2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm 3 tane aldm burda kolaylık oluyo..daha almam ztn..normalde taze cam rendede rendeleyp veriyorm meyveleri fln.. ama mamalrdada inek sütü yok mu? öyle htrlıyorm:44:

var canım olmamz mı ama ben mecbur mama verdim 3 haftalıktan beri biliyosun, başka şeyden bari almasın inek sütünü diyorum kendi kendime (

maşallah canım

kız buzdolbını ne diye çekiyosun kendi başına Aysel ya çok geçmiş olsun kuzum, Güloş da annesinin canı yanınca ağladı hee kıyamam ya...

Güloş güle güle otur teyzem

merhaba canım hoşgeldin, çok çok geçmiş olsun, inş iyisindir şimdi. umarım Uras hastalanmaz annesi...

o cıbıldak Selçuk u yerimmmmmmmmm

ahhh canım gelir geçer o 1 ay üzülme sen, nasıl geçti anlamazsın bile kuzum...

Çok teşekkür ederiz Miray teyzee
Bende takıntı var o yüzden öceki evin parkelerini hep çizik çizik ettiydim yatak,koltuk,dolap,buzdolabı bunların altını silyuemince temizliği bitiremiyorum sonun kafamı yardım işte:) o değil millet kocan mı dövdü diyor zavallı adamın gühnahını alıyorlar yapmaz benim kocam öyle şeyler bağırmaz bile bana
İnş.hemencecik geçer kuzum kaynana fln yakında olmayınca hep annem var çok içli dışlıyız birbirimizle hiç evlendimde gittim piskolojisini yaşamadım şimdi zor geliyor hayırlısıyla gitsinler gelsinler inş.sizler teselli edersiniz beni artıkın

Aysel yazını görünce aklıma geldi yazcaktım unuttum..anam geçmiş olsun kocan gözünü morartmış..yokkk yokkk annem ağlama döverm bn onuu

kız yatak koltuk altı falan bende silerim, oraları silmeden tabi olmaz da buzdolabı yani bu

sevgili mart anaları: e bebekten alışveriş yapıpta bebeveyn üyeliği olmayan varsa davet yollayabilirim daha fazla puan kazandırıyor nasıl olsa hepimiz e bebeğe çalışıyoz bari bi işe yarasın

Gülnihalle Kuzeyin resimlerine baktık kızımın tepkisi
Eyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bvüüüüüüüüü ve bi sürüü salyayı ekrana püskürtüü
:))) Bu içgüveysi davetimi aysellllll:)))))
Gecmıs olsn canım gorunmz kaza 4 senelk evlıyım daha 1 kere dolbı cekmdm :))))

sevgili mart anaları: e bebekten alışveriş yapıpta bebeveyn üyeliği olmayan varsa davet yollayabilirim daha fazla puan kazandırıyor nasıl olsa hepimiz e bebeğe çalışıyoz bari bi işe yarasın

bana da yolla o davetten peki üyeliğin ne gibi avantajları oluo

bana da yolla o davetten peki üyeliğin ne gibi avantajları oluo

cnm e bebekten alışveriş yapınca daha fazla puan kazanıyorsun ayrıca sende davet göndererk üye yapabiliyorsun ve bundan da puan kazanıyorsun oldukça avantajlı bişey, üyelik davetle oluyor ben sana davet gönderdikten sonra üyeliği onaylarsan artık sende davet yollarsın ama alışverişte kasada bebeveyne üyeyim diye belirtmek gerek, ad soyad tel no d. tarihi ve mail adresini özelden yazarsan davet yollayayım

Kerime nerde kızlar oda mı tatile gitti kaç gündür göremiyorum onu:44:

Ahhh ahh nerde Ayselcim.keske tatilde olsambiz ki senede 4 kere tatile giden bir cifttik.esimi bir turlu ikna edemiyorum tatil icin.Hoş tatile gidip de bu kilolar ile denize girebilecek halde de degilim yaa.Cenke mayo,sabo falan giydirip evde yatakta poz veriyoruz ikna ederiz diye ama ı-ıh.Bak sen olsan bunu soyle tutup da bu halde denize firlatmak istemez misin:) (guya resmini ekleyecektim ama olmuyor nazen telefondan cildiriyorum.eve internet baglatalim diyorum ona da ikna olmuyor daha da gicik oldum simdi:)
Berna bu arada Alyaya daha fazla sulanma biz fehminin yerinde soz kestik cenkle.Merve sen de herkese mavi boncuk daatma bakem:)

güle güle kullansn pusetini aysimacım :) yazının devamını okuyunca inşallah ağlamamıştır diye dua ederken buldum gözlerim dolu dolu bu nasıl bir duygu yaaa herşeye ağlar oldum daha merhametli yaptı bu annelik beni

ben kullanıyorum canım elma armut falan kouyuyorum içine sularını üsütne başına damlatarak yiyiyo :) ama çok eğlenceli oluyo izlemesi :)

canım özelden mesaj atamadım bende mail adresine gönderiyim bilgileri banada davet gönderirsen çok sevinirim bende e bebek e çalışanlardanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…