2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıste o rahmıdekı yere dedn yaa edırnekapımı neyse ıste oraya kuzummm:) haber et bana bu sefer gelecegımmm gorecegmmm gorursn sana nelerr edecegımmmmm:))) isolde fatmaydı dımı arkadasım? Cam rende besn degerını kaybetmesn dıye metale degdımı besn degerı azalıo cnm ondan cam rende

İvet ben orda çalışıyorum büro da ,gel annem gel ordan da bize geçeriz o sohbet muhabbet yimek içmek Merveyi de kap gel ama

sizde indirim baslasın zaten mineyle tazı gbi koşup orda olcaz

haklısın hayatım sütüm varken yapim muhallebi,meyveli fikrine bayıldım. hipp in pişirilmeden olanını bilmiyordum bak. hemen yapılır süper işmiş heee denicem inşallah sever miniğim

kuzumm yukarda aysele yazdıgım gbi ilk stoklarda hemenn koşuyoruz asla kaçırmam :) htta Aysel sen müşteriye hiç çıkartma ürünleri,biz mineyle talan ederiz. :))
Aysel bak Kuzeyimi bir görsenn Güloşu paket yapar yollarsın,birde efendi ki oğlum bizim zilliler yanında canavar kalırlar

ahh yavrumm anlıyorlar anlamazlar mı beklemeye tahammülleride yok sıpaların :)

Heee tabı tabııı ama aysel bı kac gun onceden merveye haber verkı ıslak saclrını kurutsun saclrını dolamasın ve fonunu cekmeye fırstı olsn yoksa dısarıya cıkmıo kendısı ahahahah:))) Kuzeyede dıcem ogun sıze gerck yuzunu gostersınn cocuklarınıza bıdaha sarılırsınz:)))

Biran önce göndersinler şu cicielri ya onlar bahane sizleri görmek şahane olacak beaaa

Merveye oyle dedım yaa cok bozuldu bana gelıo sımdı ahahahah:))) Kızlar gelmek ısteyen varsa takılsın mervenın pesınee:)))

Aha siz buluşuyonuz muuuu hiç de kıskanmadım
Şaka bi yana çalışmasam alır Gülnihali gelirdim ,ben tee Azerbaycandan gelmişim hepi topu 10 senedir burdayım sizden daha cesaretliyim çıkıp gelirdim siz kendi memeleketinizde gelmiyonuz anacımmmmmm

ay şu an Güloş u öyle hayal ettim ben yumulup o şeftalileri yerdim heralde kız foto çekip koysaydın da bizde görseydik ya

ahh canım ne çığırtkan çocuklarımız var, heralde hepimiz aynı zamanda doğurduk ya ondan, Lidya da öyle boğazı acıyacak diye korkuyorum artık valla ya

aman yarabbim bu komşular bebekli evden ne bekliyorlar ki, büyük çocuk mu bunlar sus deyince susacak, hayret bişey ya, ne diye laf sokuyosun be kadın

ayy kızlar biz geçtik zaten ek gıdaya biliyosunuz, dediğini kızım da yapıyor, geçende Dimes'in osmanlı şırası var ondan içiyorum, bardağa bakıp nasıl yalanıyor sonra bastı yaygarayı, bardağı saklıyoruz çıt yok görünce deliriyor

bende şekerim dün dolabını düzelttim, gece de üşümesin diye patikli alt giydireyim dedim, poposundan yukarı çıkmadı büyümüş bunlar ya, hepsini koydum poşete burda bir köye yolladım ihtiyacı olan kullansın diye

Gunaydın fıstıklar....
Dısarıya cıktıgımda ılk ısım meyve fılesı almak olacak,la ben nıye dusunemedım bunu,ogluuuuum soyleyın boyle seylerı bak benım kafa almıo bazeen...

kız onu bende mi alsam ya, nasıl kullanışlı mı acaba? kullanan varsa bir anlatın kızlar be

yağmurlu bir Manisa/Selendi öğleninden de sana merhaba Minecim benim iyiyz hanfendi sen nasılsın bakalım? burası da bir kapandıki görmeyin kızlar, akşam emniyete şiddetli yağış uyarı gelmiş zaten:18::18: ama Lidya uyumadı kanmadı

yavrummmmmmmmm benim bilir miymiş neyin ne olduğunu kuuzu, ne güzel ya büyüdüklerini görmek, ALLAH herşeylerini görmemizi nasip etsin inş...

