- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.681
İvet tasarımlarımız ve kalitemiz fark edliyor anacımmm du biraz da markamızı öveyimm
Ben mağazada durmuyorum kuzum, hem dünya mağaza var,nerdeyse her avm de hangisine gidiyor görümcen ,ama numuneler gelince ilan etcem burda herkes gelsinhatta koliyi açtırmayım hepsini direk biz alalımm
ıste o rahmıdekı yere dedn yaa edırnekapımı neyse ıste oraya kuzummm:) haber et bana bu sefer gelecegımmm gorecegmmm gorursn sana nelerr edecegımmmmm:))) isolde fatmaydı dımı arkadasım? Cam rende besn degerını kaybetmesn dıye metale degdımı besn degerı azalıo cnm ondan cam rende
İvet ben orda çalışıyorum büro da ,gel annem gel ordan da bize geçeriz o sohbet muhabbet yimek içmekMerveyi de kap gel ama
tamam kocamn musaıt oldgu bıgn dıyımde bızı bıraksn ozamn dıger kızlarda sana toplnsn goruselm kısmetse:)
Ben geçen aldım 2 tane eşofman takımı cnm önce bizim mağazaya girdim eşofman takımları 80-90 dedi biz ne kadar da phalı satıyormuşuz dedim çıktım :) genelde numune gelir o 80-90 tl olan takımları ben 5 tlye alırım gerçek fiyatı tuzlu geldi gittim lcw den aldım takım 32 tl,uzun kollu çıtçıtlar fln hepsini katladım kaldırdım çıtlanmıyorlar :)
Merve sütün artıyosa azalmasına izin verme artık ek gıda olayı olunca daha az emiyolar ya snde sağ sütünü hippin yulaflı pirinçli ek gıdaları var onlarda alıp sütünle muhallebi hazırlayabilirsin.bn öyle yapıyorm..bazen içiyo artıyo süt hemen içine hippin ek gıdasını katıyorm pişirilmeden yapılabildii için kolay bide organik olduu için güvenebilirsn..sonrada şeftali rendeleyip içine katıyorm meyveli muhallebi oluyo..çok seviyo..hem tahıl ihtiyacını da gideriyo
Yağmurlu bır İstanbul'dan herkese merhabaaa.. Nasılsınz sayın arkadaslarım? Bu havada sadece uyumak gecıo ıcımden lakın suan cayımı ve kurabıyemı halletmekle ugrasıorum buna ınanmıcksınz ama kuzeyıde uyuttum perdelerıde cktımm karanlk oldu gece sanıp uyurmukı acaba:))
Demek oylee bu kızının kişisel tercıhıı bernanında dedıgı gıbııı kuzeyımın pesınden koşan cok merve teyzesı bılır yakındn nekkaaa yakısıklı oldugunu:))) Neysee kısmet bu ısler tabıı konsuup guzel nefesımızı bosuna tuketmeyelımGelelım sanaa kısının kendını bılmesıde guzel bıseydırr aysel sakarım dıosan ne alaa:)) Ben mutemadıyen cok dıkkatlı bı bayanım ee dokulmuosaa dolabı cekmeye ne hacet:))))
Bende kuzeye 3 gundr ılk 2 gun armut dunde seftalı tattırdım seftalıyı bayılarak yuttu ama kakasıda yesılımsı oldu sanırım bu durum normal lakın sızdende onay almak ıcımı rahat ettırcek:)) Drumuzun haberı yok arayıp ona soramıorum:)))
Gelcez bıgun merveylee orayaaa dımı kız mervee:) Umarım kapanmadn yetısebılrız 5 lıra gunlerıne hahaha:)))
demin Selçuk uykudan uyandı teyzesinin kucaanda oturuyodu..bnde su aldım şişeyle kafama diktim karşısında bu şişeyi görünce bi ağzını açtı bna doğru uzandı..elimden almak istedi..hmn koştum biberonunu getirmek için vermeyince nasıl bastı çığlığı..artık onun su oldunu susadını biliyo ya şaka gibi...nasıl yaygara çıkardı vermeyince..
