2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ek gıda ile ilgili yazılarımı okumanı tavsiye ederim, LeGa-Be-Be

Kızlar,

6 saat sonra Antalya'ya doğru yola çıkacağız, istikamet Adrasan :)

Tüm hazılığımız bitti, ek gıda sebebyle ekstra yüklerim oluştu, pc yanımda olacak eğer wireless da sorun olmaz ise iletişimde kalacağım sizlerle.

Öptüm şimdilik hepinizi...

nalan, aysel, berna ,emine, onderya, bahar, mine fotolar harika nasılda büyüyorlar atlas ile birlikte sizlerin de bebeklerinin büyüdüğünü görmek çok güzel :)

güle güle canım iyi yolculuklar iş seyahati mi tatil mi

hoşgeldin canım nacizane fikrimi paylaşmak isterim öncelikle 5 buçuk ay ek gıda için erken değil biz ki 4 aylıkken başladık doktora falan sormadım tamamen içgüdüsel davrandım ve bu dönemde ne yiyebileceğini bildikten sonra öğün aralıklarını ve sırasını oluştur öğlen meyve püresi akşam üzeri yoğur yada sebze püresi akşam ya muhallebi yada kaşık maması. şanslısın ki bebeğin de yiyor maaşallah

meyve olarak şeftali armut kayısı elma hatta çok az muz olur çok az muz diyorum çünkü atlasa kabız yaptı bunları ister tek ister elma kayısı - armut şeftali şeklinde ver yada yoğurduna karıştırıp ver bide ben içine formül mama da katıyorum. sen sormadın ama ben sebze püresi tarifi de verim tamamen benim uyduruğum kabak- havuç -patates -çok çok az kuru soğan çok çok az yağ ile malzemenin hepsi iyice kavrulur üzerine yeteri kadar su koyulur çünkü su asla dökülmeyecek çok az tuz az kimyon ve biraz de pirinç at sebzeler yumuşayıncaya kdar kaynasın piştikten sonra blendırla iyice püre kıvamına gelsin afiyetle yedir bebişine haa bide pratik bilgi yaptığın püre çok mu oldu kolayı var hani bu minik kavanozlarda meyva püreleri var ya onların kavanozlarını atma onları doldur kapat kapaklarını sar bir beze at dondurucuya elinin altında hazır olsun ben öle yapıyorum iyi oluyo

yaaa bnm gelinime bak maşallah yaaaa bayılıyom bu kıza..ne güzel bi gelinim var yauu
Aysel bn bu kızı napiim bna söle..öne haşliim sonra kızartiim

tamam güloooo yeniden yüklüyo kayganan becerememiş heralde :))
Eki Görüntüle 496055 [/QUOTE]
oyyy yavrum yakışıkım bnm

bn sbh meyveli muhallebi veriyorm..öğlen sebze çorbası(kabak,pat.,soğan,sarm.,havuç,mercimek)ama içine tuz koymuyorm..akşam üstü yourt evde mayaladıım...öğün aralarını 4 saat yaptm..gece anne sütü..arada yetmiyo mama..yaptıın şeylere şkr ve tuz kullanma.. meyvelerin kndi şekeri var ztn onlarla tadlandr

kızlarrr bugünde kimseyi bulabilceğimi sanmıyorum ama diyim yne de ,, haftaya pazar Allah izin verirse bende buluşalım,geçen buluşmaya gelemeyen herkes de gelsin anacım.. :)

kızlarrr bugünde kimseyi bulabilceğimi sanmıyorum ama diyim yne de ,, haftaya pazar Allah izin verirse bende buluşalım,geçen buluşmaya gelemeyen herkes de gelsin anacım.. :)

haftaya pazar olmasın yaaa...bu pazarda kocamı göremedm haftaya pazar kocamla geçircem valla gelemem...ama gelmeyi çok istiyorm bidahaki hafa olsa olmaz mı? yani 9 u oluyo galiba..

bu sefer tamamen tatil canım :)

ayrıca sebze püresine lütfen kimyon ve tuz koyma, 1 yaşına kadar yasak onlar...
o zaman iyi tatiller size berra nın bikinili fotolarını bekliyorum hatta le ga be be ye tatilde berrayla olan bilgileri aktarırsan önümüzdeki hafta sonu çıkacagımız tatile rehber olursun
gamzecim tuz olayını biliyorum ama bir çimdik de olsa koyuyorum napiim
kimyonuda ilk aylar gaz problemi yaşadığımızda suyla karıştırıp bir iki kaşık veriyordum o nedenlede çorbasına da çok az ekledim

haftaya pazar büyük ihtimal tatilde olacağız yaparsanız bende gelemeeeeem ama gelmek istiyoruuum

bernacım ben çorbaya mercimek ve sarımsak koymuyorum malum gaz maz olur extradan ağlama çekemem ama bir çimdik tuz atıyorum atlas daha çok yemek tarzı şeyleri seviyo

bide öğün arasını 4 saat yapıyorsun ya arada bişi veriyormusun
ve bir öğünde kaç cc ek besin veriyorsun

kızlar nasılsınız umarım herkez ıyıdır bebıslerıde :))) bız bayram tatılımnden donduk evımızdeyız artık :)) ıkı pasamda sukur ıyıler bol bol denıze gırdıler gene :))

buyuk oglum yenı yasadan dolayı okula baslayacak bu sene onun telesı var sımdı kucuk pasamda ucuncu dısını cıkardı ama ust ıkı dısının yanındakını ılk onceılk uston dısler cıkıyordu kontrolunde doktoruna sorucam

artık rahat rahat emeklıyor odadan salona ıstedıgı yere gıdıyor yan oturmaya basladı bır elınıde arkasına koyup etrafı ızlıyor pasam cok tatlııı oluyor sankı poz verır gıbı :))

bende öyle diyorum emsinde artık gece mece..olsun sende nekadar sütün çıkıyosa ver ne kadar alsa kardır..maşallah kocaman tosun oldu selçuk..

oğlum uyansın sünnet ettirmeye götürcem. dua edinde kazasız belasız ağrısız sızısız atlatalım çok heyecanlıyım. kalbim yerinden fırlıcak gibi. herzaman uyumayan cocuk uyanmıyor. uyandırmayada kıyamıyorum. off stresim arttı...

Kızlar bgn baston puset alıcam,magazaları gezdım az bıraz marka olarak baby to go mu yoksa kanz mı hangısını tavsıye edersınız?

şimdiden geçmiş olsun inş. kısa zamanda ağrısız sızısız atlatısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…