- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.461
dalin kullanıyorum şimdilik, daha sonra mustelaya geçeceğim
dalinin hangi rengi cnm
Uzun zamandır giremiyorum kürtaj - toparlanma süreci - bayram derken..
Herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum..
Mart annesi olamayacağım ben, sizi takip edip eğer yaşasaydı neler olurdu bakıcam, buna da şükr..
dalin kullanıyorum şimdilik, daha sonra mustelaya geçeceğim
dalinin hangi rengi cnm
Canım bir lavantalısı var mor renkli , birde normal sarı renkli olan var ben sarıyı kullanıyorum. fıs fıslı aldım daha kolay oluyor diye
aynı benim annem gibimerhaba mart anneleri bende uzun zaman dan beri yoktum bursadaydım ailemin yanında . bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerimiz tebrik ederim. inş. bizde öğreniriz erkenden yaabende çok merak ediyorum ilk bebişimiz bide herkez merakla cinsiyetini bekliyor arkadaşlarım tabi bide ben belli olsun da bir şeyler alalım diye hele annem ilk torun olcak şimdiden sarı beyaz tarzı birşeller alıp yapıyo cinsiyet belli değil diye.bizde yarın doktora gidiyoruz yarın tam 11 hafta olacağız tabi daha erken ama belli olur mu acaba ya cinyetimiz??????????
güzel annecikler hep mutlu olun hep gülün inş. çünkü bebişler anne mutluyken daha keyifli ve hareketli olurmuş onlarda mutlu olurmuş
kızlar dr beni 4 lü teste cağırdı sizede böyle bişey dendimi ? burda hiç okumadım böyle bi şey ondan sordum merak ettim
Uzun zamandır giremiyorum kürtaj - toparlanma süreci - bayram derken..
Mart annesi olamayacağım ben, sizi takip edip eğer yaşasaydı neler olurdu bakıcam, buna da şükr..
canım ya, Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah en kısa zamanda yine güzel haberler alırsın.Uzun zamandır giremiyorum kürtaj - toparlanma süreci - bayram derken..
slm cnm sen de 14 haftalık olmuşsun artık aslında bellidir ama doktor tam göremediği için bişey demek istememiştir..23 eylül de nerden baksan 17 haftalık olacaksın o zaman kesin öğrenirsin ama daha çoook varmış yaaa benim de pazar sınavım var aöf de okuyorum da bütünlemeye kaldım sonra da pazartesi gidicem doktora aslında bugün için gel cinsiyeti sööliim demişti ama ben kesin görebilsin bebiş biraz daha büyüsün diye haftaya gidicem inşallah ben de öğrenirim artık..[
slm cnm sen de 14 haftalık olmuşsun artık aslında bellidir ama doktor tam göremediği için bişey demek istememiştir..23 eylül de nerden baksan 17 haftalık olacaksın o zaman kesin öğrenirsin ama daha çoook varmış yaaa benim de pazar sınavım var aöf de okuyorum da bütünlemeye kaldım sonra da pazartesi gidicem doktora aslında bugün için gel cinsiyeti sööliim demişti ama ben kesin görebilsin bebiş biraz daha büyüsün diye haftaya gidicem inşallah ben de öğrenirim artık..
dörtlü testi ilk defa senden duydum, bu neki?
aynı benim annem gibi, bizimde ilk bebek,ilk torun, birde ben annemin tek kızıyım, bizim adetimizde beşik günü var, göreceksin nasıl özeniyor, beşik gününde beşik alınır, bizimki bebek odası alacakmış , dedim kesinlikle hayır, ne gerek var odaya, Allah razı olsun, bu zamana kadar bizim için her türlü fedakarlığı yaptılar,artık yeter bizim için bu kadar çabaladıkları.... biraz da kendi hayatlarına baksınlar, gezsinler, yesinler, içsinler
Sende benim gibi bir kız-bir oğlansın galibaAYYY aynen canım bende tek kızım bizim kilerde beşik telaşında bende senin gibi istemiyorum bebek odası çünkü bebek büyüyo bu sefer çocuk odası almak gerekiyo sonra o bebek odasını ben nereye koyarım dedim ben oyun park diyorlar onu düşünü yorum hem pratik hemde işi bitince kaldırırım diye.bakalım bizar araştıracağım tam karar vermek için:44:.annemde sen karar ver beğen biz alacağız telaşında .kız kardeşim olmadığından kendime şanssızım derdim ama şimdi annem bana arkadaş gibi olduğundan babam ve erkek kardeşimin aşırı ilgisinden çok çok şanslıyım diyorum.rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin. tabi koçişlerimizide
canım normal, bende ara ara yaşıyorum, öyle olduğu zaman gidip yatıyorum geçiyor, Eğer biraz uyuma imkanın varsa uyumanı tavsiye ederimkızlarr çok baş ağrısı çekiyorum benn... ne yapsam geçer ki...
sorduklarım normal baş ağrıları diyo ama bugün çok daha şiddetli...
Venüsten bilgi paylaşımın için çok tşk ederim, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evladlar versin, hep derlerdi, insan hamileyken hem çok duygusal hem çok evhamlı oluyor diye hakikaten doğru, bazen aklıma öyle saçma sapan şeyler geliyor ki, hemen rabbime sığınıyorum, Rabbim sana sığınıyorum ne hakkımızda hayırlı olanı ver diye
canım ya Allah kolaylık versin, hakikaten sakin olmamız gerekiyor,rica ederim yawrumben huy deiştirdim sanırım kafayı yiyorum herşeye sarıyorum kocişle gerginiz cinsellik yüzünden kafam çok karışık bi yandan bebişimin mutlu annesi olmak istiyorum ama bi yandanda herşey üst üste geliyo dr da diyo dünya dursa umursama sadece bebeğini düşün ama kişilik meselesi nasıl large olacam gamsız olcam bilmiyorum yaaa bilen varsa banada öğretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?