Lidya da kucak kuşu oldu ya, yerde bağırıp çığırıyor yanına gideyim oturayım kucağıma alayım o an susuyor, parmaklarında oynatıyor bunlar bizi, çok zekiler

Kızlar neden cam rende,normal rende olmayormu?

canım vitamin ve besin değeri kaybolmasın diye cam rende kullan...

hoşgeldin tatlım, bizler iyiyiz, tatiliniz güzel geçmiş sevindim, bir yere giderken öyle oluyor, bebişin herşeyini alıyoruz bizde aslında tatilden korkmamak lazım evde ne yapıyorsak orda da o olacak, gidebilseydik hiç tereddüt etmezdim ama eşimin izni yok malesef

Cevaplarımı yazdıktan sonra ben neler ettim onu yazayım bari eşim 12 de gidiyor işe, sabah Lidya'nın mamasını yedirince yatmadım o uyudu ben kaltım, misafir odasını, oturma odasını, misafir yatak odasını temizledim yarın Mersin'den arkadaşım ve eşi gelecek Lidya'mı görmeye temizleyeyim azcık evi dedim, kalan yerleri de yarın sabah yapıcam, eşim gitti şimdi...bende Lidya ile ilgilenip size laf yetiştiriyorum ve Mine'ye gidemediğim için çatlıyorummmmmmmmmmmmmmmm

Mirayımm valla senle buluşmayı ne çok istiyorum ya bi istanbul seyahati yapsanız da buluşsak senle ne güzel olurrr

B&G Store da çalışıyorum cnm kayseri forumda mağazamız var ama orası sezon diye biliyorum orda ucuz bişey bulunmaz ,merkezimiz bayrampaşada depodan geliyor öyle nuumuneler bende faydalanıyorum işte

Ayseeeel ben seni b&g nin yanindaki benzincide calisiyorsun zannediyordum yaaa.inanmiyorum.kimseyi cagirma erkek numunelerini bana ayir:)hicbiri gelemez kizlarin.beni biliyorsun yuruyerek 10 dk kosarak 5 dk arabayla 2 dk mesafedeyim.her turlu ucarimm:)ben bayiliyorum oranin mallarina.hele o dirsekleri yamali esofman tk yok muuu.10 tane alirim.

Hihihihi çağırırım annem ben aldım ondan lacivert beyaz erkek ama çok beğendim aldım 5 yetaleye

Cam rendeyıde hemencık alınacaklar lısteme ekledım..

Mırayım hosgeldın dadlım,ahhh bıde ben evımı temızleseydım,ıkı gundur ertelıyom,hayırlısı bakalımm...

Mervecımmm bende kızıma yenı bıseyler alayım dedım,magazalara baktım yenı sezonlar cok pahalı,la ben gıymedım 100 lıralık esofman takımı,bende solugu lcw de aldım,bı sıkayetım yok zaten,sevıyorum ben oranın bebek urunlerını...

Rahmi degil rami:)

Mirayımm valla senle buluşmayı ne çok istiyorum ya bi istanbul seyahati yapsanız da buluşsak senle ne güzel olurrr

canımcım dün Mine'ye de dedim, kuzenimin düğünü olacak kışın ya da bahara doğru bilemiyorum, o zaman nasipse gelicez ve 1 günümü size ayırmak istiyorum

kızlar hipp in yulaflı elmalısı gaz yaparmı

zannetmiyorum canım elma hazmı kolaylaştırır çünkü.

hoşbuldum şekerim, bende erteliyordum da temizliği yarın misafir gelcek kaçarı yok lcw yi bende seviyorum, hep ordan alıyorum zaten hemen küçülüyorlar çok para vermeye değmiyor, çocuk kıyafetleri de kaliteli oluyor, bişeycik olmadı şimdiye kadar aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…