2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selammm kızlarr... sağolun.. olduda bitti maşallah..
dün saat 17:00 da kesildi oğluşum iğne yapılrken hiç aglamadı kesilirken aglamadı dikilme bitmek üzereyken bastı yaygarayı oda kolları bacakları tutuldugu için çok sıkıldı. bitince kucagıma aldıgımda birşeyi yoktu. çıktık geldik 1 2 saat sonra çişini yaparken ağlamaya bi başladı hemen hemen akşam 9 10 a kadar ağladı mızırdandı canı yanıyor tabi. gece de 3 4 kez ağladı ondada çiş yapıyordu sonrada uyudu gayet rahatız suanda uyuyor aglaması falan yok normale döndü. bardak kesip koydum 1 noda büyük bezle sarıyorum değediğinden canıda yanmıyor. yarında sargıları çıkartmaya götürcez inş. ozamanda aglar muhtemelen. ama iyi. iyikide yaptırmısım ikiciside erkek olursa daha erken yaptıracagım ama. travma yasamadan oldu kurtulduk.. novalgin damla veriyorum 2 3 saatte bir 2 3 damla. anestol pomat sürüyorum arada da.

bernacım hastaneye götürmedim ben sünnetçiye götürdüm. hafta içi sonu fark etmiyor. arkadaşım ürologa yaptırmıştı hiç memnun kalmadı özele de gitmişti. onun dısında olmadı diye 9 10 doktora götürdü abartısız. biraz cok kesmişler gibi pipisi. hastaneler klabalık değilse sünnet diyede gidebilirsin. yada bir gün önceden gidip arayıp randevu alabilrisin cnm.

şimdiden geçmiş olsun inş. kısa zamanda ağrısız sızısız atlatısınız

minnoşummmm sen bal oluyorsun her geçen gün iyicee. hastayımmm kızım senin mimiklerine koca insan gbiii şekilden şekileeeeeee

mervecim alyanın o haline bende bayılıyorum çoook şeker oluyo bu topiğin kızları bea

Bende hepimizin miniklerine bayılıyorum çok şirinler çookkk

oyyy yavrum yakışıkım bnm

bn sbh meyveli muhallebi veriyorm..öğlen sebze çorbası(kabak,pat.,soğan,sarm.,havuç,mercimek)ama içine tuz koymuyorm..akşam üstü yourt evde mayaladıım...öğün aralarını 4 saat yaptm..gece anne sütü..arada yetmiyo mama..yaptıın şeylere şkr ve tuz kullanma.. meyvelerin kndi şekeri var ztn onlarla tadlandr[/QUOTE]

eeee Selçuk damadıma yakışır bi gelin olsun diye özel bakım uyguluyoruz

canımm geçmiş olsun ve hayırlı olsun. erkek oldu artık demek oğlun :) ek gıdaya bizde baslasaydık hayırlısı ile kiloları dert etme hiç ben çöküşlerdeyim ama ne fayda boğazımı tutamıyorum kiii

...........................

ne tatlısın sen böyle balımmm Allah nazarlardan saklasın

Ayselimm yavrummm geçmiş olsun morarttın demek gözünün altını, ahh kuzum yaaa. Güloşumda bebeğim annesine kıyamamış baksana o da ağlamış güzel yavrum. Sen okdr uzun saatli misafir nasıl ağırladın miniğim vallahi ben iftar verdim bir kaç kez de anam ağladı sen tam 12 saatlik pöfff :S

demek hepimiz hastaydık bayramda,bende grip mi nezle mi astım mı ne oldugunu bilmedgm bir hastalıkla ugrastım :S geçmiş olsun canım.

selam kızlar.. pazar gününe buluşamıyoruz annlaşılan kimse müsait değil..( öbür pazarda 9 eylül eşimin doğumgünü.. bizim buluşma ozaman diğer haftaya mı kaldı? 16 eylül..ozamanda bişi çıkarsa kışa kalcaz bu seferde soğuk diye gelmiceniz:) ayarlayın kendinzi heeeee

ozamanda benim doğum günüm ama benim için ertelemenizi istemem canlarım artık bende tek tek gezerim evlerinizi napim

bnce öyle hazır pynir yourt fln yedirme cnm ya..helede meyveli yourtlarda fln katkı maddesi illaki oluyomuş..geçen hbrlerde çıkmıştı dr.lar azır yourtları önermiyo çocuklara..cici bebeyide bnce kullanma...tarifleri var malzemeni al kendin yap evde..şeker koyma içine..piştikten sonra pekmezle tatlandırıyolarmış..bn eve gidince deniycem..aç olunca yedir..sürekli dene tek seferde beğenmeyebiliyolar..

16 eylüle şu anlık sorun yok ben tamamım o tarihe
kızlar ,

sadece yazıyı ekleyip çıkıyorum,geçmişe sonra bakıcam, hemen paylaşmak istedim, öptüm hepinizi :)

LeGa-Be-Be: Berra'nın İlk Deniz İle Buluşması

hemen bakıyorum

GAmze MAŞALLAH Ne güzel yüzüyo Berra..ay orda kimse yok mu ne ıssız duruyo valla bnm giresim geldi tam bna göre sanki :))şöyle ıssız bi yer istiyorm deniz olaraktan

Meyve fılesını gamzeden baska kullanan varmı....

Ayrıca gamze bayıldım resımlere ve yazına ama ben yazılarını daha uzun ve ayrıntılı olmasını ıstıyorum,doyamıyorum berraya ben yaaa,ayrıca dgr yazılarınıda sabırsızlıkla beklıyorum

Merkezden 5 torba dosya geldi masam ve klavyem kaybolmuş durumda olduğu için anca girip okuyup çıktım bu gün
Selçüküme maşallah yirim ben onun omzundaki beniniiiii
Gamze ve Berra çok güzel görünüyorlar ana kız
Merve 16 buluşalım senin de doğum gününü kutlarız akşamada kocanla kutlarsın
Fatma cnm bende almayı düşünüyorum meyve filesi,Gülnihal püre yapınca yemeyi beceremiyo kaşıkla diliyle dışarı itiyor sonra ağzının kenarlarını yalamaya bşalıyor,özellikle şeftalini kabuğunu soyup eline verince onu kemirerek yiyior bende file alıcam o yüzden

Allahın izniyle annemle kardeşim eylül 9 da yolcu ,Evlendiğimden beri hep dip dipeyiz çok yakın oturuyoruz Gülnihale annem bakıyor hergün zaten beraberiz ilk defa onlardan 1 ay uzak kalıcam :/ Sağsalim gidip gelsinler inş.kızıma da teyzemin gelini bakacak ama Gülnihal herkeste durmuyor artık,yarından itibaren akşamalrı onlara gidecez 1 saat fln oturacaz alışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…