sizde indirim baslasın zaten mineyle tazı gbi koşup orda olcaz
kuzumm yukarda aysele yazdıgım gbi ilk stoklarda hemenn koşuyoruz asla kaçırmam :) htta Aysel sen müşteriye hiç çıkartma ürünleri,biz mineyle talan ederiz. :))
Aysel bak Kuzeyimi bir görsenn Güloşu paket yapar yollarsın,birde efendi ki oğlum bizim zilliler yanında canavar kalırlar
Heee tabı tabııı ama aysel bı kac gun onceden merveye haber verkı ıslak saclrını kurutsun saclrını dolamasın ve fonunu cekmeye fırstı olsn yoksa dısarıya cıkmıo kendısı ahahahah:))) Kuzeyede dıcem ogun sıze gerck yuzunu gostersınn cocuklarınıza bıdaha sarılırsınz:)))
Biran önce göndersinler şu cicielri ya onlar bahane sizleri görmek şahane olacak beaaa
Merveye oyle dedım yaa cok bozuldu bana gelıo sımdı ahahahah:))) Kızlar gelmek ısteyen varsa takılsın mervenın pesınee:)))
Kızlar akşam Gülnihale çeyrek şeftali püresi verdim kaşıkla verirken o illa tabağı tutmaya çalışıyordu babasıda ver bakalım ne yapacak dedi verdim eline ve kafayı gömdü tabağa kediler gibi tabi kaşlarına kadar meyve püresi oldu ama çoook tatlıydı yaadevamında hoop banyo ve uyku meyve yeme serüvenimiz böyle bitti
günaydn herkeslere bu sabah erkenden hortladıkkızlar ya azra bu ara çok fena bağırıyor ama sürekli oynarken falan çığlık değil bildiğiniz bağırma boğazını yırtarcasına bütün apartman kappıya dayanacak böyle giderse :)
Alya çok kararsız canım, okdr çok isteyeni var kiiZamana bırakma taraftarı, bi bakalım diyor kimin mesleği ne olcak ona göre
Günaydın canımm. Hepimiz hortladık sanırım bu sabahhh, hiç böyle ohhh ne güzel uyudum uykumu aldım diye uyanamadım maalesef
kuzum Azra daha yeni bağlamış bağırmaya alışırsın merak etme. Biz artık Alya ile karşılıklı bakışıp bağrışıyoruz,eşek bana bakıyor önce sonra basıyor yaygarayı. Geçen karşı apartman komşum bana dedi ki ' Senin kızında maşallah ne gür sesli,sanki bizim evde . Ayy canımm ne kadar yaramaz o öyle ' Sözde cici cici konuşup seviyor gibi yapcak ama düpedüz kadın şikayetçi bizden,napim arkadaş kızım bağırmaya bayılıyorr
çocuk artık ek gıda diye yırtıyor kendisini bende yeter dedim napim canım. Yemek yerken biz, kendisini atıyor resmen yemeklerin üstüne,elimizdeki şeyler yemelik mi değil mi anlıyor. Dünde emzirdim defalarca artık,ağlıyor Alya,bakıyorum süt var gögsümde, dur dedim şeftali yedirim . Şeftaliyi gördü elimde kendinden geçti,bırakmadı ki rendeleyim cam rendede. yedi ve sustu mutlu oldu. o an anladım ki bizimde zamanımız gelmiş
Dün akşam çıt çıtlı body değil pijama giydirdim hava serin diye bu gün de eşofmanları giydi kızım anam bu kız büyümüş mü ne çok hislendim sabah gelirken 2300 grlık hali geldi gözümün önüne bide şimdiye bak dedim maşallah benim fıstığıma
Gunaydın fıstıklar....
Dısarıya cıktıgımda ılk ısım meyve fılesı almak olacak,la ben nıye dusunemedım bunu,ogluuuuum soyleyın boyle seylerı bak benım kafa almıo bazeen...
Yağmurlu bır İstanbul'dan herkese merhabaaa.. Nasılsınz sayın arkadaslarım? Bu havada sadece uyumak gecıo ıcımden lakın suan cayımı ve kurabıyemı halletmekle ugrasıorum buna ınanmıcksınz ama kuzeyıde uyuttum perdelerıde cktımm karanlk oldu gece sanıp uyurmukı acaba:))
demin Selçuk uykudan uyandı teyzesinin kucaanda oturuyodu..bnde su aldım şişeyle kafama diktim karşısında bu şişeyi görünce bi ağzını açtı bna doğru uzandı..elimden almak istedi..hmn koştum biberonunu getirmek için vermeyince nasıl bastı çığlığı..artık onun su oldunu susadını biliyo ya şaka gibi...nasıl yaygara çıkardı vermeyince..
