- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.621
yok cnm 3 tane aldm burda kolaylık oluyo..daha almam ztn..normalde taze cam rendede rendeleyp veriyorm meyveleri fln.. ama mamalrdada inek sütü yok mu? öyle htrlıyorm:44:
Eki Görüntüle 496498
buda benim paşam
Günaydın kızlar
Dün misafirim vardı annemi de çağırdım yardım etsin diye,o geldiğinde ben temizlik yapıyordum eşim evde yoktu buz dolabını öne çektim altını silmek için annem de Gülnihal kucağında mutfağın kapısında duruyor sohbet ediyorduk,eşim şu büyük streç filmler varya rulo olan mutfak için olmayandan onu buzdolabının üstüne koymuş bende görmedim dolabı çekerken ordan yuvarladı kafama güm etiii,ben çok sulugöz bi insanım ve ağlamaya başladım ve inanamazsınız ben ağlayınca Gülnihal de ağladı annemin kucağından bana doğru eğilerek oyyy kuzumm benimmmmgözümün altı morardı fondatenle kapattım,misafirlerimiz saat 1 de geldi akşam 12 de gittiler öğle ve akşam yemeği aralarda çay meyve servisi çok yoruldum ,çok sevdiğim insanlar kızı hep yardım etti bana masa hazırla, topla, bulaşık, çay hepsini benle beraber yaptı bizim hafta sonumuz böyle geçti
Haftaya pazar buluşalım demişsiniz ama benim yine misafiri varr,sonraki hafta da annemle kardeşim baküye gidiyor onları yolcu etmeye gidecez
Kızlar Gülnihale bu mama sandalyesini sipariş ettim yarın gelir herhalde E-bebeğe çalışıyorum resmen bu aralar,biraz da oyuncak sipariş verdim Gülnihalin cıngırak ve bi iki bebek dışında oyuncağı yok fazla ,ayaklı olanlara bizde yer yok ev de mutfakta küçük olunca anca bu mantıklı geldi yürüteç de almayacağım için bunda otursun oynasın işte
Eki Görüntüle 496693
Slm kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba;
inş.bayram herkes için güzel geçmiştir bizim çok yoğundu perişan oldum valla grip oldum daha yeni kendime geliyorum.Uras'a geçmemiştir inş. çok korkuyorum hasta olucak diye benim yüzümden.Zaten sürekli kayınvalidem ve kayınpederim vardı fenalık geldi peşimden ayrılmadılar sanki ilk defa gördüler torunlarını sinir oldum.Halbuki her hafta görüyolar.Burnumdan geldi valla
Allahın izniyle annemle kardeşim eylül 9 da yolcu ,Evlendiğimden beri hep dip dipeyiz çok yakın oturuyoruz Gülnihale annem bakıyor hergün zaten beraberiz ilk defa onlardan 1 ay uzak kalıcam :/ Sağsalim gidip gelsinler inş.kızıma da teyzemin gelini bakacak ama Gülnihal herkeste durmuyor artık,yarından itibaren akşamalrı onlara gidecez 1 saat fln oturacaz alışsın diye
var canım olmamz mı ama ben mecbur mama verdim 3 haftalıktan beri biliyosun, başka şeyden bari almasın inek sütünü diyorum kendi kendime(
kız buzdolbını ne diye çekiyosun kendi başına Aysel yaçok geçmiş olsun kuzum, Güloş da annesinin canı yanınca ağladı hee kıyamam ya...
Güloş güle güle otur teyzem
ahhh canım gelir geçer o 1 ay üzülme sen, nasıl geçti anlamazsın bile kuzum...
5 dk da evden kovmazsan ben merve değilim
Çok teşekkür ederiz Miray teyzee
Bende takıntı var o yüzden öceki evin parkelerini hep çizik çizik ettiydim yatak,koltuk,dolap,buzdolabı bunların altını silyuemince temizliği bitiremiyorum sonun kafamı yardım işte:) o değil millet kocan mı dövdü diyor zavallı adamın gühnahını alıyorlar yapmaz benim kocam öyle şeyler bağırmaz bile bana
İnş.hemencecik geçer kuzum kaynana fln yakında olmayınca hep annem var çok içli dışlıyız birbirimizle hiç evlendimde gittim piskolojisini yaşamadım şimdi zor geliyor hayırlısıyla gitsinler gelsinler inş.sizler teselli edersiniz beni artıkın
sevgili mart anaları:E bebekten alışveriş yapıpta bebeveyn üyeliği olmayan varsa davet yollayabilirim Daha fazla puan kazandırıyor nasıl olsa hepimiz e bebeğe çalışıyoz bari bi işe yarasın
:))) Bu içgüveysi davetimi aysellllll:)))))Gülnihalle Kuzeyin resimlerine baktık kızımın tepkisi
Eyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bvüüüüüüüüü ve bi sürüü salyayı ekrana püskürtüü
Gecmıs olsn canım gorunmz kaza 4 senelk evlıyım daha 1 kere dolbı cekmdmGünaydın kızlar
Dün misafirim vardı annemi de çağırdım yardım etsin diye,o geldiğinde ben temizlik yapıyordum eşim evde yoktu buz dolabını öne çektim altını silmek için annem de Gülnihal kucağında mutfağın kapısında duruyor sohbet ediyorduk,eşim şu büyük streç filmler varya rulo olan mutfak için olmayandan onu buzdolabının üstüne koymuş bende görmedim dolabı çekerken ordan yuvarladı kafama güm etiii,ben çok sulugöz bi insanım ve ağlamaya başladım ve inanamazsınız ben ağlayınca Gülnihal de ağladı annemin kucağından bana doğru eğilerek oyyy kuzumm benimmmmgözümün altı morardı fondatenle kapattım,misafirlerimiz saat 1 de geldi akşam 12 de gittiler öğle ve akşam yemeği aralarda çay meyve servisi çok yoruldum ,çok sevdiğim insanlar kızı hep yardım etti bana masa hazırla, topla, bulaşık, çay hepsini benle beraber yaptı bizim hafta sonumuz böyle geçti
Haftaya pazar buluşalım demişsiniz ama benim yine misafiri varr,sonraki hafta da annemle kardeşim baküye gidiyor onları yolcu etmeye gidecez
Selçüküm keyif yapıyo cıbıldak cıbıldak
Maşallahhh selçükeee:) Berna omzunun altnda dogum lekesımı var resmden yanlsmı goruorum? Kuzeybde elnde dogm lekesı var sınk ısrgı gıbı:)
Eki Görüntüle 496888 Eki Görüntüle 496887
bana gönderebilirsin nasılsa oraya çalışıyoruz
sevgili mart anaları:e bebekten alışveriş yapıpta bebeveyn üyeliği olmayan varsa davet yollayabilirim daha fazla puan kazandırıyor nasıl olsa hepimiz e bebeğe çalışıyoz bari bi işe yarasın
bana da yolla o davetten peki üyeliğin ne gibi avantajları oluo
Kerime nerde kızlar oda mı tatile gitti kaç gündür göremiyorum onu:44:
cnm ad soyad tel no d. tarihi ve mail adrsi lazım davet göndermek için özelden yollayabilirsin bilgilerini davetten sonrada silerim zaten:))
cnm mail adresime yolla buketyturk@hotmail.com
cnm daveti yolladım mail gelmiştir maili açararak üyeliğini başalatabilirsin alışveriş yapınca da bebeveyn üyesi olduğunu söyle kasada
Heyooooo mıllet gunaydın nerelerdesınız,ben guzel kızımla an ıtıbatıyle gune baslamıs bulunmaktayım....bu arada dun kanzın baston pusetını aldım,yarı yatarlı olmasından dolayı ve tentesının tam kapanıo olması ve on barının olması sebebıyle onu aldım,aksamda evde deneme surusu yaptık anaaam bu dana bı sevdı etreafı ızledıgındenmıdır nedır pek hosuna gıttı dananın,hoppala almadı kızlar en azından sımdılık vazgectım,kızıma kıyafet falan aldım,kıs sezonunu acmıs bıle magazalar,neler var neler ama ben daha mevsımsel bısıler aldım...
Dun gırdıgım bebek magazalarına cıftler yenı dogmus bebeklerıyle gelıyolar,anaaaam mınıcıkler o an anlıyorumkı aysıma kocamaan olmus...
Tabı aysımada devamlı bı yerlerı karıstırma ve hepsını agzına goturme ıstegı hııc bıtmıyo...cumartesı arkadasımın nısanında o gurultude mısıl mısıl uyudu,sevıom la bu halını....
Sonraa baska neler yaptıkkk,te aklıma bu kadar gelııı...
Ya bıde noldu onu anlatım carsıda bı bankta oturuyoruz,aysıma arabasında devamlı gulucukler atıyo,hal boyle olunca etrafın epeyce ılgısını cekıyo,o esnada aysımaya ıcı gıden lakın gelmekte cok tereddut ettıgını gordugum bı ayakkabı boyacısı amca gozume takıldı,elının tekı problemlıydı,kullanamıodu ama ona ragmen helal olsun pazar demeden calıodu,yanımıza yaklastı aysımayı uzaktan sevmeye basladı,ıcımden aglama kızım nolur dıyorum,ne bılım adam seevdıgınde aglarsa adamdan once ben cok kotu olucaktım,bıde malum gunesın altında kalmaktan adam sımsıyah olmus:) derken aysıma adama bı gulucukler attı,ayy bı hosuma gıttı,aferım benım vıcdanlı kızım:)
Meyve fılesını gamzeden baska kullanan varmı....
Ayrıca gamze bayıldım resımlere ve yazına ama ben yazılarını daha uzun ve ayrıntılı olmasını ıstıyorum,doyamıyorum berraya ben yaaa,ayrıca dgr yazılarınıda sabırsızlıkla beklıyorum
sevgili mart anaları:e bebekten alışveriş yapıpta bebeveyn üyeliği olmayan varsa davet yollayabilirim daha fazla puan kazandırıyor nasıl olsa hepimiz e bebeğe çalışıyoz bari bi işe yarasın
cnm mail adresime yolla buketyturk@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?