- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.561
uzun zaan oldu forumu okumayalı o kadar çok şey paylaşılmışki ben çoğunu kaçırmışım bundan sonra elimden geldikçe sizlerle fikir alışverişinde bulunmka istiyorum sizler öyle güzel bi ortam kurmuşsunuzki benide kabul ederseniz mutlu olurum...
şimdi gelelim sıkıntıma oğluş 5 buöuk aylık oldu süt iyice azaldı günde 250 ml civarı(sağarak verdiğimden biliyorum) üzeri mamayla devam ediyorum ben annemin yoğun baskısı sonucu ek gıdaya başladım ama baya karışık veriyorum sanırım allahtan oğlum sıkıntı çıkarmıyo verdiğimi yiyo ( çok şükür) ama bana belli bi düzen lazım ne zman meyve ne zman yoğurt çorba gibi yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar,
6 saat sonra Antalya'ya doğru yola çıkacağız, istikamet Adrasan :)
Tüm hazılığımız bitti, ek gıda sebebyle ekstra yüklerim oluştu, pc yanımda olacak eğer wireless da sorun olmaz ise iletişimde kalacağım sizlerle.
Öptüm şimdilik hepinizi...
uzun zaan oldu forumu okumayalı o kadar çok şey paylaşılmışki ben çoğunu kaçırmışım bundan sonra elimden geldikçe sizlerle fikir alışverişinde bulunmka istiyorum sizler öyle güzel bi ortam kurmuşsunuzki benide kabul ederseniz mutlu olurum...
şimdi gelelim sıkıntıma oğluş 5 buöuk aylık oldu süt iyice azaldı günde 250 ml civarı(sağarak verdiğimden biliyorum) üzeri mamayla devam ediyorum ben annemin yoğun baskısı sonucu ek gıdaya başladım ama baya karışık veriyorum sanırım allahtan oğlum sıkıntı çıkarmıyo verdiğimi yiyo ( çok şükür) ama bana belli bi düzen lazım ne zman meyve ne zman yoğurt çorba gibi yardımcı olursanız sevinirim
güle güle canım iyi yolculuklar iş seyahati mi tatil mi
yaaa bnm gelinime bak maşallah yaaaa bayılıyom bu kıza..ne güzel bi gelinim var yauuvalla cıkmıyor saçları hala bunlar kel kel ben anladım
temizligin dibine vurduk kocamla, Alyayı anneme yolladım o biçim dip köse suan haşatım çıkmış durumda. hangi resim acaba kusum? Bu mu ?
Eki Görüntüle 495907
Aysel bn bu kızı napiim bna söle..öne haşliim sonra kızartiimİlk bayramımız
Eki Görüntüle 495910 Eki Görüntüle 495911 Eki Görüntüle 495909 Eki Görüntüle 495916 Eki Görüntüle 495917
Bayramın akşamı Gülnihal ve bayram şekerleri
Eki Görüntüle 495918 Eki Görüntüle 495919
Ayh aman alt ettim sonunda
Eki Görüntüle 495921
Anaannemi çook seviyorumm
Eki Görüntüle 495923
Anaannemle hergünlük park sefası
Eki Görüntüle 495924
Ya bırakında oturayım yatırmayın beniii
Eki Görüntüle 495928
Hiiii ocelereee bakınn hepsini sürsem nolur kii
Eki Görüntüle 495932
Gökalp aşkoo bende seni özledimm,sarışın yarim Behlülüm benimm,bi aran önce şu analaraımızı dürtelim de buluşalım,bu satırları annem yazıyor benim uyku saatim ,güzellik uykusuna dalalı 2saat oldu sana daha güzel görünmem lazımama resimin açılmıyor sevdiceğimmmm
kızlarrr bugünde kimseyi bulabilceğimi sanmıyorum ama diyim yne de ,, haftaya pazar Allah izin verirse bende buluşalım,geçen buluşmaya gelemeyen herkes de gelsin anacım.. :)
o zaman iyi tatiller size berra nın bikinili fotolarını bekliyorum hatta le ga be be ye tatilde berrayla olan bilgileri aktarırsan önümüzdeki hafta sonu çıkacagımız tatile rehber olursunbu sefer tamamen tatil canım :)
ayrıca sebze püresine lütfen kimyon ve tuz koyma, 1 yaşına kadar yasak onlar...
kızlarrr bugünde kimseyi bulabilceğimi sanmıyorum ama diyim yne de ,, haftaya pazar Allah izin verirse bende buluşalım,geçen buluşmaya gelemeyen herkes de gelsin anacım.. :)
Boşver Fulya emsinde gece emsin..onun için önemli..gece demekki ihtiyacı var daha çok kalkıyo..bnde sağdığım sütü gece veriyorm valla..daha faydalı olur diye..kilosunuda takma doyuyo demekki sesi çıkmıyo..maşallah..emsin emsin boşver..bnde gece 2 kre kalkıyorm..sütümü verebilceim için heycanla kalkıp veriyorm valla..gündüz bide gece sağıp 2 kere verirm gece..
oğlum uyansın sünnet ettirmeye götürcem. dua edinde kazasız belasız ağrısız sızısız atlatalımçok heyecanlıyım. kalbim yerinden fırlıcak gibi. herzaman uyumayan cocuk uyanmıyor. uyandırmayada kıyamıyorum. off stresim arttı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?