2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum bi buluşsunlar direk kankeyta olacaklar
Ben artık öyle kabul ettim normal geliyor bizde de sulu ve günlük 3-4 defa kaka,alıştım benim kızım poklu anacımmm
bide habire pırtlatıyor bazen ağlıyor ıhııı yapıyor arkadan da pırt oluyor hihihihi

Dün akşam çıt çıtlı body değil pijama giydirdim hava serin diye bu gün de eşofmanları giydi kızım anam bu kız büyümüş mü ne çok hislendim sabah gelirken 2300 grlık hali geldi gözümün önüne bide şimdiye bak dedim maşallah benim fıstığıma

aynı hissleri paylaşmışız. uzun kollu çıtçıtlıları kolları kısa geldi,alttan kapanmıyor. pijamaları küçük :) bzm yeni sonbaharlık kıyafetler almamız gerek demekki artık

aynı hissleri paylaşmışız. uzun kollu çıtçıtlıları kolları kısa geldi,alttan kapanmıyor. pijamaları küçük :) bzm yeni sonbaharlık kıyafetler almamız gerek demekki artık

Ben geçen aldım 2 tane eşofman takımı cnm önce bizim mağazaya girdim eşofman takımları 80-90 dedi biz ne kadar da phalı satıyormuşuz dedim çıktım :) genelde numune gelir o 80-90 tl olan takımları ben 5 tlye alırım gerçek fiyatı tuzlu geldi gittim lcw den aldım takım 32 tl,uzun kollu çıtçıtlar fln hepsini katladım kaldırdım çıtlanmıyorlar :)

Merve sütün artıyosa azalmasına izin verme artık ek gıda olayı olunca daha az emiyolar ya snde sağ sütünü hippin yulaflı pirinçli ek gıdaları var onlarda alıp sütünle muhallebi hazırlayabilirsin.bn öyle yapıyorm..bazen içiyo artıyo süt hemen içine hippin ek gıdasını katıyorm pişirilmeden yapılabildii için kolay bide organik olduu için güvenebilirsn..sonrada şeftali rendeleyip içine katıyorm meyveli muhallebi oluyo..çok seviyo..hem tahıl ihtiyacını da gideriyo

Gunaydın fıstıklar....
Dısarıya cıktıgımda ılk ısım meyve fılesı almak olacak,la ben nıye dusunemedım bunu,ogluuuuum soyleyın boyle seylerı bak benım kafa almıo bazeen...

Berna yoğut nasıl yapıyorsun bana da tarif edin yapayım artık bende Gülnihale,artık daha çok acıkıyor büyüyorlar işte bıdıklar

sütü kaynat anacım ama sütçüden aldıın süt olursa iyi olur bn günlük sütlerden yapmaya çalştm beceremedm..normal süt olması lazm..kaynadıktan sonra hafif ılımaya bırak..serçe parmağınla kontrol et sürekli..parmaın yanmıcak kdr sıcaklıkta olcak..o kıvama gelince bn 5 lt süte bi kase yourtla mayalıyorm mesela..yourdu iyice çırp pürüzsüz olsun sonra sütten azcık katarak karıştırki sıcaklıkları eşit olsun..sonra onları yavaş yavaş karıştırarak sütün içine ekle..fazla karıştırma..şimdi yaz olduu için ince bi örtüle sar..2 saat dursun..kışın battaniyeye sarıp 4 saat mayalıyorm..böyle cnm..2 saat sonunda al kapanı aç buzdolabına koy..ertesi güne kdr dokunma ne kdr durursa buzdolabında o kdr koyu oluyo..ev yourdu olduu için hmn sulanıyo..böyle işte..

Yağmurlu bır İstanbul'dan herkese merhabaaa.. Nasılsınz sayın arkadaslarım? Bu havada sadece uyumak gecıo ıcımden lakın suan cayımı ve kurabıyemı halletmekle ugrasıorum buna ınanmıcksınz ama kuzeyıde uyuttum perdelerıde cktımm karanlk oldu gece sanıp uyurmukı acaba:))

Demek oylee bu kızının kişisel tercıhıı bernanında dedıgı gıbııı kuzeyımın pesınden koşan cok merve teyzesı bılır yakındn nekkaaa yakısıklı oldugunu:))) Neysee kısmet bu ısler tabıı konsuup guzel nefesımızı bosuna tuketmeyelım Gelelım sanaa kısının kendını bılmesıde guzel bıseydırr aysel sakarım dıosan ne alaa:)) Ben mutemadıyen cok dıkkatlı bı bayanım ee dokulmuosaa dolabı cekmeye ne hacet:))))
Bende kuzeye 3 gundr ılk 2 gun armut dunde seftalı tattırdım seftalıyı bayılarak yuttu ama kakasıda yesılımsı oldu sanırım bu durum normal lakın sızdende onay almak ıcımı rahat ettırcek:)) Drumuzun haberı yok arayıp ona soramıorum:)))

Gelcez bıgun merveylee orayaaa dımı kız mervee:) Umarım kapanmadn yetısebılrız 5 lıra gunlerıne hahaha:)))

demin Selçuk uykudan uyandı teyzesinin kucaanda oturuyodu..bnde su aldım şişeyle kafama diktim karşısında bu şişeyi görünce bi ağzını açtı bna doğru uzandı..elimden almak istedi..hmn koştum biberonunu getirmek için vermeyince nasıl bastı çığlığı..artık onun su oldunu susadını biliyo ya şaka gibi...nasıl yaygara çıkardı vermeyince..

aman ver anacım verrr dr.a sorarsan zaten ömür billah geçiş yapamazsın ek gıdaya..artık istiyo yavrucaklar..hiçbişey vermiyosanız meyve verin tadsınlar..anlıyolar resmen..canları çekiyo..