Evet artık bır cok seyı akıllrı kesıo kuzey yanından gıdnce aglıomus gıbı yapıo bıde kucgmda cok mutlu bıdeeeeeeeeeeeee mısal agladgı yerden kucgmA alıorm susuo ya dıyelm bezını degstrmk ıcn gerı donersm baslıo aglmya yıne benı orda bıkcn dıye:)))) ahh bunlr cok fenaa coook:)) suan kucgmda nasıl oldysa oturuo bı yndan harktlnmelr basladı elımı kolumu ıtıo ıhhhlamlrda basladıı pufff:))
Kızlar neden cam rende,normal rende olmayormu?
günaydınn annişler nasılsınızz?
biz 1 haftalık tatilden sonra nihayet evimize gelebildik. erdekteydik güzel bir tatil geççirdik. dönüşte ne kadar kıyafet aldıysak hepsini makineye atmakla meşgulüm hala. arabasıdır yatağıdır derken evde pek eşya bırakmamışız. ilk gün su soğuk olduğundan sanırım ayaklarını pek suya sokamadık. 2 gün suyun daha ılık olduğu zaman götürdüm çok sevdi kuzum. denizde bebekle zor olur diye düşünürdüm hep ama korktuğum gibi olmadı. uyudu bizim de dinlenip yüzmemize izin verdi. mutlu olarak bitirdik tatilimizi. haftaya pazartesi de işe başlayacağım. nasıl bırakacağım bakalım offf(
Merveye oyle dedım yaa cok bozuldu bana gelıo sımdı ahahahah:))) Kızlar gelmek ısteyen varsa takılsın mervenın pesınee:)))
Cevaplarımı yazdıktan sonra ben neler ettim onu yazayım barieşim 12 de gidiyor işe, sabah Lidya'nın mamasını yedirince yatmadım o uyudu ben kaltım, misafir odasını, oturma odasını, misafir yatak odasını temizledim yarın Mersin'den arkadaşım ve eşi gelecek Lidya'mı görmeye temizleyeyim azcık evi dedim, kalan yerleri de yarın sabah yapıcam, eşim gitti şimdi...bende Lidya ile ilgilenip size laf yetiştiriyorum ve Mine'ye gidemediğim için çatlıyorummmmmmmmmmmmmmmm
B&G Store da çalışıyorum cnm kayseri forumda mağazamız var ama orası sezon diye biliyorum orda ucuz bişey bulunmaz ,merkezimiz bayrampaşada depodan geliyor öyle nuumuneler bende faydalanıyorum işte
Ayseeeel ben seni b&g nin yanindaki benzincide calisiyorsun zannediyordum yaaa.inanmiyorum.kimseyi cagirma erkek numunelerini bana ayir:)hicbiri gelemez kizlarin.beni biliyorsun yuruyerek 10 dk kosarak 5 dk arabayla 2 dk mesafedeyim.her turlu ucarimm:)ben bayiliyorum oranin mallarina.hele o dirsekleri yamali esofman tk yok muuu.10 tane alirim.
ıste o rahmıdekı yere dedn yaa edırnekapımı neyse ıste oraya kuzummm:) haber et bana bu sefer gelecegımmm gorecegmmm gorursn sana nelerr edecegımmmmm:))) isolde fatmaydı dımı arkadasım? Cam rende besn degerını kaybetmesn dıye metale degdımı besn degerı azalıo cnm ondan cam rende
Mirayımm valla senle buluşmayı ne çok istiyorum ya bi istanbul seyahati yapsanız da buluşsak senle ne güzel olurrr
kızlar hipp in yulaflı elmalısı gaz yaparmı
Cam rendeyıde hemencık alınacaklar lısteme ekledım..
Mırayım hosgeldın dadlım,ahhh bıde ben evımı temızleseydım,ıkı gundur ertelıyom,hayırlısı bakalımm...
Mervecımmm bende kızıma yenı bıseyler alayım dedım,magazalara baktım yenı sezonlar cok pahalı,la ben gıymedım 100 lıralık esofman takımı,bende solugu lcw de aldım,bı sıkayetım yok zaten,sevıyorum ben oranın bebek urunlerını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?