- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.581
bernacım ben çorbaya mercimek ve sarımsak koymuyorum malum gaz maz olur extradan ağlama çekemem ama bir çimdik tuz atıyorum atlas daha çok yemek tarzı şeyleri seviyo
bide öğün arasını 4 saat yapıyorsun ya arada bişi veriyormusun
ve bir öğünde kaç cc ek besin veriyorsun
hiiiç endişe etme cnm. sağ salim hayırlısıyla atlatırsınız. biz yaptıralı 3 ay oluyor. gör bak ne kadar rahat edeceksin. zaten birşey hissetmiyorlar o iğneden sonra. iğnenin acısı da zaten aynı aşı gibi.. az ağlıyor sonra hemen susuyo. bizimki sünnet olurken oyuncaklarıyla oynuyordu:)) iğnenin etkisi geçince de bir calpol. tamamdır:) az daha mızmızsa bebeğin bir calpol daha 3 saat sonra. doktorun zaten yönlendirecektir de ben yaşadığımı anlatıyorum.. hadi Allah a emanet olsun yavrun. hayırlı sünnetler olsun:)oğlum uyansın sünnet ettirmeye götürcem. dua edinde kazasız belasız ağrısız sızısız atlatalımçok heyecanlıyım. kalbim yerinden fırlıcak gibi. herzaman uyumayan cocuk uyanmıyor. uyandırmayada kıyamıyorum. off stresim arttı...
oğlum uyansın sünnet ettirmeye götürcem. dua edinde kazasız belasız ağrısız sızısız atlatalımçok heyecanlıyım. kalbim yerinden fırlıcak gibi. herzaman uyumayan cocuk uyanmıyor. uyandırmayada kıyamıyorum. off stresim arttı...
Kızlar bgn baston puset alıcam,magazaları gezdım az bıraz marka olarak baby to go mu yoksa kanz mı hangısını tavsıye edersınız?
valla kuzm bzde gaz fln yapmadı sarmsak mercimek daha doğrusu çıkarıyo gazını..ztn ilk aylardada çekmemştm gaz sıkıntısı..
arada hiçbişey vermiyorm cnm bazen su veriyorm.. valla cc olrk hiç dikkat etmedm ama aventin via kapları varya onlarda muhafaza edip veriyorm gnlde dolu oluyo 180 cc fln vardır ..ztn onu bitirdii zmn idare ediyo 4 saat..hatta bugn 5 saat bile durdu.. ama yourdu çok seviyo onu itirazsız yiyo..çorba fln olunca o kdr dolu olmuyo..bide milupanın sütlacını aldım sn bizdeyken vermiştin ya ondan..onuda yedi.. dün bahçemizden elma, armut kopardım dalından bide şeftali vardı onları püre yaptım..brz yedrdim geri kalanı sakladım sbh muhallebiye katıp verdm..sevdi..şimdi aldıımız sütten yaptıım yourda baktım tadına bomba olmuş..1 parmak kaymak var üstünde sapsarı..Selçükümün bunuda iştahla yiceni düşünüyorm..
oğlum uyansın sünnet ettirmeye götürcem. dua edinde kazasız belasız ağrısız sızısız atlatalımçok heyecanlıyım. kalbim yerinden fırlıcak gibi. herzaman uyumayan cocuk uyanmıyor. uyandırmayada kıyamıyorum. off stresim arttı...
Kızlar bgn baston puset alıcam,magazaları gezdım az bıraz marka olarak baby to go mu yoksa kanz mı hangısını tavsıye edersınız?
valla kuzm bzde gaz fln yapmadı sarmsak mercimek daha doğrusu çıkarıyo gazını..ztn ilk aylardada çekmemştm gaz sıkıntısı..