Evet artık bır cok seyı akıllrı kesıo kuzey yanından gıdnce aglıomus gıbı yapıo bıde kucgmda cok mutlu bıdeeeeeeeeeeeee mısal agladgı yerden kucgmA alıorm susuo ya dıyelm bezını degstrmk ıcn gerı donersm baslıo aglmya yıne benı orda bıkcn dıye:)))) ahh bunlr cok fenaa coook:)) suan kucgmda nasıl oldysa oturuo bı yndan harktlnmelr basladı elımı kolumu ıtıo ıhhhlamlrda basladıı pufff:))

aman ver anacım verrr dr.a sorarsan zaten ömür billah geçiş yapamazsın ek gıdaya..artık istiyo yavrucaklar..hiçbişey vermiyosanız meyve verin tadsınlar..anlıyolar resmen..canları çekiyo..

dayanamdm artık bernaaa verdmm valla cam rendede aldm ogluma:)) hıppın pırnc mamasnı bıle aldm baklım eyluln ılk haftası kontrlmz var belkı ver der dıye hazrda bulnsn dedımm 4. aydn sonra kullananını aldm bıde kase hedıyesı vardı dedm alıyım alllımm:)))) kuzeyde yıcek gıbı duruoo ınsallah yıen bebek olur

İnş. yapa bilirim cnm daha az sütle bi denemelik yapalım bakalım olacak mı

Oh afiyet bal şeker bol süt olsun şekerimmm,
Ben diyorum annem ben sakarım hele o kırmzı mercimek yok mu anacım zıp zıp zıplayarak gidiyorlar gıcık oluyorummm
Bizde de yeşil kaka var ara ara yapıyor işte yeşil sarı takılıyo poposuna göre :)
Kapanmaz merak etme,şimdi numune yk kışlıklar gelecek inş. o zaman haber ederim talan ederik mağazayı hamileyken çağırdım gelmedi canımm o kadar da ürün ayrdım arkadaşım gelecek diye bide güzel montlar eşofmanlar pantalonlar benim ki erkek olsaydı kendim alırdım içim cızz ettiydi tekrar reyona koyunca :)

Ya bayılıyorum Selçükeee ya yirim onun akıllı ağır abi ve yaygaracı halleriniiiii,berna ben gülnihali totodan ısırıyorum yumuşak bölge bişi olmaz buluşmada oğlunu ısracam haberin olsun

ahahahaha poposuna goreee:))) Ama sen cagırdgnda bılıosunkı kar buzdu karnım burnumda gelmeye cesart edemedım ıstanbuln cıkısında kalıosunz bana gore napım Metrobus bılmem otobus bılmem burdan bınsem tekırdagda ınerım kaybolsmıydım bunumu ıstıosunn bıdaha oluncasııı gelıorz ıstee kısa gırerkn oluo hemıı? kuzeye bıtne bayrmlk gomlk aldk ıste 100 lıra bn almıorm ustume la:))) bg storemus hey Allammmm:))) Benm gorumcem ordan cok sık kuzeye bıseyler alıo aysell kız:) Her getrdıgnde sorcm orda bı aysel var gordunmu onu dıye hep cıkıo aklımdan hahahah:))

Aysel sen hangı fırmada calısıo kuzu,la bı kendınıze musluman olmayın,kayserıyede el atın,burda yokmu o ındırımlı seylerden..

İvet tasarımlarımız ve kalitemiz fark edliyor anacımmm du biraz da markamızı öveyimm
Ben mağazada durmuyorum kuzum, hem dünya mağaza var,nerdeyse her avm de hangisine gidiyor görümcen ,ama numuneler gelince ilan etcem burda herkes gelsinhatta koliyi açtırmayım hepsini direk biz alalımm

günaydınn annişler nasılsınızz?
biz 1 haftalık tatilden sonra nihayet evimize gelebildik. erdekteydik güzel bir tatil geççirdik. dönüşte ne kadar kıyafet aldıysak hepsini makineye atmakla meşgulüm hala. arabasıdır yatağıdır derken evde pek eşya bırakmamışız. ilk gün su soğuk olduğundan sanırım ayaklarını pek suya sokamadık. 2 gün suyun daha ılık olduğu zaman götürdüm çok sevdi kuzum. denizde bebekle zor olur diye düşünürdüm hep ama korktuğum gibi olmadı. uyudu bizim de dinlenip yüzmemize izin verdi. mutlu olarak bitirdik tatilimizi. haftaya pazartesi de işe başlayacağım. nasıl bırakacağım bakalım offf (

Aysel sen hangı fırmada calısıo kuzu,la bı kendınıze musluman olmayın,kayserıyede el atın,burda yokmu o ındırımlı seylerden..

B&G Store da çalışıyorum cnm kayseri forumda mağazamız var ama orası sezon diye biliyorum orda ucuz bişey bulunmaz ,merkezimiz bayrampaşada depodan geliyor öyle nuumuneler bende faydalanıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…