım
temizligin dibine vurduk kocamla, Alyayı anneme yolladım o biçim dip köse suan haşatım çıkmış durumda. hangi resim acaba kusum? Bu mu ?
Eki Görüntüle 495907
Ayselcim umarım ikinci bebeğiniz istediğiniz gibi mavi gözlü bir oğluş olur. Bende eşime soyledim bayramlar kısa oluyor seneye uzun bır karadenız tatılı yapma sözü aldım. Keşke verselerdi iznini, yenı doğum yaptım bır tatıle ıhtıyacım var benım hepınızden cok dıye ısyan et:)
Herkese Selam;
Uzun zaman giremedim, inşaAllah herkes iyidir, biz oğluşumun grip olması dışında çok şükür iyiyiz:) Bayramımızda çok güzel geçti, Ankara-beypazarı-nallıhan gezdik.. Bayramdan önce ve bayramdan sonra Kırıkkaleden ev aramakla geçti günlerimiz ve çok şükür bulduk, Eşim yarın nakliyeci ile görşecek ve haftaya taşınacağız...
Bunlarda ilk bayramımızdan :)
Eki Görüntüle 495876
Eki Görüntüle 495875
hahaha senın kel kafan ataktıgnnn tacını yerımm annemmmmmmmm:)) Masallahhh tosbıkk:))
Ben bu Gulnıhalıı hamm yaparım annesııı o ocelerıde sursunde oyle bı resım ceksın bakalm kız sımdıden meraklı:)) Koymussunz onunee nasıl merk etmesın masallah bu kızaa baya buyumus evlenmeklık kız olmus aysel ahahah:))
anam ne tatlı olmuşlar topigimizin bebisleri bizden de bi resim ama öyle karadeniz manzaramız yok malesef şimdilik bisikletli resmimiz 2si de buna bayılıyo
Kismetse karadeniz manzarali resimlerimiz 2hafta sonra geliyor insallah düğüne samsun'a ordan da memlekete Artvin'e gidicem çok seviniyorum ama bi yandan da 2çocukla nasıl olacak düşünüyorum eşim gelmiyo çünkü
İlk bayramımız
Eki Görüntüle 495910 Eki Görüntüle 495911 Eki Görüntüle 495909 Eki Görüntüle 495916 Eki Görüntüle 495917
Eki Görüntüle 495921
Eki Görüntüle 495923
Eki Görüntüle 495924
Eki Görüntüle 495928
Eki Görüntüle 495932
valla cıkmıyor saçları hala bunlar kel kel ben anladım
temizligin dibine vurduk kocamla, Alyayı anneme yolladım o biçim dip köse suan haşatım çıkmış durumda. hangi resim acaba kusum? Bu mu ?
Eki Görüntüle 495907
İlk bayramımız
Eki Görüntüle 495921
Eki Görüntüle 495923
Eki Görüntüle 495924
Eki Görüntüle 495928
Eki Görüntüle 495932
anam ne tatlı olmuşlar topigimizin bebisleri bizden de bi resim ama öyle karadeniz manzaramız yok malesef şimdilik bisikletli resmimiz 2si de buna bayılıyo
Kismetse karadeniz manzarali resimlerimiz 2hafta sonra geliyor insallah düğüne samsun'a ordan da memlekete Artvin'e gidicem çok seviniyorum ama bi yandan da 2çocukla nasıl olacak düşünüyorum eşim gelmiyo çünkü
Teşekkürler Nalan teyzesi ,Güloşun en sevdiği şey oturmak yeni öğrendi diye suyunu çıkardı artık,Gamzenin yazdığı gibi gece oturmak için uyanmasından korkuyorumBunun komık ifadelerini yerim ya çok şeker:)) Bızım ki hacıyatmaz gibi hop düşüyor, maşallah bu kızıma, bir ay sonra yurur bu guloş aysel
Miray teyze çok uzaktasın yaaakız minik kuş seni dans mı ediyorsun teyzem sen yerim seni de o tacını da
amanda aman Güloş hanımlar ne kadar da zarif bir o kadar da tatlı olmuşlar, güzel bakışlı böcek seni, Miray teyzen yer o bakışları da seni de
gülnihal aşkım seni çoook özledim, resimlerine baktım baktım hasretinden agggiiiii diye bağırdım ama beni anlamadılar sanırsam,bağırıyom diye birazdan uyutcaklar:) aşkım depreşti kara kaşını kara gözünü görünce bebeeemmmm:))) sende beni özlemişsindir diye resmimi yüklüyorum, anana söle de beni sana göstersin emi küçük totolu yarim:)) imza.. (gökalp)
Eki Görüntüle 496010
elbistan tatilimiz devam ediyo hala..salı günü benim anneme geçicez, boluya..o günü iple çekiyorum..burası beni sinir ediyo...kayınbababm bütün gün tv nin karşısında yatıyo, kumanda da elinde, bi dakika birakmıyo..çalışmıyo da ..nasılsa bizden alıyolarya para, adamın umrunda değil, geldiğimizden beri sadece bi kez işe çıktı, o da 3 saat, 20 lira kazanmış, beğenmemiş beyfendi,ne gerek var diyo...doğru, ne gerek var, oğlanla gelin çalışıyo ne de olsaiki tane delikanlı kaynım var, onlar da boş boş evde oturuyolar..bi tanıdıkları çağırdı geçen inşaat işi için, yok o iş çok yorucuymuş, gitmediler...görümcem var 25 yaşında, geçen ay markete girmişti, 2 gün sonra çıkmış, dyanamıyomuş..bunların hepsi afedersiniz ama gerizekalı resmen...evde bu kadar genç insan var, biri de çalışmıyo...biri de üniversite de okuyo şehir dışında..iki gün sonra kız okula gidicek, para yok diye dilenmeye başlarlar bizden...nefret ediyorum valla...önceleri hoş görüyodum, ihtiyaçları var diyodum ama gelipte bu hallerini görünce tiksindim resmen...eşimin de başının etini yiyorum çaktırmadan..hele bi para gönder gösteririm sana diyorum..yetti ya, bu ne....ben milletin tembellerini beslemek için mi okudum onca yıl...ama bundan sonra görürüler..isterse boşansın, 5 kuruş göndertmicem...
uzun zaan oldu forumu okumayalı o kadar çok şey paylaşılmışki ben çoğunu kaçırmışım bundan sonra elimden geldikçe sizlerle fikir alışverişinde bulunmka istiyorum sizler öyle güzel bi ortam kurmuşsunuzki benide kabul ederseniz mutlu olurum...
şimdi gelelim sıkıntıma oğluş 5 buöuk aylık oldu süt iyice azaldı günde 250 ml civarı(sağarak verdiğimden biliyorum) üzeri mamayla devam ediyorum ben annemin yoğun baskısı sonucu ek gıdaya başladım ama baya karışık veriyorum sanırım allahtan oğlum sıkıntı çıkarmıyo verdiğimi yiyo ( çok şükür) ama bana belli bi düzen lazım ne zman meyve ne zman yoğurt çorba gibi yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?