arada hiçbişey vermiyorm cnm bazen su veriyorm.. valla cc olrk hiç dikkat etmedm ama aventin via kapları varya onlarda muhafaza edip veriyorm gnlde dolu oluyo 180 cc fln vardır ..ztn onu bitirdii zmn idare ediyo 4 saat..hatta bugn 5 saat bile durdu.. ama yourdu çok seviyo onu itirazsız yiyo..çorba fln olunca o kdr dolu olmuyo..bide milupanın sütlacını aldım sn bizdeyken vermiştin ya ondan..onuda yedi.. dün bahçemizden elma, armut kopardım dalından bide şeftali vardı onları püre yaptım..brz yedrdim geri kalanı sakladım sbh muhallebiye katıp verdm..sevdi..şimdi aldıımız sütten yaptıım yourda baktım tadına bomba olmuş..1 parmak kaymak var üstünde sapsarı..Selçükümün bunuda iştahla yiceni düşünüyorm..
afiyet olsun selçuğuma. nerdeeee burdaa öle süt geçen babam adapazarından getirmişti miiss gibi onla yaptım yedirdim bende.
ben atlası 2 buçuk bazen 3 saatte bir besliyorum o mulipanın kavanozları kadar yiyo 125 ml
kızlar nasılsınız umarım herkez ıyıdır bebıslerıde :))) bız bayram tatılımnden donduk evımızdeyız artık :)) ıkı pasamda sukur ıyıler bol bol denıze gırdıler gene :))
buyuk oglum yenı yasadan dolayı okula baslayacak bu sene onun telesı var sımdı kucuk pasamda ucuncu dısını cıkardı ama ust ıkı dısının yanındakını ılk onceılk uston dısler cıkıyordu kontrolunde doktoruna sorucam
artık rahat rahat emeklıyor odadan salona ıstedıgı yere gıdıyor yan oturmaya basladı bır elınıde arkasına koyup etrafı ızlıyor pasam cok tatlııı oluyor sankı poz verır gıbı :))
maşallah Selçuk paşaya, bende heemen hemen senin gibi yapıyorum canım, ama 180 cc olmuyor benim, 120 ya da 150 cc oluyor, bende milupanın sütlacını vermiştim bir defa, dışardaydık aldım ondan, ama sonra içeriğine baktım inek sütü var, vermedim bir daha, sende verme canım istersen, yoğurt gibi olmuyor çünkü muhallebi direk süt o
]
Eki Görüntüle 496498
buda benim paşam
...........................
canım yaa geçmiş olsun görünmez ev kazaları işteGünaydın kızlar
Dün misafirim vardı annemi de çağırdım yardım etsin diye,o geldiğinde ben temizlik yapıyordum eşim evde yoktu buz dolabını öne çektim altını silmek için annem de Gülnihal kucağında mutfağın kapısında duruyor sohbet ediyorduk,eşim şu büyük streç filmler varya rulo olan mutfak için olmayandan onu buzdolabının üstüne koymuş bende görmedim dolabı çekerken ordan yuvarladı kafama güm etiii,ben çok sulugöz bi insanım ve ağlamaya başladım ve inanamazsınız ben ağlayınca Gülnihal de ağladı annemin kucağından bana doğru eğilerek oyyy kuzumm benimmmmgözümün altı morardı fondatenle kapattım,misafirlerimiz saat 1 de geldi akşam 12 de gittiler öğle ve akşam yemeği aralarda çay meyve servisi çok yoruldum ,çok sevdiğim insanlar kızı hep yardım etti bana masa hazırla, topla, bulaşık, çay hepsini benle beraber yaptı bizim hafta sonumuz böyle geçti
Haftaya pazar buluşalım demişsiniz ama benim yine misafiri varr,sonraki hafta da annemle kardeşim baküye gidiyor onları yolcu etmeye gidecez
sanada geçmiş olsun canım allahın izniyle urasa da bişi olmazSlm kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba;
inş.bayram herkes için güzel geçmiştir bizim çok yoğundu perişan oldum valla grip oldum daha yeni kendime geliyorum.Uras'a geçmemiştir inş. çok korkuyorum hasta olucak diye benim yüzümden.Zaten sürekli kayınvalidem ve kayınpederim vardı fenalık geldi peşimden ayrılmadılar sanki ilk defa gördüler torunlarını sinir oldum.Halbuki her hafta görüyolar.Burnumdan geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?