2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam cnm bekliyorum mailini:)

nasıl kesersiniz ya..beni fehminin yerinde konuşulanlar bağlamaz..burası KK..burda olan burda kalır..aşkolsun Merve demek arkamızdan iş çeviriyosunuz..Selçüküme kız mı yok

anne sütü alan 5.5 aylık bir bebeğe göre çok fazla şey denetmişsin bence. cici bebe, smart falan keşke vermesen, pekmez için de erken bence.

Kızlar ya aysımaya nezaman elma armut yedırsem yemyesıl kaka yapıo,bunun sebebı nedır acaba fıkrınız varmı?

elmadan da sonra Bulutta da oldu doktora sorunca sana da söylerim canım.

Berranın o simidi tutan yumuk yumuk ellerini yerim.

kızlar joker den alışveriş yapıyomusunuz? güvenliğinde bi sorun varmıdır?

ben çok yapıyorum, memnunum.

nasıl kesersiniz ya..beni fehminin yerinde konuşulanlar bağlamaz..burası KK..burda olan burda kalır..aşkolsun Merve demek arkamızdan iş çeviriyosunuz..Selçüküme kız mı yok

aaaa bir kızı bin kişi ister bir kişi alır :) Düello istiyorum hanginiz kazanırsanız kız sizindir

kızlar bende ek gıdaya geçiş hazırlığı yapmaya başladım.. myce nin emzikli sebze meyve filesi, chicco mama kaşığı, cam rende, bi bambu bıçak falan alcam aklıma gelmemişti benim gamze sağolsun

[alyana kullanıcısından alıntı

saolun kızlar en azından farklı tatlar yaratmaya çalışacam artık birde şu ülker içim smart tazde peynirler var meyveli falan onlardan veriyomusunuz ben şeftalilisini yedirdim ve oğlum tadını sevdi ama içim rahat değil.benim yaptığım yoğurdu çok beğenmedi kese yoğurdu varya ona pekmez katıp veriyorum onu çok seviyo muhallebiye çok az muz koydum sevmedi sanırım muhallebinin ölçüsünü tutturamıyorum
yani anlicanız çok sıkıntılı bi dönemdeyiz.arasa yemek yedirmeye çalışırken elim ayağıma dolanıyo
ha birde cici bebe faslı var gece yatarken mamaya koyuyorum hatta bazen gündüzde ve mamyı cici bebeyle cuk cuk içiyo sadeyken sevmiyo çok ilginç bi oğlum var

YOĞURDA PEKMEZ KATILMAZ Kİ Kalsiyum demiri tutar...demirin emilimi olmaz..dikkat edelim ...

:))) Bu içgüveysi davetimi aysellllll:)))))

Gecmıs olsn canım gorunmz kaza 4 senelk evlıyım daha 1 kere dolbı cekmdm :))))

Yok biz Gökalple flört halindeyiz ama beğendi kızım kuzeyiii

Mine ben biraz sakarım mutfakta mercimek pirinç fln koyarken illa ki yere az bişi dökülüyor onlar noluyor sonra çıt çıt pıt pıt zıplayarak hoop dolabın altına sonra karıncalara kiler oluyor resmen ondan ben hep temizliyorum

Kerimeeee aşk olsun bizi bırakıp fehmiye mi gittin sendeeeee

Kızlar akşam Gülnihale çeyrek şeftali püresi verdim kaşıkla verirken o illa tabağı tutmaya çalışıyordu babasıda ver bakalım ne yapacak dedi verdim eline ve kafayı gömdü tabağa kediler gibi tabi kaşlarına kadar meyve püresi oldu ama çoook tatlıydı yaa devamında hoop banyo ve uyku meyve yeme serüvenimiz böyle bitti

Günaydın bebeğimmm
Balım Güloşum benim şeftaliye mi buladı her yeriniii,ayyy tam yemelik tammm Bende yediriyorum meyveleri arada bir napim doktoru beklersem oo ooo, hafta içi giderim diyordum arabamız kayınpederimde köyde, bebek arabamızın tekerini kırdım Minibüse binemem ben Alya'yla. Mecburen kayınpederimin gelmesini beklicem 1 hafta.

günaydn herkeslere bu sabah erkenden hortladık kızlar ya azra bu ara çok fena bağırıyor ama sürekli oynarken falan çığlık değil bildiğiniz bağırma boğazını yırtarcasına bütün apartman kappıya dayanacak böyle giderse :)

YOĞURDA PEKMEZ KATILMAZ Kİ Kalsiyum demiri tutar...demirin emilimi olmaz..dikkat edelim ...

pekmez yerine meyvelerle tatlandırılabilir..ama bnce gelecektede severek yemesi açısından sade olrk alıştrlması daha iyi..ama hazır yourtlar yenilcek gibi değil ekşiler..ev yourtlarını çocuklar çok seviyo.bn selçua hiç hazr yourt tattırmadm..vermeyide düşünmüyorm

biz duello fln yapmayız..bnm oğlumun talibi çok..kararı Alya versin

Alya çok kararsız canım, okdr çok isteyeni var kii Zamana bırakma taraftarı, bi bakalım diyor kimin mesleği ne olcak ona göre

Günaydın canımm. Hepimiz hortladık sanırım bu sabahhh, hiç böyle ohhh ne güzel uyudum uykumu aldım diye uyanamadım maalesef
kuzum Azra daha yeni bağlamış bağırmaya alışırsın merak etme. Biz artık Alya ile karşılıklı bakışıp bağrışıyoruz,eşek bana bakıyor önce sonra basıyor yaygarayı. Geçen karşı apartman komşum bana dedi ki ' Senin kızında maşallah ne gür sesli,sanki bizim evde . Ayy canımm ne kadar yaramaz o öyle ' Sözde cici cici konuşup seviyor gibi yapcak ama düpedüz kadın şikayetçi bizden,napim arkadaş kızım bağırmaya bayılıyorr

yedir cnm yedir..artık oldular...Selçuk meyvesi yourdu bitince ağlıyo artık maşallah doyuramıyorm çocuu...ama doğal şeyler olduu için kilo alımında bi sıkıntı yok..mama yerken daha çabuk kilo alıyo..

valla babasına çizim yprkn çok dikkatli bakıyo möhendis olabilir..snde dersin ne doktorlar ne möhendisler istedi diye..
ay cnm bnm ya demek baarıyo ha..gür sesini yerm onun bn haha..karşılıklı olsaydık fena bağrışırdık..bnde selçukla birlkte bi bağrıyormki hem bn hem o deşarj oluyo..

çocuk artık ek gıda diye yırtıyor kendisini bende yeter dedim napim canım. Yemek yerken biz, kendisini atıyor resmen yemeklerin üstüne,elimizdeki şeyler yemelik mi değil mi anlıyor. Dünde emzirdim defalarca artık,ağlıyor Alya,bakıyorum süt var gögsümde, dur dedim şeftali yedirim . Şeftaliyi gördü elimde kendinden geçti,bırakmadı ki rendeleyim cam rendede. yedi ve sustu mutlu oldu. o an anladım ki bizimde zamanımız gelmiş

hmmm möhendis demekkk, bak bu hoşuna gitmiş kızımın , eli ekmek tutacak,bu çocukta iş var diyor
biz çok haşiniz kızımla,birbirimizle oynaşmamız bile öyle mıy mıy değil pataküte. ısırmamak için zor tutuyorum kendimi ( arada ısırıyorum az az onları saymıyorum ) O bagırdıkça ben bagırıyorum , görmen lazım evdeki atmosferi. Selçüküm minik damadım da bağırıyor anasıyla demek, ohh ohh iyi iyi sonra kızıma ne cazgır demesin.Çekik gözlerine kurban olsun kaynanası onunnn

Ben elma ve şeftali vemrye başladım artık dokor hala bekle diyor ama dayanamdım ya çok tatlı ya kaşıkla yemesi daha doğrusu yiyememesi,kaşıkla ağzına koyurorum diliyle dudağının üstüne alıyor sonra ordan yalıyor heheheh
nası kırdın kız tekeri az gez biraz ben Gülnihalle otobüs minibüs binip gidiyorum valla oturan varsada kaldırıyorum

Berna yoğut nasıl yapıyorsun bana da tarif edin yapayım artık bende Gülnihale,artık daha çok acıkıyor büyüyorlar işte bıdıklar

Aahaa Gülnihali okuyormu gibi oldum Merveee ,şeftaliyi kemirmeyi daha çok seviyor bitince de bi ağlamı var ama yalancıktan tabi bitiyorum resmen,Alyanın o halini göüzmde canlandırdım oyy bizim kızların çok ortak yönü var sıkı kanka olucaklar bak görürsünnn

ahh kuzum yaa benım becerikli kocam tekere basmış,yani bence basmakla kalmamış bir basmayla tekere brsey olmaz,sonra ben kullanırken bebek arabasını çatt teker koptu . yaptırcaz da nezamana yaparlar kımbılır. ben Alya ile toplu tasımaya bnemiyorum cünkü oturmayı sevmiyor, ayakta da duramam. sonbahar gelse wrap la cıkarım onla ayakta durmak kolay olur. bizim kızlar bi buluşsalar fenaa kanka olcaklarda ayy bu kız deli etcek beni kucağımda pırtt pırtt sabahtan beri 2. kakası,brde yapınca sulu sulu. bi düzeltemedik kakasını. şeftali işe yarıyordu ama buaralar ondanda hayır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…