- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.601
şimdiden geçmiş olsun inş. kısa zamanda ağrısız sızısız atlatısınız
hiiiç endişe etme cnm. sağ salim hayırlısıyla atlatırsınız. biz yaptıralı 3 ay oluyor. gör bak ne kadar rahat edeceksin. zaten birşey hissetmiyorlar o iğneden sonra. iğnenin acısı da zaten aynı aşı gibi.. az ağlıyor sonra hemen susuyo. bizimki sünnet olurken oyuncaklarıyla oynuyordu:)) iğnenin etkisi geçince de bir calpol. tamamdır:) az daha mızmızsa bebeğin bir calpol daha 3 saat sonra. doktorun zaten yönlendirecektir de ben yaşadığımı anlatıyorum.. hadi Allah a emanet olsun yavrun. hayırlı sünnetler olsun:)
ya bnde istiyormmm ettirmek..nasıl oluyo Ebrarcım brz anlatırmısın..bnm hiçbi bilgim yok..önceden ayarlamakmı gerekiyo randevu fln yoksa öyle sünnet diye çıkıp hmn dr. bulup yapıyolarmı..bide haftasonu nasıl oluyo..dr bulunabiliyo mu?
canım inşallah kolayca atlatırsınız, stres yapma bişeycik olmaz inş
marka murka bilmem ben seni özledim
maşallah Selçuk paşaya, bende heemen hemen senin gibi yapıyorum canım, ama 180 cc olmuyor benim, 120 ya da 150 cc oluyor, bende milupanın sütlacını vermiştim bir defa, dışardaydık aldım ondan, ama sonra içeriğine baktım inek sütü var, vermedim bir daha, sende verme canım istersen, yoğurt gibi olmuyor çünkü muhallebi direk süt o
bende o kavanozlar kadar veriyorum, yaptığım çorbayı da koyuyorum onlara yoğurdu da
hoşgeldin canımmaşallah paşaya emekliyor demekki, hayırlı olsun erkenciymiş şeker şey abisi de kocaman olmuş okula başlıyor demek, ne güzel mutluluk sizin için canım o da hayırlı olsun...
İlk bayramımız
Eki Görüntüle 495910 Eki Görüntüle 495911 Eki Görüntüle 495909 Eki Görüntüle 495916 Eki Görüntüle 495917
Bayramın akşamı Gülnihal ve bayram şekerleri
Eki Görüntüle 495918 Eki Görüntüle 495919
Ayh aman alt ettim sonunda
Eki Görüntüle 495921
Anaannemi çook seviyorumm
Eki Görüntüle 495923
Anaannemle hergünlük park sefası
Eki Görüntüle 495924
Ya bırakında oturayım yatırmayın beniii
Eki Görüntüle 495928
Hiiii ocelereee bakınn hepsini sürsem nolur kii
Eki Görüntüle 495932
mervecim alyanın o haline bende bayılıyorum çoook şeker oluyo bu topiğin kızları bea
oyyy yavrum yakışıkım bnmyaaa bnm gelinime bak maşallah yaaaa bayılıyom bu kıza..ne güzel bi gelinim var yauu
Aysel bn bu kızı napiim bna söle..öne haşliim sonra kızartiim
tamam güloooo yeniden yüklüyo kayganan becerememiş heralde :))
Eki Görüntüle 496055
Selam kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu buraya girmeyeli, dün bir arkadaşa yorum yazdım çıktım sizlerle konuşamadım. bizim bebiş, 5.5 aylık oldu ve ek gıdaya artık geçebiliriz dedi doktor, ben heyecanla beklerken, sadece elma ve elma suyu dedi:S olsun yeni bişeyler tatırmak yine de eğlenceli:) 3-4 gün önce sünnet oldu kuzum, sünnet esnasında ok ağladı, doktor bişey yapmadan masaya yattığında ağlamaya başladı korktuda çıkana kadar susmadı (15-20 dakika) ilk gün çok pişman oldum, kendime kızdım durdum, gözüme uyku girmedi kendime öfkeden, ama ikinci gayet iyi ve normaldi, ileride olsa daha çok korku yaşayacaktı belkide, sürekli atlında sadece bezle gezdiği için mevsim de ideal oldu. şuan keyfi yerinde maşallah. ikinciye oğlum olursa yeni doğduğunda yaptırıcam hiç beklemiycem.
Ben iyiyim kiloları takıyorum biraz, haftaya kayınvalideme karadenize gidicez uçakla, umarım yolda sorun yaşamayız. Benden haberler böyle.
...........................
Günaydın kızlar
Dün misafirim vardı annemi de çağırdım yardım etsin diye,o geldiğinde ben temizlik yapıyordum eşim evde yoktu buz dolabını öne çektim altını silmek için annem de Gülnihal kucağında mutfağın kapısında duruyor sohbet ediyorduk,eşim şu büyük streç filmler varya rulo olan mutfak için olmayandan onu buzdolabının üstüne koymuş bende görmedim dolabı çekerken ordan yuvarladı kafama güm etiii,ben çok sulugöz bi insanım ve ağlamaya başladım ve inanamazsınız ben ağlayınca Gülnihal de ağladı annemin kucağından bana doğru eğilerek oyyy kuzumm benimmmmgözümün altı morardı fondatenle kapattım,misafirlerimiz saat 1 de geldi akşam 12 de gittiler öğle ve akşam yemeği aralarda çay meyve servisi çok yoruldum ,çok sevdiğim insanlar kızı hep yardım etti bana masa hazırla, topla, bulaşık, çay hepsini benle beraber yaptı bizim hafta sonumuz böyle geçti
Haftaya pazar buluşalım demişsiniz ama benim yine misafiri varr,sonraki hafta da annemle kardeşim baküye gidiyor onları yolcu etmeye gidecez
Slm kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba;
inş.bayram herkes için güzel geçmiştir bizim çok yoğundu perişan oldum valla grip oldum daha yeni kendime geliyorum.Uras'a geçmemiştir inş. çok korkuyorum hasta olucak diye benim yüzümden.Zaten sürekli kayınvalidem ve kayınpederim vardı fenalık geldi peşimden ayrılmadılar sanki ilk defa gördüler torunlarını sinir oldum.Halbuki her hafta görüyolar.Burnumdan geldi valla
selammm kızlarr... sağolun.. olduda bitti maşallah..
dün saat 17:00 da kesildi oğluşum iğne yapılrken hiç aglamadı kesilirken aglamadı dikilme bitmek üzereyken bastı yaygarayı oda kolları bacakları tutuldugu için çok sıkıldı. bitince kucagıma aldıgımda birşeyi yoktu. çıktık geldik 1 2 saat sonra çişini yaparken ağlamaya bi başladı hemen hemen akşam 9 10 a kadar ağladı mızırdandı canı yanıyor tabi. gece de 3 4 kez ağladı ondada çiş yapıyordu sonrada uyudu gayet rahatız suanda uyuyor aglaması falan yok normale döndü. bardak kesip koydum 1 noda büyük bezle sarıyorum değediğinden canıda yanmıyor. yarında sargıları çıkartmaya götürcez inş. ozamanda aglar muhtemelen. ama iyi. iyikide yaptırmısım ikiciside erkek olursa daha erken yaptıracagım ama. travma yasamadan oldu kurtulduk.. novalgin damla veriyorum 2 3 saatte bir 2 3 damla. anestol pomat sürüyorum arada da.
bernacım hastaneye götürmedim ben sünnetçiye götürdüm. hafta içi sonu fark etmiyor. arkadaşım ürologa yaptırmıştı hiç memnun kalmadı özele de gitmişti. onun dısında olmadı diye 9 10 doktora götürdü abartısız. biraz cok kesmişler gibi pipisi. hastaneler klabalık değilse sünnet diyede gidebilirsin. yada bir gün önceden gidip arayıp randevu alabilrisin cnm.
canım geçmiş olsun , hayırlı olsun, sizde sünnetliler kervanına katıldınız. neyseki Allaha şükür atlattınız bitti, inşallah agrısı sızısı olmaz bir daha da kolayca geçer bu iyileşme döneminiz.
selam kızlar.. pazar gününe buluşamıyoruz annlaşılan kimse müsait değil..( öbür pazarda 9 eylül eşimin doğumgünü.. bizim buluşma ozaman diğer haftaya mı kaldı? 16 eylül..ozamanda bişi çıkarsa kışa kalcaz bu seferde soğuk diye gelmiceniz:) ayarlayın kendinzi heeeee
saolun kızlar en azından farklı tatlar yaratmaya çalışacam artık birde şu ülker içim smart tazde peynirler var meyveli falan onlardan veriyomusunuz ben şeftalilisini yedirdim ve oğlum tadını sevdi ama içim rahat değil.benim yaptığım yoğurdu çok beğenmedi kese yoğurdu varya ona pekmez katıp veriyorum onu çok seviyo muhallebiye çok az muz koydum sevmedi sanırım muhallebinin ölçüsünü tutturamıyorum
yani anlicanız çok sıkıntılı bi dönemdeyiz.arasa yemek yedirmeye çalışırken elim ayağıma dolanıyo
ha birde cici bebe faslı var gece yatarken mamaya koyuyorum hatta bazen gündüzde ve mamyı cici bebeyle cuk cuk içiyo sadeyken sevmiyo çok ilginç bi oğlum var ...
Kızlar ya aysımaya nezaman elma armut yedırsem yemyesıl kaka yapıo,bunun sebebı nedır acaba fıkrınız varmı?
16 eylüle şu anlık sorun yok ben tamamım o tariheselam kızlar.. pazar gününe buluşamıyoruz annlaşılan kimse müsait değil..( öbür pazarda 9 eylül eşimin doğumgünü.. bizim buluşma ozaman diğer haftaya mı kaldı? 16 eylül..ozamanda bişi çıkarsa kışa kalcaz bu seferde soğuk diye gelmiceniz:) ayarlayın kendinzi heeeee
kızlar ,
sadece yazıyı ekleyip çıkıyorum,geçmişe sonra bakıcam, hemen paylaşmak istedim, öptüm hepinizi :)
LeGa-Be-Be: Berra'nın İlk Deniz İle Buluşması
oyyy yakışıklımmmm keyif mi yapıyorsun sen :) Alya'yıda gönderim mi yanına
gönder cnm gönder alışsınlar